Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Kastel Stari

maks.  4   Gosta/Gostiju
38m²  stambena površina
1 spavaća soba
0  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
38m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

balkon
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

gostinski toalet 1


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pretinac za duboko zamrzavanje
Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
WLAN bežična lokalna mreža
Spremište za bicikle

Podobno za

Nepušači
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.7 km

2.7 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 6.5 km

6.5 km

Kolodvor 0.2 km direction Split

0.2 km

Izlaz s autoceste 25 km

25 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • For cancellations up to the 42nd day prior to commencement of the first day of stay: 0% of the rent.
  • For cancellations from the 42nd day up to the 28thday prior to commencement of the first day of stay: 40% of the rent.
  • For cancellations from the 28th day up to the first day of stay: 90% of the rent.
  • For cancellations on the first day of stay or later: 100% of the rent.


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


20 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.6 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.6 Servis
4.6 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Femke Lazaroms

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži engleski

Andre Huijbens

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

stephan kruijmel

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Ingrid Brown

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Jorinde Schobert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman je jednostavno predivan! Vrlo dobro opremljen sa svime što vam treba, vrlo lijepo uređen - upravo kao na fotografijama, i s prekrasnim pogledom s višeg položaja! Čak smo imali njemačku televiziju (satelit). Vlasnici su bili nevjerojatno ljubazni! Pomoćni, susretljivi i uvijek dostupni za pitanja - čak su nam donijeli trešnje iz vlastitog vrta! Bilo je puno trgovina u blizini - čak i Kaufland i Lidl udaljeni su samo 10 minuta vožnje automobilom! Restorani, brza hrana i kafići bili su posvuda - čak i uz more - a cijene su bile vrlo dobre. Veći gradovi Trogir (vrlo preporučljiv) i Split bili su udaljeni 15 minuta vožnje - sam je grad mirniji i ugodniji. U blizini je mnogo plaža (neke su malo dalje, ali posebno se preporučuju plaže na otoku Čiovu) i okolica je zaista vrlo lijepa. Automobilom ste u samo nekoliko minuta u centru grada uz more - pješice, prema Googleu, trebalo bi oko 40 minuta.

monique Reitsema

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Srdačno smo dočekani. U hladnjaku je bio pripremljen pladanj sira, šunke, maslina i štapića od kruha. Vino i hladna voda. Kratko objašnjenje, zatim smo uživali u predivnom pogledu. Vrlo čisto. Stvarno preporučujemo. Nažalost, nema bazena, ali u okolici su lijepi zaljevi. Automobil je potreban.

Jorinde Schobert

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Apartman je bio jednostavno predivan! Izuzetno dobro opremljen, sa svime što je potrebno, vrlo privlačno uređen - baš kao na slikama, smješten na višem položaju i stoga sa spektakularnim pogledom! Čak smo imali njemačku televiziju (satelitsku).

Vlasnici su bili nevjerojatno ljubazni! Pomoćni, susretljivi i uvijek dostupni za pitanja - čak su nam donijeli trešnje iz vlastitog vrta!

Bilo je mnogo trgovina u blizini - čak je bilo i Kauflanda i Lidla samo 10 minuta vožnje automobilom! Restorani, brza hrana i kafići bili su svuda - čak i neposredno uz more - a cijene su bile vrlo povoljne.

Veći gradovi Trogir (vrlo preporučljiv) i Split bili su udaljeni 15 minuta vožnje - samo mjesto je mirnije i ugodnije. Postoji bezbroj plaža u blizini (malo dalje, ali posebno preporučujem plaže na otoku Čiovo) i područje je zaista vrlo lijepo. Automobilom možete biti u samom centru grada uz more za nekoliko minuta - pješačenje po googleu traje oko 40 minuta.

Ingrid Brown

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži njemački

Vrlo prijateljski i susretljivi vlasnik apartmana. Uz to, dobio sam grickalice kao dobrodošlicu i poruku SMS-om da li nam je sve što nam je potrebno. Vrlo čisto, sve je tu, od kuhinjskog papira do toalet papira. Mnogo posteljine i ručnika. Dobra kreveta i moderno održavan namještaj. Velika terasa s predivnim pogledom na more.

Annemarie Bruijnzeels

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Srdačan doček uz finu zakusku i piće. Kofere su doneli gore. Odličan smeštaj, čisto i sve je tu. Svako jutro dolazi pekar. Porodica je uvek spremna da pomogne ako je potrebno. Pogled na more je divan. Miran deo obale sa dobrim pristupom Splitu i Trogiru. Unutrašnjost takođe vredi videti. Ne zaboravite prirodni park Krka.

Henk Mollet

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Pronalazak lokacije predstavljao je određene probleme, unatoč našem navigacijskom sustavu. Smještaj je izvrstan i predaja ključeva odmah nakon dolaska. Imali smo pogled na more, tako da smo imali dobar pogled na Split, more i Trogir. Balkon je također prostran, što je omogućilo ugodan boravak.

monique Reitsema

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Dobili smo srdačnu dobrodošlicu. U hladnjaku je bio spreman sir, šunka, masline i tanjurić s kruhom. Vino i hladna voda također. Kratak objašnjenje, a zatim uživanje u prekrasnom pogledu. Izuzetno čisto. Definitivno preporučljivo. Nažalost, nema bazena, ali u okolnim uvalama ima lijepih plaža. Automobil je nužan.

X X

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Rano ujutro smo stigli na naše boravište i vlasnik nam je dopustio da se uselimo sat vremena ranije. Kad smo stigli, vrlo prijateljski su nas dočekali i dali nam detaljan obilazak stana. Za nas je bio rashlađena boca vina u frižideru i ploča sa ukusnim poslasticama. Pogled s balkona je zaista izvanredan. Cijeli stan je opremljen svim potrepštinama. Kuhinja je opremljena s dovoljno tanjura, pribora za jelo, čaša itd. Bilo je više nego dovoljno ručnika koje smo smjeli koristiti. Tijekom našeg boravka stol na balkonu je bio uništen olujom i nakon prijave vlasniku brzo smo dobili novi stol, izvrsna usluga! Okolica je vrlo lijepa i raznolika. Divno je ići na more ili planinarenje u planine.

Jeannette Albarda

4,6
4.6 4.6 4.6 4.6 4.6
Prikaži nizozemski

Bilo je tamno kad smo stigli. Zbog toga je bilo malo teže naći lokaciju. Ulice su vrlo strme i uske. Apartman izgleda super, ali za 4 osobe je malo mali. Pogled s balkona je također fantastičan. S balkona možete vidjeti zračnu luku. Ali nismo previše smetali. Sviđalo nam se gledati. Trebate automobil da biste otišli na plažu. Imali smo super odmor.

Jorinde Schobert

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Apartmani su jednostavno prekrasni! Vrlo dobro opremljeni, s svime što treba, vrlo privlačno uređeni - baš kao na fotografijama, izdignuti tako da imaju odličan pogled! Čak smo imali njemačku televiziju (satelit).

Vlasnici su bili nevjerojatno prijateljski! Pomogli su nam, bili susretljivi i uvijek dostupni za pitanja - čak su nam donijeli trešnje iz vlastitog vrta!

Postoji mnogo kupovina u neposrednoj blizini - čak i Kaufland i Lidl samo 10 minuta vožnje autom! Restorani, brza hrana i kafići bili su svuda - čak i uz more - a cijene su bile vrlo dobre.

Veći gradovi Trogir (vrlo preporučljivo) i Split bili su udaljeni 15 minuta vožnje - mjesto samo po sebi je mirno i ugodno. Ima bezbroj plaža u blizini (nešto dalje, ali plaže na otoku Čiovu se posebno preporučuju) i područje je zaista lijepo. Automobilom ste na moru u samo nekoliko minuta - pješice prema Googleu treba oko 40 minuta.

Ingrid Brown

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži njemački

Vrlo prijateljski i susretljiv najmodavac. Prigrizak za dobrodošlicu i SMS upit da li imamo sve što nam je potrebno. Vrlo čisto, od kuhinjskog papira do toalet papira sve je dostupno. Dosta posteljine i ručnika. Dobar krevet i moderno održavan namještaj. Veliki balkon s predivnim pogledom na more.

Henk Mollet

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Pronalazak lokacije je bio malo problematičan, unatoč našem navigacijskom sustavu. Smještaj je u redu i primopredaja ključeva se dogodila odmah po dolasku. Imali smo pogled na more, tako da smo imali dobar pogled na Split, more i Trogir. Balkon je također prostran, tako da je bilo ugodno boraviti na njemu.

Annemarie Bruijnzeels

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Gostoljubiv doček uz ukusnu zakusku i piće. Koferi su preneseni na kat. Odličan smještaj, čisto i sve je dostupno. Svako jutro dolazi pekar. Obitelj je uvijek spremna pružiti pomoć ako je potrebno. Prekrasan pogled na more. Predivan miran dio obale s dobrim pristupom Splitu i Trogiru. Unutrašnjost također vrijedi posjetiti. Nemojte zaboraviti nacionalni park Krka.

monique Reitsema

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Toplo smo pozdravljeni. U frižideru je bio pripremljen pladanj s sirom, šunkom, maslinama i kriškama kruha. Tu je bila i vina i hladna voda. Kratko objašnjenje, a zatim uživamo u predivnom pogledu. Vrlo čisto. Stvarno preporučljivo. Nažalost, nema bazena, ali u okolici ima lijepih uvala. Auto je neophodan.

X X

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Rano ujutro smo stigli u naš smještaj i vlasnik nam je dopustio da uđemo u apartman sat vremena ranije. Kad smo stigli, vrlo ljubazno su nas dočekali i dali nam detaljan obilazak apartmana. U hladnjaku je bila hladna boca vina za nas i polica s poslasticama. Pogled sa balkona je stvarno predivan. Cijeli apartman je opremljen svim sadržajima. Kuhinja je opremljena s dovoljno tanjura, pribora za jelo, čaša itd. Bilo je dovoljno ručnika koje smo smjeli koristiti. Tijekom našeg boravka, mali stol na balkonu je uništen u oluji i nakon što smo to prijavili vlasniku, vrlo brzo smo dobili novi stol, izvrsna usluga! Okolica je vrlo lijepa i raznolika. Divno je ići na more ili šetati po planinama.

Jeannette Albarda

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7
Prikaži nizozemski

Bilo je tamno kad smo stigli. Zbog toga je bilo malo teže pronaći lokaciju. Ulice su vrlo strme i uske. Apartman izgleda sjajno, ali za četiri osobe je malo manji. Pogled s balkona je fantastičan. S balkona se vidi zračna luka. Ali nismo se mnogo smetali. Nama je bilo zabavno gledati. Trebate automobil da biste otišli na plažu. Imali smo super odmor tamo.


kontakt

Tvrtka Belvilla


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 448304

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/448304.htm


«apartman za odmor Obiteljski odmor Kastel Stari» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 20 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 43 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina