Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Hygge Karlsminde

Uvala Eckernförde - Waabs

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
15% 06.05 do 18.05.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 06.05 do 18.05.2024

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 11 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

Već više od 1 godina online



Opis

Naša kuća za odmor Hygge nalazi se u Karlsmindeu, oko 8 km sjeverno od Eckernfördea. Plaža je udaljena cca 600 m, trgovine su udaljene cca 350 m. Kuća ima 2 tuš kabine, 2 spavaće sobe s bračnim krevetima, 1 veliki dnevni boravak s kaminom i modernu kuhinju. Proteže se na 2 etaže, na gornjoj etaži nalazi se ugodna sauna.

Dnevni boravak ima prozore od poda do stropa koji osiguravaju svjetlinu. Svi dnevni boravci i spavaće sobe imaju električne grilje, a na svim prozorima također su postavljene plise rolete. Svaka spavaća soba ima veliki ormar i komodu, tako da se sva odjeća može lako pospremiti. Dostupan je i mini sef.

Udobna garnitura za sjedenje u dnevnom boravku poziva vas da se zadržite ispred kamina. Pod određenim okolnostima, još 2 osobe mogu spavati na velikom kauču na razvlačenje. Susjedna kuhinja i blagovaonica čine kuhanje i zajedničko jelo iskustvom. Kupaonice imaju dovoljno prostora i obje su opremljene tuš kabinom. U kupaonici na katu je perilica i sušilica rublja. Podno grijanje osigurava ugodnu toplinu u kupaonicama iu dnevnom boravku. Ulazni dio s garderobom i malom ostavom zaokružuje kuću. Naravno, sve dnevne i spavaće sobe imaju SAT/Smart TV, dostupan je besplatni WiFi. Izvana se ističe velika terasa (30 m2) jugozapadne orijentacije. Namještaj za 6 osoba također uključuje 2 ležaljke i ležaljku za plažu. Ugodne večeri značajno su produžene (djelomičnim) natkrivanjem terase, a nude i mogućnost sjedenja vani za manje lijepih dana. Na prostranom prilazu ima dovoljno mjesta za 2 automobila, a tu je i stanica za punjenje (wall box) za električne automobile naših gostiju. Okućnica (cca. 150 m²) ograđena je živicom. Dodatne informacije i slike također možete pronaći na:

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Mogućnost kupovine 8 km

8 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 10 km

10 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 43 km Kiel

43 km

Kolodvor 10 km Eckernförde

10 km

Izlaz s autoceste 27 km A8 Rendsburg Büdelsdorf

27 km


Mjesto i položaj smještaja

NAPOMENA: Na satelitskoj karti možete vidjeti fotografiju iz naše faze izgradnje u 2019. godini! U međuvremenu nema više gradilišta.



Karlsminde se nalazi na južnom dijelu općine Waabs, izravno u zaljevu Eckernförde. Kappeln je oko 28 km sjeverno od nas, Eckernförde samo oko 8 km južno. Naša kuća nalazi se u malom, mirnom području kuća za odmor oko 600 m od plaže na Baltičkom moru. Zalogajnica, restoran i mala trgovina sa svježim pecivima udaljeni su nekoliko minuta hoda od kuće (radi od travnja do listopada).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napomena o troškovima električne energije:

Dio električne energije dobiva se besplatno preko vlastitog fotonaponskog sustava (ovisno o sezoni i vremenskim uvjetima). Grijanje i topla voda (plinski bojler) su već uključeni u najamninu.

Uvjeti poništenja:

  • Es ist generell möglich die Buchung für das Ferienobjekt gegen eine angemessene Gebühr zu stornieren. Bei Rücktritt werden folgende Stornokosten fällig: Ab Buchungsdatum bis 70 Tage vor Anreise: 20 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. 70 bis 35 Tage vor Anreise: 33 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. 35 bis 14 Tage vor Anreise: 75 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. Ab 14 Tage vor Anreise: 90 % des gesamten Mietpreises, mindestens 70,00 €. Dem Gast steht kein allgemeines, kostenfreies, gesetzliches Kündigungs- oder Widerrufsrecht bezüglich des abgeschlossenen Buchungsvertrages zu. Krankheit, persönliche/berufliche Gründe oder z. B. Autopannen entbinden den Gast nicht, den vereinbarten Übernachtungspreis zu zahlen. Bei Rücktritt der gebuchten Ferienunterkunft bleibt der Anspruch auf Bezahlung des vereinbarten Übernachtungspreises bestehen. Der Vermieter bemüht sich nach Treu und Glaube die Ferienunterkunft anderweitig zu vermieten. Die Rücktrittserklärung ist schriftlich an den Vermieter. Der Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung wird empfohlen.

ostale informacije:

Obala do zaljeva Eckernförde gotovo se u potpunosti sastoji od plaža na kojima je obično dopušteno kupanje (često čak i pod stražom), ali i od usamljenih stijena, zbog kojih se isplati duga šetnja. Preporučuju se biciklističke ture s brojnim znamenitostima duž blago valovitih brežuljaka. Biciklistička ruta Baltičke obale vodi duž Baltičke obale Schwansena. Duge plaže na Baltičkom moru pozivaju vas na plivanje, surfanje, kajtanje, stojeće veslanje, jedrenje, jahanje i još mnogo toga.

Obale rijeke Schlei, sa svojim zaljevima, noorenom i šumama, nude duge sate slobodnog vremena onima koji traže mir i tišinu, ali su također popularno područje za jedrenje i ribolov.

Veliki gradovi u Schwansenu su Eckernförde na jugu i Kappeln na sjeveru. Uz prekrasan položaj i vrlo poseban šarm, oba grada nude i dobre mogućnosti za kupovinu te brojne znamenitosti, restorane i izletišta. Flensburg, Rendsburg, Schleswig, Kiel, Lübeck i Hamburg nisu daleko za jednodnevni izlet.

Regija nudi puno raznolikosti i mogućnosti, bilo za opuštanje, za sportske aktivnosti, za divljenje znamenitostima ili samo za zabavu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Sabine F. iz/od 31855 Aerzen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jedno zaista moderno uređeno mjesto za odmor.

Jedna zaista lijepa i pažljivo uređena moderna kuća. Sve je dostupno što je potrebno za odmor. Blizina Jadranskog mora, mirna prirodna plaža i položaj kuće su idealni kao polazište za biciklističke ture. Također želimo zahvaliti na maloj pažnji i rado preporučujemo vašu kuću za odmor. Hvala vam na prekrasnom vremenu.


kontakt

gospodin J. Albrecht

gospodin J. Albrecht

Mi smo vaš izravni stanodavac, bez posredničkog posredovanja. Najam se odvija kao sporedni posao, možete nas dobiti telefonom nakon 17 sati ili cijeli dan putem e-maila.


Dalji smještaji od gospodin J. Albrecht


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 422101

Posljednje ažuriranje: 04.03.2024

Oglas je online od: 1 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/422101.htm


«Kuća za odmor Hygge Karlsminde» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
15% Popust 06.05 do 18.05.2024

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 11 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina