Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Antwerp

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Dječje igralište
Pješčanik
Mjesto za parkiranje
Terasa
ograđen vrt

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu

Uređaji i pribori

Televizor
Ležaljke
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Daska za peglanje
Fen
Suncobran
Spremište za bicikle
Namještaj za terasu
DVD-player

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 jednokrevetna soba
1 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4.1 km

4.1 km

Centar grada/mjesta 7.8 km

7.8 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Skijanje
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


119 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sarah Yorke

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži engleski

Robbe Bleuzé

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo lijepo uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To nismo doživjeli u drugim kućama. Ukupno vrlo opušteno i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi i djeci sve mogućnosti za igru (trambolin, pijesak, nogometni gol, fliper…). Jedina tuga su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala ako smo imali pitanja… vrlo, vrlo ljubazna… hvala puno.

Jessica Hermans

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru i privatnosti planinske kuće u šumi. Divno sakrivena u prekrasnom prirodnom području. Kućica je opremljena svim pogodnostima. Na primjer, različiti začini, sredstva za čišćenje, svi toaletni artikli, prva pomoć. Tu su i mnoge stvari za djecu. Savršen tjedan opuštanja i uživanja u šetnjama s psom. Ova adresa će zauzeti mjesto u našem top 10 omiljenih kuća za odmor.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo ljupko uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To nismo doživjeli u drugim kućama. Sve u svemu vrlo opušteno i ugodno vrijeme u Oeheu 202. Kućica također nudi svu zabavu za djecu (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper...). Jedina gorčina u ustima bile su komarci, bili su jako neugodni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljubavno uređena kućica u zelenilu. Bilo je sve tu, vrlo čisto i ugodno. To nismo upoznali u drugim kućama. Sve u svemu vrlo opušteno i odmor sve u svemu u Oehoe 202. Kućica također pruža svim djeci mogućnosti za igru (trampolin, pješčenjak, nogometna gol, fliper, ….).
Jedina mala gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja… vrlo, vrlo ljubazna… puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Divna kućica u zelenilu, lijepo uređena s ljubavlju. Sve je bilo tu, jako čisto i udobno. To ne možemo reći za druge kuće. Oko svega smo imali vrlo opušteno i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol, fliper...). Jedini mali nedostatak su bili komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođica Vogelz nam je uvijek pomagala kad bismo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo prisutno, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opušteno & oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu djeci mogućnost za igru (trambolina, pijeska, nogometni gol, fliper,...).
Jedina gorčina bio je komarci, bili su loši ove godine. Ali nema veze s kućom. Gospođa Vogelz uvijek nam je pomogla kad smo imali pitanja... jako, jako ljubazna... hvala ti puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljubavno uređena kućica na zelenom. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper,...). Jedina gorčina su bili komarci, bili su užasni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak nam je i gđa. Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja… vrlo, vrlo ljubazno… hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljubazno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opušteno i relaksirajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, fliper, ....) Jedina gorčina bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljubavno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi i za djecu sve mogućnosti za igru (trambolina, pijesak, nogometni cilj, fliper,...).
Jedina gorčina bila su komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala ako smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne vidimo kod drugih kuća. Oko nas vrlo opušteno i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu vrstu mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper, ...). Jedini maleni minus su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođica Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljupka kućica uređena u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Oko toga je bio vrlo opušten i odmarajući boravak u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol, fliper, ...). Jedina gorčina bila su komarci, bili su teški ove godine. Ali to nema veze s kućom. I gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljupko uređena kućica u zelenilu. Bilo je sve tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opušteno i opuštajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica nudi i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometna vrata, fliper...). Jedina mrlja bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođica Vogelz uvijek nam je pomagala kad bismo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo lijepo uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu djeci mogućnost za igru (trampolin, pijesak, gol, fliper, ...). Jedina žalost bile su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također gospođica Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo lijepo uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svim djeci mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper, ...). Jedina gorčina su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođica Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala vam puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo ljupko uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne viđamo kod drugih kuća. Ukupno vrlo opušteno i opuštajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu opremu za igru ​​za djecu (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper,...). Jedina loša stvar bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Točno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To nismo vidjeli u drugim kućama. Sveukupno vrlo opušteno i opuštajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, fliper...). Jedina gorčina bila su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. I gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo ljupko uređena kućica u zelenilu. Bilo je sve tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštena i relaksirajuća vremena u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, gol, fliper,...). Jedina gorčina su bili komarci, bili su gadni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođica Vogelz nas je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo lijepo uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Oko nas vrlo opušteno & relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper,…). Jedina tuga su bili komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja… vrlo, vrlo simpatična… hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljupka kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Oko toga, vrlo opušteno i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper,...). Jedina sitnica bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljeno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol, fliper, ....). Jedina mrlja bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravila kućica uređena s puno ljubavi u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sve zajedno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper...). Jedina gorčina su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gđa. Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, gol, fliper, ....). Jedina gorčina bila su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena koliba u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveobuhvatno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Smještaj također pruža sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pješčanik, gol za nogomet, fliper, ....). Jedina trn u oku bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravoslavna kućica uređena s puno ljubavi u zelenilu. Sve je bilo tu, jako čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, gol, flipper,...)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su teški ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena preslatka kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, jako čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i odmor i Oeho 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za igru djece (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....) Jedina gorčina bili su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. I gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... jako, jako ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno urađena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru ​​(trampolin, pijesak, golovi, flipper, ....).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja ... jako, jako ljubazno ... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pijesak, nogometna vrata, flipper, ...). Jedino što nas je smetalo su komarci ove godine, bili su grozni. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek bila tu da nam pomogne kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i opuštajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svu moguću zabavu za djecu (trampolin, pijesak, nogometna vrata, flipper,....) Jedina mrlja su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek bila tu da nam pomogne kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Potpuno opuštajuće i odmorne vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru za djecu (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....)
Jedina gorčina su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno jako opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....) Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava, ljubazno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trambulin, pješčanik, nogometni gol, flipper,...). Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo ljupko uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, jako čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno, vrlo opuštajuće i odmoran boravak u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pjeskovnik, gol, fliper,....)
Jedina zamjerka su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kada smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kuća u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito, vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kuća također nudi svu dječju zabavu (trampolin, pješčanik, nogometni gol, fliper, ...)
Jedina loša stvar bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svu mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pijesak, gol za nogomet, flipper, ....)
Jedina gorka pilula su bili komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo ljubazno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo o drugim kućama. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu moguću zabavu za djecu (trampolin, pijesak, gol za nogomet, flipper, ...). Jedina gorčina bila su komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo draga... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pjeskarenje, nogometni gol, flipper...). Jedina gorčina bila su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala ako smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, gol, flipper, ....). Jedina tuga su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica pruža i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper, ...).
Jedina gorčina bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Ispravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne nalazimo u drugim kućama. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica pruža i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol za nogomet, flipper, ...). Jedina gorčina je bila komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilna i s ljubavlju uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno, vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu djeci mogućnost za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper,...). Jedina tuga bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek bila tu da nam pomogne kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu mogućnost za djecu za igru (trambulin, pješčanik, gol, fliper, ....)
Jedina žalost bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kućica. Sveukupno vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, pinball...). Jedina gorčina je bila komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gđa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Ispravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Potpuno opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru za djecu (trampolin, pijesak, nogometni golovi, flipper, ...).

Jedina gorčina su bili komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo simpatično ... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica usred zelenila. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveopća vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru djeci (trampolin, pijesak, nogometna gol, flipper, ....)
Jedini gorak okus bili su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kada smo imali pitanja ... jako, jako ljubazna ... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Bilo je vrlo opuštajuće i odmoru donoseće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica pruža i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper,....)
Jedina gorčina bila je komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Bilo je sve tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pjeskovnik, nogometna vrata, flipper...).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su jako loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kuća, smještena u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper ...).

Jedini gorak okus bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad bismo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena ljupko mala kuća u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo od drugih kuća. Doista opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica pruža sve mogućnosti za igru djeci (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper,....)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol, flipper, ....)

Jedina gorčina bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomogla kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica smještena u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu potrebnu opremu za igru ​​za djecu (trampolin, pijesak, gol, flipper,...)
Jedina gorčina bila su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravila voljeno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i obnoviteljsko vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper, ....)
Jedini gorak okus bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... jako, jako ljubazno ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Vrlo lijepo uređena kućica usred zelenila. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno, vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svu djeci mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol za nogomet, fliper, ....)
Jedina gorčina je bila komarci, bili su gadni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također nudi svu moguću igru za djecu (trampolin, pješčanik, nogometne golove, flipper,...)
Jedina zamjerka su bili komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravila uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, flipper, ....)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. Ovo ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pijesak, nogometna vrata, flipper, ...).
Jedino što nas je malo žalostilo su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak i gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljubazno uređena kućica na zelenom. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito, vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svu mogućnost za igru djece (trampolin, pijesak, gol, flipper, ....)
Jedina tuga bili su komarci, bili su strašni ove godine. Ali nema ništa s kućom. Gospođa Vogelz je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja… vrlo, vrlo lijepo… hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravoljubno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo prisutno, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometna vrata, flipper, ....). Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazni... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravokutna kućica lijepo uređena u prirodi. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, fliper itd.).
Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Uokolo vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru djeci (trampolin, pijesak, gol, flipper, ...).
Jedino gorčina bila je komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opuštajuće i odmarajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pješčanik, gol, fliper, ....) Jedina prepreka bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali nema veze s kućom. I gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno i ljubazno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pijesak, nogometni golovi, flipperi, ....)
Jedina gorčina su bili komarci, bili su jako loši ove godine. Ali nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nas je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper, ...). Jedina gorčina bila su komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno opremljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također pruža svu djeci mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, fliper, ....)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilan i brižljivo uređen kućicu u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu djeci mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper,...)
Jedina žalost bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Potpuno opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu moguću igru za djecu (trampolin, pjeskovnik, nogometni gol, fliper, ...). Jedina gorčina bili su komarci, jako su bili loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo draga... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravu ljubavnu kućicu u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, gol za nogomet, flipper...).
Jedina žalost su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi mnoge mogućnosti za igru i djecu (trampolin, pješčanik, gornji gol, flipper, ...). Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno, vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper,...).
Jedini trenutak tuge bili su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....)
Jedina tuga bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno ukrašena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu zabavu za djecu (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ...).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su jako loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilo namještena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper, ....) Jedina mrlja na sreći bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za djecu da se igraju (trampolin, pijesak, nogometna vrata, flipper, ...).
Jedina zamka bili su komarci, bili su gadni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljene kućice u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. U potpunosti smo se opustili i odmorili vrijeme provedeno u kući Oehoe 202. Kućica pruža mogućnosti za igru i djeci (trampolin, pijesak, golovi, pikado...). Jedinu zamjerku su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno ljubazno namještena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. U cjelini vrlo opušteno i opuštajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, pinball, ....)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također pruža svu mogućnosti za igru djece (trambulin, pješčanik, gol, flipper, ...).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema ništa s kućom. Također, gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, golovi, flipper...).
Jedini gorak okus su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo ljubazna kućica uređena u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i odmarajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica uređena s ljubavlju u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno, vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu moguću opremu za djecu (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper, ...).
Jedini gorki okus bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala ako smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno namještena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i obnovljivenge vremena u Oehoeu 202. Kućica također pruža svu djeci mogućnost igranja (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, flipper,...)
Jedina gorčina su bili komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kada smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi svu mogućnost za igru i djecu (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, flipper, ....)
Jedino što je bila zadra je komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravila kućica uređena s ljubavlju u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pješčanik, gol za nogomet, fliper, ....)
Jedino što je bila muha u masti su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz uvijek nam je pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svim djeci mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper...).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze sa kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kada smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravo ljubazno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pijesak, gol, flipper, itd.). Jedino što nam je bilo žao su komarci, bili su strašni ove godine. Ali nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno namještena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. Ovo nismo vidjeli u drugim kućama. Sveukupno vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica pruža mogućnosti za igru djeci (trambolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ...). Jedino što nam je bila mana su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena koliba u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih koliba. Sveukupno, vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Koliba također nudi sve mogućnosti za djecu da se igraju (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper, ....)
Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trambolin, pijesak, nogometni gol, flipper, ....) Jedini gorak okus su bili komarci, bili su teški ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravci uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolina, pješčanika, nogometnog gola, flipera, ....)
Jedina gorčina bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prav, ljubavno uređena kućica na zelenom. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....)
Jedino što nam je bila žalost su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravna, toplo uređeno kućica u zelenilu. Sve je bilo prisutno, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. U cjelini vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za djecu da se igraju (trampolin, pijesak, golovi za nogomet, flipper, ...).
Jedina gorčina je bila komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... puno hvala

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Korektno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo prisutno, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Iskusili smo vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper,....) Jedino što je bila mala gorka pilula bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilo uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo prisutno, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno jako opušteno i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ...). Jedina tuga bila su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Oko vrlo opuštajućeg i oporavljajućeg vremena u Oehoeu 202. Kućica također nudi svu mogućnost za igru djece (trampolin, pješčanik, gol za nogomet, fliper, ....)
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema ništa s kućom. Čak nam je gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno i s ljubavlju uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno jako opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi i svim djecu mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol, fliper...). Jedina mrlja je bila komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilo, ljubazno uređena kućica u zelenilu. Bilo je sve, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. U cjelini vrlo opušten i oporavljajući boravak u Oehoe 202. Kućica također pruža svu djeci mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometne vrata, fliper, ....)
Jedina gorčina su bili komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema ništa s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja… vrlo, vrlo ljubazno... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prav, ljubazno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper, ...).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak nam je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravno ljupka kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu djeci mogućnost igre (trampolin, pješčanik, gol, flipper, ...).
Jedini gorki okus bile su komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Prava ljubavno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, gol, flipper, ....)
Jedini žal je bilo komaraca, oni su bili loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljeno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i ugodno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i odmorljivo vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za igru ​​djeci (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper, ....)
Jedini gorak okus bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak nam je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica uređena sa ljubavlju u zelenilu. Bilo je sve prisutno, vrlo čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža sve mogućnosti za igru djece (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, flipper, ...). Jedina tuga bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze sa kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, flipper, ....).
Jedini gorak okus bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo lijepo ... hvala puno

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravljena kućica, smještena u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i odmarajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica također nudi svu djeci priliku za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper...). Jedino je bila jedna gorčina, komarci su bili strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kada smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilo se i kućica smeštena u zelenilu. Bilo je sve tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. U cjelini vrlo opuštajuće i odmarajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svu moguću zabavu za djecu (trampolin, sijeno, gol za nogomet, fliper...).
Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala ako smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... puno hvala.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža svu mogućnost za igru ​​djeci (trampolin, pješčanik, nogometni gol, fliper, ....)
Jedina gorčina su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... Hvala puno

Jessica Hermans

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži nizozemski

Uživali smo u miru i privatnosti kuće u šumi. Predivno skrivena u prekrasnom prirodnom području.

Kućica je opremljena svim udobnostima. Uključujući različite začine, čistača, sve WC potrepštine, prvu pomoć. Za djecu također ima puno stvari.

Odličan tjedan opuštanja i uživanja u šetnji s psom.

Ova adresa će se naći na našem popisu top 10 omiljenih kućica za odmor.

Isabelle Koch

4,8
4.8 4.8 4.8 4.8 4.8
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometna vrata, fliper...). Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je također uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo lijepo... hvala puno.

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i relaksirajuće vrijeme u Oehoeu 202. Kućica nudi i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, golovi za nogomet, bumerang...). Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gđa. Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno.

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper...). Jedina tuga su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo od drugih kuća. Općenito vrlo opuštajuće i osvježavajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica nudi i djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pješčanik, nogometna mreža, flipper...). Jedina tuga bili su komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak i gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... puno hvala

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravljeno kućica uređena s ljubavlju u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno, vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu moguću igru za djecu (trampolin, pješčanik, vrata za nogomet, flipper, ...). Jedina tuga su bili komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema nikakve veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek bila tu za nas kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravljena kućica uređena s ljubavlju u zelenilu. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Oko nas je bilo vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu djeci mogućnost za igru (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper,….). Jedina gorčina bila su komarci, bili su grozni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravna, ljubazno uređena kućica usred zelenila. Sve je bilo tamo, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sveukupno vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trambolin, pijesak, nogometna vrata, fliper, ....)
Jedina gorčina bila su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz nam je uvijek pomogla kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravilno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ovo je zaista vrlo opuštajuće i odmarajuće vrijeme u Oehou 202. Kućica također pruža svu moguću zabavu za djecu (trampolin, pješčanik, gol, flipper, ....) Jedina gorčina su bili komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema nikakve veze s kućom. Čak nam je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazno ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravom ljubavlju uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, jako čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Općenito jako opušteno i relaksirajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi svu potrebnu opremu za igru djece (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper,...)
Jedina gorčina je bila komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Također, gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... jako, jako ljubazna... puno hvala

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, jako čisto i ugodno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Ukupno vrlo opušteno i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica pruža mogućnosti za igru i djeci (trampolin, pješčanik, nogometni gol, flipper...). Jedina gorčina bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazno... hvala puno.

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravljena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne poznajemo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i oporavljajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također pruža djeci sve mogućnosti za igru (trampolin, pijesak, nogometni gol, flipper,...)
Jedini gorak okus bile su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja... vrlo, vrlo ljubazna... hvala puno

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Divno uređena kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i ugodno vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi mogućnosti za igru ​​za djecu (trampolin, pješčanik, gol za nogomet, fliper, ...). Jedina zamjerka bili su komarci, bili su strašni ove godine. Ali to nema veze s kućom. Gospođa Vogelz također nam je uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazna ... hvala puno.

Isabelle Koch

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Pravosuđe i kućica u zelenilu. Sve je bilo tu, vrlo čisto i udobno. To ne znamo iz drugih kuća. Sve u svemu, vrlo opuštajuće i odmarajuće vrijeme u Oehoe 202. Kućica također nudi djeci sve mogućnosti za igru ​​(trampolin, pijesak, gol, flipper, ....)
Jedini gorak okus bili su komarci, bili su loši ove godine. Ali to nema veze s kućom. Čak je i gospođa Vogelz uvijek pomagala kad smo imali pitanja ... vrlo, vrlo ljubazni ... hvala puno


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 443747

Posljednje ažuriranje: 03.05.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/443747.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Antwerp» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 119 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina