Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Appartamenti Malva - vista lago

Brenzone sul Garda

maks.  5   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartmani Malva gostoljubivo su mjesto s kućnim ljubimcima na veronskoj strani jezera Garda, u povijesnom selu Sommavilla di Brenzone. Smješteni su u ovom drevnom selu, daleko od kaosa i prometa, tako da gosti mogu uživati ​​u trenucima opuštanja i ležernosti.
Površine je od 50 do 70 četvornih metara i velika je prednost što je na jednoj razini, s prekrasnim pogledom na jezero i vrt. Može primiti do 5 osoba.
M2: podijeljen je na: kuhinju s balkonom i pogledom na jezero, 1 spavaću sobu s pogledom na jezero s standardnim bračnim krevetom i 1 trokrevetnu spavaću sobu s standardnim bračnim krevetom i krevetom za jednu osobu, veliku kupaonicu s prozorom. Perilica rublja dostupna. Kuhinja-dnevni boravak s balkonom i pogledom na jezero opremljena je sa: pločom za kuhanje s 4 plamenika, hladnjakom, pećnicom, zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, mikrovalnom pećnicom i tosterom, posuđem, posuđem i stolnjakom, kaučem i TV-om - 32 inčni satelitski ravni ekran . WI-FI internet veza dostupna je u cijelom apartmanu. Velika kupaonica s prozorom i tušem opremljena je ručnicima, sušilom za kosu i toaletnim potrepštinama. Trokrevetna soba ima 1 bračni letvični krevet (djeljiv na dva odvojena kreveta), 1 odvojeni letvični krevet i ormar. Dvokrevetna soba s balkonom s pogledom na jezero ima bračni krevet, ormar sa 6 vrata, komodu i sef. Obje spavaće sobe opremljene su posteljinom, dekama i jastucima. 70m2, do 5 osoba.
M1: sastoji se od: kuhinje s balkonom i pogledom na jezero, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje i 1 standardnim bračnim krevetom te velike kupaonice. Perilica rublja dostupna. Kuhinja/dnevni boravak s balkonom s pogledom na jezero opremljen je s: 4 plamenika, hladnjakom, pećnicom, zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu, mikrovalnom pećnicom i tosterom, posuđem, posuđem i stolnjakom, kaučem i 32-inčnim flat-screen TV-om sa satelitskim programima. WI-FI internet veza dostupna je u cijelom apartmanu. Velika kupaonica s tušem također je opremljena ručnicima, sušilom za kosu i toaletnim priborom. Otvoreni tlocrt ima 1 bračni krevet s letvicama (djeljiv u dva odvojena kreveta), 1 kauč na razvlačenje s bračnim letvicama, komodu i ormar. Opremljena posteljinom, dekama i jastucima. 50 m2, do 4 osobe.
Imaju vlastiti sustav grijanja. Vanjski prostor sastoji se od prekrasnog vrta citrusa s ležaljkama i pogledom na jezero. Odavde se također možete diviti maslinicima ispred njega i prekrasnom zvjezdanom nebu koje ljeto nudi na jezeru Garda. Gostima je na raspolaganju veliki stol sa stolicama i suncobranom za ručak u miru.
Udaljeni su 50 metara od privatnog parkinga s električnim vratima i pristupnom lozinkom. Na licu mjesta postoji mogućnost sigurnog parkiranja bicikala. U cijenu uključeno: Voda, struja, plin, dezinficirana posteljina, dezinficirano kupaonsko i kuhinjsko rublje, sef, perilica rublja, parking na vlastitom parkingu i SAT TV.
U sektor smještaja ušli smo sa "Appartamentom Elena" a ove godine smo naš san okrunili novim apartmanom koji možete pogledati na ovoj stranici. Za više informacija o nama i čitanje naših recenzija, potražite apartman Elena pod naslovom "Udoban i miran apartman Elena za potpuno opuštanje (M0230140079)".

Broj licence ili registracije: 023014-LOC-00518

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.3 km

0.3 km

Jezero 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 60 km Aeroporto Valerio Catullo

60 km

Kolodvor 40 km Rovereto oder Peschiera

40 km

Izlaz s autoceste 40 km Peschiera oder Rovereto

40 km


Mjesto i položaj smještaja

Oni koji vole planine i planinarenje trebaju znati da nekoliko metara od našeg apartmana postoje razne staze koje vode do obronaka Monte Balda, uključujući i čarobna mjesta kao što je drevni zaselak Campo, koji je ostao nepromijenjen tijekom vremena i ostaci očuvano staro selo. Apartman Malva-2 također je odlična polazna točka za šetnje uz jezero, odakle možete brzo doći do raznih mjesta, uključujući i karakteristično selo Cassone, gdje se rijeka Aril, poznata kao najkraća rijeka na svijetu, ulijeva u jezero. , ljetovalište Malcesine i mirna Brenzone.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Brdski biciklizam
paragliding
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 13:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 400 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • In caso di cancellazione la cauzione non verrà rimborsata per nessuna ragione, ma verrà considerata valida per un soggiorno entro il 05/11/2023 ( in base alla disponibilità).

ostale informacije:

Tijekom boravka vlasnik je na raspolaganju za sve probleme i zahtjeve. Može se kontaktirati telefonom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 11.07.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj V. Giuliani

obitelj V. Giuliani

Pozdrav svima! Mi smo Marika, Alessia i Vanessa i naša najveća strast su putovanja. Zato smo odlučili Elenin stan staviti na raspolaganje onima koji poput nas njeguju tu strast. Naša avantura započela je prije nekoliko godina kada smo prvi put unajmili apartman za naš uobičajeni odmor na Tenerifima. Prepoznali smo mir i sigurnost koju apartman nudi. Pa zašto ne biste isprobali i naš apartman na jezeru Garda? Korak po korak uz pomoć naših roditelja, dokumenti za dokumentima, malter, žbuka i evo nas, spremni smo da vam ponudimo odmor u maksimalnom miru, dostupnosti i ljepoti našeg čarobnog jezera. Što čekaš? Pogledajte naš oglas i rezervirajte sada svoj nezaboravan odmor u Brenzone na jezeru Garda, između jezera i planina, nadomak očaravajućeg Malcesinea i glavnih atrakcija našeg lijepog sela. Vidimo se uskoro!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 439774

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/439774.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina