Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Crete Sivas

Crete Sivas

maks.  18   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
6 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 18  Gosta/Gostiju
200m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u našu izuzetnu kuću za odmor u srcu očaravajućeg otoka Krete! Ovo luksuzno utočište savršeno je mjesto za one koji se žele opustiti i pomladiti u spokojnom i mirnom okruženju. Naš prostrani objekt od 200 četvornih metara može primiti do 18 gostiju, što ga čini idealnim izborom za nezaboravan odmor s obitelji i prijateljima.



Naše prekrasno dizajnirano imanje uključuje 2 vile jednu pored druge. Glavna vila ima 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, a vila Intimate ima otvorenu spavaću sobu u prizemlju i 2 kreveta za jednu osobu u potkrovlju, osiguravajući ugodan i opuštajući boravak za sve goste. Svaka spavaća soba opremljena je visokokvalitetnom posteljinom koja jamči miran san nakon dana istraživanja prekrasnih otočkih plaža i šarmantnih sela.



Kako bismo vam osigurali maksimalnu udobnost tijekom vašeg boravka, naša je kuća za odmor u potpunosti klimatizirana, pružajući hladnu i osvježavajuću oazu od toplog mediteranskog sunca. Osim toga, svaka kupaonica opremljena je toaletnim potrepštinama, ručnicima, ogrtačima, papučama i sušilom za kosu, što osigurava da imate sve što vam je potrebno kako biste izgledali i osjećali se najbolje tijekom svog odmora.



Ponosimo se održavanjem čistog i zdravog okoliša za naše goste, zbog čega je u našoj kući za odmor strogo zabranjeno pušenje. Pušenje je dozvoljeno samo u vrtu. Ovo pravilo ne samo da osigurava čistoću i svježinu posjeda, već također promiče dobrobit naših cijenjenih gostiju.



Budući da namjeravamo imati obitelji s bebama, bakama i djedovima, ima ponešto za svakoga: igralište za djecu, nogometno igralište s golovima i loptama, stol za bilijar, stolni tenis, grijani bazen i vruću kadu te mnogo mjesta za sjedenje, opuštanje i uživanje.< br />


Ne propustite priliku doživjeti čari Krete iz udobnosti naše luksuzne kuće za odmor. Rezervirajte svoj odmor iz snova sada i pripremite se za stvaranje nezaboravnih uspomena na ovom prekrasnom rajskom otoku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
rasadnik
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Jezero 30 km

30 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 37 km chania

37 km

Izlaz s autoceste 11 km E75

11 km


Mjesto i položaj smještaja

Postoje 2 opcije ako dolazite avionom, možete sletjeti u Chaniju i do vile je 45 minuta vožnje ili sletjeti u Heraklion i 2 sata vožnje do vile. Postoji i mogućnost dolaska trajektom s kopna te se vozite istim.

Vila se nalazi u selu Kokkino Chorio i kada stignete do sela, na svakom raskrižju postoje znakovi koji pokazuju put (pogledajte slike i vidite jedan). U selima na Kreti nema naziva ulica.

Također nas možete pronaći na Google kartama i na Wazeu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
stolni tenis
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Radije uvijek iznajmljujemo automobil jer je lakše doći s jednog mjesta na drugo. Ako ne planirate puno izlaziti, moguće je koristiti taksi i svi poznaju vilu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Villa Freedom IKE
gospodin D. Aloni

gospodin D. Aloni

Moje ime je Dror i posjetivši Kretu zaljubio sam se u mjesto, ljude, atmosferu i sve oko sebe. Odlučio sam uložiti u nekretninu za svoju obitelj kako bismo uvijek mogli letjeti na odličan odmor po prekrasnom vremenu. Kao poslovni čovjek znao sam da će nekretnina biti prazna i zatvorena veći dio godine pa zašto ne bih ponudio ono što želim za sebe i drugima? Ovako je Villa Freedom oživjela i sada vam je dostupna da dođete i uživate u njoj. Moja supruga i ja smo odabrali sve iznutra i izvana uz veliku pomoć naših lokalnih prijatelja i uz njihovu podršku uspjeli smo ispuniti san. Nadam se da ćete se najbolje provesti i bit će mi drago čuti sve prijedloge ili ideje koje imate nakon što uživate kao naš gost. Tražili smo nešto za cijelu obitelj. Od beba pa naviše pa će sve generacije pronaći svoje mjesto i uživati u vremenu. Instalirali smo mnoge sadržaje uključujući igralište za djecu, stol za biljar, balkone sa staklenim ogradama za uživanje u suncu i još mnogo toga. Za tinejdžere imamo Wi-Fi u cijelom posjedu. Možemo organizirati kupovinu, posebne ture i izlete. Imamo pogled na more i planinu. U vrtu uzgajamo začine, a sami možemo kuhati u potpuno opremljenoj kuhinji. Kombinirali smo izvrsnu kamenu kuću tradicionalne gradnje s modernim komunalnim uređajima za našu jednostavnost i udobnost. Budući da se radi o velikoj parceli od preko 4000 m2 imali smo puno toga za igrati i puno ideja koje su se ostvarile. Blizu smo plaže, a opet na osami i tišini. Sve što želite je u posjedu. Odlična piva i jela u tavernama i restoranima u okolici. Ako želite još nešto, mi ćemo vam to osigurati, a ako ni to ne želite, mi ćemo vam nabaviti BBQ Chefa. Sve što je potrebno mi smo tu da se pobrinemo za vas kako biste imali najbolji odmor.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 438353

Posljednje ažuriranje: 02.10.2023

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/438353.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina