Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Welzheimer šuma

Baden Württemberg

maks.  5   Gosta/Gostiju
210m²  stambena površina
3 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
210m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 41 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

U ladanjskoj kući, koja je idilično smještena u prirodi, korišteno je puno drva i djelomično prirodnog kamena s ciljem održivosti, klime i udobnosti stanovanja. Djelomično je renoviran 2019/2020 te s ljubavlju namješten i opremljen prema visokim standardima na cca 210 četvornih metara stambene površine. Kuća impresionira vrlo prostranom blagovaonicom/dnevnim boravkom u prizemlju s velikim kaminom, koji se može koristiti sa zatvorenim ili otvorenim oknom, te izravnim pristupom terasi. Nadalje, s ekskluzivnim namještajem i visokokvalitetnom opremom, velika glavna spavaća soba, koja je otvorena do krova, s infracrvenom kabinom, dvije grijane ležaljke i walk-in ormarom, glavna kupaonica s hidromasažnom kadom i ekskluzivnom vanjskom saunom. s panoramskim prozorom, roletama, prostirkama za ležaljke i jastucima za saunu. Osim druge dvije spavaće sobe, tu su i vlastite kupaonice, jedna s infracrvenim tušem i pogledom na krošnje drveća sa svjetlarnika, druga s kišnim tušem. Sve spavaće sobe opremljene su ladanjskim podovima od ariša, velikim krevetima, televizorima ravnog ekrana, toplim bojama, ekskluzivnim zavjesama i visokokvalitetnom posteljinom. Dvije dvokrevetne sobe nalaze se na gornjem katu, a jednokrevetna soba je u podrumu. Tu je i mala druga kuhinja uz pripadajuću kupaonicu.

Dnevni boravak u prizemlju ne samo da vas poziva da se zadržite s kaminom, već i s velikom sofom u obliku slova L i kutkom za čitanje s dvije udobne fotelje i malim, ali finim izborom knjiga. Pređete li iz dnevnog dijela na terasu od pješčenjaka, u natkrivenom prostoru ćete pronaći stol sa 6 udobnih stolica, drugi kamin i električni roštilj. U dijelu otvorene terase nalaze se četiri ležaljke za opuštanje, a na kraju terase nalazi se vanjska sauna za do 5 osoba. Okućnica od 255 m2 uz terasu potpuno je ograđena vrtnim vratima na livadu iza kuće. Savršeno za vlasnike pasa. Straga unutra, blagovaonica ima drugi kauč, radni stol s brošurama o planinarenju, veliki moderni blagovaonski stol s osam udobnih stolica, komodu sa stolnjakom, čašama za vino i društvenim igrama te drugi hladnjak sa zamrzivačem. Tu je i vrlo dobro opremljena seoska kuhinja s dvije pećnice, jedna s mikrovalnom i roštiljem, grijačem tanjura, perilicom posuđa, hladnjakom, velikom indukcijskom pločom za kuhanje, aparatom za kavu i mnogim drugim priborom za kuhanje, obiljem posuđa i pribora za jelo. Uz kuhinju se nalazi spremište s perilicom i sušilicom rublja, usisnim crijevom za centralni usisni sustav i jastucima za stolice i ležaljke na terasi, ručnicima za saunu i infuz uljima. Na ovoj etaži nalazi se i gostinjski toalet. U prizemlju i glavnoj kupaonici je podno grijanje, sve ostale prostorije imaju radijatore. U suterenu se nalazi i ulazni dio s velikim dvokrilnim vratima i direktnim pristupom garaži. Dodatna parkirna mjesta nalaze se neposredno ispred kuće. Za djecu u garaži postoji polica s raznim vanjskim igračkama.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 4.7 km

4.7 km

Mogućnost kupovine 4.9 km

4.9 km

Restoran 3.5 km

3.5 km

Centar grada/mjesta 4.9 km

4.9 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 79 km Stuttgart

79 km

Kolodvor 17 km Fichtenberg, Fornsbach, Schwäbisch Gmünd

17 km

Izlaz s autoceste 36 km Aalen Westhausen

36 km


Mjesto i položaj smještaja

Drvena kuća, ugrađena u prirodu, nalazi se na posjedu od 4,2 hektara s privatnim pristupom, u blizini prirodnog rezervata Rot i Seebachtal u Švapskoj šumi i pripada općini Gschwend. Dostupan je općinskom cestom iz dva smjera, a nalazi se u dolini s još dva imanja, farmom konja i malom pilanom.

Kako biste se malo okrijepili tijekom planinarenja u neposrednoj blizini nalazi se mali seoski kafić u Linsenhofu udaljenom 1,2 km i gostionica u Frickenhofenu udaljenom 3,5 km.

U 4,6 km udaljenom Gschwendu, koji pripada četvrti Ostalb, ali se također susreće s četvrtima Rems-Murr i Schwäbisch Hall, nalaze se razne trgovine: mesnice, seoske mesnice, pekare, supermarketi, tržnice pića i tjedne tržnice. Tu su i pizzeria, slastičarnica, kućni i stomatolog, ljekarna, optika, veterinar, frizer, fitness klub, banka, benzinska postaja s radionicom i e-punionica. Tu je i prirodno jezero za kupanje Gschwender za rashlađivanje ljeti, slikovnica sa zimskom glazbom za kulturu, mnoge staze za planinarenje i biciklizam, npr. Frickenhoferhöhe s prekrasnim pogledom i kamenim križem, Hagberg s vidikovcem, za djecu bajkovita šuma s pustolovnom šumskom stazom Tännli. Tu je i ukusna pekara na drva i trgovina poljoprivrednim proizvodima u Mittelbronnu.

Evo mnogo primjera u okolici do kojih se može doći automobilom za 10 do 35 minuta. Tamo ćete također pronaći veliki izbor restorana i gostionica za kulinarske užitke.

Limesski grad Welzheim sa zabavnim parkom "Erfahrungsfeld der Sinne" i pržionicom kave, željezničkom stanicom švapske šume, rezervoarom Aichstruter i golf klubom Haghof u smjeru Alfdorfa; Kaisersbach s Ebniseeom i zabavnim parkom Schwaben Park; Gaildorf sa starim i novim dvorcem te potpuno obnovljenim mineralnim vanjskim bazenom (otvorenje planirano 2023.) na lijepoj lokaciji; Murrhardt također s prekrasno smještenim vanjskim bazenom, prekrasnim Wiesbach-u. Hörschbachtal sa slapovima i muzejom Carla Schweizera; Schwäbisch Gmünd najstariji grad Staufer s povijesnom gradskom jezgrom, obiteljskim parkom Himmelsgarten i vrtom ljekovitog bilja Weleda/centrom doživljaja; prekrasan grad Schwäbisch Hall sa svojim brojnim kućama od drvene konstrukcije, kazalištem na otvorenom, umjetničkom galerijom Würth, Johanniterkirche, muzejom Würth, SOLE i Schenkenseebad, St. Michael, Großcomburg i golf terenom; Aalen s LIMES-Termenom i LIMES-muzejem, dvorcem Fachsenfeld, rudnikom za posjetitelje Tiefer Stollen i vidikovcem Aalbäumle.

Mnogi drugi gradovi do kojih se može doći za 30 - 45 minuta vožnje automobilom: Lorch, Schorndorf, Backnang, Ellwangen, Crailsheim, Göppingen i Waiblingen.Ali do glavnog grada Stuttgarta također se može stići za sat vremena, kao i do Ludwigsburga i Heilbronna.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 450 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

- Uključeno korištenje vanjske saune, infracrvene kabine, infracrvenog tuša i grijanih ležaljki

- Ogrtači i ručnici za saunu uključeni

- uključena po jedna košara drva za ogrjev unutra i izvana

- Cijene vrijede za odrasle i djecu od 3 godine, djeca do 2 godine gratis

- Kuća za odmor može primiti do 5 osoba i 2 bebe/male djece (do 2 godine). putni krevetići,

Visoka stolica, dječje posuđe uključeno

- Kako u kući i oko kuće nema dobre mobilne telefonske veze i nemaju svi WLAN CALL telefoniju, piše

Vi u kući fiksni telefon za korištenje u njemačkom Fest-u. Mreža mobitela dostupna besplatno

- 3 vanjska parkirna mjesta i 1 garažno parkirno mjesto na raspolaganju su besplatno

- Za boravak sa psima naplaćuje se 15€ po noćenju i uključen je pas, košara, prostirka, zdjela

- Za boravak od 14 ili više noći uključeno je međučišćenje s promjenom posteljine

- Od 7 noćenja dobit ćete 10% popusta na cijenu noćenja (automatski
ovdje i na mojoj web stranici
oduzeti.)



- P I T T E: SVE REZERVACIJE IZRAVNO NA MOJOJ WEB STRANICI ferienhaus-welzheimer-wald.de, tamo pod "Cijene i

NAPRAVITE
rezervacije".
- Moguće rezervirati i kao snižena varijanta za do 3 osobe bez glavnog dijela, sa saunom ( TAKOĐER O MOJEM

WEB STRANICA )

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 41 dana prije dana dolaska.
  • Ein Reiserücktritt kann jederzeit vor Reisebeginn schriftlich erklärt werden. Maßgeblich ist der Zeitpunkt des Zugangs der Erklärung bei der Vermieterin. Im Falle des Rücktritts vom Mietvertrag hat der Mieter pauschalen Ersatz für die bei der Vermieterin bereits entstandenen Aufwendungen und den entgangenen Einnahmen in der nachfolgenden Höhe zu leisten: Bis 41 Tage vor Reisebeginn: kostenlose Stornierung Bis 40 Tage vor Reisebeginn: 20% Bis 30 Tage vor Reisebeginn: 30% Bis 15 Tage vor Reisebeginn: 50% Bis 1 Tag vor Reisebeginn oder Nichtanreise: 90% Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird dem Mieter ausdrücklich empfohlen.

ostale informacije:

- Kuća je KUĆA ZA NEPUŠENJE.

- Momačke i djevojačke zabave ili zabave nisu dopuštene.

- Prijava je beskontaktna i praktična putem sefa za ključeve. Dobit ćete kod od mene dva dana prije dolaska.

- Sef s ključevima nalazi se u natkrivenom ulaznom prostoru.

- Može doći samo rezerviran/uplaćeni broj gostiju, kao i za goste sa psima samo dogovoreni broj pasa.

- Gosti moraju imati privatno osiguranje od odgovornosti, kao i osiguranje od odgovornosti za psa ako putuju sa psom.

- Postoji video snimak kretanja po asfaltiranom dvorištu/parkiralištu ispred kuće i dijelu prilaza.

Snimke se automatski brišu nakon 28 dana i služe za zaštitu imovine.

- Mapa za goste s brojevima za hitne slučajeve, primjerima restorana, aktivnostima i
nalazi se na ulazu po dolasku
Mogućnosti kupnje, kao i informacije o odvajanju otpada i obrazac za registraciju za ispunjavanje spreman za vas.

- Upute za uporabu električnih uređaja nalaze se u fasciklu u spremištu pored kuhinje. Ako još imate pitanja,

Ja ili moje spremačice smo vam uvijek dostupni putem telefona, Whatsappa ili e-pošte.

- Cijeli pristupni put i parking ispred kuće osvijetljeni su detektorima pokreta kada je mrak.

- Tri vanjska parkirna mjesta i jedno parkirno mjesto u duploj garaži.

- E-automobili se ne smiju puniti putem električne mreže vikendice. Iz tehničkih razloga, moglo bi doći do požara!

- Molimo ponesite prikladne kupaće cipele za put do saune.

- Osim TV-a u dnevnom dijelu (55 inča), sve spavaće sobe imaju TV (49/ 43/ 40 inča). Netflix i Amazon Prime Videos su s

moguć vlastiti račun.

- Molimo ostavite kuću u urednom stanju.

- Kuća, ograđeni vrt, cijelo predvorje i pokošena površina oko kuće isključivo su za korištenje gostiju.

Također možete koristiti ograđeni prostor za sječku iza dvije gospodarske zgrade, kao i 80 m

duga privatna cesta dostupna. Staza pokošene livade između kuće i 2. gospodarske zgrade također služi poljoprivredniku kao prilaz

Livada koju nekoliko puta godišnje koristi za stočnu hranu. Područje prilaza također je pokriveno

Zakupci korištenog skladišta. Ali ne vidi se iz kuće. Na prilazu je znak s natpisom "Neovlašteni pristup

zabranjeno".


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa H. Finckenstein

gospođa H. Finckenstein

Dragi gosti, Želio bih vam srdačno poželjeti dobrodošlicu u moju kuću za odmor u Welzheimer Waldu. Moj tim i ja činimo sve da vaš boravak u kući za odmor učinimo što ugodnijim. Jako nam je drago što se kuća nakon djelomične obnove i nove opreme od srpnja 2020. godine može iznajmljivati gostima na odmoru. Moje ime je Heike Finckenstein, imam 53 godine, samozaposlena sam, volim prirodu, životinje i biljke, volim dobru hranu i kulturu i živim sa suprugom i naša dva sina u Mecklenburg-Zapadnom Pomeraniju.


ostale informacije

Broj objekta: 420244

Posljednje ažuriranje: 29.02.2024

Oglas je online od: 1 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/420244.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 41 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina