Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartman Sophie

Mastershausen

maks.  6   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Novoizgrađeni apartman Sofie na 1. katu kuće za odmor Greta opremljen je svime što vam je potrebno za prekrasan provod u našem domu.

Apartman ima 3 spavaće sobe, jednu s krevetom s oprugama i vlastitom kupaonicom, a drugu s romantičnim bračnim krevetom. Druga manja spavaća soba je opremljena sa 1 krevetom na kat sa 2 ležaja. Dva balkona osiguravaju opušten pogled. Na raspolaganju vam je i veliki vrt s ležaljkama i roštiljem.

Potpuno opremljena kuhinja s američkim side-by-side hladnjakom, Soda Streamom i aparatom za Nespresso ne ostavlja ništa nedopustivo. Alexa pruža potrebnu zabavu i u isto vrijeme kontrolira sustav grijanja za ugodnu toplinu. 2 Smart TV-a s uslugama strujanja čak i kišni dan čine ugodnim i zabavnim.



Možete sigurno parkirati i utovariti svoje bicikle u povezanoj garaži. Također vam rado nudimo e-MTB uz naknadu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 10 km

10 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 21 km Frankfurt Hahn

21 km

Kolodvor 24 km Bullay

24 km

Izlaz s autoceste 25 km A 61 Emmelshausen

25 km


Mjesto i položaj smještaja

Masdascher Burgherrenweg petlja iz snova - viseći most Geierlay

Ova varijanta vodi nas preko petlje iz snova "Masdascher Burgherrenweg" do najdužeg visećeg mosta u Njemačkoj, koji se spektakularno proteže na dužini od 360 m i 100 m iznad zemlje na "Geierlay" preko doline Mörsdorfer Bach. Hunsrück: Popularna kružna pješačka staza Usred šarmantnog krajolika Hunsrücka, "Masdascher Burgherrenweg" fantastična je kružna tura kroz očarane doline s žuborećim potocima, blagim visinama s prekrasnim pogledima, drevnim zidinama iz vremena Kelta, Rimljana i vitezova. čeka da bude otkriven. Staza je dobro uređena, čeka je dosta odmorišta - npr. prkosna ruševina dvorca, mjesto za stati na kavu, preporučeni restoran za završetak dana i kao kruna - čisti adrenalinski osjećaj pri prelasku najdužeg njemačkog visećeg mosta "Geierlay"

Bernkastel Kues - Dragulj na Moselu

Pješačenje oko Bernkastel-Kuesa posebno je ugodno - romantični vinogradi, kulinarski vrhunci i fantastični vidikovci čine ovo mjesto vrhunskom regijom za sve koji vole istraživati svijet pješice. U središtu Srednjeg Mozela pronaći ćete gustu mrežu visokokvalitetnih pješačkih staza koje obećavaju fantastičnu rutu za svaku dob i sve zahtjeve. Uz bistre potoke ili preko suncem okupanih strmih padina, pješačke staze oko Bernkastel-Kuesa vode vas pored impresivnih dvoraca i tradicionalnih drvenih kuća. Između toga uvijek možete predahnuti uz čašu ukusnog vina i regionalne specijalitete - ovdje u Mosellandu doista nema čega nedostaje.

Brdski biciklizam i flow staza Stromberg

Flowtrail u Strombergu nudi čistu zabavu u vožnji za sve ljubitelje kultiviranog trail surfanja, od turističkih biciklista do freeridera. Tu je i vježbalište na kojem se možete naviknuti na sve elemente rute. Strmi spustovi i brzi skokovi Atraktivna protočna staza vodi kroz gradsku šumu Stromberg i stvara osjećaj rollercoastera. Sastoji se od ukupno 10 km najfinije single trail staze. Spustovi i različiti ravni dijelovi su glatki prolazi stazama s bermama za surfanje, malim do većim kickersima i stazama za malo naprednije vozače s usponima i prazninama za pukotine. Čista zabava u vožnji za sve ljubitelje kultiviranog trail surfanja, od turističkih biciklista do freeridera. Tu je i vježbalište na kojem se možete naviknuti na sve elemente rute. U dužini od oko 2,5 kilometara, Wild Hog Trail vodi oko 200 metara nizbrdo preko bermi, kickersa, obala, jazova i uspona. Kako bi svi, od touring bikera do freeridera, došli na svoje, stvorene su plava, crvena i crna varijanta - slično skijaškoj - i odgovarajuće označene. Za iskusne skijaše drugi spust, "Staza bez šale", bit će pravi izazov uz zajamčenu zabavu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Apartman se nalazi na pješačkoj udaljenosti od studija Scherer.

Pristup stanu je bez ključa. Kod će vam biti priopćen uz rezervaciju.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa A. Christ-Reifferscheidt

gospođa A. Christ-Reifferscheidt

Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u naš dom. Iznajmljujemo naš šarmantni apartman kako biste se osjećali ugodno. Živimo nasuprot i uvijek smo Vam na raspolaganju ako Vam nešto nedostaje,


ostale informacije

Broj objekta: 434610

Posljednje ažuriranje: 26.04.2024

Oglas je online od: 1 godina

URL: https://www.resido.hr/434610.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina