Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman Mariandl

Hopfgarten im Brixental

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 84 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Jeste li i vi to čuli i pročitali na orf.at? Sljedeći tjedan očekuje se metar svježeg snijega. Godišnji fenomen. Posljednja prilika za veliku skijašku avanturu.
U ponedjeljak (27/03) početak zime u Sjevernom Tirolu. Nakon većinom suhog, sunčanog jutra i malo sunca, pojavit će se hladna fronta. Snježna granica će se spuštati u noći na ponedjeljak. Snijeg vjerojatno pada do doline Inn, au Sjevernom Tirolu danju je samo minus 2 do plus 3 stupnja.

Apartman "Appartement Mariandl", ukupne površine 80 m2, zauzima polovicu okućnice veće kuće. Širokim stubištem od prirodnog kamena u središnjem hodniku dolazite do prizemlja i kroz ulaz ulazite u privatnu garderobu.
Apartman ima 30 m2 dnevnog boravka s prostranom blagovaonicom, dodatnim prostorom za sjedenje za još veću udobnost i potpuno opremljenom otvorenom kuhinjom u obliku slova U.
Spavaća soba 1 ima veliki bračni krevet. U ovoj spavaćoj sobi nalazi se i kutni stol za rad na prijenosnom računalu ili za druge aktivnosti.
Spavaća soba 2 ima dva odvojena kreveta. Ima dovoljno prostora u ormaru.
Luksuzna kupaonica ima umivaonik s velikim zidnim ogledalom, WC i kadu s tušem. Posteljine, jastuka, kupaonskih i kuhinjskih ručnika uvijek ima dovoljno.
Vani se nalazi velika natkrivena terasa površine 30 m2. Kompletan vrtni namještaj i ležaljke sigurno neće nedostajati. Sa ove terase imate prekrasan pogled. Impresivne planine karakteriziraju horizont iz vaše ležaljke. Tu je i velika tenda za vruće dane. Uz vrtnu kućicu nalazi se još jedna zasebna terasa od 12 m2. Ovdje možete uživati u ranom jutarnjem izlasku sunca.
I vaš automobil je također dobro zbrinut. Privatni nadstrešnica dostupna je na gornjem katu na Lindrainweg. Vaš automobil je uvijek dobro zaštićen. Tako ljeti nikada ne morate ulaziti u pregrijan automobil, a zimi ne morate provoditi sate čisteći snijeg s automobila.
Apartman ima bežični wifi i grijanu skijašnicu u susjednom hodniku.
U apartmanu je zabranjeno pušenje i kućni ljubimci nisu dozvoljeni.
Do apartmana Mariandl se može doći bez vinjete za autocestu (preko izlaza Kufstein Süd, B171, B178, B170).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Skijaška uspinjača 0.8 km

0.8 km

Mogućnost kupovine 1.5 km

1.5 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 110 km München

110 km

Kolodvor 0.8 km Hopfgarten Berglift

0.8 km

Izlaz s autoceste 8 km A12

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Od dolinske stanice gondole, na nadmorskoj visini od 600 metara, počinje Lindrainweg i lagano se uspinje do vrha Hohe Salve. Nakon otprilike 800 metara, na nadmorskoj visini od 717 metara, nalazi se ravna visoravan na kojoj se na sunčanoj strani nalazi Appartement Mariandl.Ovdje imate prekrasan pogled na Kitzbühelske Alpe s izravnim horizontom na Gruberberg, Feldalphorn, Schweigberghorn. i Markbachjoch Gledate na dolinu Kelchsau.

SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental jedno je od najvećih i najmodernijih skijaških područja u Austriji. Ima 288 km staza i preko 80 planinskih domova. Od apartmana Mariandl zakoračite na drugu stranu ulice na skijašku stazu 20 SkiWelta. S tako širokim rasponom kilometara staza, svaki dan možete krenuti na drugačiji izlet, a uvijek se nađe mjesta za zasluženi odmor u jednoj od lijepih planinskih koliba. SkiWelt je proglašen najodrživijim skijaškim područjem na svijetu

Appartement Mariandl nalazi se na Lindrainwegu, odmah izvan seoske vreve Hopfgartena na nadmorskoj visini od 717 metara, pored dolinske staze skijaške staze 20 do Hopfgartena, središta najvećeg austrijskog povezanog skijaškog područja "SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental u Kitzbüheler Alps”.



Dijelom zbog svoje prekrasne lokacije, ali i zbog naše vlastite namjene kao domaćeg uređenog stambenog smještaja, Apartman Mariandl posebno je popularan kod odraslih i starijih osoba.

Desetak minuta hoda vodi vas do bazne stanice gondole koja vas udobno - čak i zimi - vodi u impresivan zimski svijet planinarenja i skijanja. Na vrhu Hohe Salve možete uživati u prekrasnom pogledu na Kitzbüheler Alpen i Hohe Tauern. Kao posebno iznenađenje, na vrhu vrha pronaći ćete - osim povijesne crkve - i fini restoran s rotirajućom vanjskom terasom. Oko ovog vrha moguće je relativno lagano šetati čak i zimi.

Kada ima dovoljno snijega, do bazne stanice možete doći i na skijama sa staze Lindrainweg. A na kraju svoje skijaške ture možete završiti u blizini apartmana preko skijaške staze 20 s druge strane Lindrainwega.

U ovoj regiji ima puno prirode za šetnju, puno kulture i puno tradicije. Kufstein, Salzburg, Kitzbühel, Innsbruck i München udaljeni su sat vremena vožnje. Krenite na spektakularan izlet u rudnike srebra u Schwarzu. Ili posjetite svjetski poznati muzej kristala Swarovski u Wattensu, u kombinaciji s posjetom staklenom gradu Rattenbergu. U našem apartmanu pronaći ćete bogatu zbirku brošura i ideja za najrazličitije izlete.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Za boravak od 7 dana ostvarujete popust od 7,14%. To je već uključeno u tjedne cijene.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 84 dana prije dana dolaska.
  • Annuleringsregeling - Kostenloze annulering tot 84 dagen voor de dag van aankomst; - vanaf 12 weken tot 6 weken vóór de dag van aankomst 10 % van de totale arrangementsprijs; - vanaf 6 weken tot 4 weken vóór de dag van aankomst 40 % van de totale arrangementsprijs; - vanaf 4 weken tot 1 week vóór de dag van aankomst 70 % van de totale arrangementsprijs; - vanaf 1 week vóór de dag van aankomst 90 % van de totale arrangementsprijs. Eine Stornierung ist gegen Zahlung der folgenden Stornogebühren möglich: -von 12 Wochen bis 6 Wochen vor dem Anreisetag 10 % des Gesamtpauschalpreises; -von 6 Wochen bis 4 Wochen vor dem Anreisetag 40 % des Gesamtpauschalpreises; -von 4 Wochen bis 1 Woche vor dem Anreisetag 70 % des Gesamtpauschalpreises; -ab 1 Woche vor dem Anreisetag 90 % des Gesamtpauschalpreises.

ostale informacije:

Možete se opustiti na natkrivenoj sunčanoj terasi s koje se pruža prekrasan pogled na daleku okolicu.

Ovdje je gotovo uvijek bez vjetra, au kombinaciji s pojavom suhog vjetra u višim slojevima zraka, to osigurava puno sunca u našoj dolini Brixental. Ljeti i zimi ovdje možete sjediti vani. Izložite vrtni namještaj, dodajte grickalice, piće, pročitajte nešto, udobno se smjestite i uživajte.

Lindrainweg je dio nekoliko prekrasnih pješačkih i biciklističkih ruta. U proljeće, ljeto i jesen vi (stari ili mladi) možete napraviti najljepše šetnje iz ovog apartmana. Skrenite desno i šuma sa slapovima je udaljena 300 metara. Nastavite gore i doći ćete do vrha Hohe Salve na 1829 metara. No, udobno se smjestite i slobodno se idite gondolom. Jer na vrhu je fantastično lijepo i tu se mogu napraviti i lijepe kružne šetnje. A ako vam je bliža okolica dosta, i druga regija ima što ponuditi. Kao službeno registrirani gost Ferienregion Hohe Salve – Kitzbüheler Alpen, također ćete besplatno dobiti Kitzbüheler Alpencard. S ovom karticom ostvarit ćete značajne popuste na brojne aktivnosti i putovanja. Ali s ovom karticom možete i besplatno putovati javnim prijevozom u regiji. Vlak i autobus su vam potpuno na raspolaganju u području Mariastein-Wörgl, dolini Brixental do Hoch Filzena. A stanica je praktički iza ugla. Deset minuta (1100 metara) hoda dolje i nalazite se na željezničkoj i autobusnoj stanici Berglift. Seoski život s trgovinama i restoranima također je unutar pješačke udaljenosti.

Mogućnosti za izlete, dnevne izlete, sve vrste aktivnosti, posjeta gradovima, muzejima i zanimljivim mjestima su ogromne. I ljeti i zimi. U dnevnom boravku stana nalazi se velika kutija s fasciklima u kojima možete listati i dobivati ideje.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin A. Houkes

gospodin A. Houkes

Marianna je autentična Tirolka iz Hopfgartena. Njezini roditelji posjeduju planinsku farmu na Gruberbergu. Marianna se školovala na Weitauer Landwirtschaftschule za vođenje farme kao žena farmera. Potom je dugi niz godina radila u ugostiteljstvu, a nedavno kao guvernanta u poslovnoj poduzetničkoj obitelji. André je rođen i odrastao u Veluwenaaru iz Edea, čisti je tehničar i imao je svoju karijeru kao voditelj projekta savjetnik za okoliš i tlo u pokrajini Južna Nizozemska. Sportski duh nas je spojio u Tirolu i 1990. Marianna i André zajedno su se preselili u Nizozemsku u Nieuwerkerk aan den IJssel. Pročitajte više na našoj web stranici u odjeljku "Ostalo" pod točkom: "Kroniek van de Lindrainweg".


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 420446

Posljednje ažuriranje: 01.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/420446.htm

Gospodin André Houkes

Pauwendaal 4

2914EX Nieuwerkerk aan den IJssel

0031(0) 644426705

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 84 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina