Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Arya

Croatia-Middle Dalmatia-Dalmatian Hinterland-Split area- Sinj

maks.  12   Gosta/Gostiju
480m²  stambena površina
6 spavaće sobe
8  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
480m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Arya je novoizgrađena i vrlo prostrana nekretnina koja nudi vrlo luksuzan interijer od 480m2 na 3 etaže, smještena na parceli od 1.700m2 s panoramskim pogledom na dolinu Cetine i netaknutu prirodu, nudeći potpunu privatnost. Vila je u potpunosti klimatizirana i opremljena besplatnim WiFi-jem. Nudi 6 spavaćih soba za 12 osoba, 3 kuhinje i dnevne sobe, 7 kupaonica, teretanu, finsku saunu, prostor za medije, stol za bilijar (biljar), bazen, jacuzzi, košarku, odbojku, dječje igralište i stolni tenis, stolni nogomet, ljetna kuhinja i nekoliko dnevnih boravaka. Ima 8 parkirnih mjesta, 4 osigurana na privatnom posjedu i 4 uz njega. Parking i ulaz su pod video nadzorom. Automobil se preporučuje.
Luksuzna Villa Arya nalazi se u selu Bajagić, u blizini grada Sinja (10 km od vile), a ovo područje je srce Dalmacije, i to ne samo u geografskom smislu. To je povijesni grad u kojem su hrabri mještani također štitili obalu od turskih najezdi, a nalazi se samo 40 km u unutrašnjosti od slavnog grada Splita. Smješteno je u dolini rijeke Cetine i okruženo trima veličanstvenim planinama: Kamešnicom, Svilajom i Dinarom, koje nude prekrasne pješačke staze.
Vrlo udoban i moderan smještaj s prekrasnim pogledom na dolinu rijeke Cetine, samo 10 km od grada Sinja
Villa Arya je novoizgrađena i vrlo prostrana nekretnina koja nudi vrlo luksuzan interijer od 480m2 na 3 etaže, smještena na parceli od 1.700m2 s panoramskim pogledom na dolinu Cetine i netaknutu prirodu, nudeći potpunu privatnost. Vila je u potpunosti klimatizirana i opremljena besplatnim WiFi-jem. Nudi 6 spavaćih soba za 12 osoba, 3 kuhinje i dnevne sobe, 7 kupaonica, teretanu, finsku saunu, prostor za medije, stol za bilijar (biljar), bazen, jacuzzi, košarku, odbojku i dječje igralište, stolni tenis, stolni nogomet, ljetna kuhinja i nekoliko dnevnih boravaka. Ima 8 parkirnih mjesta, 4 osigurana na privatnom posjedu i 4 uz njega. Parking i ulaz su pod video nadzorom. Automobil se preporučuje.
Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi samo za vas:
* OUTDOOR nudi: privatni i grijani bazen 11m x 5m s pripadajućim plitkim bazenom za djecu 8m x 2,8m i dubinom 0,4m, oba grijana i sa sustavom bez klora. Uz bazen se nalazi i jacuzzi za 6-8 osoba. Prostrano sunčalište s 12 ležaljki, vanjskim tušem, potpuno opremljenom ljetnom kuhinjom s roštiljem i TV-om, natkrivenom blagovaonicom, zasebnim WC-om i nekoliko prostorija za odmor. Nekoliko stepenica niže vodi vas do dječjeg igrališta s drvenom kućicom, ljuljačkama i toboganom. Uz nju se nalazi košarkaško igralište i igralište za odbojku na pijesku.
* PRIZEMLJE nudi 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama i mali dnevni boravak otvorenog koncepta s TV-om i sofama te izravnim pristupom prostoru za sunčanje. Spavaća soba br.1 (17,5m²) s king size krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom (4m²) s tušem i kadom i izravnim pristupom bazenu. Spavaća soba br.2 (13,5m²) Queen size krevet 160cm x 200cm, klima uređaj, TV, vlastita kupaonica (3,7m²) s tušem i izravan pristup bazenu. Spavaća soba br.3 (10,5m²) s dva odvojena kreveta 90cm x 200cm, klima uređaj, vlastita kupaonica (4m²) s tušem. Spavaća soba br.4 (13m²) s dva odvojena kreveta 90cm x 200cm, klima uređajem i obiteljskom kupaonicom (3,2m²) s tušem u susjedstvu.
*PRVI KAT povezan je unutarnjim i vanjskim stubištem te nudi dnevni boravak od 60 m², potpuno klimatiziran i opremljen svim potrebnim sadržajima u kuhinji, prostranoj blagovaonici, dnevnom boravku s TV-om ravnog ekrana i balkonu. s pogledom na dolinu i bazen, tu je i odvojena obiteljska tuš kabina. Spavaća soba br.5 (17,5m²) s king size krevetom 180cm x 200cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom (3,5m²) s tušem i samostojećom kadom u spavaćoj sobi. Spavaća soba br.6 (10,5m²) s bračnim krevetom (160cm x 200cm), klima uređajem, TV-om i obiteljskom kupaonicom (3,7m²) s tušem u susjedstvu.
* U PODRUMU se ulazi unutarnjim stubištem i nudi prostor za medije (mini kino prostor 12 m²) s drvenim prostorom za sjedenje, TV-om i PlayStationom 5, a pokraj se nalazi potpuno opremljena teretana (32 m²) s klima Finska sauna s tušem nalazi se uz teretanu. Tu je i prostrani zajednički prostor poput fun zone s potpuno opremljenom opremom.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 35 km

35 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 50 km SPU Split

50 km

Kolodvor 40 km Split

40 km

Izlaz s autoceste 25 km Dugopolje

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Luksuzna Villa Arya nalazi se u selu Bajagić, u blizini grada Sinja (10 km od vile) i ovo područje je srce Dalmacije, i to ne samo u geografskom smislu. To je povijesni grad u kojem su hrabri mještani također štitili obalu od turskih invazija, a nalazi se samo 40 km u unutrašnjosti od poznatog grada Split. Smješteno je u dolini rijeke Cetine i okruženo trima veličanstvenim planinama: Kamešnicom, Svilajom i Dinarom koje nude lijepe pješačke staze.
Sinjska regija je bogata i raznolika, s prekrasnim pogledom na planine, šume i rijeku Cetinu koje možete vidjeti s imanja. Najbliži minimarket nalazi se samo 1km od objekta, pizzeria i bar također, najbliži restoran je udaljen 1km, a grad Sinj je udaljen samo 10km (15 min vožnje). Lijepa lokacija za posjetiti je na "Peručkom" jezeru gdje možete napraviti piknik, sunčati se ili čak kupati, a to je lokacija Potravlje, samo 16km od imanja (ili 15min vožnje). Postoji mogućnost da se okušate u raftingu na vodi ili kanuu na rijeci Cetini (40 min vožnje) Postoje dvije staze, standardna (lakša za djecu od 8 godina) i zahtjevna za one pomalo avanturističke, obje traju oko 3 sata i jako je vrijedno doživjeti.
Vrlo udoban i moderan smještaj, s prekrasnim pogledom na dolinu rijeke Cetine, samo 10 km od grada Sinja.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 800 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Nogometna pristojba uključena u cijenu usluge.

*Na zahtjev gost će na dan odlaska dobiti završni račun od vlasnika apartmana na ukupan iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Aktivnosti u sinjskom kraju: Jahanje konja nudi vam uvid u srce Hrvatske, istraživanje netaknutih predjela zanimljivih starih sela i raznolikosti terena. Osim jahanja, postoji prilika da posjetite i sam Sinj - grad zanimljive povijesti koji je poznat po igri zvanoj Alka. Ovo je izvorna viteška igra koja postoji više od 280 godina i nalazi se u sinjskom muzeju.
Preporučamo posjet Sinjskom muzeju koji je udaljen 10 km od objekta i jako ga vrijedi posjetiti. Toliko je dobro uređena, interaktivna i inovativna da vas tjera da o Alki saznate još više.
Ako želite doživjeti više adrenalina, isprobajte nevjerojatan planinski quad safari. Možete se voziti ATV planinskom turom kroz neke prekrasne krajolike unutrašnjosti Dalmacije i planine Kamešnice ili se možete uputiti na riječnu turu s kanuom koja će vam pružiti puno sjajnog provoda, prekrasnog krajolika i sjajnih životnih uspomena. Ako više volite vožnju biciklom, možete doći biciklirati rijekom Cetinom ili nekom od drugih prekrasnih biciklističkih staza, vozeći se mjestima gdje možete svjedočiti nekim od najljepših prirodnih krajolika.
Lokacije koje morate posjetiti svakako su poznati grad Split (40 km, ili 44 minute vožnje) sa svojim velikim povijesnim atrakcijama poput Dioklecijanove palače i starog grada, zaštićenog UNESCO-om. Možete imati ugodan obilazak slapova Krke (1 sat vožnje) i na povratku posjetiti UNESCO grad Trogir koji se ponekad naziva gradom muzejom zbog bogate kulturne baštine i netaknute autentične arhitekture. Najbliži izlaz/ulaz s autoceste je Dugopolje udaljen 25 km, a najbliža zračna luka je Zračna luka Split SPU koja je udaljena 50 km ili manje od sat vremena vožnje.
Provjerite neke od dodatnih usluga agencije Ferie home (pogledajte naš blog) koje će vaš boravak učiniti još zanimljivijim i lakšim za organizaciju.
Radujemo se vašem upitu

Vaš tim Holiday Home


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Perasović

tvrtka M. Perasović

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osoban i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što našim gostima treba, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je super. Kao glavni zastupnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena! Drago mi je što te čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Perasović

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Perasović

ostale informacije

Broj objekta: 410134

Posljednje ažuriranje: 21.12.2023

Oglas je online od: 1 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/410134.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina