Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  52   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
15 spavaće sobe
16  Kupaonica
maks. 52  Gosta/Gostiju
140m²
15 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 12 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u naš luksuzni smještaj za grupe i odmor De Witakker, koji se nalazi u nacionalnom krajoliku jugozapadne Frizije. Ovdje ćete pronaći raznolik, valoviti krajolik u blizini Rijsterbosa. IJsselmeer je unutar pješačke udaljenosti. U blizini su Frizijska jezera sa svojim lijepim povijesnim gradovima i slikovitim selima. Naš smještaj idealan je za grupe prijatelja i obitelji, ali i za tečajeve i poslovne odnose.



Svi sadržaji dostupni za uspješan boravak.

Smještaj je zgrada bivše škole koja je 2020. godine pretvorena u luksuzni smještaj. Potpuno je opremljen i prostran, tako da gosti mogu brzo pronaći svoje mjesto. Kuća za odmor nalazi se na više od pola hektara privatnog zemljišta, tako da ima puno privatnosti i prostora ui oko kuće. Vlasnik živi u blizini i uvijek je spreman odgovoriti na pitanja ili pružiti pomoć.

Smještaj je unutar izgrađenog područja Rijsa, tako da nije mjesto za zabavu. De Witakker se nalazi u rekreacijskom klasteru 'Mooi Gaasterland'. Stoga je izbor restorana i ugostiteljskih objekata velik.



Zgrada ima nekoliko dnevnih boravaka, blagovaonica i igrališta. Tu je ugodna i lijepo namještena soba s prostorom za sjedenje i kaminom. Odvojena blagovaonica u kojoj možete zajedno jesti. Ugodan središnji unutarnji prostor. Lijepa igraonica s ormarićem za igre, gdje mala djeca mogu uživati. Starija djeca mogu ostati u zasebnoj sobi za igru i hlađenje.

Oko smještaja ima dovoljno prostora za igru s pješčanikom i nogometnim igralištem. Mjesto je potpuno ograđeno tako da se djeca mogu sigurno igrati vani. Tu je terasa na kojoj svi mogu uživati u suncu.

Bilo da dolazite biciklirati, šetati ili se samo družiti s obitelji ili prijateljima, u De Witakkeru možete ići u svim smjerovima.



Ugodno piće vani i ispijanje kave

Ugodna terasa nema fiksni raspored stolova. Klizanjem možete uživati u suncu ili hladu cijeli dan. Šumski vrtovi uređeni su biljkama, grmljem i drvećem primjerenim okolišu. Razne žardinjere sa steljnim biljem čine 'ljetni period' veselom i šarenom cjelinom. Rezultat je jutarnje buđenje uz cvrkut ptica.

Velika veranda prikladna je kao radno mjesto ili mjesto za sastanke.



Kuhanje

Profesionalno opremljena kuhinja vrlo je pogodna za samostalno pripremanje hrane. Opremljen je perilicom posuđa, 6 električnih ploča za kuhanje, velikim zamrzivačem i velikim hladnjakom, pećnicom i mikrovalnom pećnicom. U susjedstvu je prostor za bife. Uz uobičajeni dvostruki aparat za kavu, dostupan je (uz nadoplatu) aparat za kavu (profesionalni u zrnu). Ispod trijema je vanjska kuhinja, s profesionalnim plinskim roštiljem i dosta prostora za bife. Omogućuje da se (planirani) roštilj ipak može održati i po lošem vremenu.



Spavaj

Svih 15 spavaćih soba ima vlastiti tuš i WC. Postoje hotelske kutijaste opruge koje imaju mogućnost spajanja. Bračni kreveti se mogu razdvojiti u dva odvojena kreveta. Kreveti nemaju fiksni položaj, lako se mogu odvojiti po želji. Sve spavaće sobe na tom katu opremljene su klima uređajima (potrošena energija se posebno obračunava). Sve sobe imaju ormare, centralno grijanje, zavjese za zamračivanje i zaslone (komarnici). Broj spavaćih soba s tušem i WC-om može se na zahtjev proširiti na ukupno 23 sobe. (dodatak susjedne Elfstedenhuis)



Onemogućeno

Smještaj je u potpunosti prilagođen osobama s invaliditetom. Postoji odvojena spavaća soba za osobe s invaliditetom, koja zadovoljava smjernice. Opremljen je prilagođenim tušem i WC-om (s rukohvatima, invalidskim kolicima za tuširanje, stolicom za tuširanje), širokim vratima i dva električna kreveta za njegu "svih položaja" s papigom. Smještaj je u potpunosti bez prepreka, uključujući vanjski prostor.



Dodatno

U dogovoru možete koristiti sportsku dvoranu u zgradi. Izvrstan prostor za zajedničke aktivnosti, pogotovo po lošem vremenu. Velika soba za sastanke Jopie je multifunkcionalna soba za sastanke, koju možete urediti prema vlastitim željama iu potpunosti je opremljena. Korištenjem prirodnih elemenata iz tog područja, uređenja domaće atmosfere i udobnog namještaja možete održavati inspirativne sastanke. Uostalom, ako se osjećate kao kod kuće, možete bolje apsorbirati informacije i stoga funkcionirati učinkovitije i djelotvornije.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 3
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 4
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 5
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 6
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 7
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 8
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 9
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
Spavaća soba 10
jednokrevetna (90x210 cm)
krevet na kat (90x210 cm)
Spavaća soba 11
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
krevet na kat (90x210 cm)
Spavaća soba 12
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
krevet na kat (90x210 cm)
Spavaća soba 13
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
krevet na kat (90x210 cm)
Spavaća soba 14
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
krevet na kat (90x210 cm)
Spavaća soba 15
jednokrevetna (90x210 cm)
jednokrevetna (90x210 cm)
krevet na kat (90x210 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 130 km Schiphol (75 minuten)

130 km

Kolodvor 25 km Heerenveen

25 km

Izlaz s autoceste 17 km A6 Lemmer via 100 KM N359 weg

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Naći ćete ovu bivšu školu, koja je pretvorena u luksuznu kuću za odmor, smještenu u nacionalnom krajoliku jugozapadne Fryslân sa svojim raznolikim, valovitim krajolikom. IJsselmeer sa svojom pješčanom plažom udaljen je oko 1000 metara od smještaja! Osim šuma kao što je drevni Rijsterbos, pogleda i Frizijskih jezera, u tom ćete području pronaći lijepe povijesne frizijske gradove i slikovita sela.

Sve što Friesland nudi nalazi se u regiji Gaasterland; uključujući prekrasne pješačke i biciklističke staze, uključujući Elfstedenroute. Članak u ANWB Champion travanj 2020.; „Provezeš se pokraj njega. Ipak je to jedan od najljepših krajolika u Nizozemskoj. Gaasterland stvoren za biciklizam!'.



Jednodnevno uživanje u frizijskim jezerima i kanalima s brodom, autentičnom teglenicom ili skûtsjeom u neposrednoj blizini Witakkera jedna je od mnogih mogućnosti. De Witakker također nudi priliku za nostalgični obilazak ovog područja sa Solexom ili autentičnom VW Bubom. Brodom, biciklom ili motorom kroz sve rute proći ćete pored mnogih znamenitosti, muzeja, povijesnih gradskih pejzaža i raznolikog krajolika.



Ako vam se ne da sami kuhati....... u neposrednoj blizini smještaja nalaze se razne gastronomske mogućnosti luksuznih A la carte restorana, kafeterija i paviljon na plaži. Brojne su prilike za uživanje na jednoj od terasa koje se nalaze na listama recenzenata.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
stolni tenis
nogomet
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 350 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Recron voorwaarden groepsaccommodatie van toepassing. Recron is de Nederlandse branche organisatie voor verblijf recreatie. De Witakker is een volwaardig lid (waarborg garantie). Recron voorwaarden beschikbaar in de talen Duits, Engels en Nederlands

ostale informacije:

Dobro je znati;

- Nakon rezervacije šaljemo link s cijenama artikla po želji.

- BEZ pospremanja kreveta, zapečaćeni krevetni paket (jedan paket po gostu)

- Higijenski paket uključen u cijenu; toaletni papir, papirnati ručnici, sapun za ruke, sapun za perilicu posuđa. (Ručnici nisu obavezni, troškovi korištenja se naplaćuju)

- Nadogradnja 'komfora poslovnog smještaja'; jedna osoba po spavaćoj sobi, uključujući namještene krevete, opsežan higijenski paket i ručnike koji su dostupni uz nadoplatu.

- Ostavite smještaj "metlom čistom", kreveti su uklonjeni i posuđe očišćeno.

- Na dan odlaska i.v.m. čišćenje u 09:00 napuštanje spavaćih soba, kuhinja i zajednički prostori mogu se koristiti duže.



Posao (ostanak od ponedjeljka do petka)

Poslovni sastanci su u dogovoru, moguća je kompletna catering usluga (velika ponuda pića, doručak, ručkovi i večere) uz naknadni obračun. Dolazak od 8.00 sati, odlazak najkasnije do 17.00 sati moguć uz dogovor (uz jedno noćenje). Iznajmljujemo isključivo jednoj grupi. Pošaljite zahtjev za rezervaciju i mi ćemo vam pružiti opsežnu ponudu i detalje o opcijama i cijenama.



Dodatna pravila;

- Nema glasne (mehaničke) glazbe vani/na terasi.

- Terasa (veranda/krov) (od svibnja do rujna) može se koristiti do 12:00 sati, nakon 12:00 sati tišina vani i tišina unutra.

- Zimsko razdoblje od listopada do travnja nakon 22:00 vani tišina

- Pušenje dopušteno izvan / pušačke zone

- Glasnoća glazbe ne bi trebala biti smetnja

- Kućni ljubimci dopušteni uz dogovor

- Na Skoalpleinu samo utovar i istovar najviše 2 automobila

- Parkirna mjesta na stanicama za punjenje neka budu što je više moguće slobodnima.



De Witakker izvrstan je smještaj za sljedeće grupe;

- Grupe za skrb

- Komercijalni; ekskluzivno mjesto za obuku i sastanke

- Obiteljska okupljanja

- Grupe prijatelja s djecom

- Grupe mladih samo uz nadzor (npr. školski kampovi)

- (poluprofesionalne) sportske (mjesto trening kampa) i meditacijske grupe

- Stariji putuju

- Obitelji s djecom



Nije prikladno za:

- Studentske grupe

- Sportske grupe 'zabava za kraj sezone'

- Momačke i djevojačke zabave

- Grupe mladih do 25 godina


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Smještaj još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka De Witakker
gospodin M. Bakker

gospodin M. Bakker

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 442895

Posljednje ažuriranje: 12.02.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/442895.htm

Gospodin Martijn Bakker

Marderleane 3

8572 WG Rijs

0031(0) 0653555549

NL001457217B05

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 12 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina