Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Meeresflüstern

Zingst

maks.  6   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
95m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Svjetlom obasjane, prostrane sobe u skladnim bojama i ekskluzivnim namještajem jamče vam opuštajući odmor od svakodnevnog života: granitni podovi, visokokvalitetno opremljena kuhinja, dvostruki umivaonik od prirodnog kamena, walk-in stakleni tuševi, kamin, WLAN i podno grijanje. dnevni boravak/blagovaona, kuhinja, hodnik i kupaonica na 1. katu. 1. kat.

Naći ćete najmanje jednu mrežu protiv insekata po sobi i na vratima terase.

Stubišna vrata, ugrađena zaštita od utičnica, noćno svjetlo i nekoliko detektora dima.

Ugrađeni sigurnosni uređaj za izbjegavanje previsoke koncentracije ugljičnog monoksida pri istodobnoj uporabi nape i štednjaka. Niskoenergetska kuća sa solarnim ćelijama za grijanje vode.

Našu smo kuću opremili pažljivo i s velikom pažnjom za detalje, tako da se u njoj osjećate ugodno. Ovdje ćete moći provesti nezaboravan odmor i odmah se osjećati kao kod kuće. Uživajte u kući za odmor Meeresflüstern!

Naša cijela kuća je obložena svijetlim granitom, osim gornjeg kata (laminati). U prizemlju možete uživati u ugodnoj toplini podnog grijanja i kamina u hladnijim ljetnim večerima iu tamnijim mjesecima u godini - drva za ogrjev osiguravamo besplatno.

Budući da je prostrani dnevni boravak zidom odvojen od stubišta, u cijeloj je kući mirnija atmosfera s mogućnošću da se svi povuku. U dnevnoj sobi nalazi se udoban kauč s dekama i jastucima te dvije kožne fotelje. Za velikim blagovaonskim stolom (180x90 cm) možete udobno jesti, igrati se, razgovarati sa šest osoba...

Kvalitetno ugrađena kuhinja opremljena je svime i ne ostavlja ništa nedovoljno! Sve radne površine i stražnja površina izrađeni su od granita koji se lako održava. Pećnica, veliki zamrzivač, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, toster, kuhalo za jaja, aparat za kavu i perilica posuđa su naravno uključeni, posuđe i pribor za jelo za 12 osoba, čaše za čaj, visokokvalitetni set lonaca, razne tave, blender, blender, glačalo za vafle, tepsija posuđe, zdjelice za juhu, blok noževa, itd. Od posude za kavu do Za svako piće postoje čaše za čaj, vino, šampanjac, rakiju i (pšenično) pivo.

Za vašu djecu imamo dodatno posuđe, pribor za jelo, šalice i dvije visoke stolice. U vrtnoj kućici pronaći ćete još jednu visoku stolicu za vrt.

Opustite se i odmorite u ugodnoj atmosferi za dobro raspoloženje: dvije spavaće sobe na 1. katu nude vam velike ormare s puno prostora za pohranu vaše garderobe za odmor. Soba s bračnim krevetom (2x 90x200 cm): Odvojeni visokokvalitetni madraci i podesivi letvični okviri, jedan madrac stupnja tvrdoće 2, drugi stupnja tvrdoće 3. Dvije spavaće sobe (1. i 2. kat) opremljene su po dva boksa opružni kreveti. Možete očekivati najvišu udobnost spavanja! Kvalitetni ljetni i zimski kreveti (dole) i pomoćni. Dostupan jastuk s 3 komore. Za alergičare nudimo dodatnu posteljinu bez paperja. Posteljina i ručnici mogu se dodatno rezervirati. Svaka spavaća soba ima dodatno sjedalo, sobara i SAT TV u svakoj sobi.

Za malu djecu nudimo dva putna krevetića s ekstra debelim madracima i higijenskim ulošcima. Molimo ponesite vlastitu posteljinu ili vreću za spavanje. Podloga za prematanje, kanta za pelene i kupka za bebe sa sjedalom također su dostupni.

Svaka spavaća soba, uključujući i zabatnu sobu, može se zatvoriti vratima. Obje spavaće sobe na 1. katu mogu se potpuno zamračiti. U zabatnoj sobi postoji mogućnost zamračivanja spavaće sobe s neprozirnim plisiranim roletama - ova ugodna soba s velikim prednjim prozorom pruža vam pogled na Baltičko more!

Maksimalan kapacitet: 6 osoba

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 12 km Ostsee-Flughafen Stralsund-Barth

12 km

Kolodvor 12 km Barth

12 km

Izlaz s autoceste 60 km Fischland-Darß-Zingst

60 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša obiteljska i udobna kuća nalazi se u lječilištu Zingst na Baltičkom moru. Kuća se nalazi na uglu parcele u sklopu od pet kvalitetnih dvojnih kuća na maloj privatnoj cesti bez prometa (slijepa ulica).



Lokacija je apsolutno mirna. Noću se samo more čuje!



Terasa je orijentirana na jug/zapad, ograđena bijelim plastičnim elementima i uređena s mnogo trajnica. Osobito u proljeće i jesen zaštićeni ste od često hladnih sjevernih i istočnih vjetrova.



Od naše kuće za odmor udaljena je samo cca 250m do beskrajne, bijele plaže iz snova koja se blago spušta u more (sportska, tekstilna i nudistička plaža) i do škole surfanja.

Pješačite 15 minuta do pristaništa i šetališta Zingst s puno mogućnosti za kupovinu.

Najbliži supermarket sa pekarom je udaljen svega 500m. Najbliži rent bicikala udaljen je 300m. Gastronomija za sve ukuse dostupna je na pješačkoj udaljenosti.

Rostock i Stralsund (muzej mora, Ozeanum, vodeni park Hansedom) kao i Rügen mogu se brzo doći automobilom za jedan sat.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Energetski dodatak je već uključen u cijene

***

Za rezervacije ispod minimalnog boravka, uobičajena cijena se primjenjuje na ponude, inače plus. 10€ po noćenju.

***

Boravišna pristojba tijekom cijele godine 2,30 € od 18 godina/za teške uvjete od 50% a djeca od 7-17 godina pola

***

Maksimalna zauzetost: 6 odraslih i 2 djece do 3 godine u putnom krevetiću

***

U glavnoj sezoni samo naknadne rezervacije ili ostavite sedam besplatnih noćenja za sljedeću rezervaciju.

***

Uvjeti poništenja:

  • Stornogebühr pauschal 80€ Stornogebühr ab Buchungsdatum 0%, ab 90 Tage vor Anreise: 10%, ab 60 Tage vor Anreise: 50%, ab 30 Tage vor Anreise: 80%, ab dem 29. Tag vor Anreise: 100% der Mietkosten (abzügl. Endreinigung, Kurtaxe und evtl. Wäschesets) Bitte schließen Sie eine Reiserücktrittskostenversicherung ab!

ostale informacije:

Naša je kuća vrlo pogodna za obitelj:

Za djecu do 3 godine tu su dva putna krevetića s higijenskim ulošcima i dodatnim debelim madracem, periva podloga za prematanje, kanta za pelene, dječja kadica sa sjedalicom, dekica za igru, dječji pribor za jelo i posuđe, vrata za stepenice, mnoge igre i knjige za mlade i stari, kockice za gradnju, stolice za hranjenje, jedna stolica za hranjenje Garden, noćna lampa za utičnicu, kolica, puno igračaka za pijesak, lopti i ležaljki za plažu...



Naša kuća je također idealna za obitelji sa starijom djecom ili parove. Osim romana i biciklističkih karata, pronaći ćete mnoštvo informacija o turističkoj regiji i aktualnim događanjima.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.05.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj H. Laubuhr

obitelj H. Laubuhr

Dragi gosti, mi smo obitelj iz prekrasnog Münsterlanda i ispunili smo veliki san s kućom za odmor Meeresflüstern. Bit će nam zadovoljstvo poželjeti vam dobrodošlicu kao našim gostima u vikendici Meeresflüstern. Srdačan pozdrav Heiner i Lena Laubuhr


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 445033

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/445033.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina