Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Mein Ausblick aufs Meer

Peschici

maks.  4   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Otkrijte naš apartman za odmor "Moj pogled na more" u Peschici, Apulija. Uživajte u odmoru uz pogled od 180 stupnjeva na nacionalni park Gargano, more i dvorac Peschici. Prostrani apartman od 50 četvornih metara može primiti do 3+ gostiju i ima 1 spavaću sobu, veliku kuhinju-dnevni boravak s udobnim kaučem na razvlačenje (puni madrac), kutni radni stol i 1 kupaonicu.



Vrhunac apartmana je naš balkon s kojeg možete uživati u prekrasnom pogledu na more. Za ugodne večeri u hladnim mjesecima na raspolaganju vam je kamin, dok klima uređaj osigurava ugodne temperature u vrućim ljetnim noćima. Budući da sam strastven kuhar, naći ćete vrlo dobro opremljenu kuhinju s plinskim štednjakom, mikrovalnom pećnicom, pećnicom, aparatom za espresso, sokovnikom, kuhalom za vodu i perilicom rublja. Zahvaljujući snažnom WiFi pristupu, uvijek ćete biti dobro informirani čak i na odmoru, a ovaj apartman možete koristiti (kao i mi) kao hibridnu rezervnu bazu za rad i putovanja.



Apartman je dostupan za dugoročne najmoprimce (cijena na upit) i nudi okruženje pogodno za alergičare jer je sve popločano. Imajte na umu da je ovo apartman za nepušače i da kućni ljubimci nisu dopušteni.



Kvalitetno namješten stan je vrlo svijetao u usporedbi s većinom stanova u Peschici zbog svoje uglovnice.



Područje oko mjesta Peschici nudi brojne mogućnosti za aktivnosti i izlete. Otkrijte slikovite plaže te impresivne litice i špilje u regiji. Ali prirodno područje Gargano također je ugodno hladno ljeti (800 m), a mnoga slikovita ribarska sela pozivaju vas na istraživanje i uživanje. Ovdje se nalazi i 11 autentičnih trabuccoa (ribolovnih instalacija) - od kojih su 3 pretvorena u izvrsne regionalne restorane.



Imajte na umu da u Peschici (u svim selima ovdje) morate hodati puno stepenica (čak od ulice do stana ima 30 stepenica!)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (180x200 cm)
kuhinja s dnevnim boravkom
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Peschici je najmanje od 3 slikovita ribarska sela u prirodnom području Gargano - poluotoku u sjevernoj Pugliji.

Zbog položaja na poluotoku (okružen vodom i vjetrom s tri strane) ovdje je uvijek ugodno svježije nego u unutrašnjosti. Zaljubili smo se u ovo selo jer još nije previše turističko i ovdje uglavnom ljetuju Talijani. Fantastične plaže posvuda (naše 2 plaže su lijepo smještene i do njih se može doći za 3 minute (ako hodate dolje) od apartmana (potrebno je malo više vremena da se popnete (-;). Postoji mnogo različitih pješačkih staza u okolici a naselje je otvoreno od svibnja do rujna veliki broj malih restorana i barova.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


4 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

prosinac 2023

Michel T. iz/od France

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži francuski

Peschisi : vrlo dobro i zimi

izvrsan boravak u ovom apartmanu u Peschisi: lokacija je divna, s pogledom na plažu na vrhu brda, s izvanrednim pogledom na bijelo selo i more. Peschisi je bio prekrasno ukrašen za Božić i apsolutno nije bio prepun. Ne ustručavajte se doći izvan sezone! Apartman je funkcionalan, lijepo uređen i nedavno renoviran. Savršen je za par zaljubljenika.

Preporučeno za: Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2023

Enrica C. iz/od United Kingdom

5,0
5 5 5 5 5

Just perfect!

Fabulous home in Peschici, magnificent views and spot on location, - we had a dream stay and would most definetely recommend it!! The home is so pretty, clean and elegante, with a real attention to details in every aspect - just perfect. The key selling point t is the view and it is 10 times better than in the picture! Both the bed and the sofa bed were super comfy, amazing shower, super well equipped kitchen and excellent Wi-Fi connection. But what really made the difference was lovely Dagmar, she was so friendly, helpful, flexible and understanding. It was our very first time in Peschici and she just manages to make it super easy for us, providing us with clear instructions and all we needed at the house. She also welcomed our children and made us feel completely at home! Thank you!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2023

Lara V. iz/od Groningen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži nizozemski

Super ugodan stan!!

Imali smo tako lijepo vrijeme ovdje! Blizu je centra i plaže, a što je nevjerojatan pogled! Uživali smo svaku večer u lokalnim delicijama pri zalasku sunca. U blizini su i odlične trgovine i restorani. S autom (ili skuterom) možete dobro istražiti i vidjeti seljačka naselja u blizini. Zaista sjajno!! Savjetnik!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2023

Isi K. iz/od Nürnberg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

La Dolce Vita na svojem vrhuncu

Predivan namješten apartman, pogled na more s balkona je predivan, plaža je dostupna pješice i nije pretrpana, male barove, kafiće, restorane i trgovine ima u blizini, mali "pravi" talijanski supermarket, svejedno vrlo mirna lokacija, uvijek bih rado ovdje provodio svoje male predah.
Šetnja u prirodnom parku i slikovitom starom gradu izgrađenom u stijeni.
S laptopom na balkonu u uredu kod kuće s pogledom na more i zalazak sunca. Srce, što više želiš.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

gospođa D. Janousek

gospođa D. Janousek

Mi smo njemačko-nizozemska obitelj iz Amsterdama s 2 kćeri koje već studiraju i pronašle su ovaj mali, ali lijep stan kako bismo često mogli raditi hibridno iz ovog slikovitog ribarskog mjesta. Radije iznajmljujemo samo za 2 osobe - nakon dogovora, moguće i za obitelji s malo starijom djecom (u kuhinji-dnevnom boravku nalazi se vrlo udoban kauč na razvlačenje (140 cm) s punim madracem).


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Obiteljski odmor

Broj objekta: 451766

Posljednje ažuriranje: 07.04.2024

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/451766.htm


«Mein Ausblick aufs Meer» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 4 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina