Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Penthouse "Ahoi" Hooksiel

Njemačka obala Sjevernog mora / Istočna Frizija / Wangerland / Hooksiel

maks.  4   Gosta/Gostiju
73m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
73m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

DTV klasifikacija Ovaj smještaj je provjeren i ocijenjen prema kriterijima zvjezdica Njemačkog turističkog saveza. Ovisno o opremi i usluzi, smještaj se dodjeljuje od jedne do pet zvjezdica.

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka



Opis

Pozdrav i dobrodošli u svoj apartman za odmor iz snova u Hooksielu. Penthouse “Ahoi” od 73 m2, klasificiran s 5 zvjezdica Njemačkog turističkog saveza, nalazi se u Haus Memmert u novoizgrađenom turističkom kompleksu “Hookser Perle”.



Do apartmana se lako dolazi liftom i može primiti 4 osobe (plus malo dijete do 3 godine). Namještaj je kvalitetan i moderan, s velikim naglaskom na dizajn i funkcionalnost.



Srce stana je svijetlo obasjan dnevni boravak-blagovaona s otvorenom kuhinjom. Dvoja velikih kliznih vrata vode odavde do prostranog južnog balkona (17,5 m2) s kojeg se pruža prekrasan pogled, a osim nasipa vide se i jarboli jedrilica u marini Hooksiel. .



Dnevni boravak je opremljen udobnom sofom s dugom foteljom i smart TV-om. Kabelska TV i Netflix su uključeni, a možete koristiti i svoje usluge strujanja. Također su dostupni Bluetooth glazbeni sustav i besplatni WiFi.



Moderna kuhinja dizajnirana je tako da bude vrlo funkcionalna i pogodna je i za visoke ljude. Osim perilice posuđa, oprema uključuje i pećnicu, indukcijsku ploču, mikrovalnu pećnicu, toster, aparate za kavu (filter kava i Nespresso), hladnjak sa zamrzivačem i ostala korisna kuhinjska pomagala.

Na balkonu je udobno sjedenje. S obzirom da se nalazi u potkrovlju, možete potpuno nesmetano uživati na suncu na dvije dostupne ležaljke.



Moderna kupaonica s tuš kabinom također nudi luksuzni vrhunac. Nakon planinarenja u hladnim danima možete se zagrijati u infracrvenoj sauni ugrađenoj u kupaonici i opustiti uz atmosfersko osvjetljenje. Dvije spavaće sobe opremljene su bračnim krevetom, ormarom s kliznim vratima i smart TV-om. Kreveti su već pospremljeni za vas po dolasku, ručnici itd. su osigurani uz obavezni paket za pranje rublja. Dostupni su i dječji krevetić s madracem (molimo ponijeti dječju posteljinu), mobilni stol za presvlačenje i dječja visoka stolica.



Također imate pristup perilici rublja, glačalu, dasci za glačanje i visokoj stolici. Apartman uključuje spremište za vaše bicikle s mogućnostima punjenja za e-bicikle i, tijekom ljetne sezone, osobnu i besplatnu ležaljku za plažu na pješčanoj plaži između kuće na plaži 1 i vanjske luke.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (180x200 cm)
dječji krevet (60x120 cm)
Spavaća soba 2
dupli krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.7 km

0.7 km

Autobus 0.7 km

0.7 km

Zračna luka 109 km Bremen

109 km

Kolodvor 18 km Wilhelmshaven

18 km

Izlaz s autoceste 11 km Hooksiel

11 km


Mjesto i položaj smještaja

Obalno ljetovalište Hooksiel nalazi se otprilike 14 km sjeverno od Wilhelmshavena i do njega se lako može doći autocestom A29. S dužinom od oko 3,5 km, plaža je jedna od najvećih plaža na poluotoku Istočna Frizija, a uz klasičnu pješčanu plažu s ležaljkama nudi i prirodnu plažu, plažu za pse i nudističku zonu. Na šetnici uz plažu nalazi se i nekoliko dječjih igrališta.



Apartman za odmor “Ahoi” nalazi se u turističkom kompleksu Hookser Perle, koji je novoizgrađen 2021. i 2022. godine, neposredno na kopnenom nasipu u blizini trkaće staze i marine Hooksiel s brojnim jedrilicama. Do stare luke s pakirnicama i pješačke zone s malim trgovinama može se doći pješice za cca 800 metara. Neposredno iza kuće nalazi se bazen s morskim valovima do kojeg možete doći za 3 minute hoda. Do vanjskog nasipa na Sjevernom moru ima oko 800 metara pješice. Odatle se 3,5 km duga šetnica uz plažu proteže do vanjske luke. Kuća na plaži 1 udaljena je cca 3,5 km. U Hooksieler Binnentiefu (koji se naziva i Hooksmeer) nude se razne aktivnosti i vodeni sportovi poput skijanja na vodi, wakeboardinga, stojećeg veslanja, vodenog parka i pedalina. Ponuda vodenih sportova prikladna je i za početnike. Tijekom cijele godine na skijaškim terasama Hooksiel održavaju se razna događanja (npr. uskršnji zec na skijama na vodi, razne predstave skijanja na vodi ljeti, obiteljski ljetni festival, Djed Mraz na skijama na vodi, ljetni roštilj, zimski roštilj,...). Tu je i šumsko područje oko Hooksmeera, koje je idealno za duge šetnje. U neposrednoj blizini nalazi se i skate park.



Također se možete ukrcati na razne izlete brodom iz vanjske luke Hooksiel u ljetnoj sezoni. Obilasci idu, na primjer, do obala tuljana, do luke Jade Weser, do svjetionika, do pomorske luke Wilhelmshaven ili s "MS Fair Lady" od Hooksiela do Helgolanda. Avanturističko putovanje iz Stare luke vikinškom lađom “Tyrkir” uvijek je pravi vrhunac, a posebno za djecu.



Bilo da se radi o posjetu Muzeju školjaka ili Gruseleumu, kupovini u Jeveru i Wilhelmshavenu ili posjetu luci Jade-Weser-Port (jedinoj njemačkoj dubokovodnoj luci) - postoji mnogo toga za doživjeti i učiniti ui oko Hooksiela.



U Hooksielu postoje brojni restorani. U neposrednoj blizini penthousea “Ahoi” nalazi se restoran “La Primavera” Ine i Mire. Ovdje možete uživati u vrlo dobrim steakovima, mediteranskoj kuhinji, balkanskim jelima i stvarno dobroj pizzi. U vanjskoj luci pronaći ćete riblji restoran “Brücke Hooksiel” rustikalnog interijera koji pretežno nudi riblja jela tipična za Sjeverno more (s vlastitom pušnicom). Ako više volite dobar riblji sendvič ili prženu ribu s krumpir salatom, pronaći ćete i kultni riblji snack bar “To’n Fischhus” u vanjskoj luci Hooksiel.



Postoje brojni drugi restorani u središtu sela kao što je “Klostermanns Restaurant zum Schwarzen Bären”, koji već više od 50 godina nudi riblja i mesna jela u Hooksielu. Mali i ugodni “Fischrestaurant zum Anker” ili povijesni “Packhaus” također uvijek vrijedi posjetiti. Postoje i drugi restorani, pizzerije i snack barovi u središtu sela Hooksiel.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Završno čišćenje je uključeno u konačnu cijenu. Slobodno rezervirajte opcijski paket posteljine s posteljinom (kreveti će biti pospremljeni za vas), ručnikom za tuširanje, ručnikom za ruke, kuhinjskom krpom, podlogom za tuširanje.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Ab 89 Tage vor Anreise 30% des Gesamtpreises, ab 60 Tage vor Anreise 50% des Gesamtpreises, ab 30 Tage vor Anreise 80% des Gesamtpreises. Falls nicht vorhanden, empfehlen wir den Abschluss einer Stornoversicherung.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
4.5 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2023

Monika V. iz/od Lorsch

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan apartman u vrhunskoj lokaciji

Stan se nalazi na drugom katu i može se doći liftom. Kuća je vrlo održavana i čista, stan je vrlo lijepo uređen, sve je novo i vrlo čisto! Osjećali smo se vrlo ugodno. Ima veliku terasu.
S biciklima ste za nekoliko minuta na pješčanoj plaži i nacionalnom parku Vade, te vlastitu ležaljku, koju smo sa zadovoljstvom koristili prvih tri dana, ali koja je na četvrti dan bila uklonjena!
Za bicikle postoji vlastita kućica!
Nemamo nijednu zamjerku na cjelokupni paket!
Rado ćemo se vratiti!!!

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2023

A. S. iz/od Wermelskirchen

4,8
5 5 5 4 5

Sehr schöne Wohnung

eine tolle Neubauwohnung, die sehr schön und modern eingerichtet ist. Uns hat es an nichts gefehlt. Schön war auch, dass der Strandkorb kostenlos dabei war.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

obitelj C. Budde

obitelj C. Budde

Odmor na kojem ništa ne nedostaje! Kao obitelj s 2 djece koja voli putovati, puno smo razmišljali o uređenju, dizajnu i opremi. Vrlo moderno i kvalitetno, ali ne pretjerano luksuzno. Apartman je vrlo pogodan za obitelj, ali u isto vrijeme i za starije osobe. Stan je bez prepreka i do njega se lako dolazi liftom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 451987

Posljednje ažuriranje: 27.04.2024

Oglas je online od: 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/451987.htm


«Penthouse "Ahoi" Hooksiel» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina