Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Prachtig 6-persoons appartement

Zeeland (Nizozemska)

maks.  6   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Izađite i uronite u šarm ovog slikovitog ribarskog sela u Zeelandu.



Sa 3 udobne spavaće sobe, stan nudi dovoljno prostora za cijelu obitelj. Moderna kuhinja potpuno je opremljena tako da možete pokazati svoje kuharsko umijeće koristeći svježe lokalne namirnice. Opustite se i uživajte u ugodnim večerima u dnevnoj sobi, odakle imate prekrasan pogled na centar Yersekea.



Lokacija našeg apartmana je zaista jedinstvena. Izađite van i naći ćete se okruženi mirisnim morskim povjetarcem i očaravajućim karakterom Yersekea. Prošećite duž luke gdje se možete diviti ribarskim brodovima i uživati u ukusnoj svježoj ribi u obližnjim restoranima.



Za ljubitelje kulinarskih avantura neizostavan je obilazak povijesnih jama kamenica s vodičem. Ovdje možete otkriti bogatu povijest kulture kamenica i čak uživati u kušanju ovih lokalnih delicija.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 100 km Rotterdam

100 km

Kolodvor 3 km Kruiningen - Yerseke

3 km

Izlaz s autoceste 3 km A58

3 km


Mjesto i položaj smještaja

I ima još toga! Nasuprot našeg apartmana nalazi se slasna slastičarna u kojoj možete uživati u tradicionalno spravljenom sladoledu. Osim toga, ispod našeg apartmana nalazi se informacijska točka Yerseke, koja će vam dati sve informacije i savjete koji su vam potrebni kako biste maksimalno iskoristili svoj boravak. Ako želite istražiti okolicu, na info punktu možete unajmiti i e-choppere i skutere.



Nemojte više čekati i rezervirajte već danas. Vaša avantura na odmoru počinje ovdje, u našem apartmanu za 6 osoba u srcu Yersekea!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Plivanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Kada rezervirate odmor u Zeelandu s Blue Green Holidayom, možete biti sigurni da ćete imati odmor u Yersekeu i okolici koji vam odgovara. Poznajemo ovo područje kao nijedno drugo i stoga vam možemo ponuditi pravi smještaj za odmor. Od dolaska do odlaska, zalažemo se za osobni kontakt, kako biste doživjeli bezbrižan odmor u Zeelandu. Brzo pogledajte našu web stranicu za više informacija i dostupnost ponude kuća za odmor.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Blue Green Holiday
gospodin L. Steketee

gospodin L. Steketee

Dobro došli u Zeeland! Kao čistokrvni Zeelandci, ponosni smo što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u našu prelijepu pokrajinu. Ovdje ima mnogo toga za raditi u bilo koje doba godine i rado ćemo vam pomoći da to iskusite. Ono što Zeeland čini jedinstvenim je to što vode ima posvuda i svaki put možete otkriti nove obale. Sama promjena perspektive pruža opuštanje. To možete iskusiti sami, na primjer, provodeći jedan dan putujući e-čoperom tvrtke Scooter Huren Zeeland. Ako više volite ići na vodu, možete otići na izlet brodom po Oosterschelde. Tko zna, možda ugledate pliskavice ili tuljane. Priroda je ovdje nevjerojatno lijepa. Rođeni smo i odrasli u Yersekeu, također poznatom kao "Yese". Kao i mnogi poduzetnici u ovoj regiji, uživam raditi sa svojom obitelji. U našem obiteljskom poslu predani smo zeelandskom gostoprimstvu. S predanim timom i prekrasnom lokacijom na Oosterscheldeu, imamo sve da vaš odmor u Zeelandu učinimo posebnim. Nudimo vam mogućnost stvaranja nezaboravnih uspomena. Blue Green Holiday trenutno nudi oko 50 različitih vrsta smještaja. Svaka kuća je jedinstvena, što znači da je naša ponuda izuzetno raznolika. “Imamo smještaj za deset osoba, ali i udobne kućice za malu obitelj. Manje kuće za odmor pogodne su i za poslovna putovanja.” “Zuid-Beveland je podcijenjen dio Zeelanda. Pogotovo u usporedbi s Walcherenom, ovdje je tiše i ugodnije. Ipak, i ovdje imamo plaže, možda ne tako velike kao one na Walcherenu, ali vrlo udobne, poput Yersekea, Wemeldingea ili Katsa. Imamo prekrasne biciklističke staze i prekrasan prirodni rezervat Zak van Zuid-Beveland. I naravno, imamo ukusne plodove mora u Yersekeu. A odakle naziv Blue Green Holiday? „Vrlo lako! Plava označava Oosterschelde, a zelena se odnosi na Zak van Zuid-Beveland." Zbogom! Lennert i Lenny


ostale informacije

Broj objekta: 448105

Posljednje ažuriranje: 27.09.2023

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/448105.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina