Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Raco dels Tarongers

Els Poblets

maks.  5   Gosta/Gostiju
97m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
97m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u našu moderno moderniziranu kuću za odmor, vaše savršeno utočište na očaravajućoj Costa Blanci u Els Pobletsu! Ova šarmantna oaza može primiti do 5 gostiju u izdašnih 97 četvornih metara stambenog prostora i opremljena je brzim WiFi-em. Imate izbor između 2-3 spavaće sobe, 1 kupaonice i zasebnog WC-a s perilicom rublja.



Naša udobna kuća za odmor obećava vašoj obitelji prekrasan opuštajući boravak. Moderna, dobro opremljena kuhinja, dvije spavaće sobe - po izboru tri - i klima uređaji na svakom katu pružaju najvišu razinu udobnosti. Prekrasna vanjska terasa i balkon s pogledom na veličanstvene planine upotpunjuju sliku savršenog utočišta. Kompleks također ima veliki bazen i travnjak za sunčanje.



Bijele pješčane plaže na obali udaljene su samo nekoliko minuta, kao i supermarketi Els Poblets za svu vašu kupovinu. Bilo da želite istraživati planine ili se sunčati na plažama, naša kuća za odmor idealna je baza za sve vaše avanture.



Opustite se na balkonu okupanom suncem, osvježite se u vrtu ili u bazenu u kući. Terasa poziva na druženje, a klima uređaj osigurava ugodne temperature u kući.



U potpuno opremljenoj kuhinji sa zamrzivačem, perilicom posuđa, hladnjakom, indukcijskim štednjakom i aparatom za kavu pronaći ćete sve što vam je potrebno za pripremu ukusnih jela. Dostupni su posteljina, ručnici i ležaljke, kao i dječja stolica za hranjenje, vrtni namještaj, WiFi te terasa i balkonski namještaj.



Rezervirajte svoj odmor iz snova u kući za odmor “Raco dels Tarongers” danas i doživite neusporedivu ljepotu Costa Blance izbliza!
Broj licence ili registracije: VT-498609-A

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (150x190 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.5 km

1.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 100 km Alicante

100 km

Kolodvor 6 km Denia

6 km

Izlaz s autoceste 5 km Oliva

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Dobrodošli u Els Poblets na čarobnoj Costa Blanci - slikovito mjesto koje karakteriziraju sunčane plaže i opuštena atmosfera. Samo nekoliko minuta od mora pronaći ćete čiste pješčane plaže prikladne za obitelj koje su često netaknute i primamljivo prazne. Marina Alta, u kojoj se nalazi ovaj dragulj, poznata je po svojim prirodnim ljepotama, blagoj klimi i bogatoj kulturnoj raznolikosti.



U neposrednoj blizini naše kuće pronaći ćete izbor šarmantnih restorana. Neki nude lokalne delicije poput poznate paelle, svježe ribe i delikatnih plodova mora, dok drugi nude talijanske pizze i jela od tjestenine ili azijske okuse. Bez obzira za što ste raspoloženi, sigurno ćete otkriti kulinarske užitke u Els Pobletsu. Sam grad mazi svoje posjetitelje ugodnim kafićima i barovima kao i svim sadržajima za svakodnevne potrebe, od supermarketa i ljekarni do pekara i mesnica.



Els Poblets također je odlična polazna točka za istraživanje okolne regije. Denia, povijesni grad s impresivnim dvorcem i slikovitom lukom, udaljena je samo nekoliko minuta vožnje. Isto tako, Javea, popularno ljetovalište sa slikovitim plažama i skrivenim uvalama, privlači posjetitelje iz cijelog svijeta. Veličanstveni planinski lanac Montgó, prirodni rezervat ljepote koja oduzima dah, nudi brojne mogućnosti za planinarenje, vožnju biciklom i jednostavno uživanje u netaknutoj prirodi.



Regija nudi mnoštvo aktivnosti za sve vrste posjetitelja – bilo da se radi o planinarenju, biciklizmu, golfu, jedrenju, ronjenju ili surfanju. Els Poblets je stoga idealno mjesto za svakoga tko traži opuštajući odmor u autentičnom okruženju, bez odricanja od širokog spektra slobodnih aktivnosti i kulturnih otkrića. Uronite u pravi mediteranski način života i dopustite da vas očara Els Poblets i njegova okolica.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Dobrodošli u Els Poblets, mjesto poznato ne samo po svojoj prirodnoj ljepoti i opuštenoj atmosferi, već i po izvrsnoj pristupačnosti. Uz zračne luke Alicante i Valencia u blizini, vaše je putovanje praktično i bez muke. Osim toga, željeznička linija od Denije do Alicantea nudi slikovito putovanje kroz prirodu.



Okolica Els Pobletsa bogata je zanimljivim izletištima. Samo 6 km udaljen je Denia, povijesni grad s mnogo dobrih restorana, impresivnim dvorcem i živahnom lukom. Ovdje ćete pronaći obilje kulturnih aktivnosti i znamenitosti koje će obogatiti vaš boravak.



Za samo 20 minuta stižete do fascinantne stalaktitne špilje Cueva de la Rull, prirodnog čuda koje vrijedi posjetiti. U blizini su i termalni izvori La Font Salada, koji pozivaju na opuštanje tijekom cijele godine uz ugodnu temperaturu vode od 25-26°C.



Els Poblets i njegova okolica ne samo da nude idilično okruženje za opuštajući odmor, već i niz mogućnosti za zanimljive izlete i istraživanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 03.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa D. Schwall

gospođa D. Schwall

U našoj kući u nizu živite u malom stambenom kompleksu okruženom međunarodnim vlasnicima i Španjolcima. Dio je mene već dugo i bilo bi mi drago da tamo poželite provesti svoj odmor, bilo s obitelji ili udvoje.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 450226

Posljednje ažuriranje: 20.04.2024

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450226.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina