Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  6   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
55m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte ljepotu Riccionea u Emiliji-Romagni boraveći u našoj šarmantnoj secesijskoj vili. Smještena u mirnoj rezidencijalnoj četvrti, 30 metara od mora i 50 metara od ulice Viale Dante (prekrasna Movida Riccionea), kuća nudi 100 četvornih metara stambenog prostora, idealnog za smještaj do 10 osoba. Kuća ima tri spavaće sobe i dvije kupaonice, dnevni boravak i kuhinju u kojoj se možete družiti, kao i drugu kuhinju. Ima dva odvojena ulaza i može se podijeliti u dva manja apartmana, tako da je moguće iznajmiti i samo manji apartman od 50 m2 pogodan za 5/6 osoba (sa kuhinjom, spavaćim sobama, kupaonicom, vrtom i parkirnim mjestom).< br />


Uživajte na otvorenom u našem velikom vrtu rezerviranom samo za vas, gdje se možete opustiti na ležaljkama ispod drveća i pod suncobranom ili pripremiti ukusan roštilj uz naš roštilj koji vam je na raspolaganju. Radi Vaše udobnosti, kuća također ima dva parkirna mjesta i terasu na kojoj možete uživati u doručku ujutro ili ručku ili večeri nakon šetnje ili kupanja u moru ili izleta. Čak i zimi često ima lijepih sunčanih dana.



Unutra ćete pronaći svu udobnost doma uključujući klima uređaj, perilicu posuđa, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, aparat za kavu, TV i perilicu rublja. Za naše najmlađe goste na raspolaganju su dječji krevetić i dječja stolica. Osim toga, kuća je opremljena sušilom za kosu, mogućnošću dugoročnog najma te okruženjem bez dima i alergijama.



Uronite u jedinstvenu atmosferu secesijske kuće sa svojim arhitektonskim detaljima i toplinom drva. Kuhinja je potpuno opremljena i spremna za večeru s obitelji ili prijateljima. Spavaće sobe i kupaonice namještene su s ukusom i pažnjom kako bi osigurale udoban i ugodan boravak.



Položaj kuće za odmor omogućuje vam jednostavno istraživanje Riccionea i okolnih znamenitosti. Možete se diviti okolnom krajoliku i prekrasnim pogledima, povijesnim znamenitostima, umjetnosti, prirodi, izvrsnoj kuhinji ovih mjesta, kupiti domaće rukotvorine, šetati prirodom koja nudi svoje posebnosti u svako godišnje doba. Možete skijati ili zimi hodati na krpljama po snijegu okolnih planina, kušati tartufe tipične za ovo područje (krajem listopada i u studenom održava se Međunarodni sajam tartufa u Acqualgni, gdje možete kušati tipična jela napravljen od vrijednog gomolja). Priloženih 50 slika prikazuje samo djelić prirodnih, povijesnih, umjetničkih i arhitektonskih ljepota našeg kraja.



Ne propustite priliku doživjeti nezaboravno iskustvo u našoj secesijskoj vili u Riccioneu. Rezervirajte već danas i pripremite se otkriti sve što ovo fascinantno mjesto nudi!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
krevet na kat (80x200 cm)
dnevna soba
kauč (140x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Riccione se smatra biserom Jadrana zbog svojih prekrasnih plaža, fantastičnih sadržaja i prekrasne dobrodošlice koju nudi turistima. Zabavni parkovi, restorani, trgovine, noćni klubovi, diskoteke, izložbe, koncerti, tijekom cijele godine. Grad je dobro povezan autobusima, željezničkom stanicom i zračnom lukom Rimini (deset minuta vožnje automobilom). Blizina zelenih brežuljaka Romagne i Marche nudi prekrasne krajolike, prirodu, umjetnost, kulturu i znamenitosti. I ne zaboravite: izvrsna kuhinja!

Secesijska vila udaljena je 30 metara od mora i 50 metara od Viale Dante, gdje se nalaze lijepe trgovine, restorani, pubovi itd. Izvrsna lokacija.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Se la disdetta è entro 90 giorni gratuito, entro 60 giorni trattengo il 10%, dopo i 60 giorni trattengo il 50%


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 21.01.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa L. Sertori

gospođa L. Sertori

Vrlo lijepa i nedavno renovirana secesijska vila, novi namještaj i sustavi u izvrsnom stanju, fina završna obrada. Izvrsna lokacija 30 metara od mora i 50 metara od Viale Dante (noćni život Riccionea). Okružen vrtom, nudi mirno okruženje, izvrsno za obitelji, s ležaljkama, suncobranima, stolovima, stolicama i roštiljem. Ima etažno grijanje pa se može iznajmiti i za zimski period. U jesenskim i zimskim danima možete uživati u ugodnim šetnjama uz more ili u okolici, posjetiti gradove umjetnosti, skijati ili ići na krpljama po planinama ili šetati šumom, kušati domaću gastronomiju, Riccione je pun aktivnosti i ljeti i zimi: večernji klubovi, pubovi, diskoteke za sve uzraste, restorani, tematski parkovi, kina, trgovine, muzeji, sportski objekti itd...


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 452955

Posljednje ažuriranje: 21.01.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/452955.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina