Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Admira Maria

Stanici

maks.  10   Gosta/Gostiju
270m²  stambena površina
4 spavaće sobe
5  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
270m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
5% 03.06 do 08.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 03.06 do 08.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Luksuzna i vrhunsko namještena Villa Admira Maria nudi spektakularan pogled na more i otok gdje možete svjedočiti najljepšim zalascima sunca iz privatnog infinity bazena od 27 m2. Organiziran na 3 razine, nudi 4 spavaće sobe s vlastitim kupaonicama koje mogu udobno smjestiti 8+2 osobe, sobu za fitness s čajnom kuhinjom i terasom s prekrasnim pogledom na more, otvoreni dnevni boravak s natkrivenom vanjskom blagovaonicom s roštiljem, lounge kutak i ležaljke za 10 osoba.
Smješten u vrlo mirnom dijelu sela Stanići iznad obalne ceste, udaljeni ste kratkom vožnjom do bilo kojeg mjesta. Restorani, barovi i najbliže trgovine mješovitom robom su udaljeni oko 1 do 1,5 km, ali se preporučuje auto jer se nalazite iznad obalne ceste. Mali mediteranski gradić Omiš i rijeka Cetina udaljeni su 5 km od imanja, a tu su brojne aktivnosti poput raftinga, zip-linea, kanjoninga, vožnje kanuom, slobodnog penjanja, pješačkih i biciklističkih staza, vodenih aktivnosti i naravno puno povijesnih atrakcija u starom dijelu grada.
Villa Admira Maria je privatno imanje smješteno na ograđenoj privatnoj parceli od 406 m² i nudi 270 m² vrlo modernog i udobnog interijera. Parking za 4 automobila je osiguran ispred vile, te se auto preporuča.

Ovdje je detaljan opis onoga što se nudi isključivo za vas:
* VANJSKI se nalazi u donjem prizemlju, a nudi: privatni i grijani, infinity bazen 9m x 3m, voda je sa sustavom bez klora i ima hidromasažu. Sunčalište sa 8 ležaljki, vanjskim tušem, natkrivenim dnevnim boravkom i natkrivenom blagovaonom za 10 osoba uz koji se nalazi roštilj (drva, ugljen). Ovdje možete izravno pristupiti iz dnevnog boravka i kuhinje
* PRIZEMLJE (razina bazena) nudi prostrani i potpuno klimatizirani otvoreni dnevni boravak/blagovaonicu od 58 m2. Dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana, besplatnim WiFi-em, Hi-Fi zvučnikom, IPTV kanalima, umjetnim kaminom i potpuno opremljenom kuhinjom sa svim sadržajima koji modernom gostu trebaju za vrlo ugodan boravak (mikrovalna pećnica, toster, Espresso aparat za kavu na kapsule, blender, indukcijska ploča, hladnjak s ledomatom...). Staklena vrata od poda do stropa osiguravaju da se svjetlost ne gubi, čineći dnevni boravak privlačnijim. Uz stubište je i odvojeni toalet.
* PRVI kat je povezan unutarnjim stepenicama i nudi 3 potpuno klimatizirane spavaće sobe i to:
Spavaća soba NO1 (23,5m2) sa bračnim krevetom 180cmx210cm, klima uređajem, TV-om i sofom koja se može pretvoriti u mjesto za spavanje za +2 osobe, vlastitom kupaonicom (6m2) sa tuš kabinom i terasom. s pogledom na more i vanjskim namještajem.
Spavaća soba NO2 (15,5 m2) s bračnim krevetom 180cmx210cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom (5 m2) s tušem i terasom s pogledom na more i garniturom za sjedenje.
Spavaća soba NO3 (17 m2) sa dva odvojena kreveta 110cm x 210cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom (6 m2) s kadom i bideom, terasom s pogledom na more i garniturom za sjedenje. Tu je i praonica s perilicom rublja, sušilicom i priborom za glačanje.
* DRUGA etaža (etaža parkinga) povezana je unutarnjim stepenicama i nudi fitness dvoranu (27m2) sa trakom za trčanje i veslanje, klimom, čajnom kuhinjom, tuš kabinom, zasebnim wc-om i terasom sa 2 spavaće sobe. ležaljke i blagovaonski stol, smješteni na najvišem katu čine ovaj prostor najboljim izborom za nezaboravne zalaske sunca uz čašu vina. Na ovom katu se nalazi i spavaća soba NO4, spavaća soba od 16 m² s bračnim krevetom 180 cm x 210 cm, klima uređajem, TV-om, vlastitom kupaonicom (6,3 m²) s tušem i bideom. Ova spavaća soba također ima izlaz na terasu s garniturom za sjedenje.
Možete posjetiti poznati grad Split koji ima puno toga za ponuditi, stari dio grada i Dioklecijanovu palaču pod zaštitom UNESCO-a, potrebno vam je otprilike 35 minuta vožnje do tamo, i isplati se. Također možete posjetiti Makarsku (25 min vožnje) ili čak park prirode Biokovo koji se nalazi iznad grada Makarske. Prekrasne plaže Baške Vode udaljene su 20 minuta vožnje, ali slobodno istražite kristalno čisto more na plaži Tice 1,7 km od objekta.

* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svog kauča, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći
Radujemo se vašem upitu
Vaš Feriehome tim

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 45 km SPU Split

45 km

Kolodvor 30 km Split

30 km

Izlaz s autoceste 23 km Blato N/C

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten u vrlo mirnom dijelu sela Stanići iznad obalne ceste, udaljeni ste kratkom vožnjom do bilo kojeg mjesta. Restorani, barovi i najbliže trgovine mješovitom robom udaljeni su oko 1 do 1,5 km, ali se preporuča auto jer se nalazite iznad obalne ceste. Mali mediteranski grad Omiš i rijeka Cetina udaljeni su 5 km od imanja, a tu su brojne aktivnosti poput raftinga, zip-linea, kanjoninga, vožnje kanuom, slobodnog penjanja, pješačkih i biciklističkih staza, vodenih aktivnosti i naravno puno povijesnih atrakcija u starom dijelu grada.
Villa Admira Maria je privatno imanje smješteno na ograđenoj privatnoj parceli od 406 m² i nudi 270 m² vrlo elegantnog i udobnog interijera. Parking za 4 automobila je osiguran ispred vile, te se auto preporuča.
Možete posjetiti poznati grad Split koji ima puno toga za ponuditi, stari dio grada i Dioklecijanovu palaču pod zaštitom UNESCO-a, do tamo vam treba otprilike 35 minuta vožnje i isplati se. Također možete posjetiti Makarsku (25 min vožnje) ili čak park prirode Biokovo koji se nalazi iznad grada Makarske. Prekrasne plaže Baške Vode udaljene su 20 minuta vožnje, ali slobodno istražite kristalno čisto more na plaži Tice 1,7 km od objekta.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
golf
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

*Nogometna pristojba uključena u cijenu usluge.

*Na zahtjev gost će na dan odlaska dobiti završni račun od vlasnika apartmana na ukupan iznos.

Mogućnosti Plaćanja:

Kreditna Kartica
Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Pravila otkazivanja: Ako gost želi otkazati rezervaciju, vlasnik kuće može zadržati: 40% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 48 sati nakon plaćanja depozita, do 60 dana prije datuma prijave 50% od ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 60-30 dana prije datuma prijave 100% ukupne cijene rezervacije ako se otkaže 30-0 dana prije datuma prijave Gost može otkazati besplatno u roku od 48 sati nakon plaćanja depozita za rezervaciju (vlasnik izvršava puni povrat novca)

ostale informacije:

* Dodatne usluge (nisu uključene) koje preporučuje naša agencija Feriehome:
- Možete naručiti dostavu namirnica iz udobnosti svog kauča, dostavu u vilu u dogovoreno vrijeme;
- Uživajte u kulinarskom iskustvu s privatnim kuharom u vili koji može pripremiti sve, od romantične večere do obiteljske večere;
- Možete imati masažu u vili s našim profesionalnim maserom koji može pokazati svoje terapeutske vještine;
- Osjetite Jadran i iskustvo jedrenja s jedrilicom (+skiper);
- Krenite na izlet brodom da istražite srednjodalmatinsku obalu i otoke...za više informacija stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo vam pomoći
Radujemo se vašem upitu


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIE HOME d.o.o. putnička agencija, za turizam i usluge
tvrtka M. Perasović

tvrtka M. Perasović

FerieHome je mala agencija specijalizirana za najam pažljivo odabranih vila s bazenima. Nudimo Vam osoban i prijateljski pristup pronalaženju savršenog smještaja za Vaš odmor u Hrvatskoj. Naše vile smještene su u srednjoj Dalmaciji, najpopularnijoj i najljepšoj hrvatskoj regiji, i nude sve što našim gostima treba, bez obzira traži li naš gost aktivan, ruralni, avanturistički, povijesni ili bilo koji drugi tip odmora, Srednja Dalmacija je super.< br /> Kao glavni zastupnik smještaja, osobno provjeravamo što svaka vila nudi, tako da je najbolja cijena najma zajamčena! Drago mi je što te čujem :)


Dalji smještaji od tvrtka M. Perasović

Pokazati sve smještaje od tvrtka M. Perasović

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 439764

Posljednje ažuriranje: 15.04.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/439764.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
5% Popust 03.06 do 08.06.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina