Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Opis

Bakina kuća za odmor savršeno je mjesto da se jednostavno isključite i pustite dušu da lebdi. Bilo da ste sami, s obitelji ili prijateljima, kuća nudi mnogo mogućnosti za opuštanje kao što su sauna, whirlpool i bazen s krovom. Okružen je i velikim vrtom u kojemu navečer možete sjediti oko logorske vatre, igrati košarku ili nogomet, izležavati se na suncu ili jesti jabuke s drveća u jesen i još mnogo toga. Kuća je na brežuljku odakle se pruža pogled na prekrasan brdovit planinski krajolik na kojem se vikendica nalazi. Bergisches Land idealan je za bavljenje brojnim sportskim aktivnostima ili izlete do zanimljivih mjesta kao što su paklovi, dvorci i muzeji. Slijedite uzbrdicu iza kuće kako biste došli do susjedne šume, gdje možete ići na duge šetnje i biciklističke ture, letjeti cestom prema centru i možete pješice doći do svih trgovina, restorana i javnog prijevoza u samo nekoliko minuta.

Do vašeg smještaja:
Bakina kuća za odmor nalazi se na adresi Bergweg 7, 51766 Engelskirchen.
Na stambenoj površini od 130 m² pronaći ćete 5 soba i podrum, uključujući 3 spavaće sobe, 1 dnevni boravak, 1 blagovaonicu + kuhinju i 2 kupaonice s tušem, od kojih 1 ima i kadu.
U podrumu kuće nalazi se praonica rublja i dnevni boravak sa stolnim nogometom i sobnim biciklom. Kuhinja je kompletno opremljena i ima sve što je potrebno za kuhanje, kreveti su pospremljeni, a svaki gost ima ogrtač, ručnik i japanke (japanke možete ponijeti kući). U vanjskom dijelu naći ćete vrtnu kućicu sa sjedećom garniturom iznutra i izvana, roštilj, saunu, bazen s krovom (otvoren samo ljeti) + whirlpool (otvoren tijekom cijele godine), također ćete pronaći zdjelu za vatru , košarkaški obruč i 2 gola.
Broj licence ili registracije: keine Lizenz benötigt

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.6 km

0.6 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.6 km

0.6 km

Zračna luka 36.3 km Köln Bonn Airport

36.3 km

Kolodvor 1.3 km Engelskirchen Bahnhof

1.3 km

Izlaz s autoceste 2 km Engelskirchen

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Samo 30 minuta od pulsirajućeg grada Kölna, koji ima najveći utjecaj na regiju, možete se sjajno opustiti od "buke velikog grada". S druge strane, ako vam je dosta mira i tišine "Bergisch"-a, možete brzo voziti 40 km autom preko A4, iako autobus (OVAG) i vlak (RB 25) također vode direktno u srce rajnska metropola.

Trenutno se dodaje sve više i više atrakcija. Posljednji spektakularan dodatak turističkoj ponudi bio je prije nešto manje od godinu dana, kada je "Windloch", špilja stara 35 milijuna godina otkrivena tek 2019. godine, preuređena za turizam. Iako nećete moći izravno posjetiti špilju (trenutačno se istražuje), obitelj će otkriti puno o nastanku i tijeku špilja općenito, a posebno putem 8,4 km dugog "špiljskog puta". Tijekom 2022. u prostoru za prodaju karata u "Aggertalhöhle" u neposrednoj blizini bit će otvoren "Centar doživljaja špilja". A do tamo ima samo 3km!

Kao što je spomenuto na početku, planinari i biciklisti pronaći će Dorado raznolikih staza i ruta u Bergisches Landu - a iza svakog zavoja pruža se novi, ponekad širok pogled koji oduzima dah. Pješački i biciklistički autobus će vas nakon obilaska vratiti na početnu točku vašeg izleta. Neki pružatelji aplikacija također imaju sjajne ture koje možete otkriti sa svojim MTB-om – električnim ili konvencionalnim.

Ali sportski trkaći biciklisti također dobiju svoj novac u Bergisches Landu - i možda čak dosegnu svoje granice: kratki, brzi, raznoliki "gore i dolje" nevjerojatno su zahtjevni i poboljšavaju se. Profesionalci i amateri to primjećuju tijekom godišnje dnevne turneje “Rund um Köln”: U Bergisches Landu, “žito se često odvaja od kukolja”, a nerijetko je uspjehe u odvajanju omogućio kamen temeljac u Bergisches Landu. . Ako ovdje možete voziti brzo, možete to učiniti bilo gdje.
U tom smislu: slomljen kotač i žbice!!

Poseban vrhunac, posebno ljeti, su naravno brojne brane. Bergisches Land ima ukupno 12 brana, a Wiehltalsperre, najpoznatija iz "Krombacher reklame", koja je brana za čistu pitku vodu, u nju se ne smije ulaziti niti se u nju smije ulaziti.
U samom Engelskirchenu nalazi se i "Panoramabad" na Rommersbergu. Iz središta sela uska i doduše dosta strma staza vijuga uz planinu od Bergische Strasse (nasuprot Pizzeria Side). Put automobilom je naravno lakši, ali osobito vrućim radnim danima brojna parkirna mjesta u Panoramabadu ponekad nisu dovoljna - pogled s velikog travnjaka za sunčanje na Aggertal također je previše lijep za stanovnike Kölna pod stresom.

Ostali vrhunci su, naravno, "Dvorac Gimborn" u svom snu, "Dvorac Homburg" - a dok ste u Nümbrechtu - neka vam pogled luta cijelom zemljom Bergisches: Trum i Wildwipfelpfad u "Panarbora Nature Adventure" Park" u Waldbroelu.

U Engelskirchenu ćete također pronaći - naravno i logično =,o) prvi njemački Engelsmuseum u prostorijama stare Engels Spinnerei u Engelskirchenu. Tvrtka Ermen i Engels, iz koje je također proizašla suradnjom s ništa manje poznatim Karl Marxom Friedrich Engels, nastala je tridesetih godina prošlog stoljeća. iz Barmena / Wuppertal. U prostorijama stare predionice, u kojoj su danas smješteni gradska uprava, vatrogasci, policija i industrijski muzej LVR (Landschaftsverband Rheinland), tvornička "stara bravarija" također je dom prvog njemačkog anđela pronađen muzej.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • 100% Erstattung: Wenn Sie mindestens 30 Tage vor Check-in stornieren. 50% Erstattung: Wenn Sie mindestens 14 Tage vor Check-in stornieren. Keine Erstattung: Wenn Sie weniger als 14 Tage vor Check-in stornieren. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung.

ostale informacije:

Dobrodošli ste u 360° obilazak kuće i posjeda na našoj web stranici.
Obilazak i dodatne informacije o kući za odmor pod -> omas-ferienhäuschen.de


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka JR Marketing Services
gospodin J. Remmel

gospodin J. Remmel

Žive u "Bakinoj vikendici" - kući mojih roditelja, koju je moja obitelj prvi put iznajmila u kolovozu 1974. godine. Nakon očeve smrti 1983. godine, moja majka je kupila imanje i od tada kontinuirano obnavlja kuću i vrt koji je izvorno izgrađen 1928. godine. Posljednja veća energetska / toplinska i električna / elektronička obnova održana je od lipnja 2020. do 5.-2021. Izvorno, kuća je imala "samo" okolni i ograđeni posjed od oko 1000m2, početkom 2010-ih dodan je sjeverni dio s oko 2700m2, koji je također potpuno ograđen i ponovno zasađen u sklopu velike obnove 2020. . I sam sam živio u ovoj kući dok se nisam iselio 1993. godine – skoro 20 godina. Za to vrijeme dosta se tehnički promijenilo na i u kući, ali namještaj je "skoro" isti kao i tada. Ja sam sada sa svojom obitelji živim u Holledau (= Hallertau – odakle dolazi dobar hmelj) u Donjoj Bavarskoj, samostalni sam poduzetnik i vlasnik agencije za događanja i oglašavanje. Zbog brojnih profesionalnih putovanja, posebno u gradsku regiju Rhine / Ruhr, bio sam, naravno, i puno poslovno, a često i kod kuće "sa svojom majkom", sve dok ona nažalost nije umrla prerano u veljači 2020. Ne samo zbog ovih brojnih posjeta kući i još uvijek bliskih obiteljskih i prijateljskih kontakata u "Bergisch" kuća i vrt / sama regija i naravno ljudi koji tamo žive imaju čvrsto mjesto u mom srcu. Rado bih ti ovo povjerio i bio bih vrlo sretan da se osjećaš jednako ugodno u kući mojih roditelja kao što sam se ja osjećao - tako da uglavnom =,o)! Srdačan pozdrav i ugodan i opuštajući boravak u mojoj/vašoj bakinoj "kući za odmor"! Mainburg u lipnju 2021. Joachim Remel


ostale informacije

Broj objekta: 426449

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/426449.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina