Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ahlbeck, Villa Phönix, App. 4

Usedom, Seebad Ahlbeck, blizu plaže, centralno s besplatnim parkingom i tišinom

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

25 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

25 puta dodano listi želja

Već više od 13 godina online



Opis

Villa Phönix - Apartman na adresi Kurstrasse 8, Seebad Ahlbeck nalazi se u prizemlju u samostojećoj kući staroj oko 100 godina, u kojoj se nalazi ukupno 9 apartmana. Dodijeljeni su i gostima na odmoru i dugoročnim zakupcima. Apartman ima BESPLATNO parkirno mjesto za automobil direktno na imanju.

Žuta kuća na uglu udaljena je samo 150 metara od povijesnog pristaništa Ahlbeck i na mirnoj je lokaciji unatoč tome što je blizu plaže. Dvije sobe i mali zimski vrt dizajniran kao blagovaonica, sve u toplim bojama, s udobnim i funkcionalnim namještajem, mala kuhinja s hladnjakom, štednjakom i mikrovalnom pećnicom čeka goste.

Moguć je dodatni ležaj za maksimalno 2 osobe, cijena 5,00 € po osobi po danu. Predviđeni kauč u dnevnom boravku nudi potreban ležaj (širine 200 cm). Stan ima W-LAN.

Spavaća soba - Soba je "straga" i udaljena od ulice. Veliki krevet (200 cm x 180 cm) ima udobnu visinu. Spava se na dva sloja maca, vrlo je ugodno. Jastuci imaju klasično perje, popluni su lagani i topli popluni od mikrofibre. Noćni ormarići s lampama i ormar upotpunjuju namještaj.

Dnevni boravak - Soba se ističe svojim toplim bojama i osobnom atmosferom. Kauč se može koristiti kao veliki krevet. Ali ugodne su i kao namještaj za sjedenje. Dodatni jastuci i udobne deke, koje se redovito peru, pozivaju vas da se na njima opustite. U komodi ćete pronaći podmetače i svijeće, pribor za šivanje i besplatne pretince za svoje potrepštine za putovanje. Za kišnih dana na raspolaganju su TV, poneka knjiga i klasične društvene igre. Na njemu je radio sa CD-om i USB-om (sve se mijenja u ovoj profesiji).

O W-LAN pristupu bit ćete obaviješteni prilikom predaje ključeva. Ali i to je u crvenoj fascikli. To je obično na polici ispod stola u dnevnoj sobi.

Kuhinja - To je mala kuhinja koja je optimalno opremljena. Soba s prozorom i svim važnim stvarima koje su vam potrebne za pripremu obroka. Samo ga okrenite oko vlastite osi i sve se može dosegnuti jednim pokretom zapešća. Osim posuđa i posuđa, oprema uključuje i kuhalo za jaja, toster, aparat za kavu Tassimo, zdjelu i sita te razne dodatke. Šećer, sol, brašno, papar su dostupni i redovito ih dopunjuju ljubazni gosti ili iznajmljivač. Prozori pokazuju novu ideju zavjesa - stare kravate. Mnogi su gosti pitali jesu li to veze gospode koja su ovdje spavala. Ali rijetko tko na odmoru sa sobom ima registrator.

Kupaonica - Svijetla kupaonica ima prozor, ima kadu, perilicu rublja, bide, sušilo za kosu, ogledalo za brijanje sa svjetlom i pomični stalak za sušenje i vrlo je prostrana. Budući da ovdje nije moguće postaviti stojeći tuš, morate se tuširati stojeći u kadi. Za one koji ne vole stajati, tu je sjedalo na rubu kade. Perilica rublja je jednostavna za korištenje. Unatoč tome, nemojte zanemarivati njihove upute za uporabu. Mnogi gosti na odmoru trebaju ove upute.

Prozori su uglavnom opremljeni plisiranim roletama. Ovdje također postoji zahtjev, ako se navoji pokidaju ili se držač slomi, recite tvrtki koja to radi. Na taj način se šteta može brzo popraviti. Nitko se neće ljutiti zbog toga. Krovni prozor u spavaćoj sobi i kupaonici mora ostati zatvoren. Zasuni na povijesnim prozorima su pohabani i ne mogu se zamijeniti. Ali prozori se mogu normalno otvoriti.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 25 km Heringsdorf

25 km

Kolodvor 1 km Ahlbeck

1 km

Izlaz s autoceste 70 km A 20, Abfahrt Anklam, B 199

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Plivanje - planinarenje - vožnja biciklom - jazz festival - cabaret festival - Usedom glazbeni festival - doživite kulturu i ljubav prema životu poljskih susjeda - postoji mnogo više od mora sa svojom senzacionalnom finom pješčanom plažom! Usedom i ljetovalište Ahlbeck vrijedi posjetiti U SVAKOM GODIŠNJEM DOBU.

Vila Phönix nalazi se u takozvanom drugom redu, na adresi Kurstrasse 8 u Ahlbecku. Ovdje je mirno, do šetališta se stiže za minutu. Pekare, knjižare, supermarketi i šetnice sa svim vrstama trgovina su vrlo blizu. Kao turističko odmaralište, primorsko odmaralište Ahlbeck u Usedomu ima više od 130 godina tradicije kupanja. Nedugo nakon 1880. otvaraju se prve vile i hoteli. Ljudi više nisu išli u Italiju na liječenje, već su na otok donijeli talijanski arhitektonski stil - nastala je danas tako popularna arhitektura ljetovališta.

Od povijesnog Ahlbecker Seebrückea do poznatog Ahlbecker Hofa, šetalište dugo 8 km ima mnogo vila, hotela i pansiona koje vrijedi vidjeti. Plivanje, šetnja plažom, jedenje ribljih rolada, prepuštanje vjetru i morskom povjetarcu je opuštajući užitak. To je dopunjeno lječilišnom ponudom, termalnim kupkama, lijepim restoranima, zanimljivim izletima u zaleđe ili u Poljsku. Gotovo nijedan kutak otoka Usedoma ne ostaje zatvoren pješice, automobilom, konjskom zapregom, čamcem ili biciklom.

Kada prilazite bez navigacije, morate se pridržavati posebnog rasporeda jednosmjernih ulica Carskih termi!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba se dodatno plaća na licu mjesta u upravi lječilišta (2 minute do šetališta u razini pristaništa): 2023. u sezoni 2,70 €, izvan sezone 2,10 €.

O stanu se brine na licu mjesta UsedomEngel: Kaiserstraße 38, 17419 Seebad Ahlbeck, 038378 31342 - ured, 0160 91703726 - mob. Usluga pranja rublja ne može se poništiti. Posteljina i ručnici (po osobi veliki i normalni ručnik), prostirka za kupanje kao i kuhinjska krpa i sredstvo za pranje posuđa plaćaju se na licu mjesta prilikom osobnog preuzimanja ključeva. Kontakt će biti uspostavljen nakon rezervacije od strane vlasnika apartmana.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Die Stornierungsbedingungen entnehmen Sie bitte auch dem Buchungsangebot: Diese Reservierung ist mit Anzahlung verbindlich. Sie können die Reservierung jedoch bis zu 60 Tage vor Anreise per E-Mail kostenfrei stornieren. Folgende Kosten sind nach Ablauf der kostenfreien Stornierungsfrist (60 Tage vor Anreise) als Entschädigung zu leisten: bis 7 Tage vor Mietbeginn: 80% des Mietpreises, bis 1 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Ključ apartmana za odmor dobit ćete od zaposlenika u UsedomEngel, Kaiserstrasse 38, 17419 Ahlbeck, telefon 03 83 78/ 31 342. Oni će vam također dati W-LAN ključ.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.2 Oprema
4.7 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2023

Ilona R. iz/od Teutschenthal

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsna lokacija

Vrlo ljubazna i prijateljski raspoložena vlasnica, s kojom je bilo lako stupiti u kontakt. Stan je vrlo centralno smješten, samo nekoliko minuta hoda do mola i ugostiteljskih objekata, kao i do mogućnosti kupovine. Stan je uređen udobno, funkcionalno i čisto. U zimskom vrtu moglo se dobro doručkovati, a dnevni boravak poziva na boravak pogotovo u hladnoj sezoni. Kuhinja je dovoljno opremljena za 2 osobe. Kupaonica je moderno uređena. Omjer cijene i kvalitete je pravi.

ožujak 2020

Jens S. iz/od Springe/Deister

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan stan

Ovaj stan ispunjava sva očekivanja i u potpunosti odgovara prezentaciji stanodavca. Stan koji, hvala Bogu, ne dolazi u hipermoderanom dizajnu od kroma i stakla, već zrači udobnost individualnim namještajem i toplim bojama te poziva na odmor. U malom zimskom vrtu možete obilno doručkovati i uživati u suncu (ako sija). Dnevni boravak je vrlo ugodan, dovoljno prostran i dobro opremljen. Kuhinja koja se nalazi ispred dnevnog boravka ispunjava dobro svoju svrhu. Spavaća soba je dovoljno velika i ima vrlo dobre madrace na kojima se dobro spava. Moderna kupaonica također ne ostavlja ništa za poželjeti i opremljena je potpuno novom perilicom rublja, tako da možete oprati svoje rublje usput. Šteta samo što nismo mogli u potpunosti uživati u stanu. Nažalost, korona nam je prekinula planove, pa smo se morali vratiti nakon jednog dana. Ali rado se vraćamo.

Preporučeno za: Odmor na plaži

srpanj 2013

Madlen iz/od Guben

4,5
3.5 4.1 5 5 5

gemütliche Ferienwohnung in Toplage!

Sehr netter Kontakt zu der Vermieterin und Frau Kosminska, Wohnung war sauber. Die verglaste Verranda lädt zum verweilen ein. Die zentrale Lage der Villa ist der Hit. Die Ausstattung ist zweckmäßig und völlig ausreichend. Für Familie mit Kindern nur zu empfehlen. Wir kommen gern wieder!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

Okolica smještaja: Top Lage!

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Gastronomie, Einkaufsmöglichkeiten, Strand alles sehr zentral und in ein paar Schritten zu erreichen!

Mogućnosti za kupovinu: nur ein paar schritte1

Odgovor iznajmljivača gospođa K. Kirchner:

Die Ferienwohnung wurde in den 90er eingerichtet und wird immer wieder mit modernen neuen Möbeln ausgestattet. Sie ist dennoch kein super modernes Appartement, dafür punktet sie mit angenehmer Wohnqualität in Top Lage zu guten Preisen.


kontakt

gospođa K. Kirchner

gospođa K. Kirchner

Ja sam domaćica, živim na selu s pogledom na zaljev Greifswald i pčelarim. Moje selo je blizu Greifswalda, 80 km od kuće za odmor. Ideja da ovaj apartman ne koristim samo u privatne svrhe došla mi je prije mnogo godina. Od tada sam sa ovim stanom zastupljen na tržištu nekretnina Usedom. Neke od slika na zidovima stana kupio sam od umjetnika. O stanu se brinem uz pomoć lokalne uslužne tvrtke. Inače se ne bi mogla ponuditi nikakva usluga pranja rublja.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 41723

Posljednje ažuriranje: 10.04.2024

Oglas je online od: 13 godina

URL: https://www.resido.hr/41723.htm

Gospođa Kirsten Kirchner

Am Riff 33

17498 Neuenkirchen

0049(0) 510 73 60


«Ahlbeck, Villa Phönix, App. 4» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina