Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Prieuré St. Martial Le Chapitre

Alignan du Vent

maks.  2   Gosta/Gostiju
56m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
56m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 21 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Priory Saint Martial u Alignan-du-Ventu naziv je nekadašnjeg samostana koji su vjerojatno u 8. stoljeću sagradili redovnici benediktinskog reda na mjestu stare rimske vile. Iz tog vremena ostala je kapela s dijelovima zvonika i fontana u dvorištu. U 15. stoljeću redovnici su sagradili novu kapelu koja i danas postoji, au 18. stoljeću cijeli je samostan proširen.

Godine 1990. imanje je privatno preuzeto te pažljivo i s ljubavlju pretvoreno u veličanstveno mjesto za odmor i opuštanje. Imovina sada uključuje nekoliko apartmana, od kojih su svi u privatnom vlasništvu i koriste ih vlasnici prvenstveno kao apartmane za odmor, a neki se također iznajmljuju turistima. Svim suvlasnicima i njihovim gostima na odmoru na raspolaganju je prekrasan prirodni park u kojem žive veselo cvrkutave ptice i cvrkut cvrčaka, dva uređena bazena i dovoljno parkirnih mjesta.

Prieuré Saint Martial nalazi se u oazi okruženoj vinogradima u departmanu Hérault, u regiji Occitania u južnoj Francuskoj. Blagoslovljena blagom mediteranskom klimom na fantastično lijepoj lokaciji, lokacija je idealna za biciklističke ture, planinarenja i izlete. Nedaleko odatle nalaze se ne samo prekrasne plaže (cca. 20 minuta vožnje automobilom), već i bezbrojne znamenitosti, poput povijesnog grada Pézenas sa svojim brojnim antikvarijatima (cca. 5 minuta vožnje automobilom), Béziers s poznatim Starim Most/Pont Vieux (približno 20 minuta), kao i Narbonne, Agde, živahni Cap 'd'Agde, Sète, Mèze, Montpellier, Narbonne, Carcassonne, veličanstveni Camargue i mnoga druga lijepa mjesta koja možete otkriti u okolici i istražiti .

Naš apartman "Chapitre" nalazi se u prekrasnom "interijeru" imanja, oko unutarnjeg dvorišta nalazi se 12 stambenih jedinica. Od toga, 3 apartmana uključujući glavnu kuću su naseljeni tijekom cijele godine. Još 4 apartmana iznajmljuju se gostima na ljetovanju. Preostalih 5 apartmana koriste isključivo francuski vlasnici kao drugi dom/apartman za odmor.

Naš udoban, novorenoviran stan u potkrovlju površine cca 56 m2 ima spavaći dio s bračnim krevetom i madracima s oprugama (1x stupanj tvrdoće 2 i 3), prostrani dnevni boravak i blagovaonicu s otvorenim kaminom i klima uređajem te novu čajna kuhinja uključujući perilicu posuđa i rublja, kupaonica s kadom/tušem i odvojeni WC. Pristup internetu (WLAN) dostupan je besplatno. Novi televizor s mogućnošću interneta omogućuje vam gledanje ne samo francuskih već i njemačkih TV kanala putem odgovarajućih aplikacija. Osim toga, tu je i prekrasan prednji vrt za ekskluzivnu upotrebu - prirodno opremljen vrtnim namještajem i plinskom pločom.

Možete koristiti zajedničke prostore s dva bazena i park sa stolom za stolni tenis za 2 osobe te zauzeti zajednički parking vozilom po slobodnom izboru mjesta.

Lokacija između dva sela "Tourbes" i "Alignan-du-Vent" je mirna, povezna cesta između ovih sela vodi pored našeg imanja. Vozite se oko 2,5 km do sela, gdje se nalazi pekara, mesnica i trgovina mješovitom robom, kao i kafić i vrlo tipična, prava južnofrancuska atmosfera.

Pézenas je udaljen oko 6 km, jedan je od najljepših malih gradova u južnoj Francuskoj s vrlo zanimljivim renesansnim građevinama i jednom od najljepših tržnica svake subote. Uronite u ovu nepatvorenu južnofrancusku atmosferu, otkrijte regiju s prekrasnim plažama i šarm obližnjeg Cevennesa s klancima i bistrim rijekama koje također pozivaju na kupanje.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 22 km

22 km

Jezero 25 km

25 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 6 km

6 km

Zračna luka 70 km Montpellier

70 km

Kolodvor 6 km Pézenas

6 km

Izlaz s autoceste 12 km A9

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Prieuré Saint Martial nalazi se usred prekrasne prirode i vinograda u prekrasnoj regiji Herault, koja je idealna za sve vrste izleta. Odavde, na kratkim udaljenostima, možete posjetiti prekrasne plaže, kao i šarmantna povijesna sela i gradove, kao i rastuće Cevenne s bistrim rijekama i klancima. Udaljenosti do autoceste su cca 5 km (A 75) i cca 12 km (A 9). Lokacija između dva sela "Tourbes" i "Alignan-du-Vent" je mirna, povezna cesta između ovih sela vodi pored našeg imanja. Vozite se oko 2,5 km do sela, gdje se nalazi pekara, mesnica i trgovina mješovitom robom, kao i kafić i vrlo tipična, prava južnofrancuska atmosfera. Pézenas je udaljen oko 6 km, jedan je od najljepših malih gradova u južnoj Francuskoj s vrlo zanimljivim renesansnim građevinama i jednom od najljepših tržnica svake subote. Ostali gradovi do kojih se može brzo doći su "Beziers" (cca. 20 minuta) i Narbonne ili Montpellier (oba cca. 40 minuta).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 21 dana prije dana dolaska.
  • Stornogebühren: Bei einem Rücktritt/Stornierung bis zum 21. Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn fallen keine Stornierungsgebühren an.* Bei einem Rücktritt vom 20. Tag bis zum einschließlich 14. Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn werden 40 % des Reisepreises als Stornierungsgebühr fällig. Bei einem Rücktritt vom 13. Tag bis zum letzten Tag vor dem vereinbarten Mietbeginn werden 90 % des Reisepreises als Stornierungsgebühr fällig. Bei späterem Rücktritt oder bei Nichtantritt der Reise wird der gesamte Reisepreis fällig. Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittversicherung

ostale informacije:

Nekadašnji samostanski kompleks, temelji rimskog podrijetla. Bez bučnih događanja i slavlja, stoga idealno za opušten i miran odmor usred prekrasne prirode.

Kućni ljubimci nisu dopušteni u kompleksu i apartmanu.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin J. Nees

gospodin J. Nees

Više od 2 desetljeća intenzivno putujemo u susjednu nam državu Francusku, neki od njih s mobilnom kućicom. 2019. godine zaljubili smo se u prekrasno povijesno imanje i kupili jednu od stambenih jedinica koje se tamo nalaze. Početkom 2023. godine uspjeli smo preuzeti susjedni stan. Drago nam je što vas možemo pozvati na ovo jedinstveno utočište na nekoliko dana.


ostale informacije

Broj objekta: 446958

Posljednje ažuriranje: 28.02.2024

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/446958.htm

Gospodin Jürgen Nees

Neuer Weg 6

67259 Beindersheim

0049(0) 3753010

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 21 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina