Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Lakeside serenity Port Broclede

Breukelen

maks.  4   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Interijer hotela Lakeside Serenity Port Broclede gostoljubiv je i dobro dizajniran kako bi gostima pružio udoban i ugodan boravak. Čim uđete, nađete se u otvorenoj kuhinji koja se neprimjetno ulijeva u prostrani dnevni boravak. Kuhinja je moderna i potpuno opremljena sa svim potrebnim sadržajima uključujući ploču za kuhanje, pećnicu, mikrovalnu pećnicu, hladnjak, zamrzivač, perilicu posuđa i veliki izbor pribora za kuhanje i posuđa. To olakšava pripremu ukusnih jela i uživanje u ugodnim trenucima kuhanja.



Dnevni boravak je prostran i ukusno namješten kvalitetnim namještajem koji uključuje udoban kauč, fotelje i blagovaonski stol sa stolicama. Razne sobne biljke doprinose ugodnoj i domaćoj atmosferi sobe. Veliki prozori pružaju obilje prirodnog svjetla i prekrasan pogled na okolni krajolik, posebno sa susjednog balkona okrenutog prema jugu.



Apartman ima dvije ukusno uređene spavaće sobe, svaka s umirujućom vibrom koja osigurava ugodan san. Obje spavaće sobe opremljene su udobnim krevetima, noćnim ormarićima, dovoljno prostora za odlaganje odjeće i osobnih stvari, te zavjesama ili roletama za kontrolu svjetla i privatnost.



Kupaonica je dizajnirana za udobnost i opuštanje. Opremljen je tušem, kadom, umivaonikom, WC-om i grijanom držačem za ručnike. Svi bitni sadržaji poput šampona, regeneratora i sapuna dostupni su gostima za opuštanje i osvježenje nakon dana provedenog u avanturama u okolici.



Cijeli stan je namješten s pažnjom na detalje i udobnost. Pobrinuli smo se za sve potrebe gostiju uključujući besplatni WiFi, posteljinu i ručnike kako biste se mogli opustiti i uživati u svom boravku bez ikakvih briga.



Ukratko, interijer "Lakeside Serenity Port Broclede" nudi toplu dobrodošlicu i domaću atmosferu, savršenu za opuštanje i uživanje u nezaboravnom iskustvu odmora uz jezero.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Skijaška uspinjača 23 km

23 km

Mogućnost kupovine 2.9 km

2.9 km

Restoran 0.6 km

0.6 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 4.3 km

4.3 km

Zračna luka 35 km Amsterdam Airport Schiphol

35 km

Kolodvor 4.3 km Station Breukelen

4.3 km

Izlaz s autoceste 4.5 km A2 snelweg

4.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Smještaj Lakeside Serenity Port Broclede savršeno je smješten u slikovitom selu Breukelen, šarmantnom mjestu u srcu Nizozemske s balkonom okrenutim prema jugu. Breukelen se nalazi u pokrajini Utrecht i ima bogatu povijest koja seže još u srednji vijek. Selo je okruženo bujnom prirodom i idilično je smješteno na obalama prekrasnog Loosdrechtse Plassena, golemog jezerskog okruga poznatog po zadivljujućem vodenom pejzažu i opuštenoj atmosferi.



Lokacija nekretnine je doista jedinstvena jer se apartman nalazi na samoj vodi i pruža prekrasan pogled na pjenušava jezera i okolnu prirodu. Balkon ili terasa apartmana omogućuju vam da uživate u ovom mirnom okruženju dok se opuštate na udobnoj terasi.



Iz apartmana možete lako istraživati prekrasnu okolicu. Loosdrechtse Plassen idealne su za ljubitelje vodenih sportova i nude brojne mogućnosti za jedrenje, vožnju kanuom, veslanje u stojećem položaju, ribolov i plivanje. Tu su i brojne biciklističke i pješačke rute koje vas vode slikovitim krajolikom Utrechta, s tipičnim nizozemskim vjetrenjačama, zelenim livadama i šarmantnim selima.



Osim toga, stan je povoljno smješten između živahnih gradova Amsterdama i Utrechta. Oba grada lako su dostupna automobilom ili javnim prijevozom, što vam omogućuje da uživate u bogatoj kulturi, povijesnim znamenitostima, muzejima, restoranima i trgovinama koje ti gradovi nude.



Ukratko, lokacija ove nekretnine nudi najbolje od oba svijeta: mir i ljepotu sela bogatog vodom i blizinu užurbanih gradova punih aktivnosti i atrakcija. Bilo da tražite opuštanje ili avanturu, Lakeside Serenity Port Broclede idealno je polazište za istraživanje i iskustvo svega što ova prekrasna regija nudi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Snowboard vožnja
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin D. Roorda

gospodin D. Roorda

Naš tim vodi zajednička ljubav prema pružanju izvrsne usluge i pažljivo odabranog smještaja koji zadovoljava najviše standarde. Bilo da se radi o udobnoj planinskoj kolibi, luksuznoj kući na plaži ili atmosferskom gradskom stanu, svaka je nekretnina pažljivo odabrana kako bi zadovoljila različite potrebe naših gostiju.


ostale informacije

Broj objekta: 449504

Posljednje ažuriranje: 28.04.2024

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/449504.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina