Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

2C - Viviendas Vacacionales Amanay

Gran Tarajal

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naš moderno namješten apartman za odmor "2C - Viviendas Vacacionales Amanay" u Gran Tarajalu nudi vam sve što vam je potrebno za opušten i opuštajući odmor.



Apartman ima 2 spavaće sobe, 1 tuš kabinu, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonom te mali balkon koji poziva na boravak. Pješčana plaža Gran Tarajals udaljena je samo 50m.



U dnevnom dijelu apartmana "2C" nalazi se udoban kauč u obliku slova L na kojem možete završiti dan uz čašu dobrog vina. Ravni ekran prima njemačke TV kanale i stoga je savršeno opremljen za TV večer.



Uz dnevni boravak nalazi se otvorena kuhinja i blagovaona sa stolom i četiri stolice. Klima uređaj u dnevnom boravku pruža ugodno hlađenje nakon dana ispunjenog događanjima u vrućim ljetnim večerima.



Kuhinja ove kuće za odmor opremljena je svim potrebnim posuđem za kuhanje. Tu je aparat za filter kavu i brzo kuhalo za vašu svježe skuhanu jutarnju kavu. Osim toga, tu su i električni uređaji kao što su perilica posuđa, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, toster, indukcijsko kuhalo s 3 ploče za kuhanje i pećnicom te veliki hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje.



Kupaonica ima veliki walk-in tuš, WC, umivaonik s velikim ogledalom i sušilo za kosu. Osim toga, našim gostima na raspolaganju je dovoljno velikih i malih ručnika, sapuna za ruke i sredstava za dezinfekciju ruku kako bismo vam zajamčili iskustvo odmora po najvišim higijenskim standardima.



Prva spavaća soba ima veliki udoban bračni krevet. Osim toga, ima dovoljno veliki ormar, u kojem se nalazi i sef. U drugoj spavaćoj sobi gostima je na raspolaganju krevet na kat i također veliki ormar.



Svi gosti koji noće imaju besplatan pristup krovnoj terasi sa fenomenalnim pogledom na more na krovu apartmanske zgrade "Amanay". Prostor za sjedenje sa stolovima i stolicama, mnoštvo ležaljki i vanjski tuš dostupni su kako bi se ugodno sunčali.



Uvjeravamo vas da su svi naši apartmani očišćeni prema najvišim standardima higijene, tako da ništa ne stoji na putu sigurnom odmoru i ne morate brinuti.



Broj dozvole ili registracije: bit će dostavljen naknadno

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Apartmani smještaja za odmor "Viviendas Vacacionales Amanay" nalaze se u centru Gran Tarajala na Fuerteventuri. Središnji položaj i moderan namještaj čine apartmane apsolutnim vrhuncem za vaš odmor.

Trgovine za svakodnevne potrebe, kao što su supermarketi, pekare, tvrtke za iznajmljivanje automobila i razni restorani nalaze se na pješačkoj udaljenosti.



Zdravstvena skrb liječnika i ljekarni također je zajamčena na licu mjesta.



Gran Tarajal je mirno mjesto na Fuerteventuri, koje još uvijek odiše originalnim šarmom. Tražite li tipičan otočki život daleko od turizma, sigurno ćete ga pronaći u Gran Tarajalu. Ovdje uglavnom žive domaći ljudi koji se bave turizmom. Razni restorani na šetnici pozivaju na ugodno druženje. Sjednite i pustite da miris Gran Tarajalsa utone uz ukusan obrok.



Do turističkih mjesta na jugu otoka, kao što su Costa Calma ili Morro Jable, može se doći automobilom za oko 30 ili 45 minuta. Popularni grad Corralejo na sjeveru Fuerteventure udaljen je oko 80 km od ove kuće za odmor.



Fuerteventura nudi širok raspon sportskih aktivnosti od golfa do vodenih sportova.



Golf teren Jandia udaljen je oko 48 km, a golf teren Caleta de Fuste oko 35 km od apartmana. Zračna luka Fuerteventura udaljena je 41 km od Gran Tarajala.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Završno čišćenje je jednokratna naknada od 50,00 €.

Uvjeti poništenja:

  • Bei Stornierungen der `Viviendas Vacacionales Amanay` wird die Anzahlung (30 %) als Stornogebühr gesehen. Die Anzahlung wird somit nicht mehr zurückgezahlt. Natürlich gibt es immer Fälle bei denen man von dieser Regelung absehen kann, dies wird im einzelnen geprüft. Weitere Informationen: Die Endreinigung beträgt einmalig 50,00€.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.09.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Fuerte-Royal-Holiday
gospođa Y. Heithecker

gospođa Y. Heithecker

Dragi budući gosti! Hvala vam na interesu za "Viviendas Vacacionales Amanay"! Mi, tim Fuerte-Royal-Holiday, obiteljska smo tvrtka koja djeluje kao agent za apartmane za odmor na jugu Fuerteventure. Osobna briga o kupcima i usluga vrlo su nam važni. Slobodno nam se obratite, uvijek smo Vam na raspolaganju za pomoć i savjet!


Dalji smještaji od gospođa Y. Heithecker

Pokazati sve smještaje od gospođa Y. Heithecker

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 423893

Posljednje ažuriranje: 06.02.2024

Oglas je online od: 1 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/423893.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina