Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

SE12 De Weide Blik

Serooskerke

maks.  6   Gosta/Gostiju
110m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
110m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Kuća za odmor na jedinstvenoj lokaciji manje od 10 minuta od šume, dina, plaže i mora!



Ova kuća za odmor nalazi se na jedinstvenoj lokaciji između livada i polja u blizini Serooskerke. Kuća je povezana s glavnom kućom vlasnika. Privatni ulaz vas vodi u ograđeni vrt koji nudi obilje prostora i prekrasan pogled na livade i polja iza njega. U vrtu ćete pronaći prostranu nadstrešnicu s dodatnim stolicama, roštiljem i vanjskim igračkama poput bicikla, krede za pločnik i tobogana. Ljeti uvijek možete pronaći sunčano i/ili sjenovito mjesto.



Dnevni boravak ima prostrani prostor za sjedenje s dovoljno mjesta za sve. U ormariću ćete pronaći razne društvene igre, igračke, bojanke, časopise i informacije o kraju. Otvorena kuhinja je kompletno opremljena i sadrži hladnjak sa zamrzivačem, štednjak sa 4 ploče, kombiniranu pećnicu, kuhalo za vodu i aparat za kavu (Senseo i aparat za filter kavu).



Visoki prag/stepenica vodi u hodnik koji daje pristup glavnoj spavaćoj sobi s 2 kreveta za jednu osobu i vlastitom kupaonicom s duplim umivaonikom, WC-om i tušem.



U dnevnom boravku vode (strme) stepenice za prvi kat, gdje se nalaze još 2 spavaće sobe, svaka s po 2 kreveta za jednu osobu. Kreveti se naravno spremaju po dolasku. Na podestu još jedan umivaonik i spremište s 2 kamp kreveta (s madracima), kadom za bebe, podlogom za presvlačenje, stubištem, reduktorom za WC školjku, kahlicom i stolicom za hranjenje. I u spavaćoj sobi na katu iu spavaćoj sobi na katu može se smjestiti dodatni kamperski ležaj, ali molimo ponesite vlastitu posteljinu.



Ostalo dostupno: sušilo za kosu, glačalo, mini daska za glačanje, usisavač, mop, kanta, deterdžent za rublje, tekućina za pranje posuđa, vrećice za kupovinu, stalak za sušenje rublja, kvačice za rublje. Toaletni papir, kava, čaj, šećer, mlijeko, sol, papar i razni začini.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 1.3 km

1.3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1.3 km

1.3 km

Autobus 1.3 km

1.3 km

Zračna luka 15 km Midden-Zeeland

15 km

Kolodvor 10 km Middelburg

10 km

Izlaz s autoceste 7 km A-58

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Serooskerke, tipično Walchersko selo

Ljetovanje u Serooskerkama

Serooskerke se nalazi između Middelburga i Vrouwenpoldera i tipično je selo Walcheren s crkvom i crkvenim trgom te brojnim farmama oko njega.



Serooskerke je izvrsna polazna točka ako tražite mir i tišinu, ali i prijateljsku atmosferu tijekom vašeg odmora u Zeelandu!

Selo ima razne sadržaje kao što su trgovine, kafići, restorani, sportski i teniski tereni te vanjski bazen.



Vjetrenjaču 'de Jonge Johannes' svakako vrijedi posjetiti tijekom vašeg odmora u Serooskerkama. Jonge Johannes je prikladan za mlade i stare!



Divite se veličanstvenom pogledu na prekrasan krajolik Zeelanda dok uživate u zalogajima i piću, a djeca se mogu satima zabavljati na velikom vanjskom igralištu. Tu je i pješčano igralište i pustolovni tečaj, a možete upoznati i koze.



Kukuruzni labirint je također otvoren u sezoni i možete igrati mini golf sa cijelom obitelji. Idealno mjesto za provesti ugodan, opuštajući dan u Serooskerkama s cijelom obitelji!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 2,05 € po osobi po osobi.

Uvjeti poništenja:

  • 6. Annullierung 6.1. Der Vermieter kann durch besondere Umstände gezwungen sein den Mietvertrag zu annullieren oder auf zu lösen. Annullierung und Entbindung müssen schriftlich ablaufen. Der Vermieter wird in diesem Fall sein Äußerstes tun dem Mieter eine Alternative anzubieten. Gelingt dies nicht zur Zufriedenheit des Mieters, muss der Vermieter, ohne jedwede Haftung des Vermieters, alle durch den Mieter bezahlten Beträge zurück überweisen. 6.2.1. Annullierungen und Auflösung müssen Sie erst telefonisch melden, wonach Sie dies, unter Beifügung des Mietvertrags, per Einschreiben bestätigen. Dieses Schreiben muss an Walcheren Vakanties gerichtet sein. 6.2.2. Bei Annullierungen innerhalb 24 Stunden nach der Reservierung ist das Optionsrecht in Kraft (sieh Punkt 5). 6.2.3. Bei Annullierungen nach 24 Stunden und bis 3 Monaten vor Beginn der Mietzeit, werden 15 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.4. Bei Annullierungen zwischen 3 Monaten und einem Monat vor Beginn der Mietzeit, werden 50 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.5. Bei Annullierungen zwischen einem Monat und einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 75 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. 6.2.6. Bei Annullierungen unter einer Woche vor Beginn der Mietzeit, werden 100 % der Mietsumme in Rechnung gestellt. Zu jeder Zeit werden bei Annullierungen die Administrationskosten erhoben. 6.3. Der Vermieter wird nach Empfang einer Annullierung von Seiten des Mieters eine Annullierungsrechnung erstellen, unter Berücksichtigung der Bestimmungen dieses Artikels. Bereits Bezahlte Summen werden konform des Inhalts der Annullierungsrechnung verrechnet und jedwede Saldos zu Gunsten des Mieters werden zurücküberwiesen.

ostale informacije:

Želite li otkriti povijest ovog sela? Posjetite toranj crkve sv. Ivana u Serooskerkama.



Johanniskirche sagrađena je u 12. stoljeću i otvara svoja vrata posjetiteljima srijedom i subotom u ljetnim mjesecima srpnju i kolovozu.



Walcheren Vakanties ima nekoliko planinskih kuća u Serooskerkeu i kuću za odmor za iznajmljivanje u kojoj možete u potpunosti uživati u vremenu provedenom u Zeelandu.



Naše planinske kuće u Serooskerke nalaze se u kampu Olmenveld, gdje možete koristiti sve sadržaje. Tu je ribnjak za plivanje, plaža, igralište, ugodna taverna i još mnogo toga!



Planinarenje i biciklizam u Serooskerkama

U blizini Serooskerke pronaći ćete nacionalni park Oosterschelde. Ovdje možete otkriti rijetke vrste ptica i jedinstveni vodeni svijet. Možda čak uočite tuljana koji se sunča na jednom od pješčanih sprudova! Također možete jedriti, surfati, roniti, (čamcem) pecati i voziti se kajakom.



U i oko Serooskerke postoje razne pješačke i biciklističke rute, tako da možete upoznati prirodu i druga sela u Zeelandu na Walcherenu!



Ako želite pobjeći od svega, uputite se u mondeno ljetovalište Domburg ili srednjovjekovni grad Veere, gdje možete prošetati kroz šarmantne trgovine i marinu ili uživati u piću na terasi. Više kulture možete pronaći u Middelburgu, glavnom gradu Zeelanda i trećem najvećem monumentalnom gradu u Nizozemskoj, samo 15 minuta vožnje biciklom od Serooskerke.



U ljetnim mjesecima livade oko Serooskerka pune su konja. Ovdje se mogu prepustiti ljubiteljima konjičkog sporta!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Walcheren Vakanties
gospođa D. Weststrate

gospođa D. Weststrate

Dalji smještaji od gospođa D. Weststrate

Pokazati sve smještaje od gospođa D. Weststrate

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 417086

Posljednje ažuriranje: 07.03.2024

Oglas je online od: 1 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/417086.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina