Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Flora s pogledom na more

Omiš

maks.  10   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
5 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
260m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Flora doista je remek djelo, prostire se na dvije etaže ukupne stambene površine 260 m². Imanje se nalazi na parceli od 580 m² u središtu malog mediteranskog grada Omiša, na području Boraka. Iz vile se pruža prekrasan pogled na more, a na pješačkoj udaljenosti nalazi se pješčana ili šljunčana plaža (500-600 m). Restorani (450 m) i trgovine (350 m) također su unutar pješačke udaljenosti. Smještaj nudi privatni i grijani bazen, 5 glavnih spavaćih soba - svaka sa svojom kupaonicom i svaka s otvorenim pogledom na more, dnevni boravak i blagovaonicu, kuhinju, spa zonu s finskom saunom, jacuzzijem, tušem s izravnim pristupom bazen i vanjsku blagovaonicu.





Luksuzna, vrlo udobna i moderna nekretnina s pomno biranim detaljima mediteranskog kolorita za odmor po mjeri koji ćete zauvijek pamtiti.



Po dolasku u ovu spektakularnu vilu za odmor, dočekat će vas i smjestiti vlasnik, Bernard, koji će vam rado pružiti sve informacije koje su vam potrebne za vaš savršeno opuštajući odmor u Hrvatskoj. Objekt je u potpunosti opremljen svim modernim potrepštinama koje gost treba za vrlo ugodan boravak. Smještaj je opremljen besplatnim WiFi-em, centralnom klimom, Smart TV-om s IPTV kanalima, Netflix računom i Denon Heos zvučnicima s Bluetooth tehnologijom. Ova je nekretnina savršena za obiteljsko okupljanje, luksuzno utočište za parove ili okupljanje prijatelja, ali zabave ili glasna glazba nisu dopušteni jer se nalazite u vrlo tihom dijelu Omiša s vrlo mirnim susjedstvom.



Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:



* EKSTERIJER (bazenski dio s pogledom na more) nudi privatni i grijani bazen 8m x 3m sa hidromasažom i plitkim dijelom od 2m za vaše najmlađe, voda je bez klora, prostor za solarij sa 4 ležaljke plus ugrađena klupa s jastucima, vanjski tuš, prostrana vanjska blagovaonica s roštiljem (drvo/ugljen). Ispred dnevnog boravka/blagovaonice, uz bazen, nalazi se prostrani natkriveni prostor s ugodnim dnevnim boravkom, savršeno mjesto za jutarnju kavu ili čašu vina u zalasku sunca.



* PRIZEMLJE (razina bazena) prostire se na 130m2 i nudi dnevni boravak s izravnim pristupom bazenu i vanjsku blagovaonicu. Tu je potpuno opremljena kuhinja sa svim potrebnim aparatima (mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, Julius Meinl aparat za kavu na kapsule... i još mnogo toga), stol za doručak, blagovaona i stilski i vrlo lijepo organiziran dnevni boravak s nekoliko sofa i TV. Tu je i SPA prostorija s finskom saunom, unutarnjim whirlpoolom (vruća kada), tušem i WC-om (iz ove prostorije također se izlazi na bazen). Tu je i praonica s perilicom i sušilicom rublja te odvojeni WC. Unutarnjim stepenicama dolazite do spavaćih soba na 1. katu.



* PRVI KAT nudi pet glavnih spavaćih soba, svaka s bračnim krevetom 180cm x 200cm (od kojih se dva mogu razdvojiti u dva odvojena kreveta 90x200cm), svaka sa vlastitom kupaonicom s tušem i svaka sa staklenim stijenama i prekrasnim pogledom na more . Četiri spavaće sobe imaju direktan izlaz na natkriveni balkon s udobnim i stilskim namještajem.



Postoji osiguran parking za 5 automobila i privatna brza EV punionica ako imate električni automobil. S parkirališta (koje se nalazi na 2. katu) spustite se unutarnjim stepenicama do interijera koji se nudi isključivo za vas.



Moguće je koristiti dodatne usluge uz našu pomoć kako bi Vaš boravak u Villi FLORA bio zanimljiviji. Smještaj je udaljen manje od 550 m od pješčanih i šljunčanih plaža, restorana, centra grada Omiša i manje od 5 minuta vožnje od rijeke Cetine s brojnim atrakcijama i aktivnostima. Samo 25 km dalje možete posjetiti prekrasan mediteranski biser, slavni grad Split. Ovdje ćete pronaći drevne atrakcije koje su bile kulise za poznatu seriju Igra prijestolja. Također Makarska, Dubrovnik, Trogir, Zadar, slapovi Krke i Plitvička jezera su sve unutar jednodnevnog izleta tako da ih sve možete posjetiti dok boravite u našoj vili.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.6 km

0.6 km

Autobus 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 42 km SPU Split

42 km

Kolodvor 26 km Split

26 km

Izlaz s autoceste 19 km Blato na Cetini

19 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Flora doista je remek djelo, prostire se na dvije etaže ukupne stambene površine 260 m². Imanje se nalazi na parceli od 580 m² u središtu malog mediteranskog grada Omiša, na području Boraka. Iz vile se pruža prekrasan pogled na more, a na pješačkoj udaljenosti nalazi se pješčana ili šljunčana plaža (500-600 m). Restorani (450 m) i trgovine (350 m) također su unutar pješačke udaljenosti. Smještaj nudi privatni i grijani bazen, 5 glavnih spavaćih soba - svaka s vlastitom kupaonicom i svaka s otvorenim pogledom na more, dnevni boravak i blagovaonicu, kuhinju, spa zonu s finskom saunom, jacuzzijem, tušem s izravnim pristupom bazen i vanjsku blagovaonicu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 700 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge koje preporučuje naša agencija Feriehome (nisu uključene u cijenu):

- Iz udobnosti svog kauča možete naručiti dostavu namirnica koje će biti dostavljene u vilu u dogovoreno vrijeme;

- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti bilo što. Uživajte u romantičnoj ili obiteljskoj večeri.

- U vili možete uživati u masaži s našom profesionalnom maserkom.

- Rezervirajte jedrilicu (+ skiper) da osjetite Jadransko more i doživite iskustvo jedrenja

- Rezervirajte izlet brodom za istraživanje srednjodalmatinske obale i otoka... stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Mrčela

tvrtka M. Mrčela

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka M. Mrčela

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Mrčela

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 421988

Posljednje ažuriranje: 29.02.2024

Oglas je online od: 1 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/421988.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina