Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Amazing view 2-bedroom countyr house

Dogliani

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u Cascina Nomade, prekrasnu seosku kuću smještenu u Doglianiju, savršenu za opuštajući odmor i otkrivanje ljepota ovog kraja. Kuća, sa svojih 50 četvornih metara stambenog prostora, može primiti do 4 osobe u 2 udobne spavaće sobe, od kojih je jedna dvokrevetna, a druga se može izabrati kao dvokrevetna ili s dvije velike jednokrevetne sobe. Wi-Fi je dostupan u cijeloj kući, kupaonica s tušem, sušilom za kosu i bideom, opremljena kuhinja i privatna terasa s vrtnim stolom s kojeg se pruža prekrasan pogled na brda i planine.



Uronjena u zelenilo i okružena šarmantnim vrtom, kuća nudi idealan ugođaj za odmor s obitelji ili prijateljima, kulturni i turistički odmor, sportski odmor biciklom ili e-biciklom, izlet u planine ili na selo. strana. U zajedničkom vrtu pronaći ćete roštilj za ukusno pečenje na otvorenom, terasu opremljenu garniturom za sjedenje i prostor za opuštanje s udobnim ležaljkama.



Kuća je opremljena stanicom za punjenje električnih automobila (wallbox) i sustavom centralnog grijanja kako bi se osigurala maksimalna udobnost u svako godišnje doba.



Kuhinja je potpuno opremljena sa romantičnim štednjakom na drva, indukcijskim pločama, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, loncima, priborom za jelo, noževima, šililom, kuhalom za vodu, nespresso aparatom za kavu, talijanskim aparatom za kavu. U spavaćoj sobi je posteljina i ručnici. Za najmlađe su na raspolaganju dječji krevetić i visoka stolica.



Unutar kuće u zajedničkom prostoru također ćete pronaći perilicu rublja, zamrzivač, široku ponudu vrtnog namještaja, besplatni Wi-Fi i ugodan prostor za opuštanje s visećim mrežama među drvećem. Kuća je okružena prekrasnim krajolikom, sa spektakularnim pogledom na nebo, biljke, oblake i planine, kao što je prikazano na slikama.



U blizini možete posjetiti brojna kulturno-turistička mjesta, poput drevnih sela i dvoraca, te se prepustiti sportskim aktivnostima kao što su biciklizam, trekking i vožnja bicikla. Ne propustite priliku provesti nezaboravan odmor u našoj fantastičnoj Cascina Nomade u Doglianiju, čekamo vas!



Maria i Jerry

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 65 km

65 km

Jezero 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 5 km

5 km

Zračna luka 106 km Torino Caselle

106 km

Kolodvor 29 km Mondovì

29 km

Izlaz s autoceste 16 km Carrù

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Dogliani je šarmantni pijemontski gradić poznat po vinu i prirodnim ljepotama, umetnut u poznati gastronomski i vinski kontekst Langhea, mjesta UNESCO-ve baštine. Cascina Nomade nalazi se na brežuljku s kojeg se pruža prekrasan pogled na okolne brežuljke i cijeli alpski lanac, posebice na poznati Monviso. Cascina je umetnuta u seoski kontekst u potpuno tipičnom i obnovljenom selu, u blizini crkve s kraja devetnaestog stoljeća. Od seoske kuće možete krenuti pješice ili biciklom u posjet okolnim selima, iako je za restorane i supermarkete bolje uzeti auto.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Svaka sezona je idealna za posjet našoj Cascini, iz tog razloga neće biti ljetnih poskupljenja i zadržat ćemo cijenu od 150 € po noćenju tijekom cijele godine, 800 € tjedno uz 50 € troškova čišćenja na cijeni rezervacije. U cijenu je uključena boravišna pristojba od 1,50 € po osobi po noćenju koju ćemo platiti općini Dogliani.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Opustite se s cijelom obitelji u ovom mirnom boravku.

Zaboravite na gradske vibracije, pridružite nam se na prekrasnom seoskom boravku u Cascina Nomade. Bit će nam čast učiniti da se osjećate kao kod kuće, bilo da ste ovdje na odmoru ili provodite vrijeme na poslu kao Digital Nomads. Živimo ovdje i bilo bi nam drago provesti vas Langheom, prekrasnim vinskim područjem pod zaštitom UNESCO-a posvuda oko nas.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 31.07.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Cascina Nomade
gospodin G. Busseni

gospodin G. Busseni

Mi smo Maria i Gerri, dvoje mladih momaka koji su se nakon nekoliko godina putovanja po svijetu odlučili vratiti svojim podrijetlima i živjeti na selu posvetivši se gostima, sporom životu i tradiciji. Cascina Nomade je prekrasna seoska kuća smještena na vrhu brda 8 minuta vožnje automobilom od Doglianija. S njega se pruža spektakularan pogled, možete uživati u miru i tišini potpuno uronjeni u prirodu. Imamo odličan wi-fi za osobno slobodno vrijeme i za eventualni rad na daljinu. Imamo mladi vinograd o kojem brinemo i nudimo mogućnost pomoći na selu za one koji to žele. Za naše goste organiziramo degustacije vina i domaćih gastronomskih proizvoda, volimo druženje i druženje. Zajednički su veliki otvoreni prostori: prostor za ležaljke, prostor za roštilj, povrtnjak i vinograd. Vrlo smo sretni što vam možemo dati savjete o glavnim atrakcijama koje se mogu posjetiti iz seoske kuće: posjeti podrumu, trekking, šetnje okolicom, izleti u Barolo, La Morra, Monforte, Serralunga, Mondovì, Torino, Alba, ali i Savona i Ligurija općenito.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 449368

Posljednje ažuriranje: 31.10.2023

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/449368.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina