Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
167m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
167m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Uživajte u opuštajućem odmoru u kući Casa en la Colina koja se nalazi u Pedralbi u Valenciji. Ova prekrasna kuća za odmor nudi prostor za do 6 gostiju u 167 četvornih metara stambene površine, s 3 spavaće sobe, kuhinjom i 1 kupaonicom. To je savršena lokacija za obiteljski odmor, kulturni i turistički odmor, sportski odmor, odmor na plaži, šetnju, odmor u planinama, odmor na moru ili odmor na selu.



Casa en la Colina okružena je prekrasnim vrtom, gdje se možete opustiti i uživati na suncu. Roštilj je dostupan za ugodne večeri s obitelji i prijateljima. Također se možete osvježiti u bazenu ili se opustiti uz natkrivenu terasu s potpuno opremljenom kuhinjom/vanjskim barom s udobnim namještajem i ugodnom rasvjetom za one blage večeri. Idealno za opuštanje i uživanje u odmoru.



Unutar kuće pronaći ćete udoban dnevni boravak s peći na drva, savršen za hladnije večeri. U produžetku ćete pronaći blagovaonicu, lijepu sofu i udobnu stolicu za opuštanje, čitanje knjige ili uživanje u prekrasnom pogledu.

Kuhinja je potpuno opremljena s hladnjakom/zamrzivačem, mikrovalnom pećnicom, velikim štednjakom s pećnicom, aparatom za kavu, priborom za jelo, posuđem i ostalim posuđem.

Tu su 3 spavaće sobe s udobnim krevetima (90x200 i 140x200) i ormarima s dovoljno prostora za pohranu vaše prtljage. Tu su i paravani u svim spavaćim sobama, veliki ventilatori i rolete koje održavaju prostorije lijepim i hladnim te osiguravaju dobar san. Za obitelji s malom djecom dostupan je dječji krevetić.

Posteljina i ručnici su osigurani (jednokratna posteljina i 1 veliki ručnik po osobi). Također ćete pronaći perilicu rublja koju možete slobodno koristiti radi svoje udobnosti.



Dostupan je i besplatni Wi-Fi, tako da možete ostati povezani s domom.



Slike Casa en la Colina pokazuju koliko je interijer kuće udoban i moderan. Kombinacija modernog namještaja, drvenih elemenata i mekog tekstila stvara ugodnu i domaću atmosferu. Kuća je također potpuno isključena iz mreže i opskrbljuje se strujom preko velikih solarnih panela na krovu i vodom kroz veliku cisternu za vodu s filtriranom vodom (bez pitke vode ali je apsolutno pogodna za kuhanje i tuširanje). Kuća je okružena zelenilom, nudi potpunu privatnost i prekrasan pogled na okolicu.



Rezervirajte svoj odmor iz snova sada u Casa en la Colina i uživajte u nezaboravnom vremenu sa svojim najdražima u Pedralbi, Valenciji.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
krevet na kat (90x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 45 km

45 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 4 km

4 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 4 km

4 km

Zračna luka 30 km Valencia

30 km

Kolodvor 4 km Bushalte Pedralba

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Casa en la Colina nalazi se između brda i nasada naranči nedaleko Pedralbe u regiji Valencije i idealna je za ljubitelje prirode i istraživače kulture.

Pedralba je šarmantno selo u španjolskoj pokrajini Valencia s površinom od 59 km² i oko 3000 stanovnika.

Postoje supermarketi, restorani i trgovine u kojima možete pronaći sve što vam je potrebno tijekom vašeg boravka.



U tom području ima mnogo lijepih mjesta i tržnica koje možete posjetiti, kao što su Cheste (gdje ćete također pronaći moto stazu i GP će se održati u listopadu 2023.), Villar del Arzobispo, Villamarchante, Llíria Benaguasil, Chuchilla i Gestalgar.



Samo 40 minuta vožnje automobilom udaljen je prekrasan grad Valencia s brojnim atrakcijama kao što su stari grad "Ciutat Vella" s bogatom poviješću, najveći akvarij u Europi (Oceanogràfic Valencia), Bioparc, prekrasne trgovačke ulice, razne restorana, a da ne spominjemo prekrasne pješčane plaže.



Tu su i prekrasni prirodni rezervati kao što su Parque Natural de la Albufera i Turia Park gdje možete uživati u nezaboravnim šetnjama, vožnji biciklom i izletima brodom.



Ukratko, okruženje koje osigurava nezaboravan odmor!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Molimo prenesite depozit u isto vrijeme kada i preostali iznos. Nakon vašeg razdoblja najma i završnog pregleda (u skladu s pravilima navedenim u ugovoru o najmu) nakon vašeg odlaska, polog će biti vraćen na vaš račun u roku od 7 dana.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 09.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa I. Reininga

gospođa I. Reininga

Dobrodošli gosti, želimo podijeliti našu udobnu kuću s vama kako biste i vi mogli uživati u ovoj prekrasnoj lokaciji koja nudi potpunu privatnost i stoji vam na raspolaganju tijekom vašeg boravka. Ova lijepa kuća se nalazi u blizini sela Pedralba u regiji Valencije gdje ćete pronaći sve pogodnosti. Kuća je okružena nasadima naranči, brdima i nudi apsolutnu privatnost, privatni bazen, vanjsku kuhinju / bar, natkrivenu terasu i verandu na kojoj možete uživati. Valencia je udaljena oko pola sata vožnje, kao i plaže na španjolskoj obali. U okolici ima puno aktivnosti, prekrasne prirode, tržnica i lijepih sela/gradova s raznim restoranima i trgovinama. Pozivamo vas da dođete i uživate u ovom prekrasnom mjestu kao i mi. Želite li znati više? Ne ustručavajte se kontaktirati nas putem naše e-mail adrese.


ostale informacije

Broj objekta: 450132

Posljednje ažuriranje: 09.04.2024

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450132.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina