Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

ZO06 Fewo mit Hund für 5 P.

Zoutelande

maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U samostojeću kuću ulazite kroz ulazna vrata i dolazite direktno u kuhinju. Otvorena kuhinja je jednostavna, ali ima sve aparate koji su vam potrebni za pripremu obroka za vas i vašu obitelj. Ovdje ćete naći kuhalo za vodu, aparat za kavu, štednjak sa 4 plamenika, toster, hladnjak sa odjeljkom za zamrzavanje i malu pećnicu za pečenje kruha. Blagovaonica je dovoljno prostrana da može ručati 5 osoba.

Dnevni boravak je funkcionalno namješten i ima ugodan kamin za one duge, malo svježije večeri.

Sve u kući je u prizemlju, uključujući glavnu spavaću sobu koja je opremljena bračnim krevetom (sa odvojenim madracima dimenzija 90 x 200 cm). U dječjoj sobi nalazi se krevet na kat s bračnim krevetom ispod (120 x 200 cm) i krevetom za jednu osobu iznad (990 x 200 cm). Svi kreveti su opremljeni jednostrukim poplunima i jastucima. Dječji krevetić dostupan je besplatno.

Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC. Na ulazu u kuću nalazi se dodatni toalet.

Auto možete parkirati pored kuće i ima dovoljno parking mjesta za vaš automobil. Vaš ljubimac je dobrodošao u ovu kuću.

Ugodan gradić Zoutelande udaljen je samo 2 km, gdje možete kupovati do mile volje, popiti piće na terasi ili jesti u nekom od brojnih restorana. Ova kuća nalazi se na nekoliko prekrasnih biciklističkih i pješačkih staza i nudi dobro polazište za vaš odmor sa vašim psom u Zoutelande aan Zee!

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
kamin kamin
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.45 km

0.45 km

Zračna luka 15 km Midden-Zeeland

15 km

Kolodvor 15 km Station Middelburg

15 km

Izlaz s autoceste 15 km N57

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Zoutelande je zbog svog povoljnog položaja nekoliko stupnjeva topliji od ostalih kupališta u Walcherenu!

Langstraat je najugodnije mjesto u Zoutelandeu! Langstraat je odmah iza dina i ima mnogo posla.

Kupite suvenire u jednoj od lokalnih trgovina kao uspomenu na vaš izvrstan odmor u Zoutelandeu ili uživajte u sladoledu na nasipu s prekrasnim pogledom na more i završite dan ukusnom večerom u jednom od brojnih restorana.

U ljetnim mjesecima turistička tržnica prava je atrakcija za goste. Tijekom ovih mjeseci također možete uživati sa svoje terase u tipičnom krstarenju Zeeland Ring i Sjezen!

Kamo god otišli u Zoutelande, svi će biti sretni što ste ovdje!
Za turiste, Zoutelande je idealno polazište! Mnoge obitelji, prijatelji i parovi dolaze u ovo odmaralište kako bi uživali na plaži, planinarenju ili odmoru punom akcije.

Također možete iznajmiti kuću za odmor uz more u Zoutelandeu kod Walcheren Vakanties!

Tijekom vašeg odmora u Zoutelande prirodno želite uživati u prekrasnoj kući za odmor na idealnoj lokaciji. Naše kuće za odmor u Zoutelandeu nalaze se neposredno iza dina, tako da možete biti na plaži za nekoliko minuta. Selo je također u blizini!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 100 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • 6. Annullierung 6.1. Der Vermieter kann durch besondere Umstände gezwungen sein den Mietvertrag zu annullieren oder auf zu lösen. Annullierung und Entbindung müssen schriftlich ablaufen. Der Vermieter wird in diesem Fall sein Äußerstes tun dem Mieter eine Alternative anzubieten. Gelingt dies nicht zur Zufriedenheit des Mieters, muss der Vermieter, ohne jedwede Haftung des Vermieters, alle durch den Mieter bezahlten Beträge zurück überweisen. 6.2.1. Annullierungen und Auflösung müssen Sie erst telefonisch melden, wonach Sie dies, unter Beifügung des Mietvertrags, per Einschreiben bestätigen. Dieses Schreiben muss an Walcheren Vakanties gerichtet sein. 6.2.2. Bei Annullierungen innerhalb 24 Stunden nach der Reservierung ist das Optionsrecht in Kraft (sieh Punkt 5). 6.2.3. Bei Annullierungen nach 24 Stunden und bis 3 Monaten vor Beginn der Mietzeit, werden 15 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.4. Bei Annullierungen zwischen 3 Monaten und einem Monat vor Beginn der Mietzeit, werden 50 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.5. Bei Annullierungen zwischen einem Monat und einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 75 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.6. Bei Annullierungen unter einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 100 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. Zu jeder Zeit werden bei Annullierungen die Administrationskosten erhoben. 6.3. Der Vermieter wird nach Empfang einer Annullierung von Seiten des Mieters eine Annullierungsrechnung erstellen, unter Berücksichtigung der Bestimmungen dieses Artikels. Bereits Bezahlte Summen werden konform des Inhalts der Annullierungsrechnung verrechnet und jedwede Saldos zu Gunsten des Mieters werden zurücküberwiesen.

ostale informacije:

Kao i ostali obalni gradovi u Zeelandu, Zoutelande je poznat po prekrasnoj, dugoj i čistoj pješčanoj plaži! Plaža u Zoutelandeu duga je oko pet kilometara, gdje brojni turisti uživaju u danima sunca, mora i pijeska.

Zoutelande nazivaju i "Zeeland Riviéra", jer nigdje drugdje sunce ne sja tako često i dugo kao u ovom ljetovalištu! Čak i s invalidskim kolicima možete pristupiti plaži, a plaža je označena plavom zastavom. To znači da je čisto i ima puno sadržaja.

Zoutelande je zaštićen najvišim dinama u tom području. Ove dine su stoga vrlo popularne kod ovjesnih jedrilica i parajedrilica! U Nizozemskoj je delta i paragliding ograničen na niz lokacija na kojima je dopušteno letenje. Jedno od tih mjesta je Zoutelande.

Velike su šanse da ćete paraglajdere uočiti sa svog ručnika na pijesku ili dok hodate kroz dine. Ovako dobivate jedinstvene slike!
U Zoutelandeu se redovito organiziraju razne aktivnosti koje su zabavne za mlade i stare! Svake godine u kolovozu organizira se Dan folklora. Na štandovima se bave raznim starim zanatima poput potkivanja konja, izrade klompi i pušenja jegulje. Cijeli dan je ispunjen glazbom i zabavom!

Postoji i nekoliko vatrometa na nasipu, Catharinenkirche svakako vrijedi posjetiti, možete posjetiti mlin ili otići u muzej bunkera.

Odmah izvan centra pronaći ćete Brasserie de Meerpaal, gdje se djeca mogu igrati u vodenom brodu dok vi uživate u piću na suncu!

Volite li hodati ili voziti bicikl? Onda je odmor u Zoutelande idealan i za vas! Možete pješačiti ili voziti bicikl kroz šumu od Valkenissea do Dishoeka ili Vlissingena. Tijekom pješačenja kroz dine možete otkriti prekrasan svjetionik.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Walcheren Vakanties
gospođa D. Weststrate

gospođa D. Weststrate

Dalji smještaji od gospođa D. Weststrate

Pokazati sve smještaje od gospođa D. Weststrate

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 398692

Posljednje ažuriranje: 09.03.2024

Oglas je online od: 1 godina, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/398692.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina