Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet Sonnen-Zeit

Chayofa

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Tražite li ugodno mjesto za odmor?



Želite li udoban smještaj daleko od turističke gužve?



Ovdje ćete pronaći svoj dom daleko od doma!



Mali dragulj nudi čisto opuštanje. To je vaš osobni raj za opušten i neformalan odmor u elegantnom ambijentu. Vaša kuća za odmor Sonnen-Zeit impresionira suncem od izlaska do zalaska sunca i vlastitim suptropskim vrtom. Šarmantni bungalov je individualno dizajniran i nudi obilje privatnog prostora i udobnosti. Skladne boje i različiti izvori svjetlosti stvaraju ugodan ambijent na 100 četvornih metara.



Unutrašnjost Chalet Sonnen-Zeit velikodušno je renovirana i proširena u listopadu 2022.



Dnevni boravak ima veliki kauč i stolicu za ljuljanje. Veliki TV ravnog ekrana s mogućnošću prijenosa nudi sve TV i radio postaje i njihove Amazon prime ili Netflix filmove. Veliki prednji prozor obasjava dnevnu sobu jakom, toplom sunčevom svjetlošću cijeli dan.



Potpuno opremljena nova kuhinja u obliku slova L s novim električnim uređajima kao što su staklokeramička ploča za kuhanje, kombinacija pećnice i hladnjaka sa zamrzivačem, perilica suđa. Naravno, dostupni su i mali električni uređaji kao što su tosteri, aparati za kavu, Senseo aparati, kuhala za vodu, mikrovalne pećnice i štapni blenderi. Ništa ne nedostaje.



Blagovaonica ima sjedećih mjesta za 4 osobe, a kroz veliki prozor imate pogled na more.



Glavna spavaća soba nudi veliki bračni krevet (1,80 m x 2 m) i jednostruki madrac, noćne ormariće, veliki ugradbeni ormar sa sefom i komodu.



Još jedna spavaća soba ima krevet 1,50m, noćni ormarić i komoda sa ogledalom, veliki ugradbeni ormar, ovo je odmah ispred vrata u hodniku.



U jednoj prostoriji pronaći ćete dasku za glačanje i glačalo, usisavač, posuđe za čišćenje i mnoge druge male električne uređaje poput mikrovalne pećnice, ako ih želite koristiti jednostavno ih postavite u kuhinju.



Nova tuš kabina s velikim kišnim tušem. Perilica rublja i umivaonik s prostorom za pohranu upotpunjuju sobu. Prozor pune širine donosi prirodno svjetlo u prostoriju.



Tu je i zaseban wc sa umivaonikom.Ovdje je i prozor.



Cijela kuća ima vanjske rolete koje osiguravaju ugodnu hladnu unutarnju klimu.



Na raspolaganju su vam ukupno 3 terase.



Naći ćete 25m² sjeverozapadne terase ispred kuće, gdje također možete sušiti rublje na postojećim linijama za pranje rublja.



S jugozapadne terase od 22m² pruža se prekrasan pogled na vrt, more i planine. Električna tenda pruža hlad. Zbog lokacije bez turista, ovdje se možete neometano sunčati i uživati u večerima pod prekrasnim zvjezdanim nebom dugo nakon romantičnih zalazaka sunca bez uznemirujućih pogleda. Ova terasa je opremljena sa 4 ležaljke, 2 stola i ukupno 6 stolica, tu je i veliki suncobran. Odavde možete doći do vrta i treće male terase izravno u vrtu preko stepenica.



Stolove i suncobrane možete pojedinačno rasporediti po terasama, kako želite.



Kompleks uključuje grijani zajednički bazen (10 x 18 m) okružen palmama.Besplatne ležaljke pozivaju vas da se opustite i nude nevjerojatnu panoramu Los Cristianosa, Playa de las Americas, okolnih veličanstvenih smeđih planina i, u izravnom kontrastu, duboko plavi Atlantik.< br />


Pušenje u kući nije dopušteno! Terase ipak ne smetaju.



Pažnja!



Jednokratna naknada za čišćenje od 80 eura dodaje se cijeni rezervacije, a plaća se u gotovini prilikom primopredaje.



Prekrasni kvalitetni ručnici, ručnici za plažu i posteljina uključeni!!



Može se ponuditi međučišćenje. Pitajte gospođu Lopez.



Prekrasan restoran na otvorenom Finca del Arte



Tasca del Arte slatki je mali tapas bar koji vas poziva u jutarnjim satima na ukusna vina i dobar izbor tapasa. Bar nudi i besplatan Wi-Fi.



U The Treehouse Grill & Baru poslužit će vas odlična jela u engleskoj režiji. Wifi je također besplatan.



Chayofa je idealno mjesto za provesti miran, opuštajući odmor. Unatoč miru i tišini te udaljenosti od turističkih uporišta, u Chayofi ćete pronaći sve što vam treba: supermarket, barove, restorane, frizera, liječnika, teniske terene



Za golfere:



U neposrednoj blizini nalazi se ukupno šest različitih golf terena, s tečajem za početnike koji će svakoga privući u ovaj zabavan, elegantan sport. Ovdje se hendikep može poboljšati na opušten način usred prekrasnih objekata i ispred pozadine kao iz snova. Sa sedam različitih golf terena za svakog igrača i idealnim vremenom za golf tijekom cijele godine, Tenerife je jedno od izvrsnih odredišta za golf putovanja. Golf tereni: Amarilla Golf & Country Club, 18 rupa, sa spektakularnim pogledom na more. Golf teren 'Las Americas', 18 rupa, raznolik palmama, borovima i jezercima.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 16 km Reina Sofia

16 km

Kolodvor 80 km Santa Cruz

80 km

Izlaz s autoceste 2 km TF 1 Salida 72

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Smještena iznad Los Cristianosa, Chayofa je dragulj juga. Vrlo stara urbanizacija s prekrasnom zalihom drveća, uskim ulicama i obiteljskim kućama u kanarskom stilu. Tu je i ladanjski klub s teniskim terenima, au središtu je Finca del Arte, restoran i bar, uglavnom na otvorenom, s čestom glazbom uživo i nedjeljnim jutarnjim kriglama. Vrlo tiho za život i dostojanstvenije od mnogih novih stambenih područja

Chayofa se nalazi oko 3 km od Playa de las Americas i Los Cristianosa na jugu Tenerifa. Mjesto kojim upravlja Arona nije previše turističko i ima samo nekoliko kuća za odmor. Mir i tišina su stoga zajamčeni, što zauzvrat čini Chayofu zanimljivom za opuštajući odmor. Ipak, brzo ste u obližnjim turističkim središtima i tamo možete proslaviti.



Inače u Chayofi možete nabaviti sve što vam treba: supermarkete, (jeftine) restorane i barove kao i ljekarnu.



Pejzaž grada karakteriziraju vile s prekrasnim vrtovima, a tu su i zajednički bazen i teniski tereni. Svakako trebate posjetiti Finca del Arte, kako se zove ladanjska kuća umjetnosti. Postoje izložbe i povremeno branč uz jazz glazbu.



Chayofa se nalazi na nadmorskoj visini od oko 300 m i stoga nudi ugodnu klimu tijekom cijele godine. S lokacije također imate izvrstan pogled na turistička središta Los Cristianos i Playa de las Americas, kao i na planine i more. Do Chayofe se može doći, primjerice, autobusom. S druge strane, ako ipak želite istražiti otok, preporučuje se rent-a-car.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa C. Thiede

gospođa C. Thiede

Obitelj iz Hamburga zaljubila se u Chayofu i više puta je renovirala i proširivala ovu kuću. Drago nam je što vam našu kuću za odmor stavljamo na raspolaganje i želimo vam nezaboravan odmor. Zašto ostati u Chayofi Romantično, idilično i cvjetno naselje zapravo ima sve da se osjećate dobro. Osjećate se kao kod kuće. Što ovu nekretninu čini jedinstvenom Ova kuća impresionira svojim neometanim pogledom na more i planine. Naš vrt i prozračne terase ostavljaju nepoželjne želje. Vrlo praktično: Vaša izravna susjeda gospođa Dolores Lopez dat će vam ključeve i pokazati vam kuću. Gospođa Lopez i njezin suprug Nijemac svakako će vam uz naknadu pomoći oko dodatnih zadataka. Trebate li npr. kao dugotrajni godišnji odmor, želite privremeno čišćenje ili jednostavno radi udobnosti. Slobodno razgovarajte s gospođicom Lopez.


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 450918

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/450918.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina