Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

GE03 Ferienwohnung mit Garten

Gelsenkirchen

maks.  4   Gosta/Gostiju
65m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
65m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte prekrasan apartman za odmor GE03 u Gelsenkirchenu, Sjeverna Rajna-Vestfalija i uživajte u opuštajućem odmoru u elegantnom smještaju! Apartman veličine 65 četvornih metara nalazi se na 2. katu, može primiti do 4 osobe i ima dvije spavaće sobe i kupaonicu. Sa svojim modernim sadržajima i ugodnom atmosferom idealan je za opuštajući odmor, kulturno i razgledavanje znamenitosti ili uzbudljivo putovanje gradom.



Apartman je okružen idiličnim vrtom koji poziva na opuštanje i uživanje u miru i tišini. Unutra vas očekuje udoban i ugodan interijer s centralnim grijanjem koje pruža ugodnu toplinu i u hladnijim danima. Potpuno opremljena kuhinja ima hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, pećnicu i aparat za kavu - sve što vam je potrebno za pripremu vaših omiljenih jela.



Posteljina, ručnici i WiFi su naravno uključeni. U stilski uređenim spavaćim i dnevnim boravcima pronaći ćete i TV za zabavu. Apartman ima modernu kupaonicu s ogledalom, armaturom, umivaonikom, kadom, tušem pa čak i perilicom rublja, tako da se osjećate potpuno ugodno.



Apartman GE03 impresionira svojim visokokvalitetnim interijerom i dragim detaljima poput drvenih podova, udobnog namještaja i ukusnog uređenja. Inspirirajte se slikama i veselite se nezaboravnom boravku u Gelsenkirchenu, Sjeverna Rajna-Vestfalija!



Spavaća soba 1: 2 odvojena kreveta, TV

Spavaća soba 2: 2 odvojena kreveta, TV

Kuhinja: blagovaonica, aparat za kavu, posuđe, zamrzivač, kuhalo za vodu, mikrovalna pećnica, pećnica, hladnjak, začini, perilica suđa

Kupaonica i sanitarni čvor: tuš, wc, ručnici, perilica rublja

Multimedija i zabava: Internet, WiFi, Netflix Premium



Dostupna su javna parkirna mjesta.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 7 km

7 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.21 km

0.21 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.08 km

0.08 km

Zračna luka 40 km Dusseldorf (DUS) Flughafen

40 km

Kolodvor 2.6 km Gelsenkirchen Hauptbahnhof

2.6 km

Izlaz s autoceste 0.65 km B227

0.65 km


Mjesto i položaj smještaja

Smještaj na Christinenstraße u Gelsenkirchenu u Njemačkoj nalazi se u živahnom i raznolikom okruženju. Gelsenkirchen je grad u Ruhrskoj oblasti poznat po svojoj industrijskoj povijesti, kulturnoj ponudi i sportskim aktivnostima. Lokacija nekretnine obećava zanimljivu mješavinu urbanog života, kulturne raznolikosti i moguće povijesne pozadine.



Christinenstraße bi mogla biti središnja ili lako dostupna ulica u Gelsenkirchenu. U blizini smještaja nalaze se trgovine, restorani, kafići i lokalni sadržaji koji obogaćuju gradski život. Ulica bi mogla biti okružena mješavinom stambenih i poslovnih zgrada koje stvaraju živahnu atmosferu.



Budući da je Gelsenkirchen grad prožet poviješću, u blizini Christinenstrasse mogu se nalaziti povijesne građevine, spomenici ili zanimljiva mjesta koja pružaju uvid u prošlost regije. Ovo bi mogla biti sjajna prilika da naučite više o povijesti i kulturi Gelsenkirchena.



Područje također može ponuditi dobar pristup javnom prijevozu. Autobusne stanice ili eventualno stanica U-Bahna ili S-Bahna mogla bi biti u blizini, što bi olakšalo istraživanje grada i dolazak do drugih dijelova Ruhrske oblasti.



Budući da je Gelsenkirchen također poznat po svojim sportskim aktivnostima, u blizini Christinenstraße mogli bi biti sportski objekti poput stadiona ili sportskih klubova. Ako ste zainteresirani za nogomet ili bilo koji drugi sport, ovo bi mogla biti izvrsna prilika da prisustvujete događajima ili se aktivirate.



Kulturno, područje bi moglo ponuditi muzeje, kazališta ili kulturne centre koji vam daju priliku baviti se umjetnošću i kulturom. Ovo bi mogao biti dobar način za upoznavanje lokalnih umjetnika i prisustvovanje kulturnim događanjima.



Imajte na umu da se ovaj opis temelji na općim informacijama i da se stvarno okruženje moglo promijeniti tijekom vremena.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena noćenja po osobi vrijedi samo za punu popunjenost. Aktualne cijene i dostupnost primit ćete e-poštom nakon vašeg upita.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsbedingungen gemäß Deutsche Tourismusverband.

ostale informacije:

Prikazane cijene ne uključuju boravišnu pristojbu. Ako se boravišna pristojba naplaćuje u mjestu gdje je smještaj rezerviran, mora se platiti na licu mjesta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.08.2023


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Homerent Immobilien GmbH
gospodin A. Nöthen

gospodin A. Nöthen

Dobrodošli u HomeRent s 12 godina iskustva u iznajmljivanju namještenog smještaja, a u međuvremenu imamo više od 1500 namještenih apartmana, kuća za odmor i kuća za odmor u našem širokom asortimanu. Cijene i dostupnost: Ako nam pošaljete upit, rado ćemo vam dostaviti dnevno ažurirane cijene i dostupnost. Rezervacija: pošaljite nam svoj zahtjev za rezervaciju na ferienwohnung(at)homerent.de s mjestom boravka, razdobljem i brojem gostiju. Zatim ćemo Vam u najkraćem mogućem roku poslati ponudu koju Vi samo potvrdite. Nakon što potvrdite našu ponudu, odmah ćete dobiti sve informacije o vašem dolasku. Plaćanje: kod HomeRent-a plaćate putem fakture nakon rezervacije. Radujemo se što ćemo vas ugostiti kao goste u našem smještaju.


ostale informacije

Broj objekta: 450595

Posljednje ažuriranje: 29.09.2023

Oglas je online od: 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450595.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina