Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

MG05 Maisonettewohnung mit Dachterrasse

Mönchengladbach

maks.  9   Gosta/Gostiju
92m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 9  Gosta/Gostiju
92m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte šarmantni apartman za odmor MG05 dvoetažni stan s krovnom terasom u srcu Mönchengladbacha! Ovaj prostrani apartman od 92 četvorna metra može primiti do 9 gostiju i idealan je za opuštajući odmor, obiteljski odmor ili izlet u grad. Smještaj ima 3 spavaće sobe, 1 dnevnu/spavaću sobu, kuhinju i 1 kupaonicu opremljenu svim pogodnostima.



Apartman impresionira svojim modernim interijerom koji je opremljen stilskim namještajem i dragim detaljima. Ugodan dnevni boravak poziva na opuštanje i ima udoban kauč, TV ravnog ekrana i prekrasnu biljku koja stvara ugodnu atmosferu. Otvorena kuhinja ima sve što vam je potrebno za pripremu ukusnih jela, kao što su hladnjak, mikrovalna pećnica, pećnica i aparat za kavu.



Spavaće sobe su udobne i udobno namještene, s visokokvalitetnom posteljinom i ručnicima za vaš boravak. Kupaonica je moderna i funkcionalna, s tušem, umivaonikom, ogledalom i wc školjkom.



Posebna posebnost apartmana je prostrana krovna terasa na kojoj možete uživati u suncu i pustiti večer da nestane. Smještaj ima centralno grijanje i besplatni WiFi, tako da se možete osjećati ugodno i kada je temperatura niža.



Apartman za odmor MG05 dvoetažni apartman s krovnom terasom idealan je smještaj za grupe za vaš sljedeći odmor u Mönchengladbachu. Istražite grad i uživajte u pogodnostima ovog prekrasnog apartmana. Rezervirajte svoj boravak sada i očekujte nezaboravne dane u šarmantnom apartmanu za odmor MG05 maisonette apartman s krovnom terasom!



Oprema

Dnevni i spavaći dio: 1 kauč (140 cm), blagovaonski stol s prostorom za 6 osoba, stolić za kavu, TV

Spavaća soba 1: 3 odvojena kreveta, 1 ormar, noćni ormarići s lampama, posteljina, ručnici

Spavaća soba 2: 3 odvojena kreveta, 1 kauč (140 cm), 1 ormar, noćni ormarići s lampama, 1 komoda, posteljina, ručnici, TV

Spavaća soba 3: 1 krevet za jednu osobu, posteljina, ručnici

Kupaonica (svježe renovirana): tuš, WC, ručnici, sušilo za kosu

Zabava i komunikacija: besplatni WLAN

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 6.9 km

6.9 km

Mogućnost kupovine 0.65 km

0.65 km

Restoran 0.04 km

0.04 km

Centar grada/mjesta 2.8 km

2.8 km

Autobus 0.08 km

0.08 km

Zračna luka 31.5 km Flughafen Düsseldorf

31.5 km

Kolodvor 2.8 km Mönchengladbach Bf

2.8 km

Izlaz s autoceste 2.5 km A52

2.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Imanje Künkelstraße nalazi se u 41063 Mönchengladbachu, gradu u Sjevernoj Rajni-Vestfaliji, Njemačka. Mönchengladbach je poznat po svojoj bogatoj povijesti, nogometnoj momčadi Borussia Mönchengladbach i raznolikim kulturnim i zabavnim aktivnostima.



Künkelstrasse se nalazi u središnjem i živahnom području Mönchengladbacha. Okolica je mješavina stambenih i poslovnih zgrada, stvarajući živahnu i dinamičnu atmosferu.



U neposrednoj blizini smještaja nalaze se brojne mogućnosti za kupovinu, uključujući supermarkete, butike i specijalizirane trgovine. Područje također ima puno za ponuditi u pogledu gastronomije: od ugodnih kafića preko internacionalnih restorana do modernih barova, postoji nešto za svačiji ukus.



Povezanost javnim prijevozom je odlična. Nekoliko autobusnih stanica i glavni željeznički kolodvor Mönchengladbach udaljeni su samo nekoliko minuta hoda i nude redovne veze s okolnim mjestima i zajednicama, kao i s većim gradovima Düsseldorfom i Kölnom.



Imanje je također dobro povezano s cestovnom mrežom. Do gradova poput Düsseldorfa, Kölna ili Ruhrskog područja može se brzo doći preko obližnjih autocesta A52 i A61.



U blizini se nalaze brojne mogućnosti za rekreaciju. Razni parkovi i zelene površine pozivaju vas na šetnju, trčanje ili vožnju biciklom. Oni koje zanima kultura mogu posjetiti obližnji muzej Abteiberg ili Minster. Stadion Borussia Park, dom nogometnog kluba Borussia Mönchengladbach, također nije daleko.



Ukratko, smještaj na Künkelstrasse u Mönchengladbachu nudi izvrsnu lokaciju. Kombinira središnje i živahno okruženje s dobrom povezanošću s prometnom mrežom i raznim opcijama za kupovinu, restorane i slobodno vrijeme.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena noćenja po osobi vrijedi samo za punu popunjenost. Aktualne cijene i dostupnost primit ćete e-poštom nakon vašeg upita.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingungen gemäß Deutsche Tourismusverband.

ostale informacije:

Prikazane cijene ne uključuju boravišnu pristojbu. Ako se boravišna pristojba naplaćuje u mjestu gdje je smještaj rezerviran, mora se platiti na licu mjesta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.08.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Homerent Immobilien GmbH
gospodin A. Nöthen

gospodin A. Nöthen

Dobrodošli u HomeRent s 12 godina iskustva u iznajmljivanju namještenog smještaja, a u međuvremenu imamo više od 1500 namještenih apartmana, kuća za odmor i kuća za odmor u našem širokom asortimanu. Cijene i dostupnost: Ako nam pošaljete upit, rado ćemo vam dostaviti dnevno ažurirane cijene i dostupnost. Rezervacija: pošaljite nam svoj zahtjev za rezervaciju na ferienwohnung(at)homerent.de s mjestom boravka, razdobljem i brojem gostiju. Zatim ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu koju Vi samo potvrdite. Nakon što potvrdite našu ponudu, odmah ćete dobiti sve informacije o vašem dolasku. Plaćanje: kod HomeRent-a plaćate putem fakture nakon rezervacije. Radujemo se što ćemo vas ugostiti kao goste u našem smještaju.


ostale informacije

Broj objekta: 450541

Posljednje ažuriranje: 29.09.2023

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450541.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina