Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  4   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
85m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Naša mala, ali vrlo posebna kuća nalazi se na Capo Mele (Rt jabuke), između Andore na zapadu i Laigueglia/Alassio na istoku, na najljepšem dijelu talijanske Rivijere delle Palme (Rivijera palmi). U obiteljskom je vlasništvu od 1963. godine, a obnovljena je i proširena nakon podjele posjeda 1986. godine. Markgrof Maglione, koji je živio u dolini, prvobitno je ovdje imao svoju lovačku kuću. Imanje se sastoji od glavne kuće sa susjednom bivšom seoskom kućom (sada obje u vlasništvu drugih) i aneksa pretvorenog u kuću, našu "Bicocca" (bicocca = golubinjak, ljubavno gnijezdo). U kući živimo nekoliko puta godišnje i povremeno je iznajmljujemo. Mnogi stalni stanari ovdje dolaze već godinama.

Budući da nam je Bicocca jako prirasla srcu i često je nastanjena obitelji, ovdje ćete pronaći mnogo individualnog, idiosinkratičnog i osobnog namještaja i namještaja. Upravo to čini našu kuću toliko individualnom da se ne može usporediti sa standardnim kućama za odmor.

Sa ulice se prvo ulazi u ulaz (tu je i perilica za rublje) a odatle u vrt. Iz vrta se dolazi do glavne spavaće sobe, cca 12 četvornih metara s bračnim krevetom. Iz malog hodnika ulazi se u tuš kabinu (cca 4 m2) iu malu kuhinju (cca 5 m2) opremljenu sa svime što je potrebno, mikrovalna pećnica, štednjak sa 3 plinske i jednom električnom pločom, 1 indukcijska ploča, električna pećnica. , hladnjak zamrzivač). Od kuhinje se nalazi dnevni boravak (cca 14m2) sa kaminom (može i kao otvoreni kamin, drva ima dosta), prostor za sjedenje, 6 sjedećih mjesta, TV sa satelitskim prijemom, WiFi. Uz to je prekrasan, veliki zimski vrt (14 m2) s kutkom za čitanje i stolom za doručak. Odatle se možete vratiti u vrt. Dječjoj kućici možete pristupiti iz prostora za sjedenje u vrtu. Ovdje ćete pronaći 2 kreveta za jednu osobu i perilicu.

Stari zidovi debljine i do 1 m ljeti ugodno hlade kuću, a zimi se lako griju (centralno plinsko grijanje, električna pećnica/infracrveni radijator u dječjoj kućici). Ispred dječje kućice nalazi se zidani prostor za sjedenje, a ispred glavne kućice natkrivena pergola s ležaljkama. Mediteranski vrt sa stablima limuna i smokve, palme i običnih agava, aloja i cvjetnih penjačica je - ako se naši posjetitelji smiluju i izdašno zalijevaju - mali raj. Ograđena je prirodnim kamenim zidom i potpuno je ograđena, tako da ima dovoljno mjesta za kućne ljubimce, a psi mogu slobodno istrčati. Uz kuću je stepenište za veliku krovnu terasu s prostorom za sjedenje i prekrasnim dvostrukim pogledom na dvije uvale.

Ako su vam mir i mediteranski štih važniji od perilice posuđa, ako biste radije pobjegli od turističke vreve u malom raju nego u prepunom hotelu, ako je jedan od najspektakularnijih pogleda na more u Europi i prekrasna zvjezdana nebo vam je važnije od luksuza i bazena, onda ste kod nas na pravoj adresi.

Uglavnom iznajmljujemo tijekom cijele godine po dogovoru. Dan dolaska subota ili po dogovoru. Minimalni period najma u sezoni (od lipnja do rujna) 2 tjedna. Rado za dvije ili tri osobe, eventualno roditelje s dvoje starije djece, jer dječja kuća nije direktno povezana s glavnom kućom, već morate hodati oko 8 metara kroz vrt (po potrebi baby monitor). Vrt s "oštrim" kaktusima i agavama nije osobito prikladan za malu djecu, a možete i pasti prilično daleko preko zida, pa nije nužno siguran za djecu. Kućni ljubimci su dobrodošli. Psi mogu slobodno trčati po vrtu bez problema. (Uklonite samo “ostatke”! ). Budući da smo svi nepušači, savjetujemo vam da pušite samo vani.

Posteljina i ručnici dostupni su na zahtjev (20 € po osobi) Naknada za grijanje (15 € po danu) primjenjuje se samo od studenog do travnja. Na zahtjev, čistačica će se pobrinuti za završno čišćenje (60 €).

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
rasadnik
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 85 km Nizza Airport oder Genua

85 km

Kolodvor 4 km Andora

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Zbog svog položaja na vrhu vrha cca 230 m nadmorske visine, kuća pripada općini Andora (cca 2,5 km), cesta pored nje pripada Laigueglia (cca 5 km). Alassio je udaljen oko 8 km. Budući da na planinu nema javnog prijevoza, automobil je neophodan. Autocesta vodi do same Andore. Riviera Express (vlak) također vozi do Andore. Najbliža zračna luka je Genova (oko 85 km) ili Nica (također oko 85 km) (tamo postoje jeftini letovi, od tamo uzimamo rent-a-car). Ovdje je najljepši dio rivijere. Planine "padaju" direktno u more, pa nema mjesta za visoke zgrade ili staklenike, a posebno su Laigueglia i Alassio zadržali svoj stari šarm. Andora ima lijepu, široku plažu, pogodnu za djecu, jer voda polako postaje dublja. Do San Rema, francuske granice i Monaka se može brzo doći, u drugom smjeru također ima mnogo šarmantnih gradića i sela, a i zaleđe je vrlo lijepo. Naši stanari od nas dobivaju puno savjeta!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
izleti brodom
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i ručnici na upit 20 € po osobi. Završno čišćenje na upit 60€. Grijanje košta samo u hladnijim mjesecima od listopada do travnja.

Uvjeti poništenja:

  • bis 35 Tage vor Mietbeginn 30% des Mietpreises bis 21 Tage vor Mietbeginn 60% des Mietpreises bis 14 Tage vor Mietbeginn 90% des Mietpreises später als 14 Tage vor Mietbeginn 100% des Mietpreises vorbehaltlich, dass kein Ersatzmieter seitens des Mieters benannt wird, bzw. der Vermieter kurzfristig keinen Ersatzmieter findet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa M. Dr. Löhr

gospođa M. Dr. Löhr

Više od 15 godina vodim roditeljsku kuću i brinem o svim potrebnim stvarima. Kao majka obitelji s kućnim ljubimcima, znam pitanja i želje kao i probleme naših gostiju. Važno mi je da se osjećate ugodno u našoj kući i da imate opuštajući odmor.


ostale informacije

Broj objekta: 453015

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/453015.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina