Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Can Torrentet

Pollensa | Sjeverna Mallorca

maks.  4   Gosta/Gostiju
105m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
105m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Na prvi pogled | Okućnica 6000 m2, stambeni prostor kuća cca 105 m2 | 2 dvokrevetne sobe (SZ1 na katu u galerijskoj prostoriji do koje se dolazi otvorenim stubištem, SZ2 u zatvorenom prostoru u prizemlju), 1 kupaonica | Potpuno opremljena kuhinja, blagovaona i dnevni boravak u jednoj prostoriji | Terasa sa stolom za blagovanje, vanjskom garniturom za sjedenje | Bazen 8 x 4m s terasom za sunčanje okružen prirodom, prekrasno zrelim vrtom | lijep pogled na zeleni krajolik | Finca oko 3 km od Pollençe.

Okus | ugodan, prirodan, tih, udoban, zreli vrt s autohtonim biljkama i drvećem

Detaljno | Can Torrentet je oko 3 km od Pollense (5 minuta autom). Poput male 'oaze', udobna mala seoska kuća za do 4 osobe uklopljena je u ruralno imanje od 6000 m2, šarmantno i prirodno.

Moderna željezna vrata vode vas do kuće usred prekrasnog prirodnog krajolika. Kada dođete do kuće s privatnog parkirališta, vidjet ćete potpuno opremljenu terasu usred prekrasno zrelog vrta s autohtonim biljkama ispred vas i bazen 8 x 4m malo ispod, okružen sunčanom terasom s drveni podovi. Na bazenu se nalaze 4 ležaljke i suncobran. Natkrivena terasa ima stol za blagovanje sa sjedećom garniturom za do 4 osobe, Weber vanjski roštilj na drveni ugljen i udobnu garnituru za sjedenje. Ovdje je i ulaz u kuću, ispred vas desno je blagovaonica sa sjedećim mjestima za do 4 osobe, kao i dnevni boravak sa dvije udobne sofe, a lijevo potpuno opremljena kuhinja. Kuhinja, blagovaona i dnevni boravak su u jednoj prostoriji. Na razini dnevnog dijela mali hodnik vodi do spavaće sobe s dva ležaja. Tu se nalazi i kupaonica s tušem. Iz dnevnog dijela stepenište vodi i na otvorenu galeriju na kojoj se nalazi bračni krevet. S galerije se izlazi na mali balkon s malim okruglim stolom i dvije stolice, idealno mjesto za prvu kavu ili čaj u danu. Can Torrentet ima klimu u gornjoj spavaćoj sobi, spavaća soba u prizemlju ima ventilator, postoji još jedna klima u blagovaonici i dnevnom boravku. Nadalje, kuća ima besplatni internet WiFi. Ova finca je ugodna i udobna mala seoska kuća za ljude koji vole provoditi vrijeme u prirodi.
Broj licence ili registracije: ETV/00242

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 7 km

7 km

Zračna luka 50 km Palma de Mallorca

50 km

Kolodvor 10 km Sa Pobla

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Can Torrentet je lijepo smješten u prirodnom krajoliku. Do lijepog gradića Pollensa u podnožju planina Tramuntana lako se stiže za pet minuta vožnje automobilom. Na udaljenosti od 10 km nalaze se i plaže u tom području, kao što je zaljev Cala Sant Vicenç, plaža Port de Pollença ili Playa de Muro sa kilometarskom plažom pogodnom za duge šetnje po plaži.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatne usluge koje se plaćaju:

Naknada za rezervaciju (jednokratno), 70,00 € po rezervaciji

ostale informacije:

Područje Pollensa jedno je od najpopularnijih područja na otoku. Spoj mora, planina i ruralnog krajolika je jedinstven. Lijepi gradić Pollença u podnožju planina Tramuntana također ima mnogo toga za ponuditi, lijepe kafiće, restorane, muzeje, umjetničke galerije ili jednostavno prošećite tipičnim južnjačkim ulicama grada i uživajte u arhitekturi i šarmu otoka. . Općina Pollensa također uključuje zaljev Cala Sant Vicenç s tirkiznom morskom vodom, tamo se možete kupati, voda je kristalno čista i osvježavajuća. Vodeni sportovi poput vožnje kajakom ili stojećeg veslanja na dasci dostupni su i kada je more mirno. Port de Pollença je luka Pollençe, izvrsni restorani, trgovine i prekrasna šetnica uz plažu koja vas poziva na šetnju.
Enklava Formentor je još jedan vrhunac ovog područja, prekrasan zaljev na sjeveru Mallorce prema Cap Formentoru. Uvala i plaža pozivaju na dan na plaži uz piknik.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa K. Vogt

gospođa K. Vogt

Mallorca moj dom | Fincas & Villas nudi vam izbor idiličnih finca i vila, gradskih kuća i ostalih nekretnina s posebnim štihom i ambijentom. Rado ćemo vas savjetovati i pomoći vam da pronađete svoj dom iz snova za nezaboravan boravak. Naša agencija Iznajmljivanje vlastitih i upravljanih objekata. Privatne finke, vile, gradske kuće i apartmani u Pollençi i okolici. "Mallorca my home" je vlasništvo malorkansko-njemačke agencije sa sjedištem u Pollençi. Naša svojstva su odabrana svojstva, a zajedno s vlasnicima neprestano se provjeravaju, održavaju i prilagođavaju promjenjivim zahtjevima. naša filozofija Majorka moj dom! Osjećajte se kao kod kuće, uživajte u ambijentu i životnom stilu Pollençe, okolice i otoka Mallorca. Provedite ugodno vrijeme sa svojim voljenima, obitelji i prijateljima. Želja nam je da imate ugodan boravak


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 431473

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/431473.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina