Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Nova kuća s pogledom na jezero i kaminom

Plau am See

maks.  6   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
90m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

11 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

11 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Plivanje, ribolov, jedrenje, surfanje, veslanje, vožnja motornim čamcem, SUP veslanje, izgradnja dvoraca od pijeska, izležavanje na suncu, vožnja biciklom ili jednostavno opuštanje, samo su neke od opcija za uspješan odmor u našoj novoizgrađenoj kući za odmor u neposrednoj blizini Jezero.

Očekuje vas moderna kuća za odmor u privatnom, ograđenom vrtu s dvije terase i balkonom s kojeg se pruža fantastičan pogled na jezero Plau. Naš vrt s ležaljkom za plažu poziva vas da se zadržite, čitate ili se samo opustite. A za majstore roštilja među vama, postavili smo vanjsku kuhinju sa svim pogodnostima da razmazite svoju obitelj ili prijatelje. Kuća je podijeljena na sljedeći način: U prizemlju se nalazi spavaća soba s bračnim krevetom 1,40 m * 2,00 m, tuš kabina s dvostrukim umivaonikom i 36 m² dnevnog boravka i blagovaonice s kaminom i otvorenom kuhinjom u kojoj možete kuhati na jezero se može pogledati, sve sobe imaju podno grijanje. U potkrovlju se nalazi spavaća soba s 2 odvojena kreveta, spavaća soba s krevetom s oprugama 1,80 m * 2,00 m i krevetom za bebu 1,20 m * 0,60 m, balkon s fantastičnim pogledom na jezero Plauer i kupaonica s kadom. Sve spavaće sobe imaju moderan Smart TV, u dnevnom dijelu imamo 55-inčni OLED TV, optički internet je dostupan u svim sobama, prozori imaju vanjske rolete i komarnike. Prekrasna velika seoska kuhinja opremljena je svime (indukcijsko kuhalo, pećnica, perilica posuđa, mikrovalna pećnica, aparat za kavu Senseo, blender, toster, kuhalo za jaja, kuhalo za vodu, rezač kruha, hladnjak sa zamrzivačem i još mnogo toga). U dnevno-blagovaoni se nalazi moderan kožni kauč, kamin za hladne dane i veliki blagovaonski stol. Naša terasa uz dnevnu zonu ima udoban kauč, a na terasi uz vanjsku kuhinju nalazi se veliki stol za blagovanje. Parkiralište je na posjedu, a ostala besplatna parkirna mjesta su u blizini. Za naše male goste na raspolaganju je kompletna dječja oprema (stolica za hranjenje, dječje posuđe, igračke, knjige, stepenice, itd.).

Na zahtjev možete sa sobom ponijeti svoje male krznene nosiće.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)
krevet za bebu (70x140 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 2.9 km

2.9 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 80 km Rostock Laage

80 km

Kolodvor 3 km Plau am See

3 km

Izlaz s autoceste 30 km Röbel

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor nalazi se u mjestu Plau am See u okrugu Heidenholz, u neposrednoj blizini jezera.

Samo je 150m do vlastitog kupališta, a vrlo lijepa plaža za pse udaljena je samo nekoliko minuta hoda. Nasuprot ćete pronaći mali zoološki vrt za kućne ljubimce. Do šarmantnog i lijepo renoviranog gradića Plau am See lako možete doći nakon 2,00 km, direktno uz jezero. A novoizgrađena biciklistička staza, kojom možete kružiti oko jezera, prolazi neposredno uz imanje. Mirno klimatsko lječilište Plau am See nalazi se na krajnjem istoku okruga Ludwigslust/Parchim u središtu Mecklenburškog jezera. Impresionira samim jezerom i šumovitim okolišem na izlazu vodenog puta Müritz-Elde iz Plauer Seea i rezervata prirode Plauer Stadtwald. Prirodno okruženje poziva na razne vodene sportove, planinarenje i vožnju biciklom. Osim toga, gradić sa 6000 stanovnika nudi dobru kupovinu za svakodnevne potrepštine, restorane, liječnike i ljekarne. Gradić Waren, koji se nalazi direktno na Müritzu, udaljen je samo 45 km, au povratku se također može brzo stići do Berlina na 150 km; Hamburg je udaljen oko 2 sata.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U sezoni, boravišna pristojba prema statutu boravišne pristojbe grada Plau am See plaća se na dan dolaska.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Bei Nichtinanspruchnahme sind die vom Gastgeber eingesparten Aufwendungen sowie die Einnahmen aus anderweitigen Vermietung des Quartiers anzurechnen. Die eingesparten Aufwendungen betragen – nach der ständigen Rechtsprechung in der Bundesrepublik Deutschland bei Ferienobjekten 10% vom vereinbarten Mietpreis. Der pauschalisierte Anspruch auf Rücktrittsgebühren beträgt bis zum 45. Tag vor Reiseantritt 15% vom 44.-35. Tag vor Reiseantritt 50% ab dem 34. Tag vor Reiseantritt 90% des Mietpreises.

ostale informacije:

Slike smještaja slijede jer još nismo završili građevinske radove!

Gostima nudimo posteljinu, ručnike i kuhinjske krpe besplatno.

Jedan pas je dobrodošao, naplaćujemo dodatnu naknadu od 5,00 € po danu. Dodatni troškovi (plin, voda i struja) obračunavaju se prema potrošnji. WiFi od optičkih vlakana je besplatan. Zadovoljstvo nam je posuditi vam naš kajak za 3 osobe, ovisno o raspoloživosti. Prilikom dolaska tražimo polog od 200,00 € u gotovini. Grad Plau am See naplaćuje boravišnu pristojbu od 1,50 € po danu od 1. travnja do 31. listopada za goste od 15 i više godina. Kuća je kuća za nepušače!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Heike S. iz/od Dorsten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

15 dana "pauze" u Plau na jezeru...

u prekrasnoj kući s visokokvalitetnim namještajem. Udobni kreveti i prekrasan pogled s gornjeg kata na more i izlazak sunca. Terasa s udobnim namještajem i dobro opremljena kuhinja. Pametno je osmišljena "noćna rasvjeta" putem stropnih svjetiljki. Imali smo noćne svjetiljke koje nismo trebali. Kuća za uživanje!!!!! Lijep pozdrav od nenametljivih i dragih vlasnika.
Ono što trebate znati: parkiralište ispred kuće ..... Prilaz treba smatrati kao ispranu poljsku cestu i za velike automobile (s biciklima na vučnom vozilu) mala je izazov. Međutim, postoje parkirališta malo više niz ulicu - također je moguće.
Prostor za parkiranje bicikala - izraz implicira zatvoreni prostor, ali samo je stalak za bicikle ispred privatne šupe (bez zaštite od kiše).
Sve u svemu, imali smo lijep odmor i toplo preporučujemo kuću, vlasnike i okolicu. :-)

Preporučeno za: Starije osobe

rujan 2023

Maik W. iz/od Groß Kreutz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan smještaj

Bili smo tjedan dana u apartmanu pored jezera i osjećali smo se vrlo ugodno. Pogled s terase za vrijeme doručka bio je vrlo lijep. Oprema je ostavljala nešto za poželjeti. Vlasnici su bili vrlo prijateljski i spremni pomoći. Postoji mnogo mogućnosti za zabavu. Vožnja biciklom, posjeta dvorcu, luka. Bilo je sjajno putovanje. Bili smo tamo s četiri osobe i psom te su se svi osjećali vrlo ugodno. Pozdrav, Fam. Winter i Merten.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa A. Schulze:

Liebe Gäste,
vielen Dank das es ihnen bei uns gut gefallen hat und für die positive Bewertung. Wir gehen davon aus, das die Ausstattung keine Wünsche offen ließ und das nur ein Schreibfehler ist.
Sonnige Grüße aus Plau am See Annett und Ralph Schulze

kolovoz 2023

A. S. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršeni odmor

Vrlo lijepa, čista i dobro smještena kuća za odmor sa svim udobnostima. Osjećate se odmah dobro jer ništa ne nedostaje u opremljenosti cijele kuće. Udobna sjedeća mjesta na otvorenom, balkonu ili terasi. Vrlo ljubazni vlasnici koji su uvijek prijateljski raspoloženi i dostupni u svakom trenutku. Naše dijete i pas također su se osjećali dobro. Slike u opisu odgovaraju stvarnosti. Svakako ponovno.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

srpanj 2023

Susan H. iz/od Markkleeberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća za odmor

Kuća je zaista vrlo vrlo dobro opremljena. Stvarno nam ništa nije nedostajalo. Vrlo čista kuća i vrlo lijep kontakt s vlasnicima. Savršeno smještena uz jezero i lijepa šuma za šetnje sa psom. 100% preporučljivo.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem


kontakt

gospođa A. Schulze

gospođa A. Schulze

Mi smo obitelj Schulze i iznajmljujemo našu prekrasnu, malu kuću za odmor na obali jezera Plauer od 2015. godine i našu novoizgrađenu kuću za odmor za do 6 osoba od Uskrsa 2023. godine.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 404327

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/404327.htm


«Nova kuća s pogledom na jezero i kaminom» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 10 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina