Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Bullerbu

Elbland između Torgaua i Wittenberga

maks.  14   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
150m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

10 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Zamislite da ste okruženi bujnim zelenim livadama i poljima. Do ovog mjesta via Dommitzsch došli ste kamenim putem, pored farmi, koza, konja... A onda ugledate našu bijelu kuću, obraslu zelenom lozom. Djeca se igraju na livadi, lunjaju u vrtu, kopaju u pješčaniku i ljuljaju se. Miris slasnih kolača širi se iz kuhinje u kući dok odrasli zaboravljaju na vrijeme. Naš Bullerbü nalazi se u selu između Elbe i Dübener Heide ili između Torgaua i Wittenberga. Možete biti u Leipzigu za sat vremena.



To je prekrasno sunčano, tiho i ugodno mjesto na južnoj padini male krajnje morene između Düben Heatha i široke doline Elbe. U selu ima kokoši, ovaca, konja, mnogo mačaka, jelena i možete satima pješačiti izravno s ruba sela u Dübener Heide, preko polja neposredno uz kuću ili na Elbi udaljenoj 3 km.< br />
Iz kuće se pruža prekrasan pogled na vrt. Obližnji Elbradweg nudi mnoge mogućnosti za aktivnosti u slobodno vrijeme. Lagane biciklističke ture po dobro razvijenim stazama i cestama bez značajnih nagiba mogu se poduzeti izravno iz kuće. Nakon 10 minuta hoda dolazite do prirodnog šumskog bazena iza sela. To je idilično jezero za kupanje okruženo šumom i prirodom.

Kada je u pitanju opremanje i opremanje, prepustili smo se potrebama velikih i malih ljudi i ugradili što više onoga što sami želimo od smještaja. Naša su djeca kuću i vrt nazvala našim Bullerbüom kad su ih prvi put vidjela, u znak sjećanja na knjige koje su toliko voljeli i zato što su bili vrlo blizu onoga što su tada zamišljali. Ostavili smo to na tome.

Ovdje može živjeti do 15 ljudi.

Naša kuća je temeljito renovirana od 2014-2018 i nalazi se između polja i livada. U prizemlju se nalazi velika blagovaonica s pripadajućim dnevnim boravkom, otvorena kuhinja, dvije spavaće sobe i dvije kupaonice. Na katu se nalaze još dvije spavaće sobe i mali dnevni boravak. Kupaonice imaju podno grijanje, jedna kupaonica ima otvoreni tuš. sauna poziva na znojenje u hladnim danima. Vrt od 2000 četvornih metara poziva vas na istraživanje; jer uvijek nešto cvjeta. Možete se opustiti, igrati, roštiljati, ložiti vatru... Mnogo bilja koje raste posebno u vrtu ili voća, poput našeg vina, možete grickati i grickati po kući.

Kuća je pogodna za parove, ali posebno za veće grupe kao što su planinarske grupe, wellness turisti, gradski odmori, posjetitelji sajmova, obiteljska okupljanja, ispiti na kraju godine, projektni rad, sastanci poduzeća, ljetni odmori, kratka putovanja, opuštanje - a kombinacija je često privlačna.

Ne samo ljeti, već iu svim ostalim godišnjim dobima, bliža okolica ima svoju posebnu čar. Miran jesenski dan u šumi, zimska večer u sauni, proljetno pješačenje uz rascvjetale kruške na putu za Dommitzsch ili ljetna vožnja vjetrenjačom na Elbi, naša su mjesta za bijeg iz grada.



Naša raznolika iskustva s apartmanima za odmor inspirirala su nas pri opremanju kuće. Bilo nam je važno kuću opremiti jednostavnim, funkcionalnim novim i po mogućnosti drvenim namještajem te je opremiti svime što je bitno za uspješan odmor s djecom i bez djece, u manjim ili većim grupama, za mlade i velike . A ako nešto nedostaje, mi ćemo to nabaviti.

Skupina od ukupno 16 djece i odraslih u dobi od 1-60 godina više je dana isprobavala kuću i vrt, pripremala 4 obroka dnevno za sve, pekla kolače i, prema jedinstvenom mišljenju, u njima pronašla sve što im je potrebno, osim termos boce i valjak za tijesto . Sada smo to dodali.

Svaka soba ima zaštitu od komaraca na barem jednom prozorskom krilu. Svi prozori mogu se jako dobro zamračiti roletama ili unutarnjim sjenilima. Utičnice, vrata ormarića i stepenice za potkrovlje su zaštićene od djece. U svim stambenim i spavaćim prostorima postavljeni su detektori dima.

Noćna svjetla i bežične noćne lampe nalaze se u svakoj spavaćoj sobi i na raznim mjestima u hodnicima. Prilikom odabira madraca, popluna i jastuka obratili smo pažnju na antialergijske materijale. Deke za 4 godišnja doba možete sastaviti prema vlastitoj toplini. Zaštite madraca se čiste nakon svake upotrebe. Dostupni su dodatni putni krevetić i zaštita od pada.



Za radionice se mogu posuditi projektori, platna, moderacijske ploče, flipchart papir i moderacijski kofer; pitajte nas.



Brzi WiFi dostupan je u cijeloj kući.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (200x220 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (160x200 cm)
jednokrevetna (50x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
dječji krevet (60x140 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 50 km Leipzig

50 km

Kolodvor 18 km Torgau

18 km

Izlaz s autoceste 30 km Mutzschen

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Dommitzsch-Mahlitzsch nalazi se blizu trokuta granice Saske, Brandenburga i Saske-Anhalta na lijevoj obali Elbe u sjevernoj Saskoj.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Wenn Ihr bis 90 Tage vor der geplanten Anreise absagt, behalten wir 20% des Gesamtpreises als Stornierungsgebühr ein, danach müssen wir den vollen Betrag in Rechnung stellen. Falls wir Ersatzmieter finden erstatten wir die bereits gezahlte Gebühren vollständig oder anteilig zurück, je nach Ersatzmietzeit. Wir empfehlen den Abschluss einer Reise-Rücktrittskosten- bzw. Abbruchversicherung


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.05.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.8 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Sandra H. iz/od Erfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Veličanstveno! Nema više što se reći.

Mi smo grupa od 4 prijateljske obitelji koje se jednom godišnje susreću u kući za odmor kako bi proveli lijepo vrijeme zajedno. Nikada nam se nije dogodilo nešto poput ovoga. Obitelj Lies je s "Bullerbü" zaista postigla pravo remek-djelo!
Kuća za odmor opremljena je svime što jedna kuća treba imati. Od Tupperware kutija, miksera, puno igara i puno udobnosti. Nije nam ništa nedostajalo.
Visokokvalitetni kuhinjski aparati i posuđe, čarobni vrt s ognjištem, ugodna sauna i još mnogo toga ispunili su sve naše želje.
Samo možemo reći puno hvala! Rado ćemo se vratiti.

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Vielen lieben Dank für die zauberhafte Bewertung.
Wir freuen uns auf Sie im Jahr 2024.

rujan 2023

Simon K. iz/od Leipzig

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Lijepa kuća za odmor u mirnom okruženju

Bili smo s nekoliko prijatelja vikendom u kući za odmor u Bullerbüu. To je vrlo lijepo uređena kuća koja malo zaostaje u željama. Sobe su lijepe i udobne, a oprema je vrhunska. Za djecu ima sve što im je potrebno. Kontakt s domaćinima bio je moguć i vrlo ljubazan.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Wir freuen uns, dass Sie die Tage in unserem Bullerbü genossen haben und freuen uns auf einen erneuten Besuch.

kolovoz 2023

Lena D. iz/od Leipzig

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Čudesno

Bili smo s dvoje djece i 10 odraslih osoba u kući i ništa nam nije nedostajalo. Posebno je sjajno i promišljeno s djecom! Zaprao ne morate ponijeti ništa sa sobom.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns auf ein Wiederkommen.

kolovoz 2023

Sabine A. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Perfekt za obiteljske susrete

Volimo to. Boravak 3 noći. Imali smo obiteljsko slavlje s 6 odraslih i 4 djece u dobi od 2 do 10 godina. Oprema je impresivno dobra, čistoća savršena. Dostupnost i kontakt s obitelji Lies bili su odlični. Informacije i fotografije smještaja su točne. Kuća se nalazi na mirnom ruralnom području. Koristili smo ogromni suncobran, veliki vrtni stol, roštilj i vatru i naravno razne uređaje na njihalici i dječja vozila.
U kući i vrtu provodimo stvarno dobro vrijeme.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Wir freuen uns, dass es Ihnen in unserem Ferienhaus gefallen hat und begrüßen Sie gerne wieder in Mahlitzsch.

kolovoz 2023

Franziska K. iz/od Potsdam

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Divno vrijeme s obitelji

Imali smo divan vikend sa porodicom (6 odraslih osoba, 3 deca, 1 pas) u kući za odmor Bullerbü. Rado bismo se ponovo vratili!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Schön, dass Sie da waren und die Zeit in unserem Bullerbü genießen konnten.

srpanj 2023

Irina T. iz/od Mitte - Hamburg Wilhelmsburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor s obitelji s djecom i psima

Bili smo osam odraslih osoba i troje malene dece. Takođe smo imali dva psa. Ništa nam nije nedostajalo. Mislio se na sve, na svaku sitnicu koja vam može biti potrebna. Kuća je vrlo čista, lokacija je idealna za šetnju. Za pse postoji i mesto za trčanje. Ciljevi mogućih izleta takođe nisu daleko, lako pristupačni automobilom. To je bio naš prvi odmor sa malom decom, uključujući i bebu, i nismo bili razočarani. Bili smo srećni što smo mogli provesti nedelju dana u ovoj prelepoj kući.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Wir freuen uns ,dass Sie und ihre Kinder eine gute Zeit in unserem Bullerbü hatten und freuen uns auf ein nächstes Mal.

travanj 2023

C E. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sjajna kuća za odmor na selu

Bili smo tamo samo vikend s obitelji, ali sve bi bilo tu za duži boravak.
Oprema nije ostavljala za poželjeti. Kuća je lijepo namještena te je tiha i osamljena.
Za nas je to bilo savršeno za mali predah! Rado bismo se vratili :)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Vielen Dank für die freundliche Bewertung. Wir freuen uns, dass es Ihnen so gut in unserem Bullerbü gefallen aht.

siječanj 2023

Frank-Jürgen B. iz/od Saalfeld/Saale

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Kuća u kojoj ništa ne nedostaje.

Imali smo jako lijepu obiteljsku proslavu, na kojoj ništa nije nedostajalo. Nisam skuhao ručak ili koristio perilicu, ali ni to ne bi bio problem. Objekt može primiti i veće obitelji, a posebno ističem kvalitetu kreveta uključujući posteljinu i naravno mogućnost saune.
Sve u svemu, sveukupno dobro.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Lies:

Vielen Dank für die nette Bewertung. Das Haus und die Sauna erwarten Sie erneut.


kontakt

obitelj K. Lies

obitelj K. Lies

ostale informacije

Broj objekta: 405415

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/405415.htm


«Kuća za odmor Bullerbu» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat