Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman "Kranich" veličine je m² i nalazi se u prizemlju. Apartman je udobno i funkcionalno namješten za potrebe mladih i starih.



Apartman ima 2 spavaće sobe, potpuno opremljenu kuhinju, udoban dnevni boravak, kupaonicu i odvojeni WC. U dvorištu neposredno ispred kuće možete besplatno parkirati i puniti svoje električno vozilo uz nadoplatu.

Dobrodošli ste na roštilj na terasi. Kako bi Vaš boravak bio što zanimljiviji i raznovrsniji te maksimalno uživali u idiličnom okruženju Serrahna, kod nas možete iznajmiti bicikle, SUP daske i kajake. Dva kupališta s velikim travnjakom za sunčanje udaljena su cca 500 m i do njih se može doći pješice.



Djecu čeka kutak za igru, knjige i igre, kao i pješčanik, tobogan, trampolin i ljuljačka u velikom vrtu. Tu je i perilica rublja, stol za prematanje i stolica za hranjenje.



Za lošeg vremena može se koristiti udobna vrtna sauna (uz naknadu). Kuhinja je potpuno opremljena; tu je čak i pekač za vafle, roštilj za raclette i toster za sendviče tako da se možete opustiti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Zračna luka 33 km Rostock Laage

33 km

Kolodvor 5 km Lagnhagen

5 km

Izlaz s autoceste 1 km Krakow am See/ Groß Wokern

1 km


Mjesto i položaj smještaja

Manje od dva sata vožnje automobilom od metropola Berlina i Hamburga, u srcu pokrajine Mecklenburg-Zapadno Pomeranije, nalazi se slikovito selo Serrahn, uklopljeno u krajolik Krakovskog jezera.



Drvena Stara pošta dočekuje posjetitelje iz smjera Krakowa; Dolazeći iz smjera Dobbina, posjetitelj prvo uočava s lijeve strane staru kovačnicu od poljskog kamenja. U središtu sela uzdiže se gotička seoska crkva od poljskog kamena i opeke. Mjesto je okruženo livadama i poljima, šumom i vodom dokle pogled seže. Daleko od svakodnevice i vreve, ovdje vrijeme kao da je stalo. Ipak, Serrahn je živo selo. Utakmice se redovito igraju na nogometnom i odbojkaškom igralištu, kino projekcije na kupalištu za blagih ljetnih večeri, a mladi i stari sastaju se na molu za razgovor ili uživanje u zalasku sunca na Krakovskom jezeru.



U Kuchelmissu, udaljenom 2 km, nalazi se svježa tržnica, najbliži trgovački objekt. U maloj seoskoj trgovini pronaći ćete brojne svakodnevne artikle. Osim toga, svježa tržnica Kuchelmiss također nudi nedjeljom specijalitete od divljači i dimljene specijalitete, kao i voće i povrće, jaja, med iz regije i svježe pecivo. Ponuda je dopunjena malim zalogajem.



Između Serrahna i Kuchelmissa nalazi se prirodni rezervat Nebel sa svojim dobro razvijenim, prirodnim pješačkim stazama. Mala rijeka Nebel izvire iz jezera Krakow u blizini Serrahna i probija se kroz divlje romantičan krajolik brežuljkaste morene. Rijeka ovdje gotovo nalikuje bistrom, žuborećem planinskom potoku sa toparima, kamenjem, srušenim deblima, rubovima litica i strmim obalama. Snažno vijugavi dijelovi s močvarnim šumama i livadama posvuda unaokolo is pripadajućim bogatstvom vrsta leže između nizbrdica s velikim brzinama toka. Tok rijeke prelaze romantični drveni mostovi. Više od trideset različitih vrsta riba ima dom u različitim dijelovima rijeke; Potočna lampuga, vijun i lipljen. Potočna pastrva i rijetka vidra također imaju prirodno stanište u Nebelu.



Pješačite li kroz maglovitu dolinu od Serrahna u smjeru Kuchelmißa, doći ćete do vodenice Kuchelmiß. Posebice se isplati otići ovamo vikendom jer tada kafić radi i poslužuje domaće kolače, svježe vafle, pića i obilne zalogaje. Stari mlin iz 1558. tehnički je spomenik i može se razgledati. Romantični, stari vodotoranj nasuprot vodenice izgleda kao iz bajke "Rapunzel". Nekoliko stotina metara dalje nalazi se stara konjušnica s kafićem i seoskim dućanom, koja također vikendom poziva na kratki odmor na biciklu ili planinarenje.



8 km od Serrahna nalazi se malo klimatsko lječilište Krakow am See sa svojim zaštićenim starim gradom i slikovitom šetnicom uz jezero. i toranj za promatranje na Jörnbergu. U Krakow am See pronaći ćete brojne trgovine kao što su Aldi, Edeka, Netto i Kik kao i nekoliko restorana. U ljetnoj sezoni supermarketi rade i nedjeljom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Tijekom Vašeg odmora u Serrahn možete očekivati sljedeće aktivnosti kao što su:

Kupanje

Biciklizam

Planinarenje

Kajak

Vožnja SUP daske

Ribolov

Nordijsko hodanje

Stolni tenis

Zaljev



Iz Serrahna se može doći do brojnih zanimljivih izletišta, npr.

Park divljih životinja M-V u Güstrowu

Barlach grad Güstrow

Bärenwald Müritz

Zoološki vrt u Rostocku

Warnemuende

Park ptica Marlow

Ljetno sanjkalište i šuma majmuna Malchow

Agroneum Alt-Schwerin

Müritzeum Roba

Farma magaraca Schlage

Spomenik prirode Ivenacker hrastovi


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Lucy Properties GmbH & Co KG
gospođa C. Behling

gospođa C. Behling

Mi, obitelj Behling/El-Tounsy, preselili smo se iz Berlina u Serrahn 2021. jer smo se zaljubili u ovo čarobno mjesto. Mir i blizina prirode i vode, ali i topla seoska zajednica ono su što nam se posebno sviđa u Serrahnu. Kao privatnom iznajmljivaču, osobni kontakt s gostima posebno nam je važan. Dobrodošli su sve ciljne skupine, npr. obitelji s malom ili velikom djecom, biciklisti, ljubitelji prirode, golferi! Želimo da se kod nas osjećate ugodno i uvijek se trudimo pronaći rješenje za svaki problem. Slobodno nas kontaktirajte, uvijek smo otvoreni za vaša pitanja, zahtjeve i sugestije!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 443169

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/443169.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina