Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Leca

Bribir

maks.  10   Gosta/Gostiju
195m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
195m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
25% 01.06 do 11.07.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
25% Popust 01.06 do 11.07.2024

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Radujemo se što ćemo vam poželjeti dobrodošlicu u našu sjajnu kuću za odmor "Villa Leca" i reći vam "dobro došli" kako je običaj u našoj zemlji!



Kuću smo s velikim zadovoljstvom renovirali, novo namještenu i opremljenu dodatnim atraktivnim mogućnostima (sauna s prostorom za opuštanje i odvojenom kupaonicom, grijani vanjski bazen s vanjskim tušem, terasa za sunčanje s ležaljkama, natkrivena terasa s prostorom za sjedenje i roštiljem, u potpunosti opremljena kuhinja s aparatom za led i kuhalom za vodu, između ostalog.Pjenilica za mlijeko, električni pikado, razne društvene igre, sef, ponuda SUP-a, kanua i bicikala).

Klimatizirana kuća nudi puno prostora za do 10 odraslih osoba i pogodna je za obitelj (1 velika obiteljska soba s 2 bračna kreveta, 1 pomoćni ležaj, dječje posuđe, kupaonski pribor za djecu, 1 stolica za hranjenje, kutija za igranje s igračkama) . Spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom, nalaze se na 1. i 2. katu i do njih se dolazi stubištem. Tri sobe imaju južni balkon s pogledom na more. Na 2. katu je i sauna s vlastitom kupaonicom i unutarnjim prostorom za opuštanje, kao i još jedna prilika za opuštanje na sunčanom balkonu s pogledom na more. Svi prozori i balkonska vrata opremljeni su komarnicima i griljama. Preko prostranog ulaznog prostora u prizemlju s garderobom i peći na pelete (za zimske dane) i gostinjskim WC-om dolazi se do lijepo namještenog dnevnog boravka koji ima veliki, udoban kauč, TV ravnog ekrana i audio uređaj (besplatan WiFi). , Smart TV, satelitska TV, Alexa box ) je opremljen i na taj način se može osigurati zabava. Dnevni dio vodi do otvorene kuhinje s blagovaonicom koja se skladno uklapa u veliku prostoriju. Prekrasan rustikalni stol od hrastovine, ručno izrađen u Hrvatskoj, može udobno smjestiti 10 osoba. Terasa je u neposrednoj blizini i, zahvaljujući fleksibilnom krovu paviljona, ima prostor za sjedenje koji može ponuditi sunce ili hlad prema potrebi. Na raspolaganju je i roštilj (drveni ugljen). Ugodan prostor za sjedenje ne samo da vas poziva na boravak i opuštanje, već i na lijepo druženje nakon večeri s roštiljem s obitelji ili prijateljima uz, primjerice, svježe ulovljenu ribu iz lokalnih ribarnica. Atmosferska rasvjeta paviljona naglašava mediteranski ugođaj u večernjim satima, tako da dan možete završiti uz čašu vina.

Susjedni bazen s terasom za sunčanje ima sezonski (svibanj-listopad), grijani vanjski bazen veličine približno 24 m² i dubine približno 1,5 m. Dostupan je i vanjski tuš sa solarnim grijanjem. Područje bazena potpuno je izolirano i jamči neograničenu privatnost.

Kući za odmor pripadaju ukupno četiri parkirna mjesta.



Kako bismo vam olakšali dolazak na odredište za odmor, osiguravamo ručnike i posteljinu te kupaonske potrepštine (toaletni papir i losion za pranje ruku) i sredstva za čišćenje. Kuhinja je također opremljena filterima za kavu, vrećama za smeće, prozirnom folijom, kuhinjskim papirom, tekućinom za pranje posuđa, pločicama za perilicu posuđa itd.



Želimo vam prekrasan i bezbrižan odmor u našoj kući za odmor te smo već tijekom vašeg boravka otvoreni za kritike i prijedloge kako bismo što prije sanirali situaciju.

Dostupni smo i izvan kuće za odmor ako trebate pomoć i savjet, a dostupni ste gotovo u bilo kojem trenutku putem telefona ili kurirske službe.

Vaš dugo očekivani odmor u našoj lijepoj domovini Hrvatskoj trebao bi za vas biti sjajan, opuštajući i nezaboravan provod.



Želja našim gostima:

Ukoliko dođe do bilo kakve štete, prijavite nam je što je prije moguće kako vi i sljedeći gosti ne biste bili u nepovoljnom položaju.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
dupli krevet (140x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (160x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 7 km

7 km

Jezero 8 km

8 km

Skijaška uspinjača 55 km

55 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 7 km

7 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Zračna luka 25 km Rijeka

25 km

Kolodvor 8 km Busbahnhof Crikvenica

8 km

Izlaz s autoceste 30 km E65 Ausfahrt 6/Ostrovica

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kuća "Villa Leca" nalazi se na seoskoj cesti u planinskom zaleđu Novog Vinodolskog i Crikvenice. Put do oba mjesta, do plaže i do vreve, traje svega nekoliko minuta vožnje automobilom. Najbliže mjesto, udaljeno 3 km, Bribir, nudi nekoliko kafića, dva mala supermarketa, pekaru, ljekarnu, poštu, bankomat, dječje igralište i uglavnom ga karakterizira lokalni karakter. Isplati se letimičan posjet koji uključuje šetnju kako biste možda mogli popričati s lokalnim stanovništvom i doživjeti hrvatsku "Dolce Vita" s laganim daškom jugo vremena uz kafić, pivo ili "gemišt" (vinski špricer) po razumnim cijenama. .< br />
Oko Bribira postoje brojna izletišta, bilo pješice, biciklom ili automobilom/motociklom. Mnogi gosti ne samo da posjećuju obližnje plaže (šljunčane i kamene plaže s platoima za kupanje, pješčane plaže, plaže za pse, nudističke) i more (3 km zračne linije, automobilom od 7 km), već idu i u ribolov u zaleđe (Tribalj). Jezera), planinariti, promatrati žive konje u divljini, istraživati špilje ili voziti bicikl, posjetiti Velebit ili nacionalne parkove (Risnjak, Plitvička Jezera), otok Krk s prekrasnim starim gradom Krkom ili nejednake ali zanimljive susjedne gradove Rijeke i Opatije. Mogući su i nešto veći izleti u južniji Zadar s Merresorgelom ili u drevnu Pulu u Istri. No, u neposrednoj blizini ima i vrijednih znamenitosti poput Staroga Grada Ledenica s kojeg se pruža prekrasan pogled na crikveničku rivijeru do otoka Krka, osobito u večernjim satima za vrijeme zalaska sunca, ili grada Senja s tvrđavom i muzej dvorca. Sama Crikvenica ima priliku posjetiti mali akvarij. U marini je moguće rezervirati razne izlete brodom. Uglavnom, na Crikveničkoj rivijeri ima mnogo zanimljivih mjesta koja vrijedi posjetiti.

Savjet za avanturiste koji ne žele samo provesti odmor na plaži:



Hrvatska je VIŠE od mora!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 17:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Ukupna cijena najma uključuje sve dodatne troškove (struja, voda, smeće, internet), završno čišćenje i eventualne boravišne pristojbe. Troškovi najma bicikala, kanua i SUP-a te naknada za čišćenje psa nisu uključeni u cijenu najma.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Ceck-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor dem Ceck-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.

ostale informacije:

Kuća za odmor Villa Leca ocijenjena je s četiri zvjezdice Hrvatske turističke zajednice. Na to ukazuje službena i obavezna obavijest na zgradi.

Dodatne informacije možete pronaći u oglasu ili ćemo rado odgovoriti na upit.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin C. Picek

gospodin C. Picek

Dragi budući gosti, moje ime je Kresimir Chris i ja sam njemačko-hrvatski. Rođen sam u Njemačkoj, ali potječem od hrvatskih roditelja. Moja obitelj i ja smo se prije nekoliko godina preselili u Hrvatsku, našu pravu domovinu. Bila je to prava odluka, ovdje satovi otkucavaju drugačije, pogotovo sporije i sve je puno manje stresno. Gotovo savršen životni prostor za bezbrižno odrastanje djece. Našim gostima želimo približiti komadić Hrvatske koji nam je toliko drag i s kojim se poistovjećujemo, sveprisutnom gostoljubivošću mještana, ljubavlju prema djeci, kontrastnom ali prekrasnom i dijelom netaknutom prirodom. Hrvatska je apsolutno raznolika zemlja, koja nije vrijedna samo odmora. Nadamo se da ćemo vas inspirirati za ovu sjajnu destinaciju za odmor i poželjeti vam dobrodošlicu u našu kuću za odmor "Villa Leca". S poštovanjem, Krešimir i obitelj!


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 438410

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/438410.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
25% Popust 01.06 do 11.07.2024

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina