Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Voco

Malinska

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobro došli u prekrasnu Villu Voco, smještenu u Malinskoj na otoku Krku, na Kvarnerskom zaljevu! Ova čarobna kuća za odmor nudi savršen smještaj za obiteljski odmor, kulturno razgledavanje, romantični odmor, odmor za samce, sportski odmor, odmor na plaži, planinarenje i odmor uz more. Villa Voco sa svojim prekrasnim pogledom na more pruža dodatno opuštanje uz nezaboravan zalazak sunca. Villa Voco može primiti do 6 gostiju u 120 četvornih metara životnog prostora, s 3 spavaće sobe i 2 kupaonice, s velikim i prostranim dnevnim boravkom i blagovaonicom, te potpuno opremljenom stilski modernom kuhinjom.

Uživajte u opuštajućem okruženju vile s balkonom, vrtom, roštiljem, bazenom i solarnim vanjskim tušem, te velikim terasama koje prate sunce od njegova izlaska pa sve do prekrasnih romantičnih zalazaka.. Unutar vile pronaći ćete klima-uređaje u svakoj sobi, podno grijanje u kupaonama na katu i u dnevnom boravku, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom koji ima spremište hladne vode, sa zamrzivačem, perilicom posuđa, električnom pločom za kuhanje, mikrovalnom pećnicom, električnom pećnicom, aparatom za kavu, tosterom, kuhalom vode i svim ostalim kuhinjskim pomagalima. Također su vam na raspolaganju posteljina i ručnici koji se mijenja tokom vašeg duljeg boravka u vili Voco, zatim TV ekranom po sobama, ležaljke za sunčanje, roštilj, perilica rublja, krevetić za bebe i dječja stolica/hranilica te besplatni Wi-Fi.
Na katu vile nalaze se 2 kupaonice sa walk-in tuševima te velikim kupaonskim ormarićima sa ogledalom i umivaonicima sa ormarićem; u svakoj kupaonici je osigurano sušilo za kosu, sobne papuče, tekući sapun za ruke, stopice i ručnik za ruke. U prizemlju vile nalazi se dodatni toalet sa strojem za pranje rublja, umivaonikom sa ormarićem i velikim kupaonskim ogledalom. U svakoj kupaonici nalazi se i kutija za odlaganje prljavog rublja. Daska za peglanje uz parnu peglu i sušilo za rublje su također dio opreme koji je uvijek gostima na raspolaganju. Treba naglasiti da gosti ville Voco imaju osigurane i velike ručnike za ležaljke, te veliki suncobran.

Slike vile otkrivaju prekrasan vanjski prostor s bazenom okruženim primorskim zelenilom, maslinama, ružmarinom, lovorom, palmama i cvijećem te prostranim terasama za opuštanje i uživanje u pogledu na more i zelenilo prostranih šuma. Večernje roštiljanje uz osvjetljeni bazen te stolna ambijentalna rasvjeta pružaju specijalni noćni ugođaj i nezaboravni doživljaj uz atmosferu laganog morskog povjetarca. Unutrašnjost vile odiše udobnošću i elegancijom, s modernim i kvalitetnim namještajem, drvenim podovima i velikim staklenim stijenama koje osiguravaju puno svjetlosti i sunca tokom čitavog dana. Prostrani dnevni boravak s udobnom kutnom garniturom i super velikim TV-om te velikim drvenim blagavaonskim stolom savršeni su za opuštanje nakon dana provedenog na bazenu, šetnji uz more ili u istraživanju okolice. Gostima je na raspolaganju i niz opuštajućih i zabavnih društvenih igara kako za unutarnji tako i za vanjski prostor. Kuhinja je moderna i funkcionalna, potpuno opremljena svim kuhinjskim potrepštinama i svim potrebnim kuhinjskim aparatima za pripremu ukusnih obroka. Spavaće sobe su prostrane i udobne, s bračnim krevetima, noćnim ormarićima i noćnim lampama, te radnim stolovima, udobnim foteljama, TV-ima i velikim prozorima koji pružaju prirodno svjetlo tokom čitavog dana.
Vila raspolaže s vlastitim privatnim parkingom za 3 automobila, a nalazi se u mirnom i tihom okruženju. Vila Voco je smještena na pješačkoj udaljenosti od centra Malinske, dućana, pekarnica, tržnice, ljekarne, kafića, restorana, pizzeria i svih ostalih sadržaja. Dugačke šetnice uz more, mnogobrojne biciklističke staze, medne i vinske ceste te niz drugih prirodnih i društvenih atrakcija dodatna su garancija aktivno ispunjenog i ugodno provedenog vremena.
Dobro je znati da se na otoku Krku nalazi i aerodrom na koji slijeću i sa kojega polijeću avioni iz cijele Europe što je još jedna dodatna destinacijska pogodnost.

Villa Voco je savršeno mjesto za odmor iz snova u Malinskoj, s nevjerojatnim pogledom na Kvarnerski zaljev i svim sadržajima koji će vam osigurati nezaboravno iskustvo. Rezervirajte svoj boravak u Villi Voco danas i uživajte u čarima hrvatske obale!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.75 km

0.75 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.75 km

0.75 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 0.9 km

0.9 km

Zračna luka 11 km Zračna Luka Rijeka

11 km

Kolodvor 0.9 km Autobusni kolodvor Malinska

0.9 km

Izlaz s autoceste 35 km Krk-Oštrovica

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Uživajte u prekrasnoj Malinskoj na otoku Krku smještenom u Kvarnerskom zaljevu - koordinate objekta 45°06'44.5"N 14°31'27.6"E
Najbliža zračna luka Rijeka: 12 km
Najbliža trajektna luka Valbiska: 16 km
Banka: 800 m
Caffe-bar: 800 m
Najbliža plaža: 750 m
Vez za brod: 1200 m
Centar mjesta: 1000 m
Ronilački klub: 800 m
Benzinska postaja: 900 m
Trgovina: 700 m
Ljekarna: 850 m
Pošta: 1200 m
Ambulanta: 900 m
Restoran: 700 m


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos
Gotovina

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.
  • Politika otkazivanja: - 60 do 14 dana prije dolaska - otkazni trošak iznosi 40% od ukupne cijene - 14 dana do dana dolaska (uključujući i nedolazak) - Troškovi otkazivanja 100% ukupne cijene


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Villa Voco
gospođa D. Miklenić

gospođa D. Miklenić

Svatko od nas voli putovati i u privremenom se mjestu odabranog boravka osjetiti potpuno ugodno, opušteno i relaksirajuće. Ova misao mi je bila osnovna vodilja pri uređenju i opremanju ville Voco. Uz taj veliki izazov krenula sam u uređenje ove očaravajuće vile u kojoj je svaki detalj prostora pomno isplaniran, a svaki komad namještaja i opreme pažljivo odabran. Skladnost čitavog prostora i svi tonovi njenog uređenja svakom će gostu zasigurno pružiti nevjerojatan osjećaj potpunog opuštanja i relaksacije, a uređeno dvorište sa bazenom, zasađenim primorskim raslinjem i biljkama, uz privatni parking za 3 automobila, te 4 velike i prostrane terase, uz mirno i tiho okruženje svakako garantiraju opuštajući odmor i dobar osjećaj ugodnog i relaksiranog boravka. Ugodan i ljubazan domaćin će vam osobno poželjeti dobrodošlicu, dočekati vas sa paketom dobrodošlice i provesti vas kroz villu Voco uz detaljna korisnička uputstva i preporuke.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 449663

Posljednje ažuriranje: 31.03.2024

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/449663.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina