Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

SALZ Ferienhaus, Garten & Parkplatz

Zandvoort

maks.  4   Gosta/Gostiju
66m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
66m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

OBITELJSKA KUĆA prikladna za djecu (ukupna površina je 67 m2) u potpunosti je atraktivno uređena kao kuća na plaži. Sa sunčanim privatnim vrtom, svježim morskim zrakom i mirnom lokacijom u selu, odmah se osjećate kao da ste u autentičnom ljetovalištu.

DNEVNI BORAVAK U dnevni boravak s otvorenom kuhinjom ulazi se kroz hodnik. Tu je i udoban prostor za sjedenje s lijepim kaučem, stolicom za ljuljanje, Philipsovim televizorom ravnog ekrana u boji s raznim nizozemskim i stranim kanalima. I naravno neizostavan: bežični internet (poznat i kao WIFI ili WLAN). Sigurno na internetu uz WIFI isključivo za stanare SALZ-a! obiteljska kuća. Obiteljski stol nudi prostor za 4 osobe za jelo, igranje zabavnih igara, rad, čitanje knjige ili novina i tako dalje. Visoka stolica je standardna.

KUHINJA je otvorena i jednostavna, ali potpuno opremljena kuhinja. S plinskom pločom za kuhanje s 4 plamenika, kombiniranom mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, Nespresso aparatom, kuhalom za vodu. tave, kompletan set tanjura, čaša i mnogo kuhinjskog pribora.

GORNJI KAT Drvene stepenice vode iz dnevnog boravka (napomena: strme stepenice, uvijek pod nadzorom vrlo male djece) do spavaćih soba i kupaonice s wc-om. Glavna spavaća soba je prostrana, ima kvalitetan krevet i madrac, te ormar. Druga spavaća soba ima dva odvojena kreveta s kvalitetnim madracima i ormar. Između dvije spavaće sobe nalaze se vrata koja se po želji otvaraju ili zatvaraju. Kupaonica ima prostranu tuš kabinu, umivaonik i WC. Imajte na umu da se WC nalazi samo na katu.

VRT Kombinacija samostojeće obiteljske kuće za odmor s prostranim (90 m2) sunčanim vrtom sa stolom za blagovanje, kutkom za piknik, visećom mrežom i besplatnim parkirnim mjestom jedinstvena je u Zandvoortu. Vrt je isključivo na korištenje vama kao najmoprimcu.

Posteljina, ručnici, kuhinjske krpe, sve je uključeno. Obavezno ponesite svoj ručnik za plažu. Kotao za centralno grijanje je obnovljen 2020. godine i povremeno se održava. Za sigurnost tu su detektori dima, detektor ugljičnog monoksida, pribor za prvu pomoć i aparati za gašenje požara.

Zandvoort je drevno ljetovalište s puno povijesne privlačnosti. Tijekom godina i stoljeća, mnogi poznati posjetitelji iz Nizozemske, Njemačke i drugih zemalja dolazili su uživati na plaži. SALZ! možda se ne nalazi izravno na plaži ili dinama, ali zaista odiše atmosferom prave kuće na plaži.

Možda SALZ! obiteljska kuća najbolja je kuća za odmor u Zandvoortu. Kao iznajmljivači, dajemo sve od sebe da se osjećate ugodno kao posjetitelj. Zasad, s obzirom na izvrsne kritike, radi jako dobro. Cijela kuća i vrt su isključivo za vas i vašu putnu grupu. Na prilazu ima mjesta za parkiranje automobila. Ljubazni susjedi koriste stazu kako bi ušli u vlastito dvorište.

Jako nam je žao, ali kuća nije prikladna za osobe s invaliditetom.

Kuća se nalazi u rezidencijalnoj zoni, stoga molimo da poštujete naše susjede. Ovo nije kuća za glasnu glazbu, pušenje trave ili zabavu. Hvala na razumijevanju.

BESPLATNO PARKIRANJE:
Parkiranje je uvijek s jedne strane parkirnog mjesta, kako bi susjedi mogli proći. Veliki automobil može se parkirati na prilazu naše kuće (naša kuća je dalje niz ulicu i ne naplaćuje se) ili na javnoj cesti ili na parkingu 'de Zuid' (oba plaćena paketa).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.7 km

0.7 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Autobus 0.01 km

0.01 km

Zračna luka 25 km Schiphol Airport Amsterdam

25 km

Kolodvor 1.1 km Station Zandvoort

1.1 km


Mjesto i položaj smještaja

Na pješačkoj udaljenosti od plaže, brojnih lijepih trgovina i prekrasnih restorana možete uživati u jedinstvenoj kulturi plaže, moru i dinama. Postoji željeznička stanica, izravne ceste do povijesnog Haarlema, Amsterdama, Leidena i zračne luke Schiphol udaljene su 25 minuta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

ZANDVOORT AAN ZEE JE POZNAT PO:
Zandvoort je poznat kao ljetovalište, plaža, jedrenje, surfanje i kajtanje na moru, klubovi na plaži, dine s jelenima, svježi, slani morski zrak dobar za sve koji rade u klimatiziranim sobama. Poznat po, između ostalog, sportskim događajima kao što su Formula 1 na stazi CM Zandvoort, Spartan Race izdanja na plaži, Circuit Run, pješačka tura 'de 30 van Zandvoort', 1. siječnja svake godine svježi novogodišnji skokovi u more, biciklistička tura Omloop van Zandvoort. I naravno trendi klubovi na plaži i zabave u susjednom Bloemendaal aan Zee.

UDALJENOST OD GRADOVA I LOKACIJA
Kuća i selo udaljeni su samo 10 minuta vožnje od povijesnog središta grada Haarlema. 20 minuta vožnje od cvijeća i Keukenhofa. 25 minuta vožnje od zračne luke Schiphol. I naravno 35 minuta vožnje od centra Amsterdama. Do Haarlema, Amsterdama i Schiphola također je lako i udobno doći preko željezničke stanice Zandvoort.

Centar sa svim trgovinama udaljen je nekoliko minuta hoda. Lijepa ruta na putu do plaže sa svim prekrasnim klubovima na plaži (neki od njih su otvoreni i zimi, 365 dana u godini!).


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj E. Leezenberg

obitelj E. Leezenberg

Pozdrav, drago mi je! Mi smo Esther i Aernout. Živimo u našoj kući iz snova u Zandvoortu od 2016., zajedno sa sada 2 od 5 djece iz naše složene obitelji. Rado bismo vas vidjeli u našoj drugoj kući, kući za odmor SALZ! pokazati i doživjeti ovdje na rubu središta sela Zandvoort aan Zee.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 413082

Posljednje ažuriranje: 25.02.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/413082.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina