Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  5   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
5 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
65m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ligurija je poznata po blagoj klimi tijekom cijele godine s malo padalina. Na vrijeme u Liguriji utječe blizina planina na sjeveru i mora na jugu. Utjecaj klime Golfske struje i impresivnih planina s visinom od 2000 metara zajedno stvaraju blagu klimu tijekom cijele godine.





3 apartmana, svaki sa dvije spavaće sobe (5 osoba), svaki sa svojim vrtom sa pogledom na more.



Vikendice sa vrtom sa pogledom na more. More na pješačkoj udaljenosti. Trgovine u blizini. Easyjet leti jeftino iz Amsterdama u Nicu. Udaljenost zračne luke 45 minuta.



Bazen (8,50 x 3,70) također ima direktan pogled na more.



Rezervirajte dok još možete, platite po dolasku! Idealno u jesen i proljeće jer je ovdje ugodna klima tijekom cijele godine.



Tražite li uzbudljiv odmor na rivijeri? Dođite i posjetite nas u Pompeiani, tipičnom ligurskom srednjovjekovnom selu punom drevnih tradicija. Naći ćete Pompeianu 200 metara iznad razine mora i tri kilometra u unutrašnjosti od primorskog grada Riva Ligure i nedaleko od obalnog grada Taggia (između Imperije i Sanrema). Apartmani gledaju na staro ribarsko mjesto Riva Ligure.



More je udaljeno od vaše kuće samo 10 minuta vožnje automobilom, ali samo 15 minuta pješačke staze do plaže!



Postoje uređene javne plaže ili stijene na kojima se možete sunčati ili zaroniti u čisto plavo more. Tu su i mogućnosti za jedrenje, surfanje, ribolov i ronjenje.



Pompejana je smještena na tradicionalnim suhozidnim terasama okruženim stablima maslina, cvijećem i povrtnjacima.



Pompejana ima ugodan morski povjetarac ljeti i zaštitu od hladnih vjetrova zimi. Apartmani vam nude idealnu priliku za bijeg od hladnih nizozemskih zima. (tražite ponudu bez obaveze)

Naše seosko gospodarstvo nalazi se na rubu sela među stablima maslina, palmi, naranči, mandarina i limuna, u zaista prekrasnom okruženju s pogledom na more!



Farmu vode vlasnici koji će vam uvijek biti na raspolaganju.

Zajamčena vam je topla dobrodošlica i vrlo ugodan opuštajući boravak na poljoprivrednom zemljištu gdje možete jahati, šetati ili voziti bicikl na oko 50 km biciklističke staze uz more.

Na 500 metara nalazi se plavo jezero poput raja gdje se stanovnici redovito osvježavaju. Pitajte vlasnika Nina gdje ga pronaći.



Naći ćete veliki supermarket (Lidl) u Riva Ligure. U Arma di Taggia nalazi se veliki zatvoreni trgovački centar sa supermarketom, trgovinama i barovima. (Adresa: Via Privata Roggeri 56 Arma di Taggia)



Apartmani:



Apartman 1 (5 osoba)



Ugodan dvosoban stan namješten u provansalskom stilu koji se sastoji od: velike kuhinje, dvije spavaće sobe, velike kupaonice. U velikom vrtu možete uživati u pogledu na more i malo ribarsko mjesto Riva Ligure. Ponudit će vam se košarica s vlastitim organskim proizvodima.

Cijena:



820 €: srpanj + kolovoz

€695: svibanj, lipanj i rujan

580€: ostali mjeseci



Apartman 2 (5 osoba)



Prekrasan i prostran trosobni stan kompletno renoviran, sastoji se od: velike kuhinje, dvije spavaće sobe, kupaonice sa velikom okućnicom sa pogledom na more. Potpuno namješten u stilu. Dnevni boravak je udoban i ugodan. Vlasnici vam daju košaricu vlastitog organskog voća i povrća.



Cijena:



820 €: srpanj + kolovoz

€695: svibanj, lipanj i rujan

580€: ostali mjeseci



Angolo del Mare (5 osoba) 



Rustikalna kuća opremljena modernim namještajem izrađenim i svježim bojama bijele i plave na privatnom posjedu od oko 15.000 četvornih metara. Lokacija je vrlo sunčana. Vrt, ulica i park su privatni. Kuća ima oko 65 m². sastoji se od: 1 kupaonice, potpuno opremljene kuhinje, dnevnog boravka koji gleda na terasu i vrt okružen zelenilom. 2 spavaće sobe (max. 5 + dječji krevetić) okrenute prema jugu s velikim panoramskim pogledom na dolinu i more.



820 €: srpanj + kolovoz

€695: svibanj, lipanj i rujan

580€: ostali mjeseci





Vlasnik Nino nudi vam košaricu vlastitog organskog voća i povrća.

Završno čišćenje € 50,00

Posteljina / kupaonica 12,00 € po osobi.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 78 km Aeroport Nive Cote d'Azure

78 km

Kolodvor 6 km Arma di Taggia

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Dođite u Pompeianu, drevno srednjovjekovno selo bogato seljačkim tradicijama. Šarmantno selo u neposrednom zaleđu Arma di Taggia (između Sanrema i Imperije) gdje su more i planine blizu. S brežuljka s pogledom na more možete uroniti u prirodu prekrasnog brežuljkastog krajolika koji nas okružuje ili uživati u neizmjernom plavetnilu mora koje je udaljeno samo nekoliko minuta vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Uživajte u sporom ritmu sela, svakoj uličici, svakom pogledu, svakoj mački koja će vas radoznalo pratiti dok ne skrenete iza ugla.

Sva ligurska sela Riviere di Ponente imaju jedan stalni element: mir i spokoj koji se tamo diše. Ne trči iz jednog sela u drugo. Obratite pažnju na kamenje kojim su popločane uske ulice ovih sela, bršljan koji se penje po pročeljima kuća i boje cvijeća i zalaska sunca koji se uvlače u najtamnije kutke.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 30.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Casa Verina
gospođa V. Schipperrijn

gospođa V. Schipperrijn

Ja sam Verina Schipperrijn i od 1995. godine pomažem svojim gostima pronaći lijepu kuću za odmor u Italiji. Sam sam vidio kuće i čak sam spavao u većini kuća. Na taj način mogu optimalno okusiti atmosferu, diviti se okolini i sprijateljiti se s vlasnikom. Svaka obitelj ima svoje želje i stoga gotovo svima mogu ponuditi smještaj koji odgovara njihovim željama. Svake godine dodaju se novi smještajni kapaciteti. Još jedna velika prednost koju nudi Casa Verina: samo po dolasku u svoj smještaj možete platiti najam kod većine vlasnika kuća, a od mene i vlasnika traži se mali predujam za potvrdu. Ja sam mali poduzetnik i to želim i ostati, tako da imam priliku održavati osobni kontakt sa svakim vlasnikom kuće i njegovim gostima. Casa Verina nije povezana s organizacijom putovanja, što vam čini jeftiniju, ali morate sami preuzeti brigu o putnom osiguranju i osiguranju od otkaza. Ako vam je ponuda na ovoj stranici prevelika, jednostavno mi pošaljite e-mail sa svojim željama i ponudit ću vam različite opcije kuća koje će vam se sigurno svidjeti. Napominjemo da su navedene cijene od travnja do listopada. Većina smještaja može se iznajmiti i izvan ovih mjeseci. Molimo kontaktirajte nas za informacije o cijenama i dostupnosti izvan navedenih mjeseci. Želim vam puno blagdanske zabave! Verina


Dalji smještaji od gospođa V. Schipperrijn


ostale informacije

Broj objekta: 444807

Posljednje ažuriranje: 30.03.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/444807.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina