Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Nouart

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu
DVD-player
HiFi-uređaj

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

podobno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 13 km

13 km

Skijaška uspinjača 45.1 km

45.1 km

Restoran 18.8 km

18.8 km

Zračna luka 84.9 km Arlon/Sterpenich Airport

84.9 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


49 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.1 Oprema
4.1 Cijena/učin
4.1 Servis
4.1 Položaj
4.1 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Janne Jacobs

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Baelen Rudi

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

J van Dijk

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Arjan van Triest

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Gera van Drie

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Michiel Poppe

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Joeri Lauwers

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Darline Vandemeulebroucke

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Marten van mourik

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Henk Cornelissen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

H.J. Lenthe

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Maarten Rosink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

René Wijlaars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

dobro i srdačno dočekivanje (iako mi nismo govorili francuski, a domaćini nisu govorili nizozemski/engleski). Boca svježeg voćnog soka i nekoliko jogurta u hladnjaku (pogotovo je jogurt bio ukusan). Kućica je uredna, sve dovoljno opremljeno, tuš ima dovoljan pritisak i dobro se zagrijava. Madrac na krevetu naprijed u kući je potrebno zamijeniti, posteljina je svježe oprana. Mladići u susjednoj štali (mladenački kutak) o kojima se ovdje pisalo bili su tamo i u subotu navečer, jedan od njih je govorio prilično dobro engleski, svi su bili ljubazni i ponudili su nam još jedno pivo, uopće nismo imali problema s njima, niti s bukom.

Tom Huysentruyt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani u Nouartu u prostranoj i udobnoj kući u kojoj je sve što nam je trebalo bilo prisutno. Do sada sve u redu s ovim smještajem. Okolina je lijepa i mirna, ali malo previše mirna. Nadali smo se da ćemo moći napraviti lijepu šetnju među prostranim poljima, ali regija to nije omogućila. Skoro da nismo pronašli planirane šetnice i također smo bili razočarani drugim znamenitostima u regiji. Zaista nema puno toga za raditi u okolici Nouarta. Najbliži bazen udaljen je pola sata vožnje, a kada smo željeli večerati u petak navečer, nakon razočaravajuće potrage od tri četvrt sata završili smo u prosječnoj pizzeriji 30 km dalje jer ništa drugo nije bilo otvoreno. Nouart sam ima gotovo sve malo stanovnika, nema trgovina ni ugostiteljskih objekata. To ipak ne znači da je uvijek mirno, jer jedan od tih stanovnika očito nije imao problem držati nas budnima do 4:30 ujutro s glasnom glazbom. Onima koji ipak planiraju putovati prema Nouartu preporučujem da budu vrlo pažljivi pri plaćanju. Vlasnik nije stran trikovima kako bi iz turista izvukao još koju dodatnu kunu.

Jaap Molegraaf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo gosti kod jako ljubaznog i vrijednog poljoprivrednika, koji je uvijek bio raspoložen za malu priču. Posebno je bilo zanimljivo razgledati farmu krava njegove kćeri, gdje se dvaput dnevno muze 80 krava i gdje je bilo desetak telečića.

ee Scheltenaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo mirno i malo selo. Velika dnevna soba s prekrasnim kaminom. Gorjela je kad smo stigli. Tuš je imao promjenjive temperature. Vlasnik kuće je smatrao to jako neugodnim i pri plaćanju nam nije trebao platiti plin ili struju. Vrlo prijateljski vlasnici, vole razgovarati (na francuskom). Idealno za mir i dobra polazna točka za posjet Reimsu, Verdunu i prekrasne šetnje.

Marijke goudzwaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovog tjedna smo rezervirali da budemo daleko od vatrometa u našem selu. Na jug, 400 km južno, u Francuskoj se gotovo uopće ne puca vatromet. Nažalost, jackpot, pored nas mladi ljudi pucaju, pas je opet uzbuđen. I noću do 6 ujutro buka. Vlasnik je također bio vrlo razočaran i ponudio nam je besplatni tjedan u proljeće. Želimo li to? Za nas (79 i 73 godine) ima premalo svjetla i udobnosti. Ocjenom 8,5 smatram da je malo previsoka unatoč susretljivom vlasniku. Okolina je neočekivano lijepa. Ako idete zimi...povedite svjetiljku!

Ives De Mey

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo brz prijem, vođenje i objašnjenje. Također dodatne informacije o trgovinama u blizini, osim obilnih turističkih informacija, odmah su dobili i dodatnu brošuru o tome što nas je posebno zanimalo. Smještaj je velik, čist, potpuno opremljen sa svom opremom za kuhinju, dječjim stvarima, TV-om,... Okolina je vrlo mirna i ruralna. (na granici između Ardennesa i regije Champagne, ali s više naglaska na Ardennes. Ovdje smo se lijepo odmorili, šetnje u neposrednoj okolici nisu moguće, ali oko Mont Dieua, 30 minuta vožnje automobilom, smo ipak napravili lijepu vožnju.

MGJ Rozemeijer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dobro smo primljeni, ali ne baš srdačno. Vlasnik je imao spremnu bocu vina i donio je svježi jabučni sok i mlijeko. Dolazio je svakodnevno napraviti razgovor i ponudio alternativu kad je došlo do problema s tušem.

V.L Van den Dungen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća za odmor je prostrana, potpuno opremljena kuća. Vrlo mirno, ruralno, predivno okruženje. Savršeno za biciklizam, velike brda i šetnje. Vatra je gorjela pri dolasku, a bilo je tu i domaće jogurte, sok i boca vina, lijep doček od vlasnika. Bio je novi TV tako da smo mogli gledati DVD-e. Nažalost, nešto je bilo s toplom vodom u tušu. Tu bi trebalo nešto poduzeti. Ako volite mir, ovo je odlično okruženje i kuća. Trgovine i restorani su nešto udaljeni (8 km) Uživali smo u boravku!

Kees Mulder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Postoji nekoliko aspekata koji nisu navedeni u prezentaciji kuće za odmor, a koji mogu učiniti boravak vrlo neugodnim. Najvažniji su: 1. Dva vrata garaže dalje od kuće nalazi se stara kuća koja je uređena kao neka vrsta omladinskog kluba i koja može biti vrlo prometna vikendom s mladima i mnogo automobila. Također, glasna glazba može biti vrlo neugodna. Pogledajte i recenziju gostiju koji su boravili tijekom Nove godine. S druge strane kuće za odmor nalazi se kuća vlasnika (Hutton). On iznajmljuje veliki dio svoje kuće sezonskim radnicima koji rade u regiji. Kod nas su to bili slikar i radnik u šumi. Oni parkiraju svoj automobil iza kuće za odmor, tako da s terase gledate kamione i automobile. Još gore je to što ovi radnici ne smiju pušiti unutra i to rade odmah pored kuće za odmor. Također, često dolaze kolege koji ne doprinose ugodnoj atmosferi oko kuće za odmor. Nema privatnosti izvan ove kuće za odmor. 2. Toplovod u kupaonici ozbiljno je ometen nedostatkom vodotla. Prema vlasniku, čini se da je to slučaj u cijelom području. Posljedica je da se uvijek može tuširati hladnom vodom, dok se s toplom vodom to rijetko ili ponekad događa. Vrlo neugodno! 3. U kuhinji postoji samo jedan utikač! Problematično kada koristite aparat za kavu, čajnik, mikser itd. Također, nema svjetla iznad radne ploče. Osim toga, postoji još nekoliko primjedbi o ovoj kući za odmor koje bismo željeli prijaviti. Kako je moguće da je ova kuća dobila nagradu 2013. godine? Stvarno nevjerojatno. Imamo fotografski materijal za vizualizaciju svega toga. Molimo vas da nas kontaktirate u vezi s ovim pritužbama i ostalim pitanjima.

Lia Leenheer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Primili smo srdačnu dobrodošlicu od vlasnika kasno u večernjim satima. On je izdvojio vrijeme za razgovor, pružio informacije i pomogao po potrebi. Vatra je gorjela, kuća je bila besprijekorno čista. Bila je široka ponuda posuđa ('antikviteti') i opreme u ugodnoj francuskoj kuhinji, gdje smo proveli veći dio našeg boravka. U lijepo uređenim spavaćim sobama dobro smo spavali nakon dugih šetnji kroz prekrasan krajolik, koji se smjenjivao između kulture i prirode. Za promjenu možete napraviti izlete iz Nouarta u Verdun i Reims, a u visokoj sezoni u okolici ima aktivnosti i muzeja za svakoga. To je odlično mjesto za opuštanje i uživanje!

Vincent Van Damme

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nakon dugog putovanja u mraku stigli smo u ljetnikovac. Bilo je malo teže pronaći ga u malom, simpatičnom selu Nouart, ali gostoljubivost vlasnika sve je nadoknadila uz doček i gorući kamin. Prekrasna priroda za dugačke šetnje i ovdje ćete sigurno pronaći mir. Preporučujemo!

J De Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nakon čitanja ranijih pozitivnih reakcija, i mi se s tim možemo složiti, jer kada smo stigli u idilični Nouart, vrlo ljubazno smo dočekani. Vrlo srdačno smo dobili obilazak kuće i okoline. Brzo smo primijetili da je kuća vrlo čista !!! Tijekom obilaska imali smo trenutak kada nismo mogli pronaći pravu riječ, - potpuno razumijem da ako ne govorite francuski, to može biti prepreka - ali unatoč tome što nismo mogli pronaći prave riječi, s rukama i gestama se može daleko doći. Jedan savjet, sve otvorene uplate sam stavio u posebnu kovertu i napisao na nizozemskom i francuskom jeziku na koju se račun odnosi. Zatim smo došli kabrioom i okolina je vrlo lijepa za vožnju i uživanje u okolini. Vidjeli smo jelene, kravu koja stoji na putu, divno je uživati u prirodi i okolini i sl. Za nas i psa bio je to trenutak odvajanja od užurbanog (poduzetničkog) posla kako bismo se odmorili i napunili baterije. Za nas svakako vrijedi ponovno se vratiti! I sa oko 4 sata vožnje (od oko Utrechta) tamo ste.

Rico Descendre

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Loše vrijeme, ali to nije moglo pokvariti zabavu. Dovoljno toga za vidjeti u okolici, lijepa priroda uostalom. Čista kuća s više nego dovoljno sadržaja za odmor. Ugodna kuća. Trgovine su udaljene nekih 10 minuta vožnje, ali ipak je to odmor! Izuzetno ljubazni vlasnici, a i pas je bio dobrodošao! Preporučeno kako za ljetni odmor tako vjerojatno i u lošijim vremenskim razdobljima.

Lode Vandenbossche

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Izvrsna kuća za odmor u tipičnom selu u francuskim Ardenima, gdje se možete zaista opustiti. Domaćini su vrlo prijateljski ljudi koji svaki dan dođu popričati i proizvode ukusno svježe mlijeko, jogurt i maslac. Kreveti su lijepo bili pospremljeni, a ručnici su bili čisti i od izvrsne kvalitete. Stvarno preporučujemo, neusporediva vrijednost za cijenu/kvalitetu.

Maarten Rosink

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kuća je vrlo kompletna s televizorima/ perilicom suđa/ pećnicom/ perilicom za rublje itd. Vrlo je prostrana i karakteristična. Vlasnici su ljubazni ljudi koji vole proćaskati, ako ne govorite francuski, komunikacija je vrlo teška, ne govore engleski ili njemački. Položaj kuće je vrlo loš ako volite izlaziti van na večeru, sjesti na terasu ili lijepo prošetati, položaj ne nudi mogućnosti. U širem okruženju nema ništa za vidjeti, gotovo nema ugostiteljskih objekata ili drugih zabava. To je bio velik razočaranje, posjeta većim gradovima (1,5 sata vožnje) Sedan ili Reims nije vrijedna truda iz istih razloga. Dakle, ako volite mir i želite se opustiti u kući sa svim udobnostima, kuća je preporučljiva. Ako želite raditi više stvari iz kuće, bolje je otići na jug Francuske.

Marc Vinck

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nouart je mali grad u francuskim Ardennama, gdje vlada mir. Dakle, morate biti svjesni da uvijek morate voziti desetke kilometara do najbližeg grada za izlet. Kućica je bila vrlo prostrana sa svim potrebnim sadržajima. Ako pogledamo cijenu, smatram da dobivate vrlo puno vrijednosti za svoj novac. Sigurno ćemo se opet vratiti!

Rian Drenth

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Fantastična kuća. Lijepo i mirno okruženje. Ali bilo je dovoljno aktivnosti za našu obitelj s dvoje djece od 11 i 14 godina. Nema wifi-ja, pa je vrijeme za priče uz vatru i igre skrivača.

Esther Bootsma

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Super kuća na rubu Champagne/Ardennes područja. Velika udobna kuća sa svim udobnostima. Veliki vrt s toboganom i ljuljačkama za našu dvoje sinova. Uživao cijeli tjedan. Farmi vlasnika je udaljena 1,5 km. Također jako lijepo i smijete posvuda gledati i moj sin smije ići i na traktor! Vlasnici stvarno govore samo francuski. Bilo je komuniciranje rukama i nogama, ali ostali su objašnjavati sve. Kuća je bila također vrlo čista. U okolici ima mnogo toga za vidjeti i raditi. Sve u svemu, imali smo nevjerojatan odmor.

Rico Descendre

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Loše vrijeme, ali to nije pokvarilo zabavu. Dovoljno toga za obaviti u području, inače prekrasna priroda. Čista kuća s više nego dovoljno sadržaja za odmor. Ugodna kuća. Trgovine su udaljene oko 10 minuta vožnje, ali to je odmor, zar ne! Nadzornici su bili vrlo prijateljski nastrojeni, a pas je također bio dobrodošao! Preporučujemo za ljetni odmor i vjerojatno i za lošija vremenska razdoblja.

Lode Vandenbossche

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nadzor kuće za odmor u tipičnom selu u francuskim Ardenima, gdje se možete zaista opustiti. Domaćini su dvije vrlo prijateljske osobe koje dolaze popričati jednom dnevno i proizvode ukusno svježe mlijeko, jogurt i maslac. Kreveti su bili lijepo postavljeni pri dolasku, a ručnici su bili čisti i odlične kvalitete. Zaista preporučujemo, bez premca po pitanju cijene / kvalitete.

Vincent Van Damme

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nakon dugog putovanja u mraku stigli smo u kuću za odmor.

Bio je malo teško pronaći u malom, šarmantnom selu Nouart, ali gostoljubivost vlasnika nadoknadila je sve s dobrodošlicom i vatrom u kaminu. Prekrasna priroda za dugačke šetnje i mir sigurno ovdje pronalazite. Preporučujemo!

H.j.w. Höppener

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nouart, na granici departmana Ardennes i Meuse, idealna je polazna točka za izlete. Prekrasno brdovito područje s mnogim kulturnim i povijesnim znamenitostima. Selo ima oko stotinu stanovnika i vrlo je mirno. Kuća je prostrana i udobna. Također možete uživati u velikom pogledu s terase stražnje strane bez ometanja. Preporučeno!

J De Jong

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Nakon čitanja prethodnih pozitivnih komentara, i mi se s njima možemo slagati, jer kad smo stigli u idilični Nouart, vrlo smo ljubazno i gostoljubivo dočekani. U opuštenoj atmosferi prošetali smo oko kuće. Primijetili smo da je kuća vrlo čista! Tijekom obilaska imali smo jednom prilikom trenutak kad nismo pronašli pravu riječ, - vrlo dobro razumijemo da ako ne govorite francuski, to može biti prepreka - ali unatoč tomu što nismo mogli pronaći prave riječi, rukama i gestama se može puno postići. Jedan savjet, svaki otvoreni račun sam spakirao u omotnicu i na njoj napisao što je za što na nizozemskom i francuskom jeziku, za one koji ne govore francuski ili jednostavno sve zbrojite! Došli smo kabrioletom i to je vrlo lijepo područje za vožnju i uživanje u okruženju. Vidjeli smo srne, krave na cesti, divno je uživati u prirodi i okolici i slično. Za nas i psa bio je to trenutak da se odvojimo od posla i napunimo baterije. Za nas je vrijedno ponoviti dolazak! I sa 4 sata vožnje (od oko Utrechta) lako možete stići tamo.

Tom Huysentruyt

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo srdačno dočekani u Nouartu u prostranoj i udobnoj kući u kojoj je sve bilo što nam je trebalo. To su dobri dijelovi ove kuće za odmor.

Okolica je lijepa i mirna, ali malo pre mirna. Nadali smo se da ćemo moći napraviti lijepe šetnje kroz prostrana polja, ali ta regija nije za to opremljena. Gotovo da nismo našli nijednu označenu stazu za šetnju, a regija nas je i po drugim atrakcijama razočarala. Oko Nouarta zaista nema puno aktivnosti. Najbliži bazen udaljen je pola sata vožnje, a kada smo željeli večerati u petak navečer, nakon razočaravajuće potrage od tri četvrtine sata, završili smo u prosječnoj pizzeriji 30 km dalje jer ništa drugo nije bilo otvoreno.

Nouart ima skoro nijednog stanovnika, niti trgovine ili ugostiteljskih objekata. Međutim, to ne znači da je uvijek mirno, jer se jedan od stanovnika očito nije smetao glasnom glazbom da nas drži budnima do 4.30 ujutro.

Savjetujem ljudima koji unatoč ovoj ocjeni ipak žele ići prema Nouartu da budu vrlo pažljivi pri plaćanju. Vlasnik nije stran triku ili dva kako bi dobio još nekoliko dodatnih novčića od turista.

A.J.W. de Wit

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Sve je bilo savršeno uređeno. Vlasnik, koji živi pored kuće za odmor, je vrlo pažljiv i zabavan. Voli razgovarati. Po dolasku su nam bili dostupni vino, sok i jogurt. Preporučamo ga svakome tko voli mir i prirodu.

V.L Van den Dungen

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vikendica je prostrana i potpuno opremljena kuća. Vrlo mirno, ruralno i prekrasno okruženje. Ugodno je voziti bicikl i hodati po velikim brežuljcima. Kamina je gorjela kad smo stigli, a vlasnik nas je lijepo dočekao sa svojim domaćim jogurtom, sokom i bocom vina. Postojala je nova TV koju smo mogli koristiti da gledamo DVD-ove. Nažalost, bilo je problema s toplom vodom u tušu i mora nešto biti učinjeno po tom pitanju. Ako volite mirno okruženje, ovo je sjajno okruženje i kuća. Trgovine i restorani su malo dalje (8 km), ali uživali smo u svemu!

ee Scheltenaar

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo tiho i malo selo. Velika kuhinja s predivnim otvorenim kaminom. Gorjela je kada smo stigli. Tuš je bio s promjenjivim temperaturama. Vlasnicima kuće bilo je vrlo neugodno zbog toga i kod plaćanja nije bilo potrebno platiti plin ili struju. Vlasnici su vrlo prijateljski nastrojeni i rado će napraviti (francuski) razgovor. Savršeno za odmor i dobra polazišna pozicija za posjet Reimsu, Verdunu i lijepim šetnjama.

René Wijlaars

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Dobar i prijateljski doček (iako nismo govorili francuski, a vlasnici nisu govorili nizozemski / engleski). Boca svježeg sok od voća i nekoliko jogurta u hladnjaku (posebno su jogurti bili ukusni). Kućica je uredna, sve je dovoljno opremljeno, tuš pruža dovoljan pritisak i dobro se grije. Madrac kreveta sprijeda u kući treba zamjenu, posteljina je bila svježe oprana.

Mladići u susjednom skladištu (mjesto za mlade) koje se spominje u nastavku bili su tamo u subotu navečer, jedan od njih razgovarao je engleski, bili su svi prijateljski raspoloženi i ponudili su nam pivo, nismo se uopće smetali, niti nas je bilo kakva buka uznemirila.

Ives De Mey

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo glatki prijem, obilazak i objašnjenje. Također, dobili smo dodatne informacije o trgovinama u blizini, pored obilnih turističkih informacija dobili smo dodatni letak o onome što nas je specifično zanimalo.

Smještaj je velik, čist, s punom kuhinjskom opremom, dječjim potrepštinama, TV-om, ...

Okolica je vrlo mirna i ruralna. (na granici između područja Ardennesa i Champagne, ali s više naglaska na Ardense)

Ovdje smo se dobro odmorili, a šetnja u neposrednoj okolici nije moguća samo u poljoprivrednim područjima, ali oko Mont Dieua, 30 min vožnje autom, napravili smo prekrasun izlet.

Nienke van der Linde

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ljubazni vlasnik govori samo francuski. Vatra je već gorela kada smo stigli i dobili smo bocu vina i domaći jogurt, vrlo ljubazno. To je bio prostrani dom i bilo je čisto. U blizini nema puno toga za vidjeti, ali to je također bilo zbog razdoblja u kojem smo bili. U tjednu od Nove godine mnogo je bilo zatvoreno i uopće nije bilo vatrometa. Divno mirno.

MGJ Rozemeijer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Vrlo smo srdačno, ali ne previše gostoljubivo dočekani. Vlasnik je imao pripremljenu bocu vina te je donio svježe jabučni sok i mlijeko. Dolazio je svakodnevno za razgovor i u slučaju problema s tušem nudio je alternativu.

Jaap Molegraaf

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Bili smo gosti kod veoma simpatičnog poljoprivrednika koji vrijedno radi, a ako mu se pruži prilika, rado će popričati.

Posebno je bilo razgledanje mliječne farme njegove kćeri, gdje se dva puta dnevno pomuze 80 krava i gdje se nalazilo desetak teleta.

Ditta Alderliesten

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Prima smještaj s prostranim sobama. Sve je izgledalo uredno. Jedino što nam je nedostajalo su nekoliko laganih vrtne stolice. Mjesto je malo bez trgovina. Okolica je vrlo lijepa i pravi je užitak voziti se kroz krajolik do mnogih zanimljivosti.

cindy wittevrongel

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Idealno mjesto za opuštanje, bili smo tjedan dana s našom djevojčicom i dječakom i jako su uživali. Mir, boravak na otvorenom, vožnja biciklom, šetnje, krave i konji, definitivno preporučljivo. Kuća je bila također savršeno uređena.

Kees Mulder

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Postoji nekoliko aspekata koji nisu navedeni u prezentaciji kuće za odmor, a koji mogu učiniti boravak vrlo neugodnim. Najvažniji su:

1. Dvije garažna vrata dalje od kuće nalazi se stara kuća koja je uređena poput neke vrste omladinskog kluba i gdje vikendom može biti vrlo živo s mladima i puno automobila. Također, glasna glazba može biti vrlo neugodna. Pogledajte i ocjene gostiju koji su bili prisutni za vrijeme Nove godine.

S druge strane od kuće za odmor nalazi se kuća vlasnika (Hutton). On iznajmljuje veliki dio svoje kuće radnicima migranata koji rade u regiji. Kod nas su to bio slikar i šumski radnik. Oni parkiraju svoje automobile iza kuće za odmor, tako da sa terase gledate u kombije i automobile. Još gore je to što ovi radnici ne smiju pušiti unutra i to rade odmah uz kuću za odmor. Također, redovito dolaze kolege koji ne pridonose ugodnoj atmosferi oko kuće za odmor. Nema privatnosti izvan ove kuće za odmor.

2. Opstaline iz bodova vrlo su ograničene zbog nedostatka pritiska vode u kupaonici. Od vlasnika smo shvatili da je to tako u cijelom području. Sveže tuširanje uvijek ide hladnom vodom, dok se toplo tuširanje rijetko ili povremeno događa. Vrlo neugodno!

3. U kuhinji postoji samo jedna utičnica! Ovo je problem kod upotrebe aparata za kavu, čajnik, mikser i sl. Također, nema svjetla iznad radne ploče.

Osim toga, još uvijek postoje drugi komentari koji bi trebao biti prikazani o ovom odmoru koji bi željeli prijaviti. Kako je moguće da je ova kuća dobila nagradu 2013. godine? Stvarno ne možemo shvatiti.

Imamo fotografije kako bismo mogli vizualizirati sve ovo.

Rado bismo vas kontaktirali u vezi s ovim pritužbama i drugim pitanjima.

Lia Leenheer

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Kasnije navečer smo vrlo srdačno dočekani od strane iznajmljivača.

Uzeo je vremena za razgovor, pružao informacije i pomagao po potrebi. Vatra je gorjela, (velika!) kuća je bila besprijekorno čista. Postojao je širok izbor posuđa ('staro') i opreme u ugodnoj francuskoj kuhinji, gdje smo također proveli većinu našeg boravka.

U atmosferično uređenim spavaćim sobama dobro se spavalo nakon naših dugih šetnji prekrasnim krajolicima, s kombinacijom kulture i prirode.

Kao raznolikost, iz Nouarta možete organizirati izlete na primjer u Verdun i Reims, u sezoni ima nešto za sve aktivnosti/muzeje u okolici. To je izvrsno mjesto za opuštanje i uživanje!

Marijke goudzwaard

4,1
4.1 4.1 4.1 4.1 4.1
Prikaži nizozemski

Ovaj tjedan smo rezervirali da bi bili daleko od vatrometa u našem selu. 400 km južno, u Francuskoj se gotovo ne puca vatromet. Nažalost, pogodak, mladići odmah do nas pucali su jako, pas se opet uzrujao. I, noću je bilo bučno do 6 sati ujutro.

Vlasnik je također bio jako razočaran i ponudio nam je besplatni zamjenski tjedan u proljeće. Želimo li to? Za nas (79 i 73) ima premalo rasvjete i sjedala za udobnost. Ocjena od 8,5 mi se čini malo previsokom unatoč korisnom vlasniku.

Okolina je neočekivano lijepa.

Ako još idete zimi ... ponesite svjetiljku!


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Broj objekta: 442491

Posljednje ažuriranje: 15.05.2024

Oglas je online od: 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/442491.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Nouart» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 49 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina
Imate li pitanja o ovom smještaju?
Otposlati poruku
Chat