Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Moja KUĆA NA PLAŽI

Löbnitz

maks.  6   Gosta/Gostiju
160m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
160m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

MOJA KUĆA NA PLAŽI s ekskluzivnom vlastitom plažom



Kuća za odmor ima jedinstveni pogled na jezero, terasu za sunčanje, saunu, tri spavaće sobe, dvije kupaonice - i savršena je za do šest osoba.

U cijenu je već uključeno završno čišćenje, struja, voda, posteljina, ručnici, ogrtači, sauna, itd.

Nema dodatnih naknada!

Sa svojim suncem okupanim dnevnim boravcima, novi BEACHHOUSE zrači savršenim osjećajem odmora i poziva vas na opuštanje s obitelji ili prijateljima.Zahvaljujući kompletnoj staklenoj prednjoj strani okrenutoj prema vodi, BEACHHOUSE ima izravan pogled na prostrano Mühlfeldsee. Stambena površina kuće je 160 m² i prostire se na dvije etaže.



U prizemlju se nalazi spavaća soba i kvalitetna kupaonica s walk-in i kišnim tušem. Obje kupaonice opremljene su grijanim LED ogledalom s integriranim kozmetičkim ogledalom i sušilom za kosu. Srce BEACHHOUSE-a je prostrani i otvoreni dnevni boravak sa svjetlom obasjanim prozorskim frontama i kaminom. Blagovaonica poziva na zadržavanje zahvaljujući velikom blagovaonskom stolu izrađenom od starih brodskih dasaka. Susjedna, odvojena kuhinja vrlo je moderna i kvalitetna kako bi kulinarska srca brže kucala. TV od 43” zabavlja vas dok kuhate.



Kuća za odmor s prostranim kupaonicama



Gornji kat ima dvije potpuno opremljene spavaće sobe i prostranu kupaonicu s walk-in tušem i kutnom kadom. Jedna od gornjih spavaćih soba impresionira jedinstvenim pogledom na jezero - buđenje postaje jedinstveno iskustvo. Oba kata su potpuno opremljena podesivim podnim grijanjem. Svaka spavaća soba, kuhinja, dnevni boravak i blagovaonica imaju TV ravnog ekrana.



Vanjski prostor od cca 780 m2 karakterizira prostrana terasa okrenuta prema jugu. Opremljena prostorom za roštilj, dnevnim boravkom i velikim stolom za blagovanje, terasa postaje središte obilnog doručka na suncu ili vaše sljedeće večeri roštiljanja. Ugodna sauna u sklopu objekta, izgrađena na brežuljku, s prekrasnim pogledom na Mühlfeldsee s terase saune, poziva vas na opuštanje. Da biste se rashladili, možete doći do kristalno čistog jezera Mühlfeldsee preko ekskluzivne privatne plaže hotela i opustiti se na jednoj od ležaljki nakon hladnog kupanja.



Zabava na jezeru, biciklističkim i pješačkim stazama



Dosada ovdje nema šanse. Isprobajte stojeće veslanje ili se opustite u čamcu na vesla. Provedite vrijeme pecajući s plaže ili broda. Što kažete na romantičnu večeru uz svijeće na plaži? Brojne uređene biciklističke i pješačke staze do obližnjih jezera spremne su za istraživanje. Ljubitelji konja mogu istražiti prekrasnu prirodu oko objekata za jahanje i jezero Seelhausen na vođenim jahanjima u regionalnim ergelama za jahanje.



Volite li vidjeti prirodu odozgo, možete dobiti veličanstven pogled na prekrasan jezerski krajolik tijekom razgledavanja grada s obližnjeg aerodroma. Ako želite više, pravi adrenalin doživjet ćete skokom padobranom. Mühlfeldsee površine 50 ha dio je Leipziger Neuseenlanda i nalazi se izravno u općini Löbnitz. Na zapadu su Seelhausener See, Goitzschesee i Muldestausee, zajedno s drugim manjim jezerima. Na sjeveru, Mulde teče uz prostrane Mulden livade i jezerca. Na istoku je park prirode Dübener Heide.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.001 km

0.001 km

Jezero 0.001 km

0.001 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 20 km Flughafen Leipzig Halle

20 km

Kolodvor 10 km Bahnhof Delitzsch

10 km

Izlaz s autoceste 20 km Abfahrten von der A9 und A14 möglich

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Mühlfeldsee površine 50 hektara dio je Leipziger Neuseenlanda i nalazi se izravno u općini Löbnitz, oko 30 minuta vožnje automobilom od Leipziga.

Na zapadu su Seelhausener See, Goitzschesee i Muldestausee, zajedno s drugim manjim jezerima. Na sjeveru, Mulde teče uz prostrane Mulden livade i jezerca. Na istoku je park prirode Dübener Heide.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Kostenfreie Stornierung bis 60 Tage vor Anreisetag möglich. Feriengäste, können Ihre Buchung 60 Tage vor der Anreise stornieren und erhalten 100% des Buchungsbetrags zurück. Stornierungen die nach diesem Zeitpunkt erfolgen, können nicht erstattet werden. Wir empfehlen eine Reiserücktrittsversicherung. Stornierungsbedingungen während einer verordneten Pandemie: Feriengäste können kostenfrei stornieren, wenn das gebuchte Feriengebiet gesperrt wurde oder ein Verbot der touristischen Vermietung erlassen wurde. Betroffene Gebiete unterliegen der jeweiligen Verordnung des Bundeslandes, in dem die Ferienunterkunft liegt. Geleistete Zahlungen werden erstattet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2024

Marie-Luis S. iz/od Erfurt

4,8
5 4 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za opuštanje.

Osjećali smo se vrlo ugodno i proveli smo sjajan odmor u Beachhouseu. Slike na internetskoj stranici odgovaraju stvarnosti, a u veljači je bilo potpuno mirno u okolici i na jezeru. Oprema je vrlo visoke kvalitete i lijepa. Sauna s pogledom na jezero, privatni pristup plaži, kamin i čamac na vesla predstavljaju posebne vrhunce. Sve u svemu: prekrasno! Topla preporuka!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2023

Susann S. iz/od Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve je detaljno dostupno ono što vam je potrebno!

Perfekcija spojena s funkcionalnošću.
U ovoj prekrasnoj, čistoj kući sve je dostupno, počevši od potpuno opremljene kuhinje do opreme vrta/terase, saune, plaže...............
Hvala puno, bio je lijep kratki odmor.
S. Schulz

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Hallo Frau S.
Ganz herzlichen Dank für Ihre nette Bewertung von unserem Ferienhaus. Es freut uns sehr das es Ihnen gut gefallen hat und Sie eine entspannte Zeit hatten, vielleicht sehen wir uns mal wieder.
Liebe Grüße Familie Mußtopf

rujan 2023

Kathrin M. iz/od München

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje na vlastitoj šljunčanoj plaži.

Slike ne samo da ispunjavaju svoje obećanje, već ih čak i nadmašuju! Ujutro ptice zabavljaju dok doručkujete na velikoj terasi, a potom možete odmah ući u čistu vodu. Pješčana plaža je s finim kvarcnim pijeskom i ulazak u jezero (prethodno vađenje pijeska) je također sjajan. Imate samo fini pijesak pod nogama i možete vidjeti dno. Možete uzeti veslo i mirno istraživati jezero. Ako imate sreće, bit ćete potpuno sami na jezeru, možda će proći par labudova ili jedan ili dvoje plivača ili jedan veslač. Tiho je, obližnje poduzeće za vađenje pijeska ne smeta stvarno. Čak možete i skočiti s padobranom, aerodrom je odmah iza brda i izgleda sjajno kad plivate i preko vas su padobranci :-D. Kuća ne ostavlja ništa za poželjeti, predivan pogled na vrt i jezero. Dovoljno prostora za do 6 osoba. Kreveti su vrlo udobni i dvije kupaonice pomažu da se ujutro ne stoji u gužvi ;-). Ispred kuće su dostupna parkirna mjesta. Ako ste pokretni, možete istraživati i okolicu. Rezervirao sam kuću zbog plaže i lokacije (mir). Proveo sam super lijep tjedan odmorom, plivanjem, opuštanjem i svojim prvim pokušajima na veslanju. Bez obzira na to plivate li ujutro, popodne ili navečer - uvijek je bilo divno i jezero sam imao samo za sebe. Vlasnici su bili jako dragi, povremeno su se raspitivali o mojem stanju i ljubazno su me odvezli do željezničke stanice u Delitzschu ujutro odlaska. Što više možete poželjeti - rado ću opet rezervirati Beachhouse!! Hvala vam puno mojim domaćinima - nastavite tako!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Liebe Frau M.,
ein ganz herzliches Dankeschön für ihr schönes ausführliches Feedback. Es freut uns sehr das es Ihnen gut gefallen hat und Sie entspannt wieder in den Alltag starten können.
Gern würden wir sie als Gast wieder einmal begrüßen.
Schöne Grüße nach München
Familie Mußtopf

kolovoz 2023

Birgit K. iz/od Bargteheide

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sredozemno more pred vratima

Proveli smo divan tjedan s fantastičnim vremenom na plaži u Löbnitzu. Tko želi na Mallorcu s ovakvim predivnim mjestima pred vratima?
Lokacija kuće je super. Imali smo jezero gotovo samo za nas i sa SUP-om, kanuom i plažom nikada nam nije bilo dosadno. Oprema kuće i sauna upotpunjuju doživljaj odmora. Preporuka 100%. Hvala puno.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Hallo Frau K., vielen lieben Dank für ihr schönes und nettes Feedback. Es freut uns sehr das es der gesamten Familie gut gefallen hat. Falls Sie wieder Lust auf entspannten Urlaub haben, melden Sie sich einfach bei uns. Wir hoffen das die Erholung lange anhält und wünschen Ihnen eine gute Zeit.
Liebe Grüße Familie Mußtopf

srpanj 2023

Gerhard B. iz/od Auerbach

5,0
5 5 5 5 5

Einfach Traumhaft ❤️!!!!

Wunderschönes Haus, traumhafter Lage, alles perfekt!
Wir kommen nächstes Jahr wieder ?????!
Wir freuen uns jetzt schon drauf ?‍♀️????☀️☀️☀️?️⛱️!!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Hallo Familie B., vielen lieben Dank für Ihre wundervolle Bewertung. Sie waren uns sehr nette, freundliche und angenehme Mieter, so das wir uns auch auf 07/2024 sehr freuen. Haben Sie bis dahin eine schöne Zeit
Ganz liebe Grüße Familie Mußtopf

lipanj 2023

H. S. iz/od Weinsberg

5,0
5 5 5 5 5

Traumhafte Auszeit

Wir haben uns rundum wohlgefühlt. Modernes und sauberes Haus mit allem was man braucht und mehr. Der eigene Zugang zum Strand ist perfekt. Wir können es zu 100% empfehlen!!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Liebe Frau S.,
vielen lieben Dank für diese Bewertung und natürlich, dass Sie unsere Gäste waren. Wir würden uns auf ein Wiedersehen freuen.
Herzlichst Familie Mußtopf

lipanj 2023

Uwe S. iz/od Hockenheim

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Urlaubswoche

tolles Haus, super Lage am See, sehr ruhig, nette Vermieter, perfekt eingerichtet, es fehlt an Nichts, dazu noch Traumwetter, jederzeit gerne wieder

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Liebe Familie S.,
vielen lieben Dank für die tolle Bewertung, wir würden uns freuen Sie wieder bei uns begrüßen zu dürfen. Bis dahin verbleiben wir herzlichst
Ihre Familie Mußtopf

svibanj 2023

Linda B. iz/od Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

WOW! Opuštajuće, ugodno i jedinstveno!

Možemo samo preporučiti kuću za odmor "Moj Beachhouse". Privatna plaža i sauna su san snova. Kuća je potpuno opremljena, dućani su u blizini, a dostupne su i druge slobodne aktivnosti u blizini. Posjetili smo i zoološki vrt u Leipzigu, udaljen oko 30 minuta. Dolazak našeg psa također nije bio problem, što je za nas još jedan plus! U cjelini smo imali sjajan obiteljski odmor s mnogo vrijednosti opuštanja!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Hallo Frau B., ganz herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Es freut uns wenn ihr kleiner Liebling auch Spaß hatte. Sie sind immer gern bei uns willkommen
Liebe Grüße Familie Mußtopf

travanj 2023

Roman R. iz/od Benzingerode

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Perfektni paket sve uključeno

Naslov već sve govori. Ova seoska kućica ima sve što si možeš zamisliti. Od kvalitetnog i ugodnog okruženja do saune s pogledom na jezero ili privatne plaže. Bilo da se želite opustiti uz opušteni čašu vina pored kamina ili na terasi ili voziti vlastite SUP-ove po jezeru i doživjeti akciju, sve je moguće. Preporučujem ga vrlo i nisam ni na trenutak požalio. Rezervirano je sljedeće godine.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Hallo Herr R., ganz lieben Dank für Ihre tolle Bewertung.
Sie sind uns immer wieder gern willkommen. Es war ein angenehmes Verhältnis. Wir freuen uns auf 2024
Liebe Grüße ihre Familie Mußtopf

travanj 2023

Tina H. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5

Schöner gehts nicht

Wir hatten fantastische Tage erlebt. Der Privatstrand, das Haus, die Ausstattung - einfach perfekt. Wir kommen wieder.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača obitelj H. Mußtopf:

Hallo Frau H., es freut uns absolut das Ihnen der Aufenthalt gefallen hat und bedanken uns herzlich für Ihre tolle Bewertung
Liebe Grüße Familie Mußtopf


kontakt

obitelj H. Mußtopf

obitelj H. Mußtopf

Dragi gosti, drago nam je što vam možemo ponuditi našu kuću za odmor, koja je stvorena s puno obiteljske strasti. Ova kuća je primila puno ljubavi i predanosti od nas i, sa svojom privatnom plažom, prava je nekretnina za dobar osjećaj za sve koji traže odmor. Bit će nam drago poželjeti vam dobrodošlicu ovdje. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja putem telefona ili e-pošte.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 407441

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/407441.htm


«Moja KUĆA NA PLAŽI» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina