Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Panorama

Costa Blanca

maks.  8   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 26.04 do 30.06.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.04 do 30.06.2024

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte prekrasnu Villu Panorama u Javei, gdje možete maksimalno uživati u svom odmoru.



Potpuno novouređena i opremljena Villa Panorama nalazi se na apsolutno mirnoj lokaciji u slijepoj ulici neposredno ispod lokalne planine "Montgo" i opremljena je svim sadržajima koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim.

Uživajte u zajedničkim večerima uz roštilj na roštilju ili se opustite uz privatni bazen pod jarko plavim nebom.



Za vašu udobnost, vila ima 4 sobe s bračnim krevetima, klima uređajem, griljama i mrežama protiv komaraca. 3 kupaonice, 2 kuhinje i 2 prostrana dnevna/blagovaona sa sofom i klima uređajem, smart TV-om, kaminom i stolom za blagovanje pružaju dovoljno prostora i privatnosti za ukupno 8 odraslih osoba ili dvije obitelji s djecom. Dječji krevetići/pomoćni ležajevi na upit.



Velika kuhinja sa štednjakom, pećnicom, kombinacijom hladnjaka/zamrzivača, mikrovalnom pećnicom, kuhalom za vodu, aparatom za kavu, tosterom, perilicom posuđa na gornjoj etaži i malom čajnom kuhinjom na donjoj etaži nude obilje mogućnosti da sami pripremite odličan obrok. Dodatno tu je i vanjski WC s perilicom rublja i umivaonikom s pristupom bazenu.



Privatni bazen veličine 7x4m sa stepenicama okružen je terasom s ležaljkama, suncobranom, vanjskim tušem i barbacoom (prostorom za roštilj). Tu je i još jedna velika terasa sa stolom za objedovanje i sofom na razvlačenje. Privatni parking za 2 automobila i dovoljno mjesta za parkiranje na pristupnoj cesti (slijepa ulica) upotpunjuju dobro opremljenu vilu.



Ljubimci nisu dopušteni. Udaljenost do centra grada "El Pueblo" je 2,5 km, do luke "El Puerto" oko 4 km, a do popularne pješčane plaže "El Arenal" s restoranima, trgovinama i barovima oko 6 km.



U vili ćete pronaći i 3 televizora, perilicu rublja, glačalo i besplatni WiFi. Za naše male goste na upit je dostupan dječji krevetić. Villa Panorama također je pogodna za dugoročni najam i nudi okruženje pogodno za alergičare.



Slike vile pokazuju, između ostalog, impresivan panoramski pogled na more, dolinu i lokalnu planinu Javea pod nazivom "Montgo", moderno opremljene sobe, udobne dnevne sobe i primamljive spavaće sobe. Vila je okružena prekrasnim krajolikom koji vas poziva na istraživanje.



Uživajte u toplim ljetnim večerima na terasi dok se divite prekrasnom pogledu na more i okolne planine. Villa Panorama savršeno je mjesto za opuštajući odmor s obitelji i prijateljima.



Rezervirajte svoj boravak u Villi Panorama u Javei već danas i doživite nezaboravan odmor u okruženju iz snova.
Broj licence ili registracije: VT-499673-A

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 3
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 4
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 100 km Alicante oder Valencia

100 km

Kolodvor 10 km Denia

10 km

Izlaz s autoceste 17 km Javea/Denia

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Javea, također poznata kao Xàbia na valencijanskom, šarmantan je obalni grad na Costa Blanci u pokrajini Alicante, u istočnoj Španjolskoj. Grad se nalazi otprilike 90 kilometara sjeveroistočno od Alicantea i poznat je po prekrasnim obalnim krajolicima, prekrasnim plažama, povijesnim znamenitostima i ugodnoj mediteranskoj klimi.



Evo nekoliko detalja o Javei:



Plaže: Javea ima nekoliko prekrasnih plaža, uključujući plažu Arenal, koja je posebno popularna među turistima. Ova pješčana plaža nudi razne barove, restorane i mogućnosti za vodene sportove. Tu su i druge manje uvale i plaže kao što su Cala Blanca, Cala Granadella i Cala Portitxol, koje cijene ljubitelji prirode.



Povijesni centar: Povijesni centar Javee, također poznat kao "El Pueblo", slikovita je četvrt s uskim ulicama, okrečenim zgradama i tradicionalnom arhitekturom. Ovdje ćete pronaći razne trgovine, kafiće i restorane.



Luka: Luka Javea, poznata i kao "El Puerto", živahno je mjesto gdje pristaju ribarski brodovi, jedrilice i jahte. Postoje razni barovi i restorani u kojima možete uživati u svježoj ribi i plodovima mora.



Aktivnosti u prirodi: Javea nudi brojne mogućnosti za aktivnosti na otvorenom. Park prirode Montgó, istaknuta planina u blizini grada, popularno je mjesto za planinarenje i promatranje prirode. Vodeni sportovi poput ronjenja i snorkelinga također su vrlo popularni.



Kultura i događanja: Javea je domaćin kulturnih događanja i festivala tijekom cijele godine, uključujući koncerte, tržnice i lokalne fešte. Jedan od najpoznatijih festivala je "Fogueres de Sant Joan", veliki festival vatre u lipnju.



Kvaliteta života: Javea je popularna među iseljenicima i turistima koji cijene opušteni stil života, lijepo vrijeme i mediteransku kuhinju. Mnogi se također odlučuju na kupnju kuća za odmor ili umirovljenje u ovom kraju.



Sve u svemu, Javea je slikoviti obalni gradić na Costa Blanci koji nudi idealnu mješavinu prirodne ljepote, kulture, mogućnosti za slobodno vrijeme i opuštanje. To je popularno odredište za putnike koji žele doživjeti ljepotu španjolske obale Sredozemnog mora.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 1 tjedan prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen die Hälfte des Buchungsbetrages abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 7 Tage vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 7 Tage vor Check-in vorgenommen werden, bekommen Sie nichts zurückerstattet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Villas Tranquilas
gospođa E. Handl

gospođa E. Handl

Moje ime je Eva, dolazim iz Austrije i apsolutni sam obožavatelj Španjolske već nekoliko godina. S našom prvom vilom, Villom Panorama, želio bih što većem broju turista ponuditi nezaboravan boravak u prekrasnoj Javei. Stoga sam osobno dostupan za brigu o našim gostima od rezervacije do odlaska. Radujem se što ću vas uskoro vidjeti u Javei!


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 451675

Posljednje ažuriranje: 13.02.2024

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/451675.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 26.04 do 30.06.2024

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina