Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Bos en Duin 27

Oostkapelle

maks.  6   Gosta/Gostiju
68m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
68m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

7 puta dodano listi želja



Opis

Novo za iznajmljivanje:

Prekrasna kuća za odmor na pješačkoj udaljenosti od plaže!

Uživate u suncu, moru i plaži tijekom svog odmora, ali ne želite se predaleko vraćati nakon lijepo provedenog dana? Onda je ova kuća pravo mjesto za vas!

Ova prekrasna kuća za odmor za 6 osoba u Zeelandu s vlastitim parkirnim mjestom nalazi se otprilike 600 m od mora i plaže u mirnom i malom Roompot parku Bos en Duin u Oostkapelleu. Zbog svog položaja u parku, kuća za odmor nudi puno privatnosti te je udobno i praktično namještena. Može primiti do 6 odraslih osoba: ima 5 kreveta za jednu osobu, krevet na kat i dječji krevetić.



Sadržaji vikendice:



Dolje ćete pronaći hodnik i dnevni boravak s otvorenom kuhinjom. U prizemlju se također nalazi spavaća soba, kupaonica i odvojeni wc.

• U dnevnom boravku se nalazi peć na drva i kabelska TV, DVD player i stereo uređaj s radiom, CD-om i gramofonom.

• Kuhinja je potpuno opremljena. Aparat za kavu, Nespresso, Senseo, kuhalo za vodu, blender, sokovnik, toster, ručni i obični mikser dostupni su uz električnu ploču za kuhanje s 4 plamenika, hladnjak s velikim odjeljkom za zamrzavanje, kombinaciju pećnica/mikrovalna pećnica/gril te perilica rublja i sušilica. < br />
• U donjoj spavaćoj sobi nalaze se 2 jednostruka box-spring kreveta 90x200 cm s poplunima, jastucima i noćnim ormarićima, a tu su i umivaonik i ormarić sa sefom. U spavaćoj sobi se nalazi i smart TV.

• Osim umivaonika, kupaonica ima kombinaciju kada/tuš s miješalicom, zaštitu od prskanja, prostirku za kupanje i zidne ručke.

• U predsoblju se nalazi komoda u koju možete odlagati stvari, au gornjoj ladici nalazi se mapa s turističkim informacijama i mapa s uputama za uporabu. Tu je i drvena visoka stolica.

• Stubišni ormarić u hodniku sadrži usisavač, pribor za čišćenje, stalak za sušenje rublja, glačalo i dasku za glačanje te roštilj.

• Sunčano dvorište kuće okrenuto je prema jugu, ograđeno je bukovom živicom i vratima na zaključavanje, površine cca 80 m2, od čega cca 27 m2 popločane terase i ostatak travnjaka.

• Tu su 2 suncobrana, veliki pravokutni stol sa 6 podesivih vrtnih stolica i 2 ležaljke. Tu je i stolić s drvenom vrtnom klupom. Dječji vrtni namještaj i vanjske igračke spremaju se u vrtnu kutiju.



Na katu su druga i treća spavaća soba.

• Druga spavaća soba ima 2 jednostruka kreveta s oprugama 80x200 cm s poplunima, jastucima i noćnim ormarićima. Ova spavaća soba također ima umivaonik. Dodatne poplune spremamo u ugradbeni ormar.

• Treća spavaća soba ima krevet za jednu osobu na oprugu i krevet na kat, sva tri dimenzija 90x200 cm, sa poplunima, jastucima i noćnim ormarićima.



Dalje:

• Svi prozori koji se mogu otvoriti opremljeni su rolo-mrežama, a straga se nalaze mrežasta vrata. U kući postoje zavjese/rolete otporne na sunce koje reguliraju sunčevu svjetlost.

• Po potrebi možete koristiti dva ventilatora na ugradbenim ormarima.

• Besplatan Wi-Fi.

• U cijenu najma uključena je potrošnja struje i vode.

• Kuća je prilagođena djeci. Gore i dolje su stepenice, niz kuhinjskih ormarića sa sigurnosnim kukama, au ugradbenom ormaru u spavaćoj sobi na katu nalazi se sklopivi krevetić Tissi dimenzija 60x120 cm s madracem, (druga) Ikea bijela plastika stolica za hranjenje sa metalnim nogicama, te krevetić za dijete.krevet za jednu osobu.

• Kućni ljubimci nisu dopušteni u kući.

• U kući nije dozvoljeno pušenje.

• U parku su dva igrališta, dva stola za stolni tenis i sportski kavez.

• Parkiralište je dostupno s propusnicom i imate vlastito besplatno parkirno mjesto.

• U parku također postoji mogućnost punjenja električnih automobila uz naknadu.

• Staze u parku su asfaltirane i dobro osvijetljene. Na parkiralištu je moguće odvojeno odlagati otpad u velike spremnike.

• Prtljagu možete prevoziti u ručnim kolicima (cca 80 m. do kuće) koja naravno možete koristiti i za plažu.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (80x200 cm)
jednokrevetna (80x200 cm)
krevet za bebu (60x120 cm)
Spavaća soba 3
krevet na kat (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.6 km

0.6 km

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 1.2 km

1.2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 97 km Rotterdam Airport

97 km

Kolodvor 12 km Middelburg

12 km

Izlaz s autoceste 10 km N57

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Okruženje:

Za 8 minuta hoda ste na moru!

Na širokoj, čistoj plaži s karakterističnim kućicama za plažu naći ćete rampe, kante za otpatke, WC, tuševe, spasilačku službu s hitnom pomoći (sa crveno/žutom zastavom) tijekom ljetne sezone, a tu su i ležaljke, ležaljke. , iznajmljivanje suncobrana i vjetrobrana.

Paviljon za plažu De Piraat nalazi se neposredno na ulazu na plažu Duinweg, a malo dalje pronaći ćete, između ostalih, Lage Duintjes i Bij Karel, sve dobro održavane paviljone u kojima možete uživati u moru i plaži dok uživate u zalogaju i Piće.



Ne samo more nego i šuma je blizu. Park se nalazi neposredno uz šumoviti prirodni rezervat De Manteling, s druge strane ceste. Ovo je područje Natura 2000 s jedinstvenom florom i faunom i prekrasnim vanjskim površinama. Jedan od njih je i dvorac Westhove, uz koji se nalazi bivša oranžerija dvorca u kojoj se danas nalazi muzej Terra Maris. Tu ste za pola sata hoda i morate posjetiti. Osim promjenjive kolekcije, ovdje se redovito organiziraju sve vrste aktivnosti (i za djecu).

Na tom području ima mnogo pješačkih i biciklističkih staza, a pješačka i biciklistička staza (ruta biciklističkog čvorišta) vodi paralelno s Vroonwegom izravno na drugoj strani parka. Bicikli se mogu iznajmiti na raznim mjestima u Oostkapelleu.



U Oostkapelleu i okolici ima mnogo ugostiteljskih objekata, za svakoga ponešto. Najbliži, točno preko puta parka, je Boschhoek taverna i mini golf.

Svoju svakodnevnu kupovinu možete obaviti u Jumbou u Oostkapelleu. Također ćete pronaći supermarkete sa širokim asortimanom u Serooskerkeu, Vrouwenpolderu i Domburgu (Plus, Jumbo i AH). Nekoliko minuta hoda dalje na adresi Duinweg 64, tijekom ljetne sezone možete otići do trgovine za kampiranje Dennenbos po nešto ograničeniji asortiman i svježe sendviče. Također možete kupiti svježe pizze i sladoled ovdje u take-away/snack baru, koji se nalazi pored restorana Dennenbos.



Bezbroj je mogućnosti za zabavnu dnevnu aktivnost. Od muzeja, znamenitosti i povijesnih mjesta (uključujući Veere, Domburg, Middelburg i Vlissingen) do zabavnih igrališta za djecu. Ima puno posla, za mlade i stare.

U kući se nalazi mapa s turističkim informacijama i mape mogućih izleta.



Dobro je znati:

• Zeeland ima u prosjeku najviše sunčanih sati u Nizozemskoj.

• Voda za kupanje je izvrsne kvalitete, a Oostkapelle je poznat po svojoj širokoj, vrlo dobro održavanoj plaži (2022. godine 34. put ekološka nagrada Plava zastava).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 2023.: 2,05 € po noćenju po osobi.

U razdoblju od subote 8. srpnja do subote 26. kolovoza 2023. minimalno razdoblje najma je 1 tjedan, sa subotom kao danom zamjene.

Primamo rezervacije samo od osoba starijih od 21 godine.

Primjenjuju se odredbe i uvjeti.



Cijene najma za 2024. još nisu poznate, a za 2024. još nije moguće rezervirati.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Die Stornierung durch den Mieter muss immer schriftlich per E-Mail oder per Einschreiben erfolgen. Bis 30 Tage vor dem Anreisedatum ist keine Stornogebühr fällig. Von 30 Tagen bis eine Woche vor Mietbeginn beträgt die Stornogebühr 50% des Mietpreises; Bei einer Stornierung ab einer Woche vor Mietbeginn bis zum Tag der Ankunft betragen die Stornierungskosten 100% des Mietpreises. Wenn Sie nicht innerhalb von 24 Stunden nach dem vereinbarten Anreisedatum ohne weitere Benachrichtigung ankommen, gilt dies als Stornierung und es werden 100% des Mietpreises fällig.
  • Übersetzt mit(kostenlose Version)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Claudia S. iz/od Bergisch Gladbach

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća za odmor.

Proveli smo vrlo lijepi tjedan odmora preko Uskrsa u kući obitelji Vriezen. Kuća se nalazi prekrasno tiho u području s ograničenim prometom u neposrednoj blizini plaže i prekrasnog velikog zaštićenog područja Oranjezon. Tamo su vrlo lijepe šetnje moguće. Kuća je vrlo čista i ukusno uređena. Prostrano dnevno / blagovaonsko područje s kaminom jako smo uživali. U kuhinji se nalazi sve što je potrebno za kuhanje. Sve je bilo jako dobro. Hvala ti puno.

srpanj 2023

Simone P. iz/od Tönisvorst

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Obiteljski smještaj u neposrednoj blizini plaže.

Vrlo dobro opremljena obiteljska kuća Vriezen nudi sve što vam treba: zaštita od stepenica na vrhu i na dnu, stolice za hranjenje djece, dječji krevetić, zaštita od pada - ovdje su zaista mislili na sve. Dovoljno prostora za sve i mali ali lijepi vrt s mogućnošću roštiljanja i terasom. Proveli smo predivan, opuštajući odmor na Sjevernom moru sa našom dvoje djece (5 i 1), treba istaknuti i izravnu lokaciju na plaži - samo nekoliko minuta hoda i gledate "široki ocean", prekrasnu plažu i predivne dine. Nije daleko možete iznajmiti ponije, bicikle se mogu unajmiti u mjestu, plažne kabine pozivaju na jelo i snackanje - već godinama putujemo u područje oko Oostkapellea i zaista bismo mogli preporučiti ovaj smještaj svima koji traže opuštajući odmor u mirnom i čistom parku. Također bismo se željeli zahvaliti na jednostavnoj komunikaciji s domaćinima i dobroj usluzi (otkrili smo gnijezdo stršljena na olucima, prijavili vlasniku u nedjelju i manje od 24 sata kasnije naša je situacija bila zadovoljavajuće riješena od strane službenog osoblja parka). Stvarno smo imali lijep odmor i rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Odmor na plaži


kontakt

obitelj R. Vriezen

obitelj R. Vriezen

Ovu kuću za odmor kupili smo 2011. godine. Zajedno s našom djecom, unucima, prijateljima i obitelji, ovdje smo proslavili prekrasne praznike i doživjeli lijepe trenutke. I još uvijek! Tijekom godina kuću smo obnavljali i sve više je prilagođavali našim željama, a nadamo se i vašima. Želimo Vam toplu dobrodošlicu.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 442132

Posljednje ažuriranje: 04.04.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/442132.htm


«Bos en Duin 27» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina