Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Tamore

Stevensweert

maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 56 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Kuća za odmor nalazi se na mirnoj lokaciji na rubu parka vile Porta Isola i ima vrlo lijep vrt koji omogućuje puno privatnosti.



Kuća je novouređena 2020. godine, podovi (parket, laminat, pločice) su obnovljeni, tuš kabina na katu i WC za goste u prizemlju su potpuno obnovljeni. Kuća nudi 2 parkirna mjesta i ima stambeni prostor od 85 četvornih metara te je pogodna za do 4 osobe. Kuća je kuća za nepušače. W-LAN je dostupan u kući besplatno.



U prizemlju se nalazi mali hodnik s garderobom, udobno namješten dnevni boravak s kaučem i foteljom za opuštanje, smart TV, internet radio, blagovaonica i otvorena kuhinja s plinskim štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem i ostali električni uređaji (kuhalo za vodu, kuhalo za jaja, blender, aparat za kavu (filter, podloga). U pomoćnoj prostoriji ćete pronaći perilicu rublja, sušilicu, perilicu posuđa, fritezu i električni roštilj kao i razne vrtne potrepštine. po potrebi možete spremiti i svoje bicikle.Također na donjoj etaži nalazi se zaseban WC.



Tipično nizozemsko stubište vodi vas na gornji kat, gdje se nalaze dvije spavaće sobe, svaka za 2 osobe. U obje sobe naći ćete dovoljno prostora za pohranu u ormarima. U većoj spavaćoj sobi nalazi se mobilni klima uređaj (pribor se nalazi u pomoćnoj prostoriji) ukoliko bude vrućeg ljetnog dana. Kupaonica ima stakleni tuš, umivaonik s dovoljno prostora za pohranu i ormarić s ogledalom.



Iz dnevnog boravka se može doći do prekrasnog privatnog vrta s prostranom terasom. Ovdje ćete pronaći dvije ležaljke te stol i stolice za 4 osobe. Velika tenda pruža hlad.



Od kuće za odmor možete prošetati kroz park do marine. Lijepo je gledati prekrasne brodove s rive. Odmah iza ulaza u park nalazi se restoran gdje se u ljetnim mjesecima možete opustiti na predivno smještenoj terasi, uživati u kavi i kolaču, malom zalogaju ili ukusnoj večeri. Kada vrijeme nije tako lijepo, zimski vrt restorana poziva vas da se zadržite.
Broj licence ili registracije: 827231581B01

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 55 km Düsseldorf

55 km

Kolodvor 20 km Roermond

20 km

Izlaz s autoceste 10 km A 73 Ausfahrt 22 Maasbracht

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor Tamore nalazi se u srcu Limburga, direktno na Maasplassenu na periferiji Stevenswerta iu neposrednoj blizini marine u Villaparku Porta Isola.

Maasplassen su jedan od brojnih bisera Limburga. Jezera Maas su velika, povezana mreža velikih i malih jezera koja su nastala vađenjem šljunka. S površinom od preko 3000 hektara, to je najveće područje za vodene sportove u Nizozemskoj.

Stevensweert i Ohé en Laak zajedno čine otok u Meuseu. Meuse je ovdje i granica s Belgijom. Stevensweert je jedno od najljepših sela u Limburgu. Stevensweert je izvorno bio utvrđeni grad, što se također odražava u uličnom pejzažu. Glavna atrakcija je samo središte grada koje je/u potpunosti se renovira od 2022. godine.

U Stevensweertu možete posjetiti Hompesche Molen, najviši mlin u Limburgu iz 1722. Tu je i lijepo vodeno igralište za djecu. Park prirode Molenplas nalazi se u neposrednoj blizini. To vas poziva na planinarenje ili promatranje ptica. Na maloj uzvisini pruža se fantastičan pogled. U parku žive Galloway goveda i Konik konji koji slobodno lutaju i možete ih doživjeti izbliza. Tu je kameni most i toranj za promatranje ptica. Možda biste željeli posjetiti senzacionalnu slastičarnicu u Ohe en Laaku "IJssalon Laaker Boere ies". Nećeš biti razočaran.

Iz Stevensweerta možete napraviti prekrasne pješačke i biciklističke ture. Thorn vrijedi posjetiti - bijeli grad na Meuseu. Ovdje svakako trebate posjetiti Pannekoekenhaus. Ako su vaša djeca s vama, oduševit će ih ne samo veliki izbor palačinki već i zatvoreno igralište.

Obližnji Maasbracht također vrijedi posjetiti. Možete prošetati malim središtem ili prošetati uz Maas i luku. U Maasbrachtu je prevodnica s najvećim padom u Nizozemskoj, spektakularno je vidjeti kako se brodovi podižu ili spuštaju 11,85 m. Otprilike 35 km dug kanal Juliana završava u Maasbrachtu, a zatim brodovi nastavljaju plovidbu Maasom.

Nacionalni park "De Meinweg" također nije daleko i poziva vas na planinarenje ili vožnju biciklom. Istražite Maasvallei, jedinstveni riječni park uz Maas između Maastrichta i Kessenicha pješice ili biciklom, posjetite male, čarobne gradove duž belgijsko-nizozemske granice. Bit ćete oduševljeni.

Ako želite ići u kupovinu, možete to učiniti u Echtu (Jumbo, Aldi) ili u Maasbrachtu (Lidl, Plus), udaljenom oko 5 km. U središtu Stevensweerta nalazi se mala trgovina u kojoj se od ponedjeljka do subote može nabaviti i svježi kruh. Maaseik u Belgiji također nije daleko (11 km). Maasmechelen je udaljen oko 35 km i tamo možete posjetiti outlet. To je moguće i na nizozemskoj strani u Designeroutlet Roermond (udaljeno oko 20 km). Ne zaboravite stari grad Roermond, sa svojim restoranima i barovima te lijepim trgovinama.

Sittard (cca. 20 km) i Valkenburg ili Maastricht (cca. 40 km) također vrijedi zaobići.

Ljudi dolaze u Valkenburg kako bi otkrili rudnike i špilje s crtežima koji datiraju iz rimskog doba; Druga atrakcija su ruševine dvorca Valkenburg te brojni restorani i male trgovine.

Maastricht, s Belgijom na zapadu i njemačkom granicom udaljenom samo nekoliko kilometara na istoku, glavni je grad Limburga. Maastricht je bez sumnje jedno od najpopularnijih shopping odredišta u Nizozemskoj. Posebno je lijep "francuski štih" i položaj grada na Maasu. Neke su trgovine čak na samoj obali rijeke. Trg „Vrijthof" posebno je pogodan kao polazna točka za shopping izlet, odakle možete istražiti pješačku zonu „Grote Staat" s bezbrojnim velikim i malim (sporednim) ulicama. Gotovo sve trgovine i poslovne zone otvorene su 7 dana tjedno Područje oko Stokstraata svakako vrijedi spomenuti: šik butici i mali pubovi smjestili su se u uskim ulicama i obnovljenim kućama iz 17. i 18. stoljeća.Najpoznatija tržnica u Maastrichtu nalazi se na istoimenom trgu, Markt. Okružen impozantnom gradskom vijećnicom i velebnim palačama prodaju svoje proizvode svake srijede (200 štandova) i petka (300 štandova).

Naravno, također možete unajmiti čamce ili bicikle, uključujući e-bicikle, na licu mjesta. U blizini će na svoje doći i ljubitelji ronjenja.

Bilo automobilom, pješice, biciklom ili čak na vodi, uvijek postoji nešto za raditi. Dopustite da vas očara prekrasan krajolik na jezerima Meuse i prekrasni gradovi regije Limburg.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 10:30
Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba: trenutno 1,52 €/osoba i dan uključen u cijenu

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 56 dana prije dana dolaska.
  • a.) Wenn Sie bis 56 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt keine Stornogebühr an. b.) Wenn Sie bis einschließlich 45 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt eine Stornogebühr in Höhe von 30 % auf den Mietpreis an. c.) Wenn Sie 44-29 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt eine Stornogebühr in Höhe von 60 % auf den Mietpreis an. d.) Wenn Sie 28-14 Tage vor Reisebeginn stornieren fällt eine Stornogebühr in Höhe von 75 % auf den Mietpreis an. e.) Wenn Sie 13-1 Tag vor der Anreise stornieren fällt eine Stornogebühr von 90 % auf den Mietpreis an. f.) Wenn Sie am Anreisetag stornieren oder nicht anreisen, fallen 100 % des Mietpreises als Stornogebühr an. In Zeiten der Corona-Pandemie können Sie kostenfrei stornieren, wenn die jeweiligen Länder eine Reisesperre verhängen. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittkostenversicherung.

ostale informacije:

Kuća je za nepušače.

Kućni ljubimci nisu dopušteni.

Ova kuća za odmor nije prikladna i ne može se rezervirati za momačke zabave, grupna događanja ili "party ljude".

U kući za odmor nije dopušteno punjenje električnih automobila.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.04.2024


17 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2023

Marion K. iz/od Bochum

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor za Novu godinu

Prvo, imali smo vrlo ljubazan kontakt s mnogo prijedloga za odmor. Kuća ima sve što vam treba, posuđe... u obilju, bilo je super čisto i kreveti su također bili super. Također je bilo lijepo ukrašeno za advent, osjećali smo se vrlo ugodno. Rado ćemo se vratiti. Lijepi pozdravi, Bernd i Marion.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Wir freuen uns sehr, dass Sie sich bei uns wohl gefühlt haben. Danke für Ihre Bewertung. Sie sind immer herzlich willkommen.

rujan 2023

Sabine B. iz/od Herschbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Besprijekorno čisto i ljubavno uređena kuća za odmor.

Super odlična, čista kuća za odmor. Vrlo prostrano područje s dnevnim boravkom i kuhinjom. Spavaće sobe na gornjem katu i kupaonica imaju dovoljno prostora. Čak ima i gostinjski WC na donjem katu.
Nedostaje ništa i sve je dobro osmišljeno. Udoban vrt pruža dobar odmor. Kuća je mirno smještena. Ovdje se možete osjećati ugodno.
Imali smo vrlo lijep kontakt s vlasnicom. Unaprijed su nam poslani mnogi savjeti za izlete i inspiracije. Nakon prvog ulaska u kuću za odmor čak smo pronašli i malu dobrodošlicu.
Palac gore i 5 zvjezdica ***** za odličan boravak.

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Es ist uns immer eine Freude, wenn sich unsere Gäste genauso wohl fühlen wie wir es tun. Danke für die tolle Bewertung.

rujan 2023

F u H S. iz/od Bad Honnef

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisti odmor!

Kuća za odmor nudi osim ukusnog uređenja prije svega mir, koji možete posebno uživati u malom vrtu. Izlete, djelomično biciklom, koje je preporučio vlasnik, mogli smo realizirati bez problema. Uživali smo u vremenu i rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Starije osobe

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns für Ihre positive Bewertung und freuen uns, Sie wieder begrüßen zu dürfen.

rujan 2023

Harrie en Ingrid B. iz/od Nijmegen

4,8
5 5 5 4 5

Goed onderhouden vrijstaande woning met een hele mooie tuin.

De gastheer en gastvrouw zijn zeer vriendelijk en de communicatie is uitstekend.
Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en er ontbreekt niets.
Ook de bedden liggen uitstekend en de badkamer is goed verlicht.
Let op: de douchebak is erg glad, dus je moet voorzichtig zijn.

Preporučeno za: Starije osobe

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Wij willen u hartelijk bedanken voor uw review en de tip over de douche. Voor de douche zorgen wij voor een antislipmat.

kolovoz 2023

Ilona W. iz/od Höxter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

vrlo preporučljivo

Imali smo vrlo lijep kontakt s iznajmljivačima Kerstin i Heribert. Unaprijed su nam poslali mnogo savjeta za izlete i ideje. Kuća je vrlo ukusno uređena s puno srca. Ništa nam nije nedostajalo i odmah smo se osjećali vrlo ugodno.
Vremenski bog je bio vrlo ljubazan prema nama, tako da smo mogli doručkovati svako jutro na lijepo uređenoj terasi. Nakon toga smo uvijek započeli novi dan odmorni i puni energije. Nažalost, nakon 10 dana morali smo se vratiti kući, ali vrlo osvježeni i opušteni.
Kuća se vrlo preporučuje!
Hvala vam još jednom za sve!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Auch wir bedanken uns herzlich bei Ihnen für die tolle Bewertung. Wir freuen uns immer sehr, wenn sich unsere Gäste wohl fühlen.

srpanj 2023

Michael L. iz/od Griesheim

4,8
5 5 5 4 5

Super tolles Ferienhaus

Das haus ust ruhig gelegen. Tolle Raumaufteilung und sehr gut ausgestattet. Man kann sich einfach nur wohlfühlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns herzlichst für Ihre Bewertung. Gäste wie Sie sind uns jederzeit willkommen.

lipanj 2023

Monica und Bernhard N. iz/od Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u oazi na Mazi

Gostoljubivim domaćinima želimo zahvaliti. Nakon ulaska u kuću pronašli smo srdačne dobrodošlice. Kuća je pažljivo uređena, vrlo čista i ima sve što vam treba. Posebno vrt sa ležaljkama, roštiljem, prirodnom hladovinom i cvrkutom ptica privlači za boravak u vrtu. Mapa s mnogo ideja i savjeta za izlete i aktivnosti je dostupna. Hvala domaćinima na ovoj usluzi.
Mogli smo u potpunosti uživati ​​u odmoru.
Samo možemo preporučiti kuću Tamore.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Es ist uns eine Freude, wenn Sie Ihren Aufenthalt genießen konnten. Herzlichen Dank für die nette Bewertung!

lipanj 2023

Ursula K. iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Opustite se uz Maas.

Lijepo uređena održavana svijetla kuća s velikom terasom i vrtom u vikend naselju. Ovdje je mirno, a kuća nudi sve za uživanje u opuštajućem odmoru. Okolica poziva na bicikliranje i lijepe šetnje ili boravak na plaži. Lijepa gastronomija nalazi se u neposrednoj blizini, a sjenoviti minigolf s prekrasnom pivnicom također je bio zabavan. Autobus vozi svaki sat do Roermonda i Echta, odakle možete lako nastaviti vlakom u daljnju okolicu poput Maastrichta ili Venloa. Ukratko, dobra lokacija za doživljajni odmor. Rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank für Ihre Bewertung. Wir freuen uns sehr, Sie als unsere Gäste wieder im Ferienhaus Tamore begrüßen zu dürfen.

lipanj 2023

Anika S. iz/od Herne

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ein Paradies - Raj

Tražili smo usporavanje i mir od svakodnevnog života i pronašli smo ga u kući Tamore.

Slatki mali vrt, s ljubavlju uređena kuća gdje je sve što vam treba. Super čisto i vrlo stilski uređeno.

Samo nekoliko minuta hoda do jezera, nekoliko minuta vožnje autom do raznih mjesta.

Definitivno ćemo se vratiti.

Pozdrav

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Vielen Dank für die nette Bewertung.
Hier noch eine kurze Anmerkung: Das Haus ist nicht behindertengerecht und Haustiere sind nicht erlaubt

svibanj 2023

Anke L. iz/od Aachen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Hervorragend

Ponovno puno hvala domaćinima. Osjećali smo se vrlo ugodno. Kuća se nalazi u mirnom parku i opremljena je sa svime i s ljubavlju. Posebno nam se svidio lijepo uređen vrt. Mogućnost roštiljanja također postoji. U bilo kojem trenutku možete se obratiti domaćinima ako imate pitanja poput iznajmljivanja bicikala. Ako želite istražiti okolicu, u kući imamo puno savjeta. Ako volite hodati ili voziti bicikl, ovdje ste na pravom mjestu. Postoji bezbroj mogućnosti za izlete. Rado ćemo se vratiti!!

Preporučeno za: Odmor bez automobila

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Lieben Dank für Ihre Bewertung. Auch wir freuen uns sehr, wenn es Ihnen gefallen hat. DANKE und bis zum nächsten Mal!

svibanj 2023

Ingo L. iz/od Viersen

4,8
5 4 5 5 5

Top Kurzurlaub.

Von der Buchung bis zum Empfang stimmte alles! Alles vorhanden und alles sauber! TOP!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank für Ihr positives Feedback, die Zufriedenheit unserer Gäste liegt uns sehr am Herzen.

svibanj 2023

Doris und Manfred P. iz/od 53639 Königswinter

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor Tamore bila je prava sreća

Možemo se samo u potpunosti složiti s pozitivnim ocjenama naših dosadašnjih stanara -
sve je bilo savršeno, kao kod kuće. Čak smo mogli sigurno pohraniti svoje e-bicikle.
Boravak smo iskoristili za istraživanje okolice biciklom. Mreža biciklističkih staza
je raznolika i vodi kroz zeleni, rascvjetani krajolik, lijepa mjesta i često s pogledom na Meuse ili jezera. Čak i kroz gradove (Roermond, Maastricht) osjećate se sigurno na dobro razvijenim biciklističkim stazama.
Sve nam se jako svidjelo i sigurno ćemo se vratiti.
Hvala!

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Es ist unser Anspruch und gleichzeitig eine Freude für uns, wenn Sie sich als Gäste bei uns wohl fühlen. Herzlichen Dank für Ihre tolle Bewertung. Gern heißen wir Sie wieder willkommen, bis bald mal wieder und danke!

travanj 2023

Mariola K. iz/od Monheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Mali odmor kao obitelj

Proveli smo nekoliko dana u Stevensweertu. Kuća je vrlo lijepo i ukusno namještena. Komunikacija s iznajmljivačima vrlo simpatična. Odmah smo se osjećali kao kod kuće u kući, a mali dodaci iznajmljivača također su bili vrlo lijepi. Kuću možemo samo preporučiti. Oprema je također bila vrlo dobra. Park s djetetom je također vrlo lijep s jezerom. Kao zaključak možemo reći samo 10 od 10

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns ganz herzlich für die tolle Bewertung. Es freut uns sehr, wenn Sie sich bei uns wohl gefühlt haben.

ožujak 2023

Sylvia K. iz/od Neuss

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan boravak!

U kući za odmor Tamore osjećali smo se kao kod kuće. Oprema je dobro promišljena i ljubazna, ništa ne nedostaje za ugodan boravak.

Vlasnici su uložili puno truda u pohranu podataka o aktivnostima u slobodno vrijeme.

Ima puno toga za otkriti u okolici. Poziva na šetnje, posjete i vožnje biciklom.

Sve u svemu odličan boravak, sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Wir bedanken uns herzlich für die tolle Bewertung und freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

siječanj 2023

Klaus-Peter S. iz/od Gera

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep smještaj, odlično okruženje

Osjećali smo se vrlo ugodno u kući za odmor. Ukusno je uređen, bio je vrlo čist i dobro održavan. Posebno je kuhinja dobro opremljena - ništa nam nije nedostajalo. Kuća se nalazi u mirnom parku u blizini marine Stevensweert. Odavde možete istraživati okolicu. Maastricht, Valkenburg i Roermond također nisu daleko. Mora biti još ljepše u proljeće ili ljeto kada možete koristiti i prekrasan miran vrt. Dobro smo se oporavili i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank für Ihr Feedback! Wir freuen uns sehr, wenn Sie sich bei uns wohlgefühlt haben.

siječanj 2023

Ilka E. iz/od Jena

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećajte se dobro, doživite

Uspješan početak godine u Haus Tamore. Rezervacija, prijava i odjava protekli su glatko. Lijepa kuća nalazi se na lijepoj i mirnoj lokaciji u turističkom naselju "Porta Isola" u Steevenswertu.
Kuća je stilski namještena i ima sve što je potrebno za opuštajući odmor.
Sve je vrlo čisto i kompleks je vrlo dobro održavan. U neposrednoj blizini se nalaze razni lokaliteti i fantastično lijepa marina.
Preporučamo izlet u Thorn (pogranični grad prema Belgiji) i šetnje nacionalnim parkom "De Meinweg". Nakon bogatog dana u prirodi s brojnim dojmovima, vraćate se u kuću s privatnošću i udobnošću.

Osjećali smo se vrlo ugodno i sigurno ćemo ponovno rezervirati ovu kuću za odmor.

Veliko hvala Ilki i Marku

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Liebe Familie Erler, vielen Dank für Ihr positives Feedback! Wir freuen uns schon, Sie als Gäste wieder begrüßen zu dürfen. Kommen Sie gern im Frühling oder Sommer wieder.

prosinac 2022

Madeleine B. iz/od Weimar

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Baš divno

S ljubavlju i pažljivo namještena kuća za odmor. Sve je kao kod kuće.

Kuća je lijepo smještena u kompleksu, ima mnogo toga za raditi u okolici i uvijek postoji nešto novo za otkriti.

Nismo sve završili i sigurno ćemo se vratiti!

Hvala vam na lijepom vremenu!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača obitelj K. Boost-Küpper:

Herzlichen Dank! Wir freuen uns schon, Sie wieder begrüßen zu dürfen.


kontakt

obitelj K. Boost-Küpper

obitelj K. Boost-Küpper

Kuću smo preuzeli u lipnju 2022. i sami je koristimo koliko god možemo. U skladu s tim, kuću smo napravili udobnom po našem ukusu s dragim detaljima, a ne, kao obično, "samo funkcionalnom" za iznajmljivanje. Dakle, trebali biste pronaći sve što vam je potrebno u svakodnevnom životu. Kuhinjska oprema je vrlo izdašna, naći ćete sve uobičajene električne uređaje i posuđe za kuhanje. Osjećamo se vrlo ugodno u našoj kući za odmor i nadamo se i želimo da ćete se i vi tako osjećati. Okruženje je raznoliko i nudi pravi doživljaj za svačiji ukus, bilo pješice, biciklom, na vodi ili automobilom. Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu kuću za odmor. Kerstin i Heribert


ostale informacije

Broj objekta: 412971

Posljednje ažuriranje: 02.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/412971.htm

Obitelj Kerstin und Heribert Boost-Küpper

Kirchenstr. 32g

50170 Kerpen

0049(0) 1736259406

NL827231581B01


«Kuća za odmor Tamore» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 17 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 56 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina