Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
234m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
234m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Novoizgrađena Villa Mirage nudi vrlo ugodan i funkcionalan boravak za savršen obiteljski odmor. Smješten u selu Tugare s mini marketom, barom i pizzerijom samo 50 m od objekta, a samo 8 km od simpatičnog mediteranskog grada Omiša sa svojom poznatom pješčanom plažom i rijekom Cetinom s brojnim aktivnostima. Poznati grad Split udaljen je samo 25 minuta vožnje automobilom (19 km), a najbliži izlaz s autoceste je u Blatu na Cetini (21 km). Sama vila nudi 234 m² vrlo lijepo organiziranog interijera na 960 m² ograđene parcele. Nudi 4 velike spavaće sobe, 4 kupaonice, potpuno opremljenu kuhinju i dnevni boravak, praonicu rublja, garažu, privatni bazen s terasom za sunčanje i natkrivenu vanjsku blagovaonicu s tradicionalnim roštiljem za savršene večeri uz bazen, s pogledom na centar naselja i javno vanjsko dječje igralište.



Evo detaljne organizacije etaža i svih ponuda isključivo za vas:

* OUTDOORs nudi privatni bazen 3,6m x 10m, prostrano sunčalište s 8 ležaljki i suncobrana, natkrivenu vanjsku blagovaonicu s tradicionalnim roštiljem i stolom za 8 osoba. Tu je i natkriveni dnevni boravak izvan kuhinje. Za zabavu tu je stol za stolni tenis i stolni nogomet vani, a možete posjetiti javno dječje igralište koje je ograđeno i nalazi se 50 m od objekta.



* U prizemlju se nalazi potpuno opremljena kuhinja sa svim sadržajima potrebnim modernom gostu za vrlo ugodan boravak (mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, Nespresso aparat za kavu na kapsule...), klima uređaj, stol za 8 osoba, kuhinjski otok , izravniji pristup bazenu, dnevni boravak s besplatnim WiFi-jem, TV-om, Netflixom, PS4 i staklenim vratima do bazena. Tu je obiteljska tuš kabina i odvojena praonica s perilicom rublja, sušilicom rublja i glačalom.



*PRVI kat nudi 4 spavaće sobe:

Spavaća soba #1 (19,7m²) s king size krevetom 180cm x 200cm, TV-om, klima uređajem, pogledom na bazen i vlastitom kupaonicom (5,6m²) s kadom.

Spavaća soba NO2 (15,4 m²) s king size krevetom 180 cm x 200 cm, klima uređajem, pogledom na bazen i vlastitom kupaonicom (6,3 m²) s tušem.

Spavaća soba br.3 (10,8m²) s king size krevetom 180cm x 200cm, klima uređaj.

Spavaća soba br.4 (10,8m²) s bračnim krevetom 180cm x 200cm, TV, klima uređaj

Obiteljska kupaonica 5,7 m2 s tušem, koju dijele spavaće sobe NO3 i NO4.



Područje Omiša i kanjona rijeke Cetine nudi brojne sportske mogućnosti. Možete isprobati zip line preko kanjona rijeke Cetine, rafting na divljim vodama koji uopće nije pretjeran, slobodno penjanje, paragliding, kanu, vožnju biciklom i još mnogo toga (8 km od vile). Omiš je udaljen oko 8 km od smještaja i ima puno toga za ponuditi. Starohrvatska crkva Svetog Petra (Sv. Petar) je od kulturnog značaja, stari dio Omiša nudi slatke uličice za istraživanje i šetnju te posjet tvrđavi Mirabela s prekrasnim pogledom na Omiš i rijeku Cetinu (7 km). Mnoštvo odličnih restorana, barova, otvorena tržnica sa svježim voćem i povrćem, mesnica, ribarnica, najbolje pješčane i šljunčane plaže s vrlo čistim morem i sve to samo 10 minuta vožnje od objekta.

Poznati grad Split udaljen je 19 km ili 25 minuta vožnje od centra, a također je od kulturnog značaja, s brojnim restoranima, zanimljivim znamenitostima, vrlo živ danju i navečer, tako da ovo morate vidjeti. vidjeti mjesto!

Po dolasku vlasnik će vam dati puno korisnih informacija o mjestima koja treba posjetiti, preporučenim restoranima (najbliži je Konoba Palacio u Naklicama, udaljen 3 km), mogućnostima iznajmljivanja broda i doživite svoju nezaboravnu jadransku avanturu posjetom otoku. Brača ili Posjetite Hvar, mogućnost narudžbe večere, rezervacija masaže tijela u vili.

Cijeli posjed je u potpunosti ograđen, a na privatnom posjedu se nalaze 4 parkirna mjesta (1 garažno mjesto), ograđena.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 0.03 km

0.03 km

Zračna luka 36 km SPU SPLIT

36 km

Kolodvor 20 km SPLIT

20 km

Izlaz s autoceste 21 km Blato na Cetini

21 km


Mjesto i položaj smještaja

Područje Omiša i klanca rijeke Cetine nudi brojne sportske mogućnosti. Možete isprobati zip-line iznad kanjona rijeke Cetine, rafting na divljim vodama koji uopće nije pregrub, isprobati slobodno penjanje, paragliding, kanu, vožnju biciklom i još mnogo toga (8 km od vile). Omiš je udaljen cca. 8 km od imanja i ima mnogo za ponuditi. Starohrvatska crkva Sveti Petar (Sv. Petar) od kulturnog je značaja, stari dio Omiša nudi simpatične male uličice za istraživanje i šetnju te posjet tvrđavi Mirabela s prekrasnim pogledom na Omiš i rijeku Cetinu (7 km). Puno odličnih restorana, barova, otvorena tržnica sa svježim voćem i povrćem, mesnica, ribarnica, najbolje pješčane i šljunčane plaže s vrlo čistim morem, a sve je udaljeno samo 10 minuta vožnje od objekta.
Poznati grad Split udaljen je 19 km ili 25 minuta vožnje do centra, a također je od kulturnog značaja, s puno restorana, zanimljivih mjesta za posjetiti, vrlo je živ danju i navečer, tako da je ovo nezaobilazno mjesto. vidjeti mjesto!
Po dolasku, vlasnik će vam dati mnogo korisnih informacija o mjestima koja trebate posjetiti, preporučenim restoranima (najbliži je Konoba Palacio u Naklicama, udaljen 3 km), mogućnostima iznajmljivanja broda i doživite svoju nezaboravnu jadransku avanturu posjetom otoku Braču ili Hvaru. , mogućnost naručivanja večere, rezervacije masaže tijela u vili.
Cijelo imanje je u potpunosti ograđeno, a na privatnoj parceli se nalaze 4 parkirna mjesta (1 garažno mjesto), ograđena.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Boravišna pristojba uključena u cijenu usluge.

*Na zahtjev gost će na dan odlaska dobiti konačni račun od vlasnika apartmana na ukupan iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svog kauča, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Perasović

tvrtka M. Perasović

FerieHome je mala agencija koja je specijalizirana za pružanje usluga iznajmljivanja pomno odabranih vila s bazenom, te nudi vrlo individualan pristup gdje nastojimo pronaći savršenu kombinaciju za vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile nalaze se u srednjoj Dalmaciji koja je najpopularnija i najljepša hrvatska regija, a nudi sve što je potrebno modernom gostu bez obzira želi li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, obiteljski, povijesni, medicinski ili drugi tip odmora, ovo područje odgovara svima. Osobno provjeravamo svaku nekretninu i sve što svaka vila nudi, stoga, kao glavni predstavnik prezentiranog smještaja, najbolja cijena je zajamčena.


Dalji smještaji od tvrtka M. Perasović

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Perasović

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 436330

Posljednje ažuriranje: 17.04.2024

Oglas je online od: 1 godina

URL: https://www.resido.hr/436330.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina