Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Farchant

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Garaža
Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
CD-Player
Televizor
Peškiri
radio
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4 km

4 km

Skijaška uspinjača 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 1.5 km

1.5 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • from the 30th day before the start of the rental 90% of the tour price


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


32 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.9 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Göbel

5,0
5 5 5 5 5

Alles sauber und in gutem Zustand. Das Boxspring-Doppelbett war sehr bequem.

Konrad Stegmann

5,0
5 5 5 5 5

Die FW war sehr schön. Großes Wohnzimmer. Gut eingerichtete Küche. Komfortables Schlafzimmer. Schöne Terrasse. Wir haben uns von anfang an wohl gefühlt.

צחי פ.

5,0
5 5 5 5 5

A really beautiful and comfortable apartment in a very quiet area, the apartment has everything you need, everything was perfect. I would love to stay there again.

Jurgen S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Sehr schön. Die Wohnung ist ihr Geld wert.

Beate-Luise S.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3

Wir waren wie immer zufrieden und haben uns gut erholt.

Bullach

5,0
5 5 5 5 5

Mittelmäßig.

Angelika Kraus

5,0
5 5 5 5 5

Sehr Schöne Ferienwohnung Tolle Lage und Umgebung

Fam.Kowalenko

5,0
5 5 5 5 5

Wir waren bei unserem ersten Besuch sehr zufrieden. Die Wohnung hatte alles zu bieten. Wir haben uns rund um wohlgefühlt. Würden die Wohnung weiterempfehlen.

Andrea Kasemir

5,0
5 5 5 5 5

Schöne ruhige Wohnung. Alles in ausreichender Zahl da, was benötigt wird. Schön eingerichtet und sauber. Sehr weiter zu empfehlen.

Gabi C.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Mogu toplo preporučiti odmor u apartmanu "Bergrose" u Farchantu. Apartman je vrlo udoban i centralno smješten - 20 minuta besplatnim autobusom do Garmischa na kavu ili izravno iz kuće na planinarenje, mnoge mogućnosti su otvorene. Farchant je mirno selo, vrlo tamno noću, što smo jako uživali.

Familie Klotz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Isto vrijeme smo pronašli stan ponovno čistim i urednim tokom našeg drugog odmora. Ručnici i posteljina bili su jako dobri. U kuhinji ponovno ništa nije nedostajalo i opet smo se osjećali vrlo ugodno. Nakon naših šetnji i izleta rado smo koristili vrt i ležaljke. Sigurno ćemo ponovno iznajmiti ovaj predivan smještaj treći put.

Spill, Günter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno u stanu Bergroset. Prekrasna bašča s terasom, puno mira i prihvatljiva oprema. Svi znamenitosti regije lako su dostupni automobilom. Također postoje mnoge pješačke staze s različitim težinama. Pekara i restorani također su lako dostupni pješice. Dakle, sveukupno gledano stan za lijep odmor.

Insa Schaal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan Bergrose nalazi se na mirnoj lokaciji u Farchantu. Bili smo tamo sa 2 djece na skijanju i jako nam se svidjelo. Sve potrebne trgovine se mogu doći pješice, autom se brzo stiže do Garmischa. Stan je bio vrlo čist i izuzetno dobro opremljen i opskrbljen. Tvrtka Mahr odmah je reagirala na naš mali problem, komunikacija je bila glatka. U stanu su 2 spavaće sobe s udobnim krevetima, 2 kupaonice (jedna s WC-om, ali nas nije smetalo jer je stan ionako samo za 4 osobe), veliki dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom. Stvarno je sve bilo tu, od pribora za šivanje do miksera! Ispred kuće je mali vrt. I ostali stanari u kući su vrlo tihi i zaista prijateljski ljudi. Farchant je vrlo pogodan za obitelji. Zbog dobrog snijega mogli smo skijati u selu na brdu prvih dana, tamo postoji i sankalište. Sve je odlično i preporučljivo!

Katharina W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Smjeli smo provesti 3 tjedna u apartmanu Bergrose i osjećali smo se vrlo dobro. Čak je i veliki kombi stao u podzemnu garažu. U apartmanu je sve što vam treba. Kreveti su vrlo udobni. Rado ćemo se vratiti! Obitelj Wolff

Doreen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan na prizemlju ima okruženu terasu, mali vrt i tiha je lokacija. Lijepo je uređen, kuhinjski pribor je dovoljan, kao i perilica suđa i perilica rublja. Spavaća soba ima krevet s oprugama, koji se jako udubi kad ležite na njemu, što nije baš po našem ukusu. U dječjoj sobi također je bračni krevet, što je bilo u redu. Komunikacija/primopredaja je bila jednostavna. Pješačili smo do Kuhfluchtwasserfälle u Farchantu, vozili se na Zugspitzu, šetali/kupali se u jezeru Eibsee, istražili Partnachklamm i Höllentalklamm, te biciklom otišli do Garmisch-Partenkirchena, gdje smo se prošetali gradom i Michael-Ende-Kurparkom. Zaključak: raznoliki odmor s vožnjom bicikla, planinarenjem i plivanjem u prekrasnoj prirodi.

Tine + Reinhard

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

i pri našem 4. posjetu sve je bilo u najboljem redu. Bili smo u dvoje, ali stan je opušten i za 4 osobe. Vrlo lijepo uređeno, ništa ne nedostaje. Zimi kao i ljeti ovdje je prekrasno. Vrt je rustikalno-romantičan i svugdje ima nešto za istražiti, a lokacija je potpuno mirna.

Schädlich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Proveli smo posljednja 2 tjedna ovdje sa našom djecom i našim psom. Već poznajemo područje GAP, ali smo bili vrlo iznenađeni Farchantom. Stan je idilično smješten između livada, planina i vodopada. Kad bismo se vratili u apartman nakon naših šetnji i izleta, uvijek smo se osjećali kao kod kuće. Sigurno ćemo se opet vratiti. Obitelj Schädlich.

Laschke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Stan je vrlo lijepo smješten, s puno zelenila oko sebe. Ako želite pobjeći od buke, ovdje ste na pravom mjestu. Terasa je također prekrasna. Ukratko, stvarno je vrlo lijep stan. Nažalost, nismo bili zadovoljni WC-om i previše uskim kutnom tuš kabinom.

Alex Littau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ruža planina se nalazi vrlo idilično i praktično na ulazu u Farchant. U podzemnoj garaži vozilo je sigurno i ugodno hladno u mraku. Stan je opremljen sa svime što je potrebno za samostalno snabdijevanje; čak je i roštilj vani na raspolaganju; i vrlo je čist. Terasa je predivna. Rado ćemo se vratiti.

Michael D.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

FeWo je super, prostran, dobri kreveti, dobra oprema u kuhinji. Mirno mjesto i relativno hladno za veliku vrućinu. Parkiranje u podzemnoj garaži je malo neobično, ali inače sve je vrlo dobro. Jedino tapecirani namještaj u dnevnom boravku mogao bi biti malo udobniji sa TV stolicama ili kaučem na kojem se možete nasloniti i nagnuti glavu.

Gabi C.

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Mogu preporučiti odmor u apartmanu "Bergrose" u Farchantu. Apartman je vrlo udoban i centralno smješten - 20 minuta besplatnog autobusom do Garmischa za popodnevnu kavicu ili ako želite hodati direktno od kuće - mnoge mogućnosti su otvorene. Farchant je mirno mjesto i noću je vrlo tamno, što smo vrlo uživali.

Rainer Baur

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep apartman za maksimalno 2 osobe. Druga spavaća soba je dovoljno velika za djecu. Zatim smo u tražilici tražili stan s dva wc-a i tu se pojavio ovaj stan. To nije točno, iako ovdje postoje dva tuša, ali samo jedan WC. Tijekom odmora smo o tome obavijestili vlasnika putem uprave. Nažalost, nismo dobili nikakvu povratnu informaciju niti ustupak u pogledu prilično visoke cijene.

Insa Schaal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman Bergrose nalazi se na mirnoj lokaciji u Farchantu. Išli smo na skijanje s 2 djece i stvarno smo uživali. Do svih potrebnih trgovina može se doći pješice, a do Garmischa se brzo stiže i automobilom. Apartman je bio vrlo čist i izuzetno dobro opremljen i bogat. Tvrtka Mahr je odmah reagirala na mali problem s naše strane, komunikacija je tekla bez problema.Apartman ima 2 spavaće sobe sa udobnim krevetima, 2 kupaonice od kojih jedna sa wc-om, ali to nam nije smetalo, budući da apartman je bio samo za 4 osobe), veliki dnevni boravak kao i blagovaona i kuhinja. Imali su stvarno sve, od pribora za šivanje do blendera! Ispred kuće je mali vrt. Ostali stanari u kući također su vrlo tihi i jako ljubazni ljudi.
Farchant je vrlo pogodan za obitelji. Zbog dobrog snijega mogli smo prvih nekoliko dana skijati u selu na brdu, tamo je i staza za sanjkanje. Sve super i preporuka!

Alex Littau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bergrose je vrlo idiličan i vrlo praktičan na ulazu u Farchant. U podzemnom parkiralištu vozilo je sigurno i ugodno hladno u mraku.

Apartman je opremljen svime što vam je potrebno za samostalnu prehranu, čak je i vanjski roštilj; i vrlo je čist. Terasa je prekrasna.

Rado bismo se vratili.

Frau Klein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep i ugodan stan. Moderno namješten i dobro opremljen. Ništa nam nije nedostajalo. Obje spavaće sobe su opremljene vrlo udobnim krevetima. Lijepo smo spavali. Vrt je vrlo romantičan i lijep. Poziva vas da se opustite i opustite. Iskoristili smo priliku i doručkovali na terasi i jako smo uživali. Sve u svemu, bio je to prekrasan, vrlo opuštajući odmor. Rado bismo se vratili.

Tine + Reinhard

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

sve je bilo u redu čak i pri našem četvrtom posjetu.
Bilo nas je dvoje, ali apartman je lako pogodan za 4 osobe.
Vrlo lijepo namješteno, ništa ne nedostaje. Ovdje je lijepo i zimi kao i ljeti.
Vrt je rustičan i romantičan i posvuda se može nešto otkriti
a lokacija je apsolutno mirna.

Spill, Günter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sastali smo se u stanu ; gorska rozeta; osjećao se vrlo ugodno.

Prekrasan vrt s terasom, puno mira i prihvatljivih sadržaja.

Automobilom se brzo stiže do svih znamenitosti regije.

Također pješice postoji mnogo pješačkih staza s različitim

nevolja.

Pekare i restorani također su na pješačkoj udaljenosti.

Dakle, sve u svemu apartman za izvrstan odmor.

Familie Klotz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Također smo na drugom odmoru pronašli apartman opet čist i uredan.
Ručnici i posteljina bili su jako dobri. Ništa nije nedostajalo u kuhinji i ponovno smo se osjećali vrlo ugodno. Nakon planinarenja i izleta, uživali smo u korištenju vrta i ležaljki.
Sigurno ćemo iznajmiti ovaj prekrasan smještaj i treći put.

Doreen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman u prizemlju ima okolnu terasu, mali vrt i nalazi se na mirnoj lokaciji. Lijepo je namješten, ima dovoljno posuđa, kao i perilicu suđa i rublja. Spavaća soba je opremljena krevetom s oprugama, kada ležite jako tonete, to nije naš slučaj. U dječjoj sobi je i bračni krevet, što je bilo u redu. Komunikacija/primopredaja je bila nekomplicirana.

Pješačili smo do slapova Kuhaway u Farchantu, odvezli se do Zugspitzea, pješačili/plivali oko Eibseea, istraživali Partnachklamm i Höllentalklamm i vozili se biciklom do Garmisch-Partenkirchena, gdje smo obišli grad i Michael-Ende-Kurpark pustili da pluta.

Zaključak: raznovrstan odmor uz vožnju biciklom, planinarenje i kupanje u prekrasnoj prirodi

Laschke

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Apartman se nalazi u vrlo lijepom, mirnom dijelu s puno zelenila. Ako želite pobjeći od buke, ovdje ste u dobrim rukama. Terasa je također divna. Sve u svemu, to je stvarno vrlo lijep stan.
Nažalost, nije nam se svidio WC i preuzak kutni tuš.

Schädlich

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ovdje smo proveli posljednja 2 tjedna s našom djecom i našim psom. Već poznajemo GAP područje, ali Farchant nas je jako iznenadio. Apartman je idilično smješten između livada, planina i slapova. Kad smo se vraćali u stan nakon planinarenja i izleta, uvijek smo se osjećali kao da se vraćamo kući.
Vratit ćemo se u svakom slučaju.
obiteljski štetan

Katharina W.

4,3
4.3 4.3 4.3 4.3 4.3
Prikaži njemački

Bilo nam je dopušteno da provedemo 3 tjedna u Fewo Bergrose i osjećali smo se vrlo ugodno. Čak je i veliki karavan stao u podzemno parkiralište.
Sve što vam je potrebno dostupno je u stanu. Kreveti su vrlo udobni.
Rado bismo se vratili!
Obitelj Wolff


kontakt

Tvrtka Mahr GmbH
gospodin Mahr

gospodin   Mahr

Jesmo li pobudili vaš interes? Slobodno nas kontaktirajte, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja i rezervacije.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 409332

Posljednje ažuriranje: 01.05.2024

Oglas je online od: 1 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/409332.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Farchant» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 32 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina