Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

chalet op kleinschalig park op de grens van Ligurie en Toscane

Castelnuovo Magra

maks.  4   Gosta/Gostiju
25.5m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
25.5m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte savršenu kuću za odmor za opuštajući, kulturni ili avanturistički odmor u Castelnuovo Magra, Ligurija! Ovaj fini chalet nalazi se u malom parku na granici Ligurije i Toskane, točno između Cinque Terre i Pise, i može primiti do 4 osobe u 25,5 četvornih metara stambenog prostora. Planinska kuća ima 2 spavaće sobe, 1 kupaonicu i idealna je za prekrasan obiteljski odmor ili bijeg u dvoje.



Uživajte u opuštajućem odmoru u ovoj udobnoj kućici, gdje možete birati između širokog spektra aktivnosti, kulture, prirode, odmora na plaži, izleta u grad, odmora u šetnji ili odmora s psima. Kuća je udaljena 8 km od mora i pješčane plaže.



Park u kojem se nalazi chalet ima lijep bazen s odvojenim bazenom za djecu, gdje se možete rashladiti tijekom vrućih ljetnih dana.

Planinska kuća ima prostranu natkrivenu verandu od 25,5 četvornih metara i nenatkrivenu verandu od 12 četvornih metara. Tako možete sjediti u hladu ali i na suncu. Oko verande je popločana terasa koja je ograđena.

Unutar planinske kuće pronaći ćete udoban dnevni boravak s klima uređajem, ali i grijanjem, potpuno opremljenu kuhinju s plinskom pločom za kuhanje s 4 plamenika, hladnjakom, zamrzivačem, aparatom za kavu, kuhalom za vodu i ugodnom blagovaonicom.



U spavaćim sobama pronaći ćete udobne krevete i dovoljno prostora u ormarima za odlaganje odjeće. Kupaonica ima tuš kabinu, WC, umivaonik i ogledalo. Kreveti su pospremljeni, a uključen je i paket ručnika, s ručnikom i ručnikom po osobi. Molimo ponesite svoje kuhinjsko rublje.



Interijer planinske kuće je miran i ukusan, s kombinacijom drvenih elemenata i nježnih boja. Prozori pružaju obilje prirodnog svjetla.

Svaki prozor je opremljen komarnikom.



Chalet se nalazi otprilike u sredini parka, 100 metara od bazena, restorana i recepcije. Park nije tako velik, oko 50 vikendica samog parka i 50 privatnih vikendica. Sam park je miran. Tu je bazen sa odvojenim bazenom za djecu i dobar restoran.

Park je već nekoliko godina pod novom upravom, a znatno je preuređen: novi bazen, primjerice, i punionica za električne automobile.

Park se nalazi na brežuljku u šumi, pa se morate malo penjati i spuštati. Možete dovesti auto do vrata da istovarite stvari. Parkiralište je udaljeno 20 metara od planinske kuće. Ostali chaleti nisu baš blizu pa se ne vidi hrana sa susjedovih tanjura.

Ostale planinske kuće u okolici također su u privatnom vlasništvu. Većina nije iznajmljena. Koriste se vikendom, te za odmor vlasnika. Kolovoz je često najprometniji mjesec, jer većina Talijana tada ima praznike.

Ovo je prekrasno mirno mjesto, posebno izvan glavne sezone, ali ima dosta živosti u području koje možete posjetiti.



Ukratko, ovaj udoban chalet u Castelnuovo Magra nudi sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor u Liguriji. Rezervirajte sada i uživajte u nezaboravnom odmoru u ovom prekrasnom dijelu Italije!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Zračna luka 59 km Pisa

59 km

Kolodvor 2.7 km luni

2.7 km


Mjesto i položaj smještaja

Zaljubljeni smo! Na ovom prekrasnom području na granici Ligurije i Toskane. Regija se zove Lunigiana i zaista ima sve što tražite za svoj odmor.



Tko ne voli pješčanu plažu s morem? Pogotovo kao obitelj s djecom koja ovdje mogu uživati.



Volite li sela s tim ugodnim malim, uskim ulicama? Gdje sam uvijek sretna što ne moram hodati gore sa svojim tjednim namirnicama. Ali kroz koje je tako divno lutati. Sela u kojima ponekad ne sretnete nikoga?



Ta živopisna sela stisnuta između litica, kao što su Cinque Terre, Portovenere i Lerici. Ne mogu se zasititi toga. Slatke lučice, šareni brodovi, lijepi trgovi s terasama.



Dvorci ili tvrđave? Gotovo svako selo ga ima. Castelnuovo Magra, Fosdovino koji je gotovo u susjedstvu. Ali također i 2 dvorca / tvrđave u Sarzani, 8 km.



Prekrasni gradovi poput Firence, Lucce ili Pise? Izvrsno za posjetiti.



Radije hodajte ili vozite bicikl. Prekrasna priroda vas poziva. Prvi vodopad nalazi se na pješačkoj udaljenosti od planinske kuće.



Jeste li avanturistički tip? Otiđite na izlet kroz kanjon, spustite se po užetu u parku kanjona u blizini Lucce. Dogovorite vožnju džipom kroz kamenolome mramora Massa Carrara. Ili krenite na noćni izlet kroz stalaktitne špilje Eque terme.



A tko ne voli dobru hranu? Park ima dobar restoran, ali i više nego dovoljno restorana i barova u okolici. U našoj kućici nalazi se mapa sa savjetima i adresama trgovina, supermarketa itd.

Degustacije vina, također u mapi raznih vinarija u okolici, koje vam od srca preporučujemo.

Radije kupujete? U krugu od 30 minuta vožnje nalazi se outlet i veliki zatvoreni trgovački centar.

I svako selo ili grad ima svoje lokalne trgovine u kojima možete pretraživati.



Ukratko: zaljubite se kao i mi i dođite i uživajte!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 %

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Bij annuleren 14 dagen of meer voor de check in datum hoeft u niets te betalen. Bij annuleren 14 tot 7 dagen voor de check in datum is de helft van de huurprijs verschuldigd. Bij annuleren korter dan 7 dagen voor de check in datum is de volledige huurprijs verschuldigd. Mocht het huisje alsnog verhuurd worden, dan krijgt u de volledige huurprijs terug.

ostale informacije:

Naše cijene uključuju: plin, vodu i struju. Uključena boravišna pristojba i završno čišćenje. Uključujući pospremljene krevete i paket ručnika. Dakle, nema dodatnih troškova.

Prijava od 15 sati, odjava do 10 sati.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 08.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin G. Fogu

gospodin G. Fogu

Moje ime je Gianni. Rođen sam i odrastao na Sardiniji i moj san je bio posjedovati kuću u Italiji. Moja supruga Ans i ja smo došli u ovaj park 2018. i odmah smo se zaljubili. Padala je kiša, još prazno polje bilo je velika lokva blata. Ali vidjeli smo što bi to moglo postati. Kuće nisu u nizovima/ulicama jedna do druge, već križaju park ispod drveća. Također su svi različiti. Park se nalazi na granici Ligurije i Toskane, u regiji Lunigiana. Zaista ima sve: živopisna sela kao što su Cinque Terre i Lerice, prekrasne gradove kao što su Firenca i Lucca, dvorce, more i plaže i prekrasnu prirodu Apenina sa šumama, rijekama i slapovima. Dolazimo ovdje već 5 godina i još uvijek otkrivamo nove dragulje. Gianni kao samostalni poduzetnik u prijevozu i Ans kao medicinska sestra, skoro u mirovini, ovo mjesto doživljavaju kao 2. dom. Trudimo se uživati u ovom mjestu na resortu Ippotur što je više moguće.


ostale informacije

Broj objekta: 450582

Posljednje ažuriranje: 19.03.2024

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450582.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina