Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Perugia

maks.  4   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
2 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
120m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Roštilj
Bazen
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Suncobran
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 28 km

28 km

Mogućnost kupovine 0.9 km

0.9 km

Restoran 0.9 km

0.9 km

Centar grada/mjesta 0.9 km

0.9 km

Zračna luka 33 km Perugia

33 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


128 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.7 Oprema
4.7 Cijena/učin
4.7 Servis
4.7 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domacini su nas odmor ucinili savrsenim ❤️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlacili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam nista ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi i to je bilo potrebno zbog temperatura i mi to preporucujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporucujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domacini su nas odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je bilo ugodno što smo bazen uvijek imali samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu doplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a zbog temperatura to je bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekim kućama za odmor i apartmanima i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti je bila ta što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su nam olakšale kućanske poslove. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i mi to preporučujemo. Vanjski dio je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo boravili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu od pogodnosti - uvijek smo imali bazen za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja omogućile su nam da se ne puno mučimo s kućanskim poslovima. Protiv male naknade u svakoj je sobi bila dostupna klima uređaj, što je i bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučili bismo to. Vanjsko uređenje vrlo je održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana, i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije oduševio kao ovaj. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili da nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica i perilica posuđa su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi i bilo je potrebno zbog temperature i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u mnogim obiteljskim kućama i stanovima i možemo reći da nijedan od smještajnih objekata nije bio tako impresivan. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi uznemiravali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To je rezultiralo time da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu naknadu, svaka soba je imala klima uređaj na raspolaganju, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjsko područje je vrlo održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i stanova za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Svakako preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv malog dodatnog troška imali smo klima uređaje u svakoj sobi i to je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjsko područje je vrlo njegovano i prekrasno osvijetljeno noću. Putujemo u Italiju svake godine i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domacini su nam učinili odmor savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga smo imali jednu od pogodnosti da smo bazen uvijek imali samo za sebe . Stan je velik, uredan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se nismo previše bavili domaćinstvom. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjsko uređenje je vrlo njegovano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekim kućama za odmor i stanovima, mogu reći da nas ni jedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršenim️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To nam je omogućilo da uvijek imamo bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo previše kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjsko područje je vrlo njegovano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo boravili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći da nas nijedan drugi smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali ugodnost da uvijek imamo bazen samo za sebe. Stan je prostran, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi što je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko apartmana i kuća za odmor i možemo reći da nas nijedan nije oduševio kao ova smještajna jedinica. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domacini su nasem odmoru ucinili savrsenim ❤️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli da nas ne uznemiravaju i pobrinuli su se da nam nista ne nedostaje. Zbog toga je bila prednost sto smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, odrzan i stvarno lijepo namjesten. Perilica posuđa i rublja su se pobrinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu, bila nam je dostupna klima-uređaj u svakoj sobi, a to je bilo potrebno pri tim temperaturama i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo dobro održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i moramo reci da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj je preporučen od nas.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domacini su ucinili nas odmor savrsenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlacili da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam nista ne nedostaje. Zbog toga je bila ugodnost da smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je velik, uredan i stvarno lijepo namjesten. Perilica posudja i perilica rublja su se brinuli da se ne moramo puno baviti domacinstvom. Za malu naknadu imali smo klima uredaj u svakoj sobi, sto je bilo potrebno pri tim temperaturama i preporucujemo to. Vanjsko podrucje je jako uredeno i prekrasno osvijetljeno nocu. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kucica i stanova za odmor i mozemo reci da nas nijedan smjestaj nije tako odusevio. Smjestaj preporucujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To je omogućilo da uvijek imamo bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su osigurale da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu dobili smo klima uređaje u svakoj sobi i to je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i stanova i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj je preporučljiv.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila to što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malenu doplatu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je zbog temperatura bilo neophodno i mi to preporučujemo. Vanjsko uređenje je vrlo njegovano i noću predivno osvijetljeno. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo boravili u nekoliko apartmana i kuća za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi uznemiravali, a osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno pri tim temperaturama i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i stanova za odmor i možemo reći da niti jedan od smještaja nije bio tako oduševljen. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja osigurale su da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malo dodatnog novca bilo nam je na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi, a to je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći da nijedan smještaj nije bio tako oduševljeni kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo imali jednu od pogodnosti da imamo bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu klima uređaj je bio dostupan u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nijedan od smještaja nije tako oduševio nas. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su nam savršeno učinili odmor ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila što smo bazen uvijek imali samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a to je bilo potrebno zbog visokih temperatura i preporučujemo to. Okoliš je vrlo njegovan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovo. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek bi nam se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Na taj način smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučljivo s obzirom na temperature. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo imali jednu od pogodnosti da imamo bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i stroj za pranje rublja brinuli su se da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv naknade bilo nam je na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučamo ga. Vanjski dio je vrlo njegovan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️Bili su veoma prijateljski raspoloženi, uvek bi se povukli da nas ne bi uznemiravali i brinuli su da nam ništa ne nedostaje. Stoga je bila prednost to što smo imali bazen samo za nas. Stan je velik, održavan i odlično uređen. Mašina za pranje sudova i veša su se pobrinule da se ne opterećujemo puno sa kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno pri tim temperaturama i preporučujemo ga. Vanjski objekti su veoma održavani i noću predivno osvijetljeni. Godišnje putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također je bilo ugodno što smo bazen uvijek imali samo za sebe. Apartman je velik, održavan i vrlo lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu imali smo klima uređaje u svakoj sobi i to je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povlačili kako nas ne bi smetali i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Kao rezultat toga, bila je udobnost da uvijek imamo bazen samo za sebe . Stan je prostran, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu naknadu, klima uređaj bio je dostupan u svakoj sobi, a to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo u Italiju svake godine i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nijedan od smještaja nije bio toliko oduševljen kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili da nas ne uznemiravaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je prostran, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja omogućile su nam da se ne bavimo puno kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog visokih temperatura i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i lijepo osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekim kućama i apartmanima za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli da ne smetaju i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Povoljnost je bila ta što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i ovo je bilo nužno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Okućnica je vrlo njegovana i prelijepo osvijetljena noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan smještaj nije bio toliko oduševljen. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili izvrsnim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od prednosti bila je ta što smo uvijek imali bazen samo za nas . Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno usrećili naš odmor. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Protiv male završne naknade bila nam je na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo to od nas u ovim temperaturama. Izvana je okolina vrlo održavana i noću prekrasno osvijetljena. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i stanova za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne previše bavimo kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu smo imali klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo nužno zbog visokih temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana, i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga smo imali jedan od povlastica da imamo bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi uznemiravali i bilo je osigurano da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, čist i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv male naknade imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nitko nije oduševio kao ova smještaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To nam je omogućilo udobnost da uvijek imamo bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Protiv male naknade bila nam je na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno organizirali naš odmor. Bili su jako prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog visokih temperatura i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana, ali možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeber su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli da nas ne bi smetali i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Zahvaljujući tome imali smo jednu od pogodnosti da je bazen uvijek bio samo za nas . Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja omogućavale su nam da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu na raspolaganju nam je bila klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vrt je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo uređen i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan od njih nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno uredili naš odmor. Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti je bila što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo puno kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a ovo je prijeko potrebno i preporučujemo to. Vrtni okoliš je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili da ne smetaju i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. To je omogućilo jednu od ugodnosti, da uvijek imamo bazen samo za sebe . Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo imali prednost da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i stroj za pranje rublja olakšali su nam kućanske poslove. Za malu naknadu bilo nam je omogućeno korištenje klima uređaja u svakoj sobi, što je zbog vrućine bilo potrebno i preporučljivo. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko odmorišta i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj je preporučljiv od nas.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, njegovan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu bilo nam je na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, a ovo je prijeko potrebno i preporučujemo svima. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću lijepo osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su nam se povlačili kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo uvijek imali bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu bili su nam na raspolaganju klima uređaji u svakoj sobi, što je bilo nužno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas niti jedan od smještaja nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek se povlačili kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je to da smo imali bazen uvijek samo za sebe. Stan je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo puno kućanskim poslovima. U svakoj sobi smo imali klima uređaj za mali dodatan trošak i to je bilo potrebno i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jedno zadovoljstvo - bazen smo uvijek imali samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko vikendica i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek bi se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu doplatu bila je dostupna klima-uređaj u svakoj sobi i to nam je bilo potrebno i mi to preporučujemo. Vanjsko područje je vrlo njegovano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekolicini kuća i apartmana za odmor, i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je i to da smo uvijek imali bazen samo za sebe . Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučamo to. Vanjski prostor je vrlo dobro održavan i naveden je prekrasnom noćnom rasvjetom. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas ni jedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je da smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan od smještaja nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gostitelji su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i koje preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su nam se povlačili da ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu od pogodnosti da bazen uvijek bude samo za nas . Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog visokih temperatura i preporučamo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. I svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan od smještaja nije uspio oduševiti nas kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo imali jednu od pogodnosti da uvijek imamo bazen samo za nas. Apartman je prostran, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a to je kod takvih temperatura bilo potrebno i preporučamo ga. Vanjsko područje je vrlo održavano i predivno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio tako kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek bi se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu od pogodnosti da je bazen uvijek bio samo za nas. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i stroj za pranje rublja su se pobrinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu završnu naknadu mogli smo koristiti klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo i potrebno kod tih temperatura i mi to preporučujemo. Vanjske površine su vrlo održavane i prekrasno osvijetljene noću. Putujemo svake godine u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas ni jedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i moramo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek se povlačili kako ne bi smetali i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato je bila jedna od povoljnosti da nam je bazen uvijek bio na raspolaganju. Stan je velik, održavan i zaista lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo preporučljivo zbog visokih temperatura. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo boravili u nekoliko apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan nije oduševio kao ovo smještaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je bila jedna od pogodnosti što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu krajnju naknadu, u svakoj sobi smo imali klima uređaj na raspolaganju, a to je bilo i nužno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeber su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli da ne smetaju i bilo je osigurano da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jedno od zadovoljstava da smo uvijek imali bazen samo za sebe . Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i lijepo osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo boravili u nekim kućama za odmor i apartmanima i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo ovo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gostioničari su učinili naš odmor savršen ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uživali u jednom od pogodnosti da bazen uvijek imamo samo za sebe. Stan je prostran, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučamo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uživali u tome što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinuli da se ne trebamo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i ovo je bilo potrebno i preporučamo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i stanova za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato je bila udobnost što smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se nije puno moralo baviti kućanskim poslovima. Za malenu naknadu smo imali klima uređaj u svakoj sobi što je zbog temperatura bilo i potrebno i preporučljivo. Vanjsko dvorište je vrlo njegovano i lijepo osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko odmorišta i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj je preporučljiv od nas.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također, bila je uživancija što smo bazen uvijek imali samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno zamarati s kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo na raspolaganju klima uređaje u svakoj sobi, a to je bilo i potrebno zbog temperatura i preporučamo to. Vanjsko područje je vrlo njegovano i prekrasno osvijetljeno noću. Godišnje putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas ni jedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi ometali i učinili su da nam ništa ne nedostaje. To je omogućilo da imamo bazen uvijek samo za nas . Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne trebamo puno baviti kućanskim poslovima. U svakoj sobi smo mogli koristiti klima uređaj za malu dodatnu naknadu i to je bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo boravili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše brinuti o kućanskim poslovima. Protiv male nadoplate imali smo klima uređaje u svakoj sobi, a to je zbog temperature bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjsko uređenje je vrlo održavano i noću prekrasno osvijetljeno. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedno od smještaja nije bilo tako oduševljenje kao ovo. Smještaj je preporučljiv.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek bi se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također smo uvijek imali bazen samo za nas, što je bilo vrlo ugodno. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv manje naknade, imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno pri tim temperaturama, što bismo preporučili. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo u Italiju svake godine i do sada smo boravili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali privatnost u bazenu. Stan je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo previše kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjsko područje je vrlo održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo boravili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da niti jedan smještaj nas nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno ugodili naš odmor ️ Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila da smo imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo puno kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu također smo imali klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo i potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Okućnica je vrlo njegovana i predivno osvijetljena noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj toplo preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To je omogućilo jednu od pogodnosti da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja osigurale su da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv male naknade klima uređaj bio nam je dostupan u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas niti jedan od njih nije oduševio kao ova smještaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gostitelji su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo prijazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo imali jednu od povlastica, a to je da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Protiv male naknade bila nam je dostupna klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo i nužno s obzirom na temperature i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana, ali možemo reći da nas ni jedan od smještaja nije toliko oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica suđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vrt je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Godinama putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu cijenu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo i potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršen ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da ne bismo bili uznemiravani i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu od pogodnosti da uvijek imamo bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo puno kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povlačili da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je bila jedna od pogodnosti da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, njegovan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv male naknade imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučamo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan od njih nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su nam savršeno učinili odmor. Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne puno bavimo kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu smo imali klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ova. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga nam je jedan od užitaka bio taj što smo imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to nam je bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. To je rezultiralo jednim od udobnosti - imali smo bazen uvijek samo za nas. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su osigurale da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. uz malu dodatnu naknadu, klima uređaj bio nam je dostupan u svakoj sobi, a to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjsko dvorište je vrlo njegovano i prekrasno osvijetljeno noću. Putujemo svake godine u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći, nijedan od smještaja nas nije toliko oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli kako ne bismo bili smetani i osigurali su da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti oko kućanskih poslova. Za malu završnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjsko područje je vrlo održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga smo imali jedan od ugodnosti da uvijek imamo bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjsko uređenje je vrlo održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povlačili kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinuli da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučamo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su učinili naš odmor savršen ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i zaista sjajno uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno pri ovim temperaturama i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekim kućama i stanovima za odmor i možemo reći da nijedan od smještaja nije tako oduševio nas. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su savršeno oblikovali naš odmor️ Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli se da nam ništa ne nedostaje. Time smo imali prednost da uvijek imamo bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjsko područje je vrlo njegovano i noću prekrasno osvijetljeno. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan smještaj nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršen. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno s obzirom na temperature i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i stanova za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeber su savršeno uredili naš odmor ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli da ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato je bila pogodnost što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Protiv male dodatne naknade imali smo klima uređaj u svakoj sobi i ovo je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prelijepo osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je bila jedna od pogodnosti da smo uvijek imali bazen samo za sebe . Apartman je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo i potrebno zbog temperatura i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovo. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeber su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uživali u prednosti što smo imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i stroj za pranje rublja su se brinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno u tim temperaturama i preporučujemo to. Vanjsko područje je vrlo održavano i noću prekrasno osvijetljeno. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko apartmana i kuća za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije takao oduševio. Smještaj je preporučljiv.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo ga. Vanjsko uređenje je vrlo održavano i noću prekrasno osvijetljeno. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekim kućama za odmor i apartmanima i možemo reći da nas niti jedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu pogodnost, da smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je prostran, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv male nadoplate imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno s obzirom na temperature i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kućica i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek bi se povukli da nas ne ometaju i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila i ta što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu doplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i mi to preporučujemo. Vrt je vrlo njegovan i noću predivno osvijetljen. Svakog godina idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko vikendica i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također je bila pogodnost što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, čist i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekim kućama ili apartmanima i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek bi se povukli da nas ne smetaju i bilo je osigurano da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je prostran, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo mnogo baviti kućanskim poslovima. Za malu doplatu u svakoj sobi smo imali klima uređaj na raspolaganju i to je bilo neophodno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan od smještaja nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su osigurale da se ne puno moramo baviti kućanskim poslovima. Za malu cijenu imali smo klima uređaje u svakoj sobi i to nam je bilo potrebno i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prelijepo osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekim kućama i apartmanima za odmor i možemo reći da nas nijedan od njih nije oduševio kao ova smještajna jedinica. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti što smo bazen uvijek imali samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjsko uređenje je vrlo održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nijedan od njih nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučamo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek bi se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedan od povlastica je bilo to što smo uvijek imali bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv male naknade imali smo na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i mi to preporučujemo. Vanjsko područje je vrlo održavano i predivno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan smještaj nije toliko oduševio nas. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu od pogodnosti da je bazen uvijek bio samo za nas. Apartman je velik, njegovan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo mnogo baviti domaćinstvom.Gotovo za simboličan novac imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nijedan od smještaja nije bio tako oduševljavajući. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo uvijek imali jednu od pogodnosti da je bazen bio samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu naknadu smo također imali klima uređaje u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko odmorišta i apartmana i možemo reći da nas nijedno od tih smještaja nije tako oduševilo. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno uredili naš odmor. Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se maknuli kako nam ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga nam je bilo posebno ugodno jer smo imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu smo imali klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo i potrebno zbog visokih temperatura i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana, ali možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršen. Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su nam dali privatnost da nas ne uznemiravaju i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također je bila povoljnost da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su nam olakšale kućanske poslove. Za malu naknadu, u svakoj sobi smo imali klima-uređaj koji je bio neophodan s obzirom na temperature i mi ga preporučujemo. Vanjsko područje je vrlo njegovano i predivno osvijetljeno noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana, ali moramo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i osigurali su da ništa ne nedostaje. Zahvaljujući tome, bila je pogodnost što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je prostran, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je pri ovim temperaturama bilo potrebno i preporučamo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Godišnje idemo u Italiju i do sada smo boravili u nekoliko kuća i apartmana, možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršen ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako nam ne bi smetali i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zahvaljujući tome, imali smo uvijek bazen samo za sebe. Apartman je velik, njegovan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja brinule su se da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a to je bilo i potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i lijepo osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od prednosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu bila nam je dostupna klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo. Vrt je vrlo održavan i lijepo osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas niti jedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To je omogućilo da uvijek imamo bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinuli da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i mi ga preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo ljubazni, uvijek bi se povukli da nas ne smetaju i brinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti je bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski dio je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo u Italiju svake godine i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana, ali možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli se da nam ništa ne nedostaje. Zahvaljujući tome, jedno od ugodnosti bilo je da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica suđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima-uređaj u svakoj sobi, a to je bilo potrebno zbog temperatura i preporučamo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana, i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zahvaljujući tome, jedna od pogodnosti je bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu bila nam je na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Smještaj je preporučljiv.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim 🙂 Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato nam je bio posebno ugodan taj osjećaj da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica suđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše opterećivati kućanskim poslovima. Protiv male naknade imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo imali prednost da uvijek imamo bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno sjajno uređen. Perilica suđa i perilica rublja su se pobrinuli da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vrt je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas niti jedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuti se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu pogodnost da uvijek imamo bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekim kućama i apartmanima za odmor i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije oduševio kao ovo. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno uređivali naš odmor ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek bi se povukli da nam ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. To je omogućilo jednu od pogodnosti, da smo uvijek imali bazen samo za sebe . Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i stroj za pranje rublja omogućili su nam da se ne puno bavimo kućanskim poslovima. Za malu cijenu bila nam je na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno i preporučljivo zbog temperatura. Okućnica je vrlo njegovana i noću divno osvijetljena. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno ugodili našem odmoru. Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli kako nas ne bi uznemiravali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i izuzetno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Protiv male nadoplate imali smo klima uređaje u svakoj sobi što je bilo neophodno zbog visokih temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj tako nije oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su učinili naš odmor savršen ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su nam se povlačili kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica suđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjsko područje je vrlo održavano i noću prekrasno osvijetljeno. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije toliko oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski, uvijek su se povukli kako nas ne bi omeli i pobrinuli se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od prednosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da niti jedan od smještaja nije bio tako impresivan kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povlačili kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti oko kućanskih poslova. Za malu naknadu smo također imali klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog visokih temperatura i preporučuje se. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekim kućama i apartmanima za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno organizirali naš odmor. Bili su jako ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti je bila što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, čist i stvarno lijepo namješten. Perilica suđa i veša su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu smo imali klima uređaje u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo. Okućnica je vrlo održavana i lijepo osvijetljena noću. Svake godine idemo u Italiju i do sad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nijedan smještaj nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da ništa ne nedostaje. Time smo imali jednu od pogodnosti da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja omogućili su nam da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaje u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovo smještajno mjesto.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovano i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja bile su također tu kako bismo se manje morali baviti kućanskim poslovima. Za malu završnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i mi to preporučujemo. Vanjski prostor je jako njegovan i divno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da niti jedno od mjesta nije bilo tako oduševljeno kao ovo. Ovaj smještaj preporučuje se od nas.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek bi se povukli da nas ne ometaju, i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo imali jednu od pogodnosti da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i što preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana, i možemo reći da nas nijedan nije oduševio kao ovaj. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Također je bila ugodnost što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo na raspolaganju klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek bi se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti je bila da smo bazen imali samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu smo imali klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvjetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko odmorišta i apartmana i možemo reći da nas nijedan nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek bi se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Time smo uvijek imali prednost da smo bazen imali samo za sebe . Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću predivno osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko godišnjih kuća i apartmana i možemo reći da nas nijedan od smještaja nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim. Bili su vrlo prijateljski, uvijek bi se povukli da nas ne ometaju i bilo je osigurano da nam ništa ne nedostaje. Stoga je jedna od pogodnosti bila što smo uvijek imali bazen samo za nas. Stan je velik, održavan i zaista lijepo namješten. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu završnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i mi ga preporučujemo. Vrtno područje je vrlo održavano i prelijepo osvijetljeno noću. Putujemo u Italiju svake godine i do sada smo bili u nekoliko odmorišta i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije toliko oduševio. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Gastgeberi su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su nam se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti je bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se nismo puno morali baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu klima uređaj bio je dostupan u svakoj sobi, a to je kod tih temperatura bilo neophodno i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo njegovan i noću prekrasno osvijetljen. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekim kućama za odmor i apartmanima i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio tako kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Kao rezultat toga, jedna od pogodnosti je bila ta da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo previše baviti kućanskim poslovima. Za malu naknadu u svakoj je sobi bila dostupna i klima-uređaj, što je također bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo uredan i noću prekrasno osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan od njih nije oduševio kao ova smještaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila što smo uvijek imali bazen samo za nas. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu krajnju cijenu imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu bilo nam je na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas niti jedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su nam savršeno napravili odmor ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli kako nas ne bi smetali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno brinuti o kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a ovo je bilo potrebno i preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo njegovan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor činili savršenim ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli da ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga, jedna od ugodnosti bila je da smo imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za manji dodatni trošak imali smo klima uređaj u svakoj sobi i to je bilo potrebno kod tih temperatura, što preporučujemo. Vanjski prostor je vrlo održavan i lijepo osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor. Bili su vrlo prijateljski, uvijek bi se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu završnu naknadu bilo nam je na raspolaganju i klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i noću lijepo osvijetljen. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas ni jedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršen️ Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povlačili da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, a to je zbog temperatura bilo i nužno i preporučujemo ga. Vanjsko uređenje je vrlo održavano i prekrasno osvijetljeno noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Tako je jedna od pogodnosti bila da smo uvijek imali bazen za sebe. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da ne moramo puno vremena provoditi s kućanskim poslovima. Za malu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo uređen i noću prekrasno osvijetljen. Putujemo svake godine u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nam ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zato smo imali jednu od pogodnosti da imamo bazen samo za sebe. Apartman je velik, održavan i zaista lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se brinule da se ne moramo puno zamarati kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu, imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno s obzirom na temperature i preporučujemo ga. Vanjski prostor je vrlo njegovan i predivno osvijetljen noću. Svake godine putujemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća za odmor i apartmana i možemo reći da nas nijedan smještaj nije tako oduševio. Smještaj preporučujemo.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su učinili naš odmor savršen ️ Bili su vrlo prijateljski nastrojeni, uvijek su se povukli kako nas ne bi ometali i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Zbog toga je bila jedna olakšavajuća okolnost to što smo uvijek imali bazen samo za sebe. Stan je velik, njegovan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Za malu nadoplatu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je i bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjsko područje je vrlo održavano i divno osvijetljeno noću. Putujemo svake godine u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nas nijedan smještaj nije oduševio kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su naš odmor učinili savršenim ️ Bili su vrlo ljubazni, uvijek su se povukli da nas ne smetaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Tako smo uvijek imali bazen samo za sebe, što je jedna od prednosti. Stan je velik, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica suđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne bavimo puno kućanskim poslovima. Za malu dodatnu naknadu imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo neophodno s obzirom na temperature, i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i predivno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i do sada smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan od smještaja nije bio tako oduševljen kao ovaj. Preporučujemo ovaj smještaj.

Wollny

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Domaćini su savršeno učinili naš odmor. Bili su vrlo prijateljski raspoloženi, uvijek su se povukli da nas ne ometaju i pobrinuli su se da nam ništa ne nedostaje. Jedna od pogodnosti bila je da smo uvijek imali bazen samo za sebe. Apartman je veliki, održavan i stvarno lijepo uređen. Perilica posuđa i perilica rublja su se pobrinule da se ne moramo puno baviti kućanskim poslovima. Protiv male nadoplate imali smo klima uređaj u svakoj sobi, što je bilo potrebno zbog temperatura i preporučujemo to. Vanjski prostor je vrlo održavan i prekrasno osvijetljen noću. Svake godine idemo u Italiju i dosad smo bili u nekoliko kuća i apartmana za odmor i možemo reći da nijedan od njih nije bio tako oduševljen kao ovaj. Smještaj preporučujemo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


Dalji smještaji od Belvilla

Pokazati sve smještaje od Belvilla

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 412336

Posljednje ažuriranje: 04.05.2024

Oglas je online od: 1 godina, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/412336.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Perugia» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 128 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina