Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća mezoneta u planinama Harz

Regija parka prirode Južni Harz - podnožje - kraški krajolik južnog Harza!

maks.  5   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ništa ne stoji na putu opuštenom vikend izletu, kratkom izletu za bijeg od svakodnevice ili zasluženom godišnjem odmoru. Zaboravite na stres svakodnevnog života i opustite se u našem šarmantnom dvoetažnom apartmanu sa svijetlim sobama, toplim bojama i posvećenošću detaljima. Obiteljsko mjesto za ugodan osjećaj s prekrasnim pogledom. Dopustite modernom, otvorenom dizajnu interijera, mezonetu opremljenom s istančanim ukusom i pomno odabranim ukrasima da stvore svoju magiju. Visokokvalitetni namještaj zadovoljava današnje moderne zahtjeve. Uvjereni smo da se blagostanje može pronaći u eleganciji i jednostavnosti. Otvoreni, povezani prostor kuhinje i dnevnog boravka nadahnjuje. Naši gosti mogu se udobno smjestiti u modernom velikom dnevnom boravku. Odavde imate prekrasan pogled na vrt kamenjara. U dnevnoj sobi nalazi se vrlo veliki Smart TV. U našoj kuhinji imamo sve kako bi kuhanje bilo iskustvo.

Ugrađena kuhinja ima perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, hladnjak sa zamrzivačem, električni štednjak sa staklokeramičkom pločom, pećnicu i mnogo električnih kuhinjskih pomagala. Posuđe je dostupno u dovoljnoj mjeri. Ukrašen prekrasnim dodacima, veliki blagovaonski stol na razvlačenje sa 6 stolica nudi umirujući ambijent i poziva vas da se zadržite. Priuštite si wellness dan. Kišni tuš veličine 1,40 m, koji je prilagođen krovnoj arhitekturi, savršeno je utočište za vaše opuštanje. Što vam više treba da se isključite. Dvije spavaće sobe dijele se na otvorenom Maisette.

Prva spavaća soba: Stvorili smo skladnu atmosferu u ovoj sobi.Oprema je odabrana s ljubavlju i također ima niz pogodnosti spremnih za naše goste. Dječja soba, prostor za čitanje, utočište? Kao čitaonica, ova vas soba poziva na udobno pregledavanje. Za vas smo pripremili nekoliko knjiga. Ova 1. spavaća soba je vrlo dobro opremljena s krevetom, kaučem na razvlačenje, stolom, komodom, 2 fotelje, 2 stolice, CD radiom, Smart Amazon Fire TV-om i igrama za vaše mališane.

Druga spavaća soba u mezonetu: Prostrana spavaća soba s visokim bračnim krevetom, podesivim letvicama i pogledom na zvijezde stvara pravu atmosferu za vaš sljedeći romantični odmor.

Kao kuća za nepušače, nudimo apsolutnu slobodu od dima za duboko udisanje. Zone za pušenje nalaze se vani, bilo u sjevernom prednjem vrtu ili u južnom dijelu kamenog vrta. Fascinacija voda i kamen? Utočište mira u kojem možete pustiti svoju dušu da visi. Naša vanjska terasa od 20 m² poziva vas da se opustite, čitate, roštiljate ili jednostavno ne radite ništa. Klupa, stol i stolice upotpunjuju ambijent na terasi.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 9.9 km

9.9 km

Mogućnost kupovine 1.3 km

1.3 km

Restoran 0.9 km

0.9 km

Centar grada/mjesta 1.3 km

1.3 km

Autobus 0.07 km

0.07 km

Zračna luka 126 km Erfurt Weimar

126 km

Kolodvor 0.07 km Niedersachswerfen

0.07 km

Izlaz s autoceste 9.5 km Nordhausen West

9.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Slikoviti južni Harz. Bilo pješice ili biciklom? Uživajte u našem prekrasnom južnom Harzu. Dođite u podnožje Harza i dopustite da vas iznenadi čisti zrak, gipsani krški krajolik i kulturne mogućnosti.

Kultura, sport i znamenitosti: Harztor - ulaz u planine Harz - raj za bicikliste - čarobne krivulje za bicikliste.

Od svog smještaja krećete u najsjeverniji niski planinski lanac Njemačke, planine Harz. Raznovrsni krajolik s zavojima smještenim između planina i dolina zasladit će vam motociklističku sezonu. Također možete divlje krive pljačkaše u smjeru Kyffhäusera, najpoznatije i ujedno najupečatljivije planinske formacije u regiji Harz.

Avanturističko ronjenje - Seenlandschaft Südharz - Hello Diver - Zašto lutati u daljinu?

Krajolik južnog jezera Harz nedaleko od smještaja nudi vam savršenu avanturu. Olupine, zanimljiva mjesta za ronjenje i podvodni grad Nordhusia čekaju na vas. Podvodni grad na dubini od cca 13 metara ispod razine vode na dnu jezera Sundhäuser izgrađen je po uzoru na slobodni carski grad Nordhausen. To uključuje dio gradskog zida dužine 15 metara i visine cca 2 metra s kulom i gradskim vratima. Uz nju je groblje sa nekoliko nišana i otvorenim grobom. Od kuća su dvije drvene kuće, unutar kojih se također nalaze izrezbarene drvene figure. Kao posebnost, prva podvodna crkva u Njemačkoj dodana je 2013. godine tlocrtne površine 10 × 10 metara. Posvećena je Ivanu Krstitelju tijekom bogoslužja.

U blizini našeg apartmana:

Wallburg Kohnstein; divovska glava; spomen obilježja; Mühlberg i Tanzteich; otvoreni bazeni; 300 km duga biciklistička staza Harzrundweg; Željeznica uskog kolosijeka Harz; Tradicionalna destilerija Nordhausen; itd.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Harztor - Park prirode Južni Harz. Južni Harz je najsjeverniji od osam nacionalnih prirodnih krajolika u Tiringiji. Ako ste gost naše kuće u prirodi, tada ćete doživjeti raznolik i lijep krajolik gipsanog krša, ali i prve planine Harz, s dubokim dolinama i mističnim formacijama stijena u blizini Ilfelda. Informacije o brojnim kulturnim ponudama, poput posjeta kazalištu i muzejima, tradicionalnih festivala ili vođenih šetnji,

Možete saznati u uredima za turističke informacije u Nordhausenu, Ellrichu, Sülzhaynu, Ilfeldu i Neustadtu. Ponude regije grupiraju se i prodaju zajedno putem kartica Thuringia Card i Harz Card.

Djeca koja planinare u Harztoru: 31 kutija s markicama za ruralnu zajednicu

Planirana mjesta žigosanja za planinare Harztora:

Niedersachswerfen, ovdje je mezoneta apartmanske kuće: 1 - klupa za daždevnjake na stazi kod Mühlberga, 2 - Auf der Hard (mjesto uskršnjeg požara), 3 - vidikovac za Novu zemlju (Jägerbank / iznad Wolfsschleife), 4 - duga klupa na Kirchberg, 5 – vatrogasna postaja u Kupferhammeru, 6 – postaja u Mühlbergu.

Ilfeld: 7 - kuća vatrogasne opreme, 8 - vještičije igralište u lječilišnom parku, 9 - planinarska koliba na Mühlbergu, 10 - Ilgenborn, 11 - Schützenhaus, 12 - Nadelöhr, 13 - Waldbad.

Sophienhof: 14 – vatrogasni dom, 15 – sanjkalište.

Harzungen: 16 - vatrogasni dom, 17 - kraška pješačka staza u smjeru Rüdigsdorfa (pauk puta, sjeverno križanje), 18 - štala, 19 - Harzunger Hölzchen, 20 - Hegeteich.

Neustadt: 21 – vatrogasni dom, 22 – jezerce s gondolom, 23 – otok ljubavi u Lönsparku, 24 – vjetrokaz, 25 – šumski bazen, 26 – golf teren na Herrenwieseu.

Osterode: 27 - lipa, 28 - planinarska koliba iznad groblja.

Herrmannsacker: 29 - vatrogasni dom, 30 - igralište, 31 - vodeni prijelaz na biciklističkoj stazi u smjeru Neustadta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.11.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj S. Wenzel

obitelj S. Wenzel

Dragi gosti Od 2020. godine upravljamo apartmanom za odmor. Stvaranje ugodnog drugog doma za vaš odmor bila je i jest naša briga. Uvijek ćemo Vas osobno dočekati kod nas. Kada posjetite naš apartman za odmor "Maisonette am Harz", možemo stoga odmah odgovoriti na vaše potrebe. Veliku važnost pridajemo čistoći našeg apartmana za odmor. Ovo je vrhunski i vrlo moderan namještaj. Nažalost, WiFi nije uvijek stabilan, unaprijed se ispričavamo, ali ovdje nemamo utjecaja na stabilnu mrežu. Stan je na južnoj strani Vorharza. Rado ćemo vas dočekati kao goste u našem Maisonettu am Harz. Vaši domaćini Steve i Cornelia Wenzel


ostale informacije

Broj objekta: 413284

Posljednje ažuriranje: 24.01.2024

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/413284.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina