Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  8   Gosta/Gostiju
213m²  stambena površina
4 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
213m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila ima 190 m2, kompletno novoopremljenu kuhinju s prostranom blagovaonicom i dnevnim boravkom, kao i 8 kreveta sa svojim kupaonicama (en suite). S velike natkrivene terase pruža se prekrasan pogled na more i planine. Ovdje možete uživati u romantičnom izlasku sunca za doručak. Osim toga, osamljeni vrt s bazenom (8x4m) i barom na bazenu nudi Vam potpunu privatnost.

Imanje je vrlo tiho u ekskluzivnom rezidencijalnom području bez izravnih susjeda. Osim stabla limuna, naranče i masline, u vrtu se nalaze lijepo cvjetajuće i mirisne biljke iz ovog kraja. Ovdje se možete isključiti u vrijeme ručka i napuniti baterije ili uživati u večernjem suncu. Osim toga, gostima su besplatno na raspolaganju teniski teren i 2 zajednička bazena.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Mogućnost kupovine 6.5 km

6.5 km

Restoran 1 km

1 km

Autobus 6.5 km

6.5 km

Zračna luka 90 km Valencia oder Alicante

90 km

Kolodvor 20 km Denia

20 km

Izlaz s autoceste 10 km Ondara

10 km


Mjesto i položaj smještaja

"Aldea de las Cuevas" sastoji se od visokokvalitetnih vila izgrađenih u tipičnom španjolskom stilu na velikim parcelama okruženim zelenilom. Naša Villa Higuera nalazi se ovdje gotovo na kraju naselja na prostranoj parceli sa samo jednim susjedom. Odavde imate prekrasan pogled na voćnjake, planine i more, živite usred prirode i udaljeni ste samo nekoliko minuta vožnje od plaže, atrakcija u Marini Alta te noćnog i kulturnog života Denije ili Valencije (treći grad po veličini u Španjolskoj).

Zbog zemljopisnog položaja, Denia i Marina Alta imaju ne samo more i njegove plaže i uvale, već i mnoge kulturne i rekreacijske mogućnosti u susjednim planinama iu gradovima Javea i Valencia. Unatoč našim brojnim posjetima, uvijek smo iznenađeni što novo otkrivamo i već se radujemo našem sljedećem odmoru na Costa Blanci. Čisto more, čisto sunce!

S obalom dugom više od 20 kilometara, Denia je raj za ljubitelje mora. Na sjeveru, netaknute, duge, pješčane plaže koje se lagano spajaju s vodom pozivaju cijelu obitelj da se zadrži.

Na jugu ćete pak pronaći stjenovite uvale koje su vrlo pogodne za ronjenje, penjanje i izlete brodom.

Dakle, ako želite koristiti prednosti mora na Costa Blance u ljetnoj sezoni, pronaći ćete pravu plažu ili pravu uvalu za kupanje u okolici Denije.

Međunarodni certifikati kvalitete i upravljanja okolišem dodijeljeni su za sve plaže u Déniji. Iz godine u godinu većina plaža u Déniji dobiva Plavu zastavu, europski simbol čiste plaže i mora.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu najma uključena je struja, voda i plin te posteljina i ručnici.

Polog će biti vraćen bankovnim prijenosom nakon razdoblja najma, umanjen za sve troškove zamjene ili popravka.

Ako najmoprimac kasni s plaćanjem više od 7 dana, najmodavac ima pravo raskinuti ugovor bez otkaznog roka i iznajmiti nekretninu drugome.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Storniert (kündigt) der Mieter den Vertrag vor dem Mietbeginn, ohne einen Nachmieter zu benennen, der in den Vertrag zu denselben Konditionen eintritt, sind als Entschädigung unter Anrechnung der ersparten Aufwendungen die folgenden anteiligen Mieten (ausschließlich der Endreinigung) zu entrichten, sofern eine anderweitige Vermietung nicht möglich ist. Kündigung bis: 60 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises 30 Tage vor Mietbeginn: 100 % des Mietpreises Gleichwohl ist der Vermieter bemüht, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten. Bricht der Mieter den Aufenthalt vorzeitig ab, bleibt er zur Zahlung des vollen Mietpreises verpflichtet. Eine Stornierung bzw. Kündigung kann nur schriftlich erfolgen. Maßgeblich ist der Tag des Zugangs der Erklärung bei dem Vermieter.

ostale informacije:

Najbolja kuhinja u Europi, uvjereni su mnogi stručnjaci:

Denia ima najbolju gastronomiju u regiji Valencije i Alicantea. Činjenica je da se Marina Alta tijekom godina razvila u mjesto s najvećom gastronomskom raznolikošću i kvalitetom. Od pizze do Haute Quisine, s Quique Dacosta (Dénia, 3 Michelinove zvjezdice), broj 1 u Europi, preko Casa Pepa (Ondara) i Bon Amb (Xàbia), svaki s jednom zvjezdicom, do Marcella iz pizzerije u Orbi (Top 5 pizza u Španjolskoj) postoji ogromna kulinarska širina vrhunske kvalitete.

Zadržite se tamo gdje je najljepše!

Tapas barovi i ugodni trgovi u Deniji:

Bilo na plaži u zalazak sunca ili na večeri u gradu, ima mnogo toga za istražiti kad padne noć i počne noćni život sa svim svojim mogućnostima.

Denia nudi puno raznolikosti navečer i noću. Volimo ići u šetnju starim gradom ili u luku.

Bilo da se radi o ukusnom sladoledu ili dobro održavanom obroku, tu su izvrsni barovi, kafići i restorani, a nakon toga brojni prekrasni trgovi ili jedno od vrhunskih događanja u dvorcu pozivaju vas da se zadržite.

Umjetnost, kultura, buvljaci i tjedni sajmovi

U središtu grada, kao iu tvrđavi Denia, tijekom cijele godine održavaju se razna umjetnička i kulturna događanja koja vas pozivaju da se inspirirate i zadržite.

Tjedni, buvljaci i tržnice također su izvrsna prilika za upoznavanje zemlje i njezinih ljudi te stjecanje novih dojmova.

Bilo da su ljubitelji vode, jahanja ili vožnje biciklom, svi uživaju u lijepom vremenu, kući i raznolikom okruženju

Vrhunska klima, u svjetskoj usporedbi!

Klima je iznimno ugodna tijekom cijele godine, suha i postojana s vrlo čistim zrakom, s mirnim i blagim zimama (temperatura između 16 – 21°C). Prosječna godišnja temperatura je 20°C, a uz svježi morski povjetarac, ljeta su topla, ali nikad prevruća (oko 30°C). Prema "Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji" (WHO), Denia i njena okolica Marina Alta jedna su od tri najbolje klimatske regije na svijetu.

plavo nebo, čisto sunce!

Sunce sija 320 dana i oko 2500 sunčanih sati godišnje, tako da ima devet mjeseci ljeta i tri mjeseca proljeća. Stoga vas planine i doline pozivaju na intenzivno planinarenje, penjanje i vožnju biciklom između listopada i svibnja.

Zbog toga ovo klimatsko područje s povlaštenim uvjetima liječnici preporučuju kao najzdraviju regiju na svijetu. I zbog ovih posebnih okolnosti Marina Alta posebno je cijenjena kod osoba s respiratornim i reumatskim problemima.

Pješačenje i planinarenje

Zaleđe Denie je raj za planinare i penjače. Jedno od najboljih područja za to je Marina Alta. Kroz ovo područje prolaze različiti planinski lanci i klanci. Najviša od njih do 1500 m. Ovdje ćete pronaći dobro označene pješačke staze u raznolikom planinskom krajoliku, koje vam omogućuju da istražite brojne ostatke maurske prošlosti i istinski uživate u ljubaznosti lokalnog stanovništva.

Posebno je dojmljivo vrijeme cvatnje badema od siječnja do ožujka, kao i buđenje prirode uz bezbroj planinskog cvijeća i promjenjive boje lišća u jesen.

Uvijek nas oduševi prekrasno cvijeće i plodovi Marine Alta (orhideje, ružmarin, divlji tulipani, bademi, masline, naranče, smokve, trešnje i grožđe), te susreti s pticama, divljim svinjama, lisicama, bikovima ili nečim manje divlje : bogomoljke, zmije, ovce, koze i magarci, vratili su se s naših planinarenja.

Insajderski savjet za trkaće bicikliste i brdske bicikliste

Trkaći biciklisti i brdski biciklisti pronaći će idealna područja za obilazak i trening u regiji Marina Alta. Najbolje vrijeme za ugodan bikerski odmor su mjeseci listopad, studeni i ožujak do lipanj, pri čemu profesionalne ekipe svoje trening kampove započinju početkom prosinca i mogu se naći posvuda, jer ugodnih 15 - 20°C omogućavaju opsežne ture po razgranata mreža već u siječnju malim, gotovo slobodnim ulicama, koje prolaze kroz brdovito, dijelom planinsko zaleđe. Na 100 km ima oko 1000 metara visinske razlike. Ali rijetko je strmo. Umjereni usponi i dugi spustovi nude raznolikost i fantastičan pogled na obalu i okolne planine. Najviši vrh u regiji je 1558 m visoka Aitana. Tu su i brojne uređene staze i planinske staze za brdske bicikliste, koje vode kroz vinograde, maslinike i nadasve nasade naranči i pružaju raznolikost.

Jedrenje, golf i konjički sportovi na vrhunskoj međunarodnoj razini

Na plažama Denije postoji, osim bogatstva vodenih i jedriličarskih sportova, izvrsni golf i konjički sportski sadržaji Oliva Nova sportova međunarodnog formata.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin V. Brenner

gospodin V. Brenner

Volimo biti vani u ugodnoj klimi tijekom cijele godine i uvijek se veselimo plavetnilu neba, apsolutnom miru i tišini oko kuće i izboru jednog od najopsežnijih sportskih i rekreacijskih sadržaja uz more ili u planine, kao i tu kulturu i noćni život u Deniji ili Valenciji.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 445031

Posljednje ažuriranje: 20.01.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/445031.htm

Gospodin Volker Brenner

Ernst-Ludwig-Strasse 6

64850 Schaafheim

0049(0) 60735069617

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina